Jag saknar dig

Jag å emelie va på bio igår och såg "jag saknar dig".
det var en riktig bölarfilm, så de va tur att jag inte gick å såg den med viktor!!

den filmen får en verkligen att inse att de kan gå så fort mellan liv och död. att ena sekunden så finns familjemedlemen, släktingen, bästa vännen, sen helt plötsligt så är personen död bara på ett ögonblick.
jag vågar knappt tänka den tanken att det faktiskt kan hända. 
och vad händer om de blir en verklighet? hur kommer man reagera? kommer man gräva ner sig? hur länge kommer man gräva ner sig? en vecka, en månad, ett år? föralltid?? 

det kommer man aldrig veta förens det händer en själv. och man får hoppas att man aldrig kommer behöva ta reda på det!!


long time no see

Nu var det länge sen jag skrev igen.. jag har ingen anldedning egentligen.... men för att bara komma på en så kan de ha varit för de va stressigt med att ta körkort, jobba å träna...

nu är iallafall körkortet taget å de va sååå skönt.. vart jätte lättad för som jag hade kämpat!! körde upp 18 augusti och klarade det direkt =)

det har väll inte hänt så mycket egentligen förutom att jag har lyckats få körkort!! 


Jag träffade issa förra helgen, de va trevlas!! vi träffas ju inte så himla ofta.. vi gick runt i centrum en stund för att jag skulle få välja en födelsedagspresent. de vart mjukismyxor och örhängen =)  och sen så köpte jag en parfym.. vart helt såld på min arbetskolegas parfym och va tvungeen att köpa en likadan!! viva la juisy heter den =) rekomenderar den starkt ;)
sen åkte vi till farsta strand å käkade en farsta strandsmacka.. hur god som helst, åt den hela tiden förut... kommer ihåg när jag å angelica åt den i typ 2 veckors tid.. lite väl ofta kanske :) men de va då de =) sen åkte vi  å såg apornas planet.. å den va faktiskt bra. rekomenderar den!!! den va inte alls som ettan. vilken man kan tro när man hör namnet!!




Nu är det äntligen fredag igen, men hade gärna hoppat direkt till lördag faktiskt.. har match sent ikväll. så hela fredagen försvinner typ.. är jääävligt opeppad å hade gärna gjort något annat egentligen.... men det äär bara tre matcher kvar,, så de är bara att bita ihop!!!

imorgon kväll är det ialalfall biomys med älskling.. har något att se fram emot iallafall!!


RSS 2.0