planerna ändras hela tiden!

först hade jag tänkt att jag skulle träna efter jobbet i mina nya träningsbyxor, men sen så tänkte jag att jag skulle städa mitt rum istället för de behövs kan jag tala om! så när jag är på väg hem från jobbet så ringer dom från hallbergs guld och säger att mina smycken är klara... så de va ju bara att gå dit å fixa de. så tänkte jag städa när jag kom hem istället,. men då fungerar inte internet så då kunde jag inte lyssna på musik och vart jätte otaggad. så jag hamnade i sängen istället utan att ha städat eller tränat..- men jag ska försöka komma iväg till gymet imorn iallafall! 

nej men man kanske ska börja göra sig i ordning för sängen och sen få tisdagen avklarad.. för vet ni vad.. efter tisdagen är det snart fredag ;)


tudeluran

jag är trött som bara den men jag ska försöka få ihop ett litet inlägg ändå! helgen började bra igår.. väldigt bra faktiskt! jag slutade fyra, och då gick jag hem och började göra mig iordning för jag skulle iväg och träffa viktor. vi hade bestämt att vi skulle gå på bio och att vi skulle käka nått innan. vi bestämde oss för att vi skulle se saw filmen i 3D. jag tycker inte att dom filmerna är nå bra, men vi ville se en 3D film , så de fick bli den =P planen på väg till heron var att vi skulle käka på pizza hut, men när vi såg hur mycket folk de va så struntade vi i de.. vi gick fan runt till alla matställen innan vi bestämde oss att vi skulle käka på amazonas, där vi käkade förra gången när jag hade fyllt¨år och vi firade två år <3 vi käkade exakt samma mat som vi gjorde de och det var lika mysigt som förra gången.. om inte mysigare!!

idag har jag inte gjort så jätte mycke,, va hos vikor till ett ungefär.. sen åkte jag till skärholmen en liten stund för jag ville kika runt lite innan jag åkte till angelica.. jag hittade fan ingenting,, men de kanske va lika bra nu när det snart är jul! nästa helg blir det nog att köpa lite julklappar. och i veckan blir det nog att börja tänka ut vad jag ska köpa till folk.. jag har lite aningar. men är inte klar på långa vägar med att ha bestämt mig om vad jag ska köpa!

om bara en kvart är det söndag igen, vilket betyder söndagsångest som man har minst en gång i veckan! så man kanske ska ta å skicka ett argt sms till pojken och sen stänga ner datorlocket och sen soooova!!

godatt :D

shopaholic

Tjenixen! idag gick dagen på jobbet fort eftersom jag har planering på eftermiddagen och sen så slutar jag nästan direkt efter de, så de var hur skönt som helst! ungarna på jobbet har kul ialalfall eftersom de har kommit så mycket snö... eller några tycker de är kul. dom minsta tycker kanske inte att det är lika kul. men dom som åker stjärtlapp å sånt trivs som fisken i vattnet.... om de inte blir för kallt om fötter å händer ;)

efter jobbet vart de en lite shopping runda som slutade med att jag typ gick tusen kronor back ;) jag fick med mig ett par träningsbyxor, två par tjockare strumpbyxor, en bh och ett par trosor som jag knappt fick på mig!!! men när jag väl hade fått över dom över låren å så,,, så satt dom bra :D jag kanske ska lära mig att köpa en strl större? jag hoppas alltid att jag ska komma i den strl jag kom in i för typ 1-2 år sen.. men de kan man ju glömma när jag har gått upp några kg sen dess :D... jag fick även med mig en typ julklapp till en person ;), vi brukar inte löpa julklappar till varandra. men när jag såg de jag köpte så tänkte jag att " den där måste hon ha" för de va verkligen hennes grej!

nej men nu så ska jag nog hoppa ner i sängen och försöka somna fort... eftersom att imorn är de FREEEDAAAG! med massor av mys <3 

Bruno mars - grenade....

... Det är min favorit just nu!

Easy come, Easy go
That's just how you live oh
Take, take, take it all
But you never give

Should have known
You was trouble
From the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had
And you tossed it in the trash,
Tossed it in the trash you did

To give me all your love
Is all I ever asked
But what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby
But you won't do the same

No, no, no, no
Black, black, black and blue
Beat me till I'm numb
Tell the devil I said "hey" when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You'll smile in my face then
Rip the brakes out my car

Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love
Is all I ever asked
Cause what you don't understand is

I'd catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh
You' d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...

But darling I'll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I'd jump in front of a train for ya (yeah, yeah, yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah) Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby
But you won't do the same.

No, you won't do the same,
You wouldn't do the same,
Ooh, you'll never do the same,
No, no, no, no

 


helgen

nu är ännu en helg över igen och jag är lika glad som vanligt.. men de behöver jag inte gå in på!
i fredags va de ju avslutning med laget och de av trevligt.  vi åt mat och ´körde några tävlingar som man självklart inte vann ;) sen åkte jag å angelica hem till henne å funderade på om vi skulle dra ut eller bara vara hemma.. och det slutade med att vi drog med carro till hennes kompis och tog en cider där.. sen drog vi ner till reångsunds värdshus och drack  två cider... sen övertalade carro mig till att följa med på efterfest... och det var ingen bra ide med tanke på att vi skulle träna dan efter.. så igår mådde jag inte så jätte bra! =P efter varje löpning trodde jag att jag skulle spy =P sen mådde jag illa i stort sätt hela dagen..
jag va hos syrran en stund och skulle fika lite. och jag fick inte ens i mig kakorna :D då är det illa =P

idag är det söndag och en degdag...alltså en dag fylld med ångest eftersom det är jobb imorn... men man får glädjas med att de är löning på fredag!

och om drygt en månad är det julafton,,, så snart måste man ut å köpa julklappar. men  jag har ingen aning om vad jag ska köpa till någon ;)


ibland känns det som om ditt intresse är nere på noll!?

ganska ironiskt att jag inte får något ordentligt svar.. och att det var JAG som var tvungen att höra av mig först... "menmen ibland blir det ju lite mycke" ja de har du rätt i.. men det är inte svårt att höra av sig till sin dotter... de visar ju bara ditt intresse.. eller?

jag: du hörde aldrig av dig?
han: 19:57
nä de vart lite rörigt,, så jag måste väl säga förlåt,, men men ibland blir de ju lite mycke,,
:p:p
Jag: 19:58
okej
han: 19:58
men annars så e allt bara bra, hur e de med dig då?


tudeluran

jahap. då var tisdagen avklarad igen då, och det är så skönt när tisdagen är över för då springer dagarna iväg fram till fredag! och månaderna springer iväg, så snart är man väll 30 å morsa? eller? framtiden är en gåta,. man vet aldrig vad som kommer att hända och ske. de kommer komma vändningar i livet som kommer vara både positiva och negativa!!
aja.. nog med skitsnack :D

nu ligger jag i sängen å kollar på paradise hotel.. jag tycker att det är lite pinsamt för de är så dåligt folk som är med i år.. de va mycke bättre förra året. men ändå så måste jag kolla.. jag vet. jag är dum i huvet
=P

nej men nu så ska jag forsätta att kolla... sen kommer jag nog gå å göra mig iordning för sängen, för att imorn jobbar jag till kvart i 5 och sen ska jag träna mellan 6-7 =)


min helg

Då va ännu en helg över som kändes alldeles för kort som vanligt!
i fredags va jag bara hemma, jag va hur trött som helst när klockan bara va 10. men jag höll mig vaken och städade lite smått i rummet  innan jag gick å la mig.. jag bäddade rent i sängen och det är alltid lika skönt att krypa ner i en helt ren säng!

igår va jag i västerås över dagen för att spela fotboll.. de är kul att spela fotboll, men inte när man förlorar... speciellt inte när man torskar med stora siffror,, alla tyckte de va kul i mitt lag utom jag... men de kan man kanske förså! min kropp är lite mörbultad efter igår.. mitt ena knä har ett stort "blåmärke" på sig efter alla gånger jag "slog" knät ner i golvet.. och sen har jag ont i mitt lår efter att jag fick en smäll på de.. och sen har min rumpa/rygg å armar träningsvärk.. men de kanske är bra med lite smärta så man vet att man lever! =P

jag kom hem från västerås vid kvart över 7 och då åt jag lite och sen började jag fixa mig lite smått för jag skulle på maskeradfest. jag skulle vara pirat, men min utklädnad var väldigt tråkigt. men så går det när man inte har tid att shoppa och när dräkten man hade planerat att man skulle köpa är slut.. men sånt är livet ;)
vid halv 2 tiden kom viktor utanför festen för att han å gabbe va i närheten så då åkte jag med honom hem efter att vi hade mellanlandat på donken.

idag har det bara varit en slappar dag! söndagar är alltid så jävla tråkiga, för att jag är alltid så trött. de måste nog vara psykiskt eller nått..  de är konstigt dedära!
jag kom hem för ungefär en och en halv timme, så nu ligger jag å kollar på beck.. och inväntar reklamen så jag kan borsta tänderna och sen somna innan filmen börjar igen!

imorn är det jobb som gäller från halv 8 till 4. man får se de positiva med att det snart är helg igen ;)




kortis

imorse va de inte kul att gå upp ur sängen kan jag tala om.. jag va som en zombie dom första timmarna på jobbet! men de gick bra ändå.. jag slutade klockan 4,o och då gick jag å verre och tränade, så nu känner jag mig lite duktig.. men de jag har stoppat i mig efter träningen är inte okej ;)

imorn börjar jag klockan 9 och jobbar till kvart i 4, sen klockan 4 ska vi ha apt. -möte som typ håller på till 6... jag vill ha fredag idag!

lost


helgerna går alldeles för fort!
nu ska jag försöka sova, och imorrn är det jobba som gäller.
godnatt!


-

Ibland ruttnar jag på allt å alla


fredag

fan va skönt det är med helg! och det va extra skönt att de va lugnt på jobbet idag.. jag fick börja en timme senare idag för att det är dagen innnan röd dag, och sen fick jag sluta en timme tidigare också för att vi hade så lite barn kvar. det kunde inte bli bättre!

nu ligger jag å tjockar mig och väntar på att viktor ska ringa å säga att han ska komma hit.. men de verkar som om jag kommer få vänta nån timme till och jag kokar inombords men jag visar det inte speciellt mycket. jag låter bara jävligt irriterande.. men sover jag när han kommer så får han skylla sig själv...

nej men nu ska jag fortsätta kolla på filmen jag kollar på... ha en trevlig kväll

vi går mot mörkare tider

jag vet inte vad jag ska skriva om. jag  är helt tom i bollen. känslorna svajjar fram och tillbaka och jag vet inte om jag ska gråta, skratta, vara arg eller vara "normal". alla sörjer olika. men jag kommer inte orka hålla humöret uppe om du väljer den vägen. jag kommer inte stå ut med det länge. det gör ont i mig att se dig må dåligt. men det kommer göra mer ont om du väljer den vägen jag tror att du kommer välja!

Idag har jag iallafall varit lite duktig.. jag jobbade till halv 5. och vid sex va jag å emelie vid gymet. vi körde lite ben å lite rygg.. jag ska förmodligen tillbaka imorn också innan jag åker till viktor. dagarna bara tickar på och snart är väll november månad slut. och rätt som det är - är det ett nytt år med nya utmaningar som väntar.

egentigen undrar ajg varför man lever. vad går livet ut på? att plugga och jobba arslet av sig för att sen ha 5 veckor semester på ett år. man skaffar familj som man bara hinner träffa på kvällar och helger, för att man måste jobba. man kommer jobba mer än vad man träffar sin familj. aja.. man ska alltid se det positiva i allt. så får väll göra det nu också..

nu ska jag försöka sova. godnatt


idioti?



Du kom in i mitt liv efter 17 år.. försvinner du nu försvinner du föralltid!


RSS 2.0