fredagsmyyys

har vi kommit ett steg längre i vårat förhållande nu? jag å viktor ska på bio på måndag å se sommar med göran, den verkar riktigt rolig på reklamen så jag hoppas jag inte blir besviken! Idag ska de egentligen vara fredagsmyyyys men jag sitter hemma i min ensamhet å kollar ut på de gråa å trista vädret vi har här i sverige.. de är inte okej! börjar bli blek igen och det vill jag inte. jag vill bli brunis! Jag måste även städa rummet IGEN! jag blir galen, jag städar rummet, sen några dar senare ser det stökigt ut igen för man inte har nånstans att lägga dom kläderna man kan använda igen efter att man haft dom en gång. det är även småtjaffs på bordet som gör så att de ser jätte stökigt ut i rummet, men får försöka fixa de nån dag.. orkar inte städa,, de ser ju ändå likadant ut efter 2-3 dagar igen ^o)

vad händer en sån här grå fredagskväll då?

Tjoho


(Min romantiska middag för mig själv)

Igår va jag ensam hemma så då skulle jag laga mat till mig själv. jag valde att göra kycklingsallad för att de är lätt att göra... å vadå man måste ju va lite nyttig nån gång! igår va som sagt min första träning å de va skönt att få börja träna igen, men de va väldigt tråkigt att va bara va 8 personer på träningen, de käns lite meningslöst då faktiskt, men de va bara att göra de bästa av situationen! Även fast träningen inte va allt för jobbig så fick jag lite kramp i vaderna till å från... nått jag typ alltid har haft problem med, de finns nog ingen som får kramp lika ofta som jag får. igår fick jag även lite krampkänningar i innerlåren, men fick de aldrig riktigt helt! Idag har jag iallafall träningsvärk i benen, axlarna och rumpan, och kanske lite i ryggen också... men jag har haft värre träningsverk förut så jag tror jag överlever faktiskt :D

jag lever idag!

Godmorgon.. om man kan kalla de för morgon fortfarande, jag gick upp vid 10 tiden idag så de va godkänt! och har legat å kollat på film i soffan nerbäddad med täcke. MYS! Om några timmar har jag min första träning på några månader å de känns jävligt skönt! vill att tiden ska gå fort idag! träningen börjar 6 så jag åker här ifrån halv 6 typ =) måste springa ner å köpa kyckling också för jag ska göra egen mat idag och då får de bli kycklingsallad.. ska försöka hitta nå vitlöksbröd också som man kan värma i ugnen MUMS!

Jag är jätte trött, som jag alltid är. förstår inte varför jag är så trött. för mycke ledighet å tråkiga dagar kanske? så de är extra skönt att träningarna sätter igång nu så jag får röra lite på mig. snart sätter matcherna igång också <3 har inte så mycke mer att skriva,, ska väll springa ner till centrum om ett ta. ha de bra /Troll

:/

Ison och fille - jag skrattar idag <3<3<3<3<3

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen/
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag/
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag!

=¨(

Att ni alltid ska fatta när det är försent! Att säga saker som man aldrig har vetat förut, kommer fram när man inte vill längre, det får en att fundera och kanske får en att vilja ge EN chans till. ena halvan av mig säger nej, men den andra halvan säger, gör det! jag vet verkligen inte vad jag ska göra nu, jag vet nu att de kommer krossa oss båda.. Det är inget lätt val jag ska göra!

och tjejer... och killar ett tips på vägen. försök att göra slut lite tidigare på dan, så är risken större att ni inte ligger å gråter halva natten! och lite när man vaknar...

solen skiner lite idag iallafall, så lite positiv får man väll va iallafall..

..

Nu ringde han och nej vi ska inte träffas, för han ska träffa gabbe, men han vet inte vad dom ska hitta på. tack å hej leverpastej! får träffa han imorn eller nått, får se hur mitt humör är då! Jag vet inte hur jag ska göra!

min tråkiga dag

Mitt internet har inte fungerat idag och det har gått mig på nerverna. (nej jag är inte datanörd, jag sitter bara här när jag inte har nått bättre för mig!) jag följde iallaflal med mamma å petta å handla idag, så jag fick komma med lite förslag också. va ju tvungen å följa me så jag fick komma ut å röra lite på mig, de blir lite enformigt å bara ligga hemma hela tiden! vi kom hem runt tre tiden tror jag och då la jag mig bara i sängen å kolla på tv och åt lite glass, päron, vanilj och jordgubbs smak, MUMS! kom hem nyss efter att ha varit ute en stund med mattias, även fast de va helt blott på himelen å solen lös förut va de lite kyligt ute, börjar de bli höst redan tro?

viktor skulle höra av sig också, får hoppas han gör de... pratade me han för ca 2,5 timme sen och då sa han att han skulle ringa när gabbe hade hört av sig (slutat jobbet)  men jag börjar tappa humöret faktiskt. men han ringer väll snart.. eller om nån timme eller två... eller så har han glömt? aja, sånt e livet, och jag är van att vänta på han... och hunda efter han, men orkar fan inte göra de längre!


usch å fy!

Grattis! ni tog 1 poäng av 6 möjliga, och det tycker inte jag är okej när man möter ett lag som örgryte. för några år sen va de bajen, djurgården och aik man va rädda för å möta för dom lagen va de tre som stred bland dom alla i toppen, men nu har de hänt något konstigt! under mina 17 år i livet (snart) har jag nog aldrig varit med om att bajen legat så långt ner i tabellen så dom riskerar nedflyttning till superettan, de är fan katastrof. skärp till er nu bajen och vinn lite matcher, de behövs för att fansen ska komma å kolla på matcher, själv har jag inte varit på nån match för bajen sugit så jävla hårt. hoppas jag lyckas komma iväg på nån match!

Måndag

är nu hemma från viktor. åkte hem till han igår vid 3 tiden och vi kollade bara på film som vanligt! jag börjar faktiskt tröttna på att vårat förhållande är så enformigt, jag ser knappt fram emot att åka hem till han längre, för jag vet hur de kommer bli. inte ens en promenad kan man ta, och det är inte mycke begärt! menmen, får se vad jag gör!

idag har jag inga planer, tar minutrarna som dom kommer, de ända jag vet är att bajen spelar idag men jag vet inte om jag ska se matchen, dom är så pinsamt dåliga så jag blir bara irriterad om jag ska kolla på matchen!

vad ska ni hitta på idag?!

söndag

Godmorgon! gick upp kvart över 11 och åt frukost. flingor med drottningsylt ochmjölk, mums! kanske inte den nyttigaste frukosten men vem fan bryr sig? har även kollat klart på filmen jag inte orkar de klart på igårkväll, den va väll helt okej, men man har sätt liknande filmer förut!  filmen va dansk och hette "det som ingen vet".

idag blir det nog att åka å träffa viktor. ska väll slå han en signal och höra med han vad vi ska göra, å om vi ska träffas,. man vet ju aldrig med den karln om han bestämmer någonting annat! nej nu håller jag på å svettas ihjäl även fast fläkten är på! så jag hoppas väll in i en dusch... ha en bra dag

godnatt

jahap. då har man käkat årets första kräftor då. de vart inte så många för min del men de va gott ändå! har setat å kollat på filmen australia och om jag ska vara ärlig så fattade jag faktiskt inte helt vad filmen handlade om. jag kanske bara är efterbliven, vad vet jag? den va ganska seg i början men blev bättre i slutet, så mycke vet jag iallafall. funderar på om jag ska sätta på en till film å kanske somna till den? eller om jag orkar se klart den. har ändå inget annat för mig. GODNATT! =)

seg å trött

det finns fan ingen som är tröttare än mig just nu! har varit trött hela dan för jag sov inte allt för mycke inatt. la mig i sängen vid 3 tiden och kanske somnade vid halv 4, sen gick jag upp halv 6 för å äta, skönt som fan va de å få sova, men jag är fortfarande jätte trött! nej nu så ska jag lata mig vidare, ha de bra =)

Aj!


jag har mensvärk!

lördag

hejhopp! hade önskat att de va lite mer sol än vad de är! molnen är aldelses för många för att ens solen ska titta fram, inte snällt! men solen kommer väll när skolan börjar! idag vet jag inte vad som händer, ville få me mig rebecca ner å kolla på fotboll senare idag men vet inte jag får med mig henne =P annars har jag inget annat för mig. kanske tar en runda i farsta? vill hitta en parfym för min börjar ta slut. försökte hitta en igår men jag kunde inte välja... som vanligt! nej men nu så har jag väll inge mer å skriva om, så hejdå =P

Brüno

hallå där. igår vart jag väckt av viktor halv 8 för han va i hökarängen och han frågade om han skulle komma till mig så jag gick å mötte han i centrum typ tjugo i 8, dödstrött va jag! den vägen på knappt 5 m inuter kändes som evigheter kan jag tala om. väl hemma la vi oss i sängen ett ta å vid 9 gick vi upp å käkade frukost å sen sov vi till typ 12. vid 4 tiden (?) åkte jag, viktor å hans kompisar till heron för å kolla på brüno och jag kan tala om att den filmen va helt jävla sjuk och för överdriven, men några skratt fick man till iallafall!

nu väntar jag på att syrran ska höra av sig så ska vi till centrum å kolla runt eller nått? vet inte vad hon ska göra men hon ville att jag skulle följa me, så då kan jag köpa lite trams jag också.... eftersom sminkborttagnings grejen jag köpte va helt värdelös å jag orkar inte gnugga sönder mina ögon med skiten så måste jag köpa ny!! helt värdelöst kan jag tala om!


dålig dag

Det blir inte så mycke roliga inlägg för jag har ingen lust att skriva å så händer de inte så mycke just nu. idag har jag bara varit hemma och solat lite på balkongen, men ingen färg fick jag typ.

Jag har varit på dåligt humör idag, lite smått irriterad, lite små ledsen kanske. jag har mått såhär konstigt, har inte riktigt vetat vad de är. det kan vara de ena, men även de andra, skyller på att jag ska ha min mens typ imorn eller på fredag. Att jag gick till centrum förut å skulle köpa (mens) choklad gjorde inte mitt humör bättre. att de hamnade ett efterblivet alkoholistmongo före mig i kassan va bara lite otur!! om 45 minuter blir det förmodligen sussa kudde, och jag hoppas jätte mycke på att de blir träning nästa vecka <3

ha de bra /Tina

Måndag

kollade nyss på hammarbys andra halvlek mot örgryte å de va KATASTROF!!! dom torskade och de är inte alls bra. JÄVLA SOPPOR! nu är jag as förbannad! dom spelar ju som, a jag vet inte vad!

idag har jag iallafall varit hos syster ett ta. åkte dit runt halv 3 kanske, och så fick jag träffa hennes katt Toyan som va hur söt som helst, vi gick även ut med han på gräsmattan utanför å han va jätte söt. vi kollade på film och käkade mat. nu är jag hemma å väntar på att mattias ska ringa så vi kan gå å bada. nej men nu har jag väll inge mer att tillägga =P
ha de bra /Tina

ett kort å tråkigt inlägg

hejhopp. tog nyss mitt andra dopp för i år. de va faktiskt skönt! väntar nu på att bussen ska gå för jag ska till viktor! ska dit å äta lite hade jag tänkt. vi har ingenting hemma å jag är hungrig! imorn blir det att träffa syrran å hennes katt... ha de bra!

min helg

hejhopp! de va två dagar sen jag skrev, men de har inte hänt allt för mycke i mitt liv! i fredags gick jag hem till emelie och hon va så söt så hon klippte å slingade mitt hår. jag vart nöjd!  men faan va ont de gjorde när hon skulle slinga håret haha, inte okej!  :D jag gick hem runt halv 1 å la mig i sängen och somnade ganska fort, men jag vart väckt en timme senare ändå! å sen halv 3 ringde nästa mongo, fast jag hade inte hunit somna om så de gjorde inte så mycke =)

igår va jag hos viktor över dan,. han gjorde vårrullar och sen gick vi en promenad hem till han från örnsberg till västertorp, varmt va de å de tog ungefär 15-20 minuter att gå..
vid halv 5 åkte jag hem till brorsan för att kolla på kläder som erica skulle slänga eftersom dom jävlarna ska åka till thailand i september, så dom ska köpa nya kläder där nere. de vart en del tröjor faktiskt,. tog med mig typ tre plagg till mamma, å hon kunde ha alltihop, så hon vart också lite glad!

om ett ta ska jag ta en promenix med en viss mattias, jag mötte han i farsta igårkväll efter han vart på krogen. jag gav han lite vatten som han ville ha sen gick jag hem å soov! fast de tog ett ta innan jag somnade eftersom nån jävla idiot ringde till pettas mobil 100 gånger, men vafan, han svarade inte för han va FULL å låg å SOV! tack för att jag fick lida istället! men efter ett ta slutade de ringa å jag kunde somna in!

Älski =)

Halloj. Igår var jag som sagt hundvakt och det gick bra =) mötte upp angelica vid 6 kanske ? och sen gick jag hem till viktor direkt, jag har saknat den lilla filuren. Det kanske gjorde susen att han va borta i 2 veckor för han vart jätte mysig å pussig helt plötligt, men de kanske bara är tillfälligt, men jag hoppas inte de! jag vaknade till å med vid 1 tiden inatt av att han höll om mig å de har han fan aldrig gjort förut :O han sa även idag att de va för att han ville mysa och inget annat, får hoppas de stämmer =)

Nu väntar jag bara in bajen matchen som börjar 8, jag som trodde den började 7, typiskt! jag som hoppade in i duschen innan 7 för att jag skulle va nyduschad till matchen men ikke! haha men ha de bra /Tina

hundvakt! =)

godkväll! jag sitter nu  hos angelica och har varit här sen halv 7 kanske =) vi har gått på promenix med tyson och spelat kort,, de vi brukar göra när jag är här =) komemr även sova här för jag ska vara hundvakt åt tyson imorn och jag hoppas de kommer gå bra! han tycker tydligen inte om att åka t-bana och vi ska ju åka härifrån till farsta å sen tillbaka,. får se hur de går =) ska väll gå å sova straxt så jag säger godnatt! =)

Grått å trist än en gång

Nu är jag jätte svettig! städade i rummet lite så nu ser det väll lite bättre ut än förut, men jag tycker att jag skulle ta duschen efter jag städat! men i och för sig så hade jag ju inte planerat att städa, de bara blev så!

imorgon kommer älskling hem efter två veckor i turkiet så de ska bli intresant att se hur brun han har blivit! han kommer på kvällen så jag får gå å längta efter han i en hel dag, men har jag väntat i två veckor kan jag nog vänta en dag!
har inte så mycke att skriva så jag sätter punkt här! ha de bra /Tina


Måndag


Igår va jag hemma hos den här saken i några timmar på kvällen.. vi spelade kort och käkade kycklingsallad och vitlöksbröd!  vid 9 tiden tog vi med hunden på en promenix, vi gick upp för en kulle (?) och de va ju typ as jobbigt, vart tog kondisen vägen???? vi gick iallafall i lite mindre än en timme och sen tog jag mitt feta arsle och åkte hem.

Idag har solen tittat fram och det tycker jag är mysigt! de ösregnade imorse men de gick över och blev strålande sol! satt på balkongen ett ta förut och försökte bli lite brun, men fick nog inte så mycke färg, ser likadan ut som innan!
Jag å mamma gick ner till centrum å på vägen hem kom en comviq snubbe fram till oss så nu har jag tele2 snackis istället för kompis. om de va ett misstag märks väll på räkningarna framöver. han sa att de vart billigare. men om de suger så får jag säga upp de, men jag vill ha kvar mitt nummer isånafall.. undra om de går? men de får man ju vänta me! hoppas de fungerar bra iallafall! ha en bra dag /Tina

min lördag!

hallå där. lördagen har varit jätte lugn å det har varit jätte skönt. vid kvart över 10 gick jag å jessica ner till gubbängens bp för å kolla lite fotboll. Robin lurade dit mig och så va han inte ens där den jäveln. ringde å fråga vart han höll hus, och då va han på hultsfred, han hade missat tåget igår. men de va bara tur för mig för han kommer bjuda mig på farsta strands macka :D:D:D:D
Träffade iallafall mattias som höll oss sällskap mellan hans matcher, men vid två tiden fick jag å jessica nog och gick hem till henne, men vi mellanlandade på pizzeian å käkade lunch/middag! när vi väl hade kommit hem till jessica så satte vi på en film som vi hade höga förväntningar på men den va inte så rolig som man trott innan.

nu sitter jag iallafall bara hemma och har nyss ätit en tallrik med havregrynsgröt. va lite hungrig men va inte sugen på mat, så nu sitter jag här och det känns som om jag ska spy för man blir så mätt på gröt!

Idag blir det bara en lugn kväll med mjukisbyxor iallafall! vad ska ni hitta på denna lördag? /Tina

Fredag! =)



såhär ser jag ut ikväll. inget speciellt, jag ser väll alltid ut såhär. blir ingen förändring om jag har smink eller är utan, om jag har uppsatt hår eller utsläppt. ser alltid likadan ut, de spelar ingen roll om jag skulle smeta på mig 100 kg smink, jag ser lika mesig ut ändå haha :D

jag väntar på att Jessica ska bli klar, sen så kommer vi förmodligen åka till huddinge hem till wille. får se hur länge man blir kvar där. de kommer vara lite folk där, och även folk jag inte känner, och jag tycke rinteo m att träffa nytt folk.. jag blir blyg och sätter mig i någon hörna och kollar på allt folk,. men lär jag känna människorna så blir det annorlunda, jag är inte så öppen av mig för jag är så blyg när det handlar om nytt folk, men jag kommer nog känna igen lite ansikten iallafall =)

påväg mot issa ;)

Blir att åka till Issa snart <3 har inte gjort nått på hela dan så de ska bli skönt att komma bort från datorn! Ha en bra kväll /Tina

=)

godmorgon! vaknade för en liten stund sen, men är fortfarande trött. skulle nog kunna sova en stund till, men kloakn börjar närma sig 12 så jag håller mig vaken! Idag är vädret piss och de gör mig på dåligt humör! vädret smittar verkligen av sig, visst om de e regn nån dag men nu har de varit de i en vecka och de kommer ju hålla i sig i några dagar till!

Tjoho, pratade med viktor inatt på telefon =) undrar va de kostade att ringa, men de märks väll på räkningen sen haha :D
hade inte pratat med varandra på en vecka så de va skönt att få göra de, eftersom dom kommer vara borta en vecka till! saknar han faktiskt!

en kväll med syster

halloj! jag åkte in vid halv 5 till stan å mötte syrran. vi åkte till t-centralen och skulel käka, men de vart en promenad bort till gamla stan och sen gick vi tillbaka mot hötorget, men syrran va så envis å kunde inte äta vartsomhelst så då gick vi tillbara till t-centralen där vi käkade på mongolisk resturang och de gjorde mig fattig! de kostade 156 kronor per person!  efter maten gick vi till slussen och är nu hemma å har typ vart hemma i en timme eller nått. kan ju säga att de vart en ganska stor promenad i stan, och de va grymt jävla mycke folk, helt sjukt!
Imorgon ska de regna så då blir det väll att sitta inne. eller?

en vecka kvar!

Igår "kväll" åkte jag till medis och träffade Issa, hennes brorsa och simon. dom satt på pizza hut och käkade så jag höll dom sällskap. när dom hade ätit klart gick vi och hyrde film och de tog 100 år att välja filmer eftersom jag hade sett alla issa gav förslag på haha :D men de vart tre skräck ? å en thriller tror jag.  haha simon va så söt när de hände nå läskigt hahah han gömde sig typ bakom kudden han höll i handen och issa började rita för hon inte ville se när de vart lite läskiga ljudeffekter hahaha, kul va de!

Fick även en bild på min älskling igår å jag vart glad, har fan inte sett han på en vecka och kommer inte få se han på en vecka till. jag blir galen :D men de går väll fort antar jag, man får ta dagarna som dom kommer, mer kan man ju inte göra. 
idag skiner solen genom molnen, men jag  hade velat att de skulle vara strålande sol så man kunde lägga sig på stranden å sola lite, de va ju ett ta sen. men eftersom molnen är framme va de ingen ide att ens tänka tanken! får hoppas solen dyker upp nästa vecka!


 
(haha en rädd simon)


(Min älskling i turkland)

8 dagar kvar!

Det vart en till runda i centrum idag, men dock inte lika lång! Följde med mamma till banken som gick fort, sen gick vi i några affärer, jag fick med mig en tjocktröja från stadium, och ett vitt linne med en rosa ros på från JC, jag är väll nöjd, men jag börjar känna mig pank igen haha :D
När jag va nere på stadium fick jag ett till sms från min darling, i slutet skrev han att han saknade mig <3 blir så glad när han skriver de för de är inte ofta han kan va så söt ^o)

Nu skiner solen lite och de behöver man.. de regnade för ett ta sen å då öste de ner, förstår mig inte på Sveriges väder. varför kan de inte bara vara soligt varje dag?  det ska tydligen bli lite sol imorn, så då kanske man får lite färg om de skulle va så, men sen ska de regna igen, jätte tråkigt!

godnatt<3

Jag såg nyss klart en film som gick på 9an.. filmen va helt underbar och jag tyckte verkligen om den. den va sorglig men man vart ändå lycklig av den. ibland slutar kärlek i tragedi och ibland slutar det lyckligt, nu slutade filmen tyvärr olyckligt och mina tårar va på väg att komma men dom gjorde aldrig de faktiskt.. ni blir det att hoppa i säng å försöka sova så och vakna upp till en ny grå dag efter längtan av min pojkvän!


Filmens (Kärleksbrev) handling:
Theresa Osborne är en frånskild journalist. På en joggingtur på stranden hittar hon en flaskpost i sanden. Flaskan innehåller ett kärleksbrev till en Catherine, signerat "G". Tillbaka på tidningsredaktionen i Chicago visar det sig att brevet inte bara fascinerar Theresa utan även kollegor och läsare. Hon får uppdraget att ta reda på historien bakom brevet och långsamt blir hon en del av historien.

shopping

Tog en joggingrunda tidigare idag och jag blir fortfarande besviken på mig själv, men jag vet att de blir inte bättre för att jag inte springer regelbundet. de  blir inte bättre av att jag springer en gång i månaden, så jag får börja ta skiten på allvar, men de är svårt när man inte har någon riktig vilja!
efter löpningen suchade jag lite fort, satte på mig kläder och gick ner till  centrum med mamma. jag fick med mig trosor och ett par leggings med dragkedjor vid fötterna, fina faktiskt! mamma fick inte med sig nått mer än en fotfil för hon är så envis, menmen,
Händer väll inget kul idag skulle jag tro, blir nog att vara hemma å slappa. ligga i sängen å kolla på tv och tycka synd om mig själv för viktor är aldeles för långt bort!  snart får man mat också, men är inte så hungrig längre för jag drack ett stort glad oboy nyss, men lite mat får man väll i sig!

Måndag

det är måndag idag och solen tittar inte fram vilket är tråkigt, får hoppas den kommer nästa vecka! Igår åkte jag å malin hem till angelica där vi va ute med hunden å kolla på film å bara mös. man kände att de va söndag för man va verkligen seg och man gör inget speciellt!
Idag vet jag inte vad som händer, väckte issa nyss så får se om jag får liv i henne så man kanske kan träffas eller nått?

vill bara att dagarna ska gå så min pojkvän ska komma hem . de är typ 10 dagar kvar och jag tycker tiden går så himla långsamt, vill bara att han ska komma hemhemhem! två veckor är längre än vad man tror, iallafall när man bara väntar på att människan ska komma hem å säga "hej älskling, jag har saknat dig jätte mycke" men den repliken kommer väll jag antagligen inte få höra. de kommer säkert bli att jag får en puss eller nått å sen är de inge mer med de... de är väll bättre att förbereda sig på de så man blir lite glad om han skulle överraska!

pripps cup å spöregn!

Tjenixen, igår vart det en ganska trevlig dag även fast jag va ganska skeptiskt ibörjan. Vid 1 tiden kanske drog jag, mamma å petta ner till ängen för att kolla på pripps cup, de va mycke folk men man hittade ändå lätt till malin, jennifer å dom! satt där nere och solen sken och brände i ryggen, men sen vart de tvärtom. vid 5 kanske (?) så kom världens elakaste moln och världens skyfall började, alla tog skydd, men parasoll flög och hur man än gjorde så vart man blöt. jag va GENOMBLÖT efter den skuren.. men de va lite kul ändå! :D
Vi gick sen till donken och då när vi kommer fram till centurm skiner solen igen å de är typ helt blått på himlen? hallå vad är de för fel? nyss va de ju svart å väääärldens skur kom! vi mötte en barnfamilj och dom skrattade åt oss för vi va så blöta. men den bjuder jag på!

efter donken gick jag hem å slängde av mig kläderna, och sen åkte jag hem till angelica å mös med henne, hon hade varit så duktig och gjort köttfärslimpa med potatis, de va jätte gott faktiskt! vi spelade kort å lekte lite med hunden, har ett rivmärke under röven, men de e bara kul! :D
ska åka å träffa angelica sen också vi ska till skärholmen va de prat om imorse när jag va  heelt nyvaken för en viss angelica väckte mig ;) men får se h ur det blir med de, vi ska sen äta middag också de blir mys! får inte glömma malin som ska me också! =)

nu har jag inte mycke mer att skriva så sätter punkt här!. ha de bra /Tina

tidig kväll

Gud vad jag har skrivit många inlägg idag då, de har bara råkat bli så! =P Idag blev de en hemmakväll med film å saltapinnar, mamma å petta hyrde, "allt flyter" eller vad den heter. den funkade väll, men jag har sett betydligt bättre filmer! eftersom jag inte  gjort speciellt mycke idag och jag fortfarande inte gör nått så funderar jag på att hoppa i säng å kolla på tv en stund innan jag somnar in. imorn är det lördag och jag hoppas de blir än mer spännande dag imorn, sov gott /Tina

Denna varelse är unik.... på ett aldeles eget sätt :D



Du är en rolig varelse som man kan bli grymt irriterad på, och det är när du helt plötsligt bara går upp i rök, utan att förvarna! du kan skicka ett sms å sen när man ska ringa upp typ 20 - 30 minuter svarar du inte, å så kan man hålla på å ringa i evigheter, och tillslut så svarar du i telefon. när klockan typ har sprungit iväg :D du är rolig du. FAN KAN DU SVARA I TELEFON!!!!! haha jag har så jävla tråkigt!

En trött jag imorse


en happy Tina

Åhh, jag blev så glad igår när jag skulle sova. jag har precis ställt in fläkten så den blåser på mig, sätter på ljudet på telefon OM nån skulle höra av sig, vänder mig om och blundar, då hör jag att mobilen klickade till och att de vibrerade lite svagt i sängen. jag tar upp telefonen och ser att jag fått sms från älskipälski =)  han skrev att han saknade att prata med mig, och i de sista smset skrev han att han saknade mig, vet inte om jag skrev de för han va full eller om han verkligen menade de, men jag vart iallafall jätte glad. jag sov gott efter de =) <3




Fan vad jag hatar att gå till läkarn, de tog fan 1 timme å 30 min innan jag kom in till henne, hade fan myror i hela kroppen och kunde inte sitta stilla! Mina levervärlden va iallafall helt okej, de ända som inte va bra än va njurvärderna, ska tillbaka i December och lämna prover igen.. Nu får jag iallafall träna fullt ut igen å jag är så glad =) Jag hade iallafall tur idag när jag gick hem från läkarn, de började åska när jag gick hem, och en minut efter att jag kommit hem kommer värsta skuren, man skulle typ kunnat duscha ute, helt sjuk! men de kanske är bra att de kommer en skur eftersom de varit så varmt så de har varit brandrisk lite här och där, men jag skulle hellre velat ha sol, men man kan ju inte få allt man vill ha!

trötter!

Godmorgon! jag är trött som ett as och ska snart vandra till läkaren. solen är framme men de är molnigt också så får se hur länge de håller i sig.  nej men nu så ska jag sätta fart så jag typ kommer in först till henne, orkar inte sitta å vänta så länge för att bara veta vad provsvaren visar. ha de bra så skriver jag mer sen

ensamt

Jag vet inte vart jag har dig, och det känns lite jobbigt! Det skulle kännas lättare om jag aldrig fick veta nått...




Nu sitter jag ännu en kväll, efter klockan 12 i min ensamhet och tänker på vad du gör just nu, vad du gör på dagarna, och om du tänker på MIG. Du skrev innan du åkte att du skulle göra de,  men gör du verkligen de? trodde inte att de skulle va så jobbigt att du åkte, de är ju bara 2 ynka veckor, men de känns som om du kommer vara borta i all evighet. längtar tills du kommer hem, även fast vi inte alltid har de så bra å jag är på dig hela tiden å är smågrinig. men jag tycker om dig så mycke så jag kan inte råför de!



Jag sitter nu här med fläkten i full fart, men tycker ändå att de är för varmt här inne, fläktjäveln blåser typ varm luft... men de är väll bättre än ingenting... jag är lite småtrött och vill gå å lägga mig, men ändå inte. ska upp vid 7 tiden imorn för jag ska till läkarn, och jag hoppas på att jag är helt frisk.
jag tycker att de är lite jobbigt att man måste vara hos henne så tidigt, för då blir man klar så tidigt på förmiddan så man inte har något att göra efter. vädret kommer suga imorn så man kommer väll förmodligen inte kunna sitta på balkonen, eller så kan man de fast de är lite svalare. aja skitsamma, vet knappt vad jag pratar om längre... ska krypa ner i sängen nu. Godnatt

snart försvinner väll solen i en månad tilll?




Idag sken solen när man gick upp. gick ut till vardagsrummet och det man möts av är. Kan du raka av mitt hår, mamma vill inte de. Så jag Rakade av pettas hår imorse, de va en ny upplevelse... ställde mig sen å gjorde havregrynsgröt med "nyttigt" socker och äppelmos till de, mums fillibabba! undra hur nyttig den frukosten är egentligen? vad är bäst två mackor med salami på + ett glas med oboy, eller en tallrik havregrynsgröt med socker och äppelmos med mjölk till de.

Vid 12 tiden knatade jag och mamma ner till stranden där de va ganska mycke folk som de brukara vara en solig sommar dag! tog våran lilla plats och satte på den fula lilla radion som är alldeles utmärkt att ha med sig till stranden, den är iallafall inte otymplig att bära =P vi spelade lite yatzy och gick å köpte en korvjävel, god va den, men man blir ju inte mätt vafan! =P vid tre tiden började de smådroppa på oss så vi packade ihop och börja knata hemåt. Nu blir det spagetti med köttfärssås, ha en underbar kväll /Tina =)

Det jag gjort idag

  • Sagt hejdå till älskling som åkte till Turkiet =(
  • Gått runt i stan i min ensamhet å hittade två nagellack å en rouge
  • Varit med malin, i hökarängen å i farsta, köpte ett linne å en deo
  • Träffat Jessica, käkade pizza, spelade kort å yatzy

Just nu sitter jag å kollar på en film på 6an "min stora kärlek". Det är grymt varmt å de kommer nog bli svårt att sova, får sätta på fläkten, men eftersom den låter så mycke kommer jag väll inte kunna somna för de, SUCK! Vill att min älskling ska komma hem även fast de kanske är bra om vi är ifrån varandra lite, jag får helt enkelt försöka sysselsätta mig så mycke som de går! Vill ut å sola, eftersom de ska bli fint väder! De kommer bli svårt att kunna sysselsätta sig hela tiden under två veckors tid när de är svårt att komma på vad man ska göra EN dag, men jag hittar nog på nånting!

Ska svettas vidare och ska lägga mig i sängen snart, Sov gott /Tina


Kom hem =(

Idag åkte min älskling till Turkiet å de är nästan lite sorgligt, men jag klarar mig i två veckor utan han förhoppningsvis. han åkte tidigt imorse och det var sjukt svårt att somna om efter han hade gått, men de va typ för de va grymt varmt i hans rum.. ÄLSKLING KOM HEM!

Idag hade jag å malin planerat att vi skulle sola, men så vart de ju inte eftersom vädret inte tillåter! jag tog en sväng förbi stan och jag fick med mig två nagellack hem å en rouge, allt va på rea så ed vart typ bara 100 kronor, billigt å bra! ska ner en sväng till farsta med malin om ett ta å kolla runt lite, vill ha en lite mer rymligare väska än vad jag redan har å ett par typ ballerina skor, jag hittar fan inte några som är fina, men jag ser fina ballerina skor på alla andra, vad är felet? jag kanske bara är kräsen?

RSS 2.0