läkarn imorn

Igår efter maten åkte jag hem till Viktor, de va över en vecka jag träffade han sist så de va på tiden att jag va så pass pigg att jag orkade. han är ju också lite småkrasslig nu å har även ont i knät så han va hemma idag å de va jätte skönt. igår kollade vi iallaflal på forrest gump och den va helt klart sevärd. alla har väll redan sätt den men jag är ju lite efter, jag kan ha sätt den men inte kommer ihåg. efter filmen gick vi direkt å la oss å jag somnade direkt. idag har vi inte gjort nånting typ. käkade frukost vid halv 12 å sen har jag legat i soffan å degat, kollat på rob and big och skrattat lite så att tårarna rann, de gjorde även viktor. så vi hade en liten rolig stund tillsammans iallafall :P

Imorn blir det att jag går til läkarn eftersom hon itne va där igår. sen ska jag till min praktikplats. får se hur mycke jag orkar, annars så får jag gå hem om jag inte orkar hela dan, sen på kvällen ska jag till skogås å kolla när laget har träning å sen eftre de blir de raka vägen hem och kolla på fotboll. hammarby spelar mot göteborg. får hoppas på vinst för bajen även fast jag alltid tror dom ska förlora för dom varit så värdelösa i starten, men får hoppas de har vänt nu!

typiskt

Nu ´är jag mycke piggare än vad jag va förut, men jag har fortfaranade ont i benen när jag står upp, och är även ganska trött av mig. va ju hos läkarn igår och lämnade blodprov och skulle tillbaka till läkarn idag för att kolla på svaren från blodprovena så jag gick upp klockan 7, va hos läkarn klockan 8 å då får man höra att Berit inte är där. KUL!! då har man gått dit i onödan. hon är inte där imorn heller så jag får gå dit på torsdag när hon kommit tillbaka.

Bajen tog ju sin första seger igår å de va verkligen på tiden, har nästan tröttnat på att kolla på bajen matcherna eftersom dom har spelat så dåligt. men eftersom jag är bajare så blir de automatiskt att jag kollar på matcherna. men de hör väll till att tycka sitt lag är kasst ibland eller? =P

5 sömnfria nätter....

nu är sjuklingen tillbaka lite vid datorn, har inte alls haft ork att sitta vid datorn då jag inte alls har mått bra. mår inte  bra nu heller men de är lite bättre nu än vad de va för några dagar sen. har inte alls kunnat sova dom 5 senaste dagarna. dom två första dagarna vaknade jag MINST en gång i timmen, sen dom tre andra dagarna har jag inte kunnat sova nånting. mycket av de tror jag beror på att jag har varit täppt i näsan å måste då andas med munnen. problemet är då att hela munnen å halsen blir torr så då har jag svårare att somna, har även fått ondare och halsen har blivit tjockare efter att jag har varit torr i käften, så de är jävligt jobbigt. får hoppas halsen blir bättre snart för jag orkar inte gå å va hungrig hela tiden. har gått ner typ 3 kg, vissa kan ju tycka att de är bra att gå ner 3 kg utan att behöva träna men så är det inte. för de är inte kul att de ska kännas som om man svälter sig själv. jag vill ju äta men de går ju inte. igår tillexempel käkade jag typ en slev pasta (knappt de) med gräddsås å lite bacon. va typ halv mätt i 10 m inuter sen vart jag ju hungrig igen.

orkar inte älta mina små problem för de känns som om jag skriver i cirklar men ha de bra så skriver jag när jag orkar ha de bra /Tina


sjuk

Va hos läkarn i morse igen å de visar sig att jag har halsfluss å körtelfeber. tack för att jag inte kommer kunna träna på 100 år, ska gå ner till centrum om ett ta å hämta ut min medecin så halsflussen försvinner, körtelfeber kan man inte bota utan de försvinner av sig självt efter ett jävla ta, min läkare gissade fram till sommarn eller till å med hösten KUL!

bläbläblä

Nu är lovet snart slut och jag kan ju inte direkt säga att lovet har varit direkt kul. har ju varit sjuk hela lovet så jag har för de mesta varit hemma med halsont. ska till läkarn imorn igen, å den här gången är de för halsen. de känns som om jag har två bollar i halsen å att popcorn frön sitter fast i halsen på mig fast jag inte ens har ätit de. mitt ena öga svullnade upp ganska mycke idag också, såg förjävlig ut när jag vakna, till å me viktor små flina åt mig. TACK ÄLSKLING! han skrattade åt mig igår också när vi träffades för de låter verkligen som om jag har två bollar i halsen, han hörde knappt vad jag sa =P har resursdag imorn  å de betyder att jag är ledig imorn men jag måste ändå gå upp halv 8 typ eftersom jag ska till läkarn, sen måste jag gå förbi skolan också även fast jag är ledig för jag har prov nästa vecka å jag skickade hem fel saker å de va ju inte så bra. snart börjar AIK matchen också å jag hoppas dom torskar!!! måste ju bli lite tröstad eftersom bajen förlorade mot skit gefle. de är fan pinsamt!

vill bli frisk!

Är fortfarande inte frisk å halsen bara värker när jag sväljer. va hemma hos Jessica från typ 2 tiden tills nu. va hängig under hela den tiden å de ända jag fick i mig av påskmaten va 3 köttbullar, ett halvt revbenspjäll och tre mosade potatisar med smör, så jag lär väll bli hungrig snart igen, men känner att jag knappt vill äta för de är inge gott när man knappt kan äta maten. blåsorna gör ot om de skulle komma lite mat på dom å sen har vi ju halsen då.

tackade nej till matchen på måndag å de känns inge bra. har varit borta från fotbollen i två veckor nu och de är aldeles för lång tid tycker jag, vill börja spela igen! vad har jag gjort för att försäna att vara sjuk i en månad? jag som inte brukar vara sjuk!!!!

halsont men blickar framåt


Träningsmatch på måndag, hoppas jag kan spela!
Det är även seriepremiär i veckan. KUL!

Irriterad!

jag börjar bli grinig å irriterad!!! har ont i käften å ont i halsen när jag sväljer. kan inte bara äckel blåsorna försvinna så jag iallafall kan äta normalt? fick nå allergi tabletter å nån salva mot ögonen idag, och antibeotika för jag typ har urinvägsinfekton eller nått. så jag hoppas blåsorna går bort på köpet. de känns typ som om jag har ont i tänderna fast de e blåsorna som gör ont. kan dom inte bara FÖRSVINNA så skulle jag bli glad?

kines/Ailien

Ont  i halsen, blåsor i munnen å svullna ögonlock. ska jag aldrig bli frisk eller? vaknar hos viktor, går upp på toaletten, känner på vägen dit att mina ögon är svullna för jag känner att mina ögonlock tynger ner, för jag ser lite suddit då, kollar mig i spegeln å jag ser en kines/ailien, är även lite svullen under ögonen. KUL. fick sitta där på t-banan å de kändes som om alla glodde. jar har inte tränat på typ två veckor och nästa vecka börjar serien tror jag, kul om jag inte är frisk tills dess eftersom de bara är jag som vill stå!!! får väll hålla tummarna på att jag blir frisk då. hoppas ni har de bättre än mig /Tina

en trevlig helg

Nu är helgen över och jag har lov. i lördags åkte laget ut på blidö för att ha en kickoff, de va riktigt trevligt med tävlingar, lekar och bastu å badtunna på kvällen, de va ett riktigt stort plus att vädret va fint i lördags.  igår åkte vi hem och då åkte jag direkt till farmor där de va middag. de va som monogolisk buffee så man fick ta de man ville ha å steka själv, de va jätte gott. sen efter farmor åkte jag hem till viktor. han har klippt sig å är jätte sööööt. en riktig snygging om jag ska vara ärlig =P förut va han lite som guldlock å hade långt hår :P

vädret är underbart och jag hoppas de håller i sig nu ett ta framåt, behöver lite sol känns de som, nu när de har varit vinter så länge:P

har inte så jätte mycket mer att säga, så ha de bra /Tina =)

ailien

de blec att jag va hemma idag då. när jag vaknade imorse va mina ögon svullna och hade stora påsar under ögonen så jag fick ringa min praktikplats å säga att jag är hemma idag och imorn! missar lite utav de fina vädret men man kanske kan ta med sig syrran som är bakis på en liten promenad.


    Här är två bilder på m ina ögon., de kanske inte syns så mycke,. men jag ser faktiskt ut som en ailien

idiot!

FAN VAD LACK JAG BLIR IBLAND. ANVÄND INTE TJEJER SOM NÅN SLAGS RESERV KILLAR FÖR ATT NI ÄR KÅTA!!

en solig förmiddag

igår hade jag alltså feber, de kändes som om jag solade mitt ansikte för de typ brände lite, men jag vaknade upp å febern hade försvunnit (tror jag) jag kanske har lite feber trots allt men jag orkar inte ta tempen. Idag har jag å mamma tagit en lång promenad i solen. först gick vi från skanstull till sös där hon skulle göra mammografi å de tog typ 15 minuter, sen gick vi tillbaka till ringen där vi kollade runt lite och från ringen (skanstull) till slussen gick vi. vi försökte hitta nå trevligt fik eller mat ställe men vi hittade inget, så de slutade med tacobar i slussen, jag å mamma delade på en taco tallrik och så tog vi en varsin cola. maten va god och det va jävligt skönt att sitta ner efter den vandringen. förstår inte hur de kan vara så jävla mycke folk ute vid den här tiden. jobbar inte folk? eller går i skolan? de va ju typ proppat med folk ute.

Snart är det lov och de kommer bli så himla skönt! ha de bra i de soliga vädret nu, /Tina 


RSS 2.0