stress!

åh, va sur jag vart i måndags!! skulle boka nya körningstider, men de va lättare sagt än gjort!! nästa lediga tid va den 8 JULI!! HALLLÅÅ!!?? jag som vill ta körkort till semestern eller i början av den! får hoppas på lite strötider!! körde idag, å fick en tid imorgon för de va en som hade bokat av! hoppas de blir mycke sånt!! annars vet jag inte vad jag gör! vill inte nehöva tänka på plugg å sånt under semestern!!

å inte  nog med de, så är de massa annat som händer runt omkring som gör att jag är stressad hela tiden, ska åka bort över helgen för viktors mamma fyller år, så jag måste packa, å de måste jag göra ikväll, för att imorn ska jag jobba, köra å sen åka nån räkbåt med jobbet, så då hinner jag inte packa, å sen på fredag jobbar jag sent, å sen ska vi åka, så jag är skit stressad, har inte packat nånting,, för mamma har tvättstugan nu å där ligger kläder jag ska ha, så de är bara att hålla ut, vet knappt vad jag ska ha med mig heller, kommer fan bli en fullproppad väska å vi ska bara va borta över helgen!!

på måndag är de halkbanan som gäller också!, jag längtar!!!! bara jag blir godkänd ;) men folk som gjort de har sagt att de nästan är omöjligt att ´misslyckas! bara man gör som dom säger så är de lugnt ;)

nej men man kanske ska börja tänka på packningen å stänga av datorn  :D

puss å kram sålänge :D

!!

okej, dax att uppdatera lite oftare kanske?
jag försöker ta vara på mina helger lite mer nu än vad jag gjorde förut! nu när det är mycket saker som händer efter jobbet varje dag, med träning, körning å ett försök till att plugga, så hinner man inte med så mycke!

så förra helgen tog jag arslet ur vagnen å åkte till grönalund med Emelie! de va två år sen sist, så de va hur skoj som hest! testade dom nya som jag inte hade åkt,, insane å twister? eller va den hette! insane va skit rolig, men jag höll på att dö första åket =P twister va rolig, men inte värd att stå hur länge som helst i kö för! måste dit fler gånger i sommar!

nu i fredags träffade ringde jag emelie å frågade om vi skulle dra till nån uteservering, men vi hamnadae på hennse brorsas balkong istället, å de va nästan roligare,, och billigare dessutom! kom hem vid halv 4 och somnade direkt!

igår åkte jag hem till viktor å satt på balkongen i nån timme. försökte plugga lite teori, men de vart ytterst lite! sen vid tre tiden kom gabbe över å höll oss sällskap. vid 4 gick vi ner till minigolfbanan å tog ett varv, jag va nöjd över min insats eftersom jag inte kom sist :D å "bara" 10 slag efter viktor :D  man spelar för att de är kul, å inget annat, ellerhur grabbar? :D

imorgon börjar en till fullspäckad vecka, som handlar om jobb, körning, middag hoos farmor, å sen sommarfest på räkbåten som går från slussen med dom som ville från jobbet!

tre veckor kvar, sen semester!!!


RSS 2.0