instängd i mina tankar.

image16

Jag vill bort här ifrån, bort från den idiotiska världsdelen där man inte mår bra.
Man ler och ser glad ut men bakom de falska leéndet fins gråten i halsen men man förstår inte varför.
Det är ingen som förstår hur jag känner iallafall 1 gång i veckan. Det finns många som kanske har samma problem men som kan fly, fly ifrån de dom inte tycker om.
Men jag har ingenstans att fly, ingenstans att gömma mig.
Jag vill gömma mig så långt bort som möjligt i mörkret med någon som gör mig glad, som får mig att skratta å tänka på något annat, någon som har tid för mig.
Nu sitter jag här med min cola å vet inte när jag kommer få sova, det är ingen som lyssnar å de finns ingen som bryr sig om jag kommer få någon sömn.
Jag vill kunna blunda och skrika iväg alla mina problem, men de kommer aldrig att fungera så det är inte värt något försök.

BÄSTSTE DAL ! <3









jag kan inte beskriva med ord hur mycke jag älskar dig,  jag har inte berättat för dig hur mycke jag saknade dig under dom 2 åren vi aldrig träffades, vi hade ingen kontakt alls men sen så frågade du jannika efter min msn å vi började prata igen men de tog ett tag innan vi träffades eftersom du inte hade så mycke tid, du kollade på hockey hela tiden å jag frågade mig själv när du skulle ha tid för mig.
Jag kommer ihåg den dagen vi träffades första gången efter dom här 2 åren. de va vinter å kallt, vi träffades i farsta å vi gick hem till mig. Jannika kom efter ett tag å ni började snacka om era sex upplevelser å de va jävligt kul att lyssna på.
sen gick vi ut å blev lite blöta i snön å sen åkte du hem, efter de så tog de lång tid igen tills vi träffades men nu så träffa vi ofta å pratar me varandra hela tiden å de känns bra för du är en av mina bästa vänner å är en som betyder jätte mycke för mig, du ställer upp för mig å jag försöker ställa upp för dig så mycke jag kan även fast jag kanske inte alltid lyckas.
jag vill att du ska veta att jag alltid kommer komma ihåg dig som en persson som alltid ställer upp å är där för mig när jag behöver dig och jag hoppas du vet att jag alltid kommer ställa upp för dig vad som än händer <3

vi är bäst.

vi vann matchen mot kärrtorp igår:)
jag är glad men jag släppte in ett mål så nu står de 1 istället för 0 så de va lite tråkigt men vi vann iallafall med 1-5  så vi är fortfarande obesegrade:)

skogås/trångsund FF F91/F92 är bäst:)

fredag.

idag  gick jag upp kvart i 11 lika trött som vanligt, jag svarade på frågor som min mentor hade delat ut till alla i klassen, de tog lite längre tid än vad jag trodde jag satt fan en evighet me dedära jävla pappret :D
när jag var klar me att svara på frågor så klädde jag på mig å satte på mig luffar kläder som jag alltid gör å borstade tänderna å sminkade mig lite efter de så  gick jag till skolan,
Jag gick i skolan i 10    minuter ;)
vi skulle ha samtal me våran mentor  en å en å jag fick nästan den bästa tiden som va 10 över 12 till 20 över 12 de va jävligt skönt faktiskt :)
fast sen när vi hade pratat klart så skulle vi fotograferas :O jag såg ut som jag vet inte vad, men de va bara gå ner å ta dedära jävla fotot.
när jag kom hem så kollade jag på en beck film  typ den svaga länken eller  vafan den hette:D
den va faktiskt bra, en av dom bästa beck filmerna jag har sett iallafall :)

halv fem ska jag åka till skogås å från skogås ska jag å mitt lag åka till kärrtorp där vi ska ha match, vi kommer vinna, de hoppas jag iallafall på :P
jag blir lite ledsen om vi inte gör de faktiskt :( haha men fan dom bästa kan ju inte alltid vinna ;)

första skoldagen

Kom hem från skolan för ett tag sen, ganska tråkigt att börja skolan igen fast man lär juh känna nytt folk å de kan ju vara lite roligt, fast man känner sig juh ganska liten eftersom de e nåra som e så mycke äldre än jag.


Dagen började me att jag gick upp kl halv 8 för jag skulle ha god tid på mig att klä på mig å äta frukost å sånt skit å sen va de bara å gå ner å möta ida vid t-banan kvart i 9. vi gick till Farsta gymnasium å satte oss i aulan sen så vart vi indelade i klasser å vi hamnade i klass BF1A, en ganska okej klass tror jag iallafall, man får hoppas på de bästa.
vi fick jävligt god mat första dan iallafall,  de fanns mycke att välja på men jag tyckte  allt såg äckligt ut så jag tog pannkakor med sylt å grädde, as gott =)
imorgon börjar jag 10 över 12 å slutar 20 över 12, haha ganska slapp dag :P
 

har träning lite senare idag, ganska skönt att få springa lite  bara de inte blir för varmt för de e ganska jobbigt men man får göra sitt bästa.
å sen så har jag match imorgon mot kärrtorp de ska bli kul för vi vfann över dom sist så jag hoppas de går lika bra imorgon : )
 vi har dragit oss ur ena serien för vi hade inga spelare å de va många som fick spela dubbla matcher hela tiden (som  jag) å de  e jävligt jobbigt eftersom de blir så jävla mycke då  men de gör inte så mycke eftersom de ändå inte gick så bra i den serien så nu får vi satsa mer i den serien vi lider i med  0 insläppta mål, de är ganska skönt.
jag hoppas att ingen gör mål på mig eftersom då så kommer dom spräcka min nolla å de vill jag inte för jag är ganska stolt över mig själv,
men nu så ska jag gå å kolla lite på tv,  djurpolisen :P de är ett skit bra program som jag kollar på så ofta som möjligt fast de kommer inte bli så ofta nu eftersom jag kommer gå i skolan den tiden som de börjar så de e lite tråkigt tycker jag : (

men skriver kanske mer  senare eller nån annan dag :)


skolan på torsdag:(

Det kommer verkligen bli tråkigt att börja skolan på torsdag, de ända roliga kanske är att man träffar nytt folk och att man ska gå i samma klass som strutsen (ida).

jag hade tänkt att jag skulle ta me mamma till cenrum idag så vi kunde köpa block å skit å kolla lite kläder men ´så vart de inte, hon vart sjuk istället, jag tycker iallafall att de är jävligt elakt vem ska nu följa me mig å kolla kläder? jag vill juh inte direkt gå själv som en mobbad sak.

imorgon har jag iallafall match mot huddinge. vi förlorade mot dom förra gången så jag hoppas de går bättre imorn, vi ska spela på riktiga  gräset imorn, den planrn e ganska bra eftersom den e lite mindre så utespelarna blir inte så himla trötta lika fort så dom kanske orkar springa lite mera =)
 Önska mig lycka till =)

 jag vet att jag är bäst, ni behöver inte påminna mig om de =)

sömnsvårigheter?

jag blir GALEN, jag kan verkligen inte somna på kvällarna (eller nätterna), jag kan ligga vaken ungerfär 1 timme å 30 minuter eller mer innan jag somnar. Jag har inte  kunnat somna på jätte länge å de e skit jobbigt för man vrider å vänder sej hela tiden å sen slutar de me att jag ligger å kollar upp i taket för jag inte orkar blunda längre.
igår vart jag så trött satt jag fick tårar så som man brukar få när man e trött ni vet,
men jag kunde inte somna iallafall JAG BLIR GALEN!!


.

Det är svårt att lita på folk, de har jag lärt mig nu.

RSS 2.0