tjenixen

Min födelsedag vart ganska lyckad faktiskt! vi åt god mat, köpte sexleksaker och gick sen ut på krogen... de va lite tråkigt på krogen till en början, men efter en timme hade de kommit lite mer folk, så då vart de mycke roligare =) men mina fötter gjorde så ont när jag skulle hem... de va inte ens kul =P

nu ska jag gå å köpa hårfärg så ska emelie få färga mitt hår efter maten =)
förresten så skrev jag på papprena till m itt nya jobb idag =) så nu har jag arbete till sista december till att börja med =)



18 IDAG :D

Grattis till mig! :D
klockan 2 är det match, klockan 4 är det hem. duscha fixa mig som gäller, å sen ska jag träffa pappa å sen kommer folket hem till mig! jääävlar vad stressigt! men de är så de ska va!



full fart

blä :( köpte ny telefon i förrigår och vart som kär på nytt... och självklart ska jag tappa den första gången i asfalten så den blir kantstött... ville nästan gråta :D jag får måla lite svart färg på den! jag vill att den ska hålla länge... jag måste införskaffa mig nått mobilskydd (strumpa) så man kan tappa den utan att den går sönder! de ska jag fan göra, hur töntigt det än ser ut!

Idag har jag jobbat, och direkt efter jobbet gick jag till frusören... det är konstigt att man nästan aldrig blir riktigt nöjd när man går till frisören. det blir aldrig som man riktigt vill! men jag överlever nog! efter klippningen åkte jag  å angelica till nacka forum för att kolla på skor,  men vi hittade inga å kom hem med tröjor istället.. de är så det brukar bli! så jag undrar vafan jag ska ha för skor imorn när jag ska ut!

efter shopping rundan åkte jag å angelica å hälsade på hennes bror i sätra å satt där i typ 3 timmar. och fan vad trött jag blev :D de va även där min telefon flög i backen när jag klev ut ur bilen :( måste lära mig att man inte ska ha telefonen i knät :(

nu är jag iallafall hemma och ska snart gå å sova...

SNART ÄR JAG 18! :D

.

Varför ska man ha sån "otur" =P visst, det är bra för plånboken, men jag hade hoppats på att få ledigt torsdag-fredag! efter min rast sa en till mig att jag inte behövde jobba tor-fre för dom som va sjuka skulle komma tillbaka... så jag skrev klart min tidrapport å gick till chefen med den... sen en timme senare ungefär kommer hon tillbaka å frågar om jag kan jobba tor-fre också för en annan ska vara hemma då.... blä =P jag som ville va ledig så jag kunde städa å kolla efter skor. men de va ju bara att glömma! =P

myggattack!


Fan vad de va mycke mygg vid planen idag! det gick knappt att träna för att man inte kunde koncentrera sig. jag hoppas att jag överlevde myggattacken! nu ska jag sova.. Godnatt!


4 dagar kvar

Stressen stiger som bara den... hur ska jag hinna med allt?
aja, på lördag fyller jag iallafall 18 å då ska de fan bli en lyckad kväll!


full rulle

fick vara  på småbarnsavdelningen idag, och det gick bra. det är inskolning nu så man behöver inte ta hand om så många barn eftersom föräldrarna är med. men dom är ju så söta dom små liven :D  Just nu sitter jag och funderar på om jag ska städa rummet. jag måste nästan det för jag kommer inte ha tid med de fram tills lördag. imorn jobbar jag å sen har jag match. på torsdag jobbar jag sen ska jag träffa angelica å leta skor, och sen åker jag nog till viktor. å på fredag jobbar jag å ska förmodligen träffa angelica =) de är inte mycke tid över just nu, ´men de är kul att det händer lite saker ialalfall.. och det är bra att jag får jobba för jag vill åka utomlands en vecka i vinter! hoppas jag får ta ledigt bara om jag har vikariatet då =P

jag ska väll sätta igång och städa lite, å sen laga mat  å sen åka å träna senare ikväll... ha en bra kväll!

PS2 :D

dagen har varit bra. jobbade till halv 5 å då gick jag hem. visade mamma vad jag hade köpt för ögonskuggor på rasten, och det gick inte som jag ville! hade köpt ögonskuggor som va "lös". så satt ena locker fast, så fick jag upp de för snabbt å då dammade det ögonskugga i hela vardagsrummet. vart av med halva ögonskuggan innan jag ens använt den, snyggt jobbat!

efter att jag hade käkat åkte jag till farsta strand å träffa angelica. vi åkte till 22an å träffade robin som jobbade sista dagen för att han ska åka iväg å plugga. vi åt kakor å drack saft å sjöng lite singstar. de slutade med att jag fick robins playstation i 18-års present, så vi åkte å hämta de å sen åkte jag hem. så nu har jag provspelat lite =P KUL! :D måste köpa nå nya spel. ps2 spel kan ju inte va så dyrt nu för tiden =P

nej men nu så ska jag borsta tänderna å sen sova... imorn ska jag försöka städa mitt rum efter jobbet.. önska mig lycka till! :D

måndag

Har inte skrivit på hela helgen men jag har inte haft tid! =)
kanske skriver en trudelutt när jag kommit hem från jobbet.

ha en bra dag =)


Stress

gud vad den här dagen kommer gå segt, och speciellt när man kommer vara så stressad! jag slutar kvart i 5 och ska vara i skogås klockan 6, och då måste jag ha ätit innan och packat väskan. stressigt kommer de att bli, men de får helt enkelt gå! ikväll möter vi aspudden och jag hoppas vi får ta våra första tre poäng för säsongen idag, annars blir det väldigt segt!

nej men nu måste jag borsta tänderna å sen ska jag springa iväg till jobbet. ha en bra dag! =)


Torsdag

Åkte hem till viktor igår å mös =)
de gick bra på jobbet idag även fast de regnade hela förmiddagen. de är så jobbigt att vara inne när man jobbar på förskola, men jag överlevde =P jag väntar på att viktor ska komma hit. vi hinner de varandra i typ 30 minuter innan jag ska åka till skogås å träna. jag har ont i  ryggslutet så får se om jag klarar av att träna, men de märker jag! sen blir att åka hem, duscha å myyyys med älsk. skönt att sova på hemmaplan så man slipper gå upp en timme tidigare! :D



tudeluu

älsk är hos mig nu så därför blir det ett tråkinlägg! om en timme åker jag mot skogås för träning! vädret kunde ha varit bättre men jag ska inte klaga!  imorn blir det jobb 8-kvart i 5 å sen blir det förmodligen middag hos brorsan och Erica! =)

måndag

Tjenixen! är hemma nu en stund för jag har rast,. de är så skönt att ha nära till jobbet, för då kan man gå hem på rasten om man inte orkar me folket i personalrummet :D efter jobbet ska jag övningsköra förmodligen =) och sen kommer min älskling över när han har jobbat klart också =) det är bra att han kommer hit, för jag kommer nog vara ganska upptagen dom närmaste veckorna för jag ska börjar övningsköra ofta och skriva in mig på någon körskola.. och får jag jobba vidare så är det jobb, träning å köra bil som gäller.. stressigt? absolut!! 

nej men nu ska jag nog stänga av datorn å gå till jobbet igen =) slutar kvart i 5 så de är drygt 4 timmar kvar... hoppas timmarna går fort! 

övningskört

tjoho. kom hem för ett litet tag sen efter att ha övningskört lite. de gick bra faktiskt, med tanke på att de va länge sen jag körde sist. jag körde bort till länna.. jag är stolt över mig själv :D nu ska jag till västertorp och pussa och krama på min älskling! ha en bra dag =)


Studenten 2010, den bästa dagen i mitt liv!

när jag satt å kolla på sommarkrysset med mamma så började jag sortera mina studentkort så dom hamnade i ordning för att jag ska köpa ett album å sätta in dom i. när man kollar på korten så inser man hur jävla kul de va och jag tycker de är tråkigt att vissa inte får uppleva den känslan att springa ut där på skolgården å krama om familj och vänner, för att sen hoppa på ett flak där alla är glada, och att man egentligen skiter i personerna på flaket. man är i sin egna lilla värld och skiter i bråk som varit, och man kan faktiskt krama om personer som man egentligen inte har umgåts med i skolan, bara för att det är så jävla kul. Att ta studenten (i stockholm) är fan en upplevelse man aldrig glömmer... om man fick en lyckad student utan massa bråk och idioter som förstör på flaket! Jag skulle lätt kunna ta studenten flera gånger om, för de va fan de roligaste jag har gjort i mitt liv hittils!


















lördag

viktor kom till mig efter jobbet igår så har inte haft tid att skriva nått... eller tid har jag väll haft, men har inte haft så mycket att skriva om! vi gjorde inte så mycke igår mer än att vi åt, kolla på jalla jalla å satt å snacka skit typ med petta å mamma. de är skönt att dom kommer överens, men dom kommer nästan för bra överens =P han åkte vid 11 imorse så jag gick över till brorsan å erica å åt frukost å mös med lillen! han börjar tycka om mig lite nu iallafall.. jag får klappa han å hålla han utan att han skäller på mig =P

just nu sitter å svettas som en gris och kollar fotboll! får se vad jag hittar på senare =) nej men nu har jag inge mer att skriva. ha en bra dag!


fredag den 13


Godmorgon! snart är de dags att bege sig mot jobbet. solen skiner och jag är inte lika trött som jag varit dom andra dagarna så de är bra! jag slutar kvart i 5,  och då ska jag hem och träffa min lilla plutt! han kommer nog direkt efter jobbet =) nu ska jag dricka upp mjölken, borsta tänderna å sen gå.
ha en bra dag!



trötter

fan vad dagarna går segt nu för tiden när man jobbar å slutar samma tid varje dag! det hade varit annorlunda om man slutade tidigt nån dag... nu slutar jag ju kvart i 5 varje dag å börjar klockan 8. 

är helt degig men ska snart åka å träna... skönt att det är tidig träning idag så jag hinner koppla av en stund innan jag lägger mig i sängen. jag hoppas på att jag inte är så trött på morgonen när jag ska upp... dom senaste dagarna har jag varit som en zombie!


onsdag

jobb, träna, äta, sova. så ser min dag ut idag, och idag ska jag fan försöka komma i säng till 9 iallafall! de har blivit för sent dom senaste dagarna, men nu ska de bli skärpning med de! om 5 minuter typ ska jag iväg till jobbet å slutar kvart i 5, sen ska jag å emelie till gymet å träna kondition å lite mage! =)


första träningen efter sommaruppehållet!

Träningen gick väll okej för min del, måste träna upp min kondis å försöka komma på nått sätt att inte få krampkänningar i vaderna som jag ALLTID får å då ger jag typ 40 procent för jag inte vill få kramp, de suger men då äre! nu blir det att borsta tänderna, sen ska jag sova för jag ska upp tidigt imorn,, som alltid just nu!



glader

de gick bra idag på jobbet. vi va ute både förmiddag och eftermiddag så dagen gick lite fort iallafall.. pratade med ena chefen idag också och jag kanske kommer få nå jobb på en annan förskola i farsta med småbarn.. och jag håller tummarna på att det är nå lång tids vikariat eller fast... men vem vet, det kanske bara är nån vecka.  men hon skulle höra av sig om det... men jag hoppas verkligen!!! jag kanske inte ska hoppas på för mycket?


måndag

Jag är trött som bara den men man måste ju jobba för å få pengar... tyvärr! jag jobbar till kvart i 5, å sen senare ikväll är det träning! =) har typ längtat hela sommaren efter de, men samtidigt har de varit skönt att bara vara ledig! =) nej men snart ska jag röra mig mot jobbet.. ha en bra dag! =)

godnatt


mötet gick väll okej. tiden får utvisa om det blir några förbättringar. jag hoppas verkligen de, för annars kanske de inte blir nå mer fotboll för mig så småning om ifall allt skiter sig, men som sagt, det är bara att vänta å se!

Snart ska jag hoppa ner i säng och försöka sova,. igår hade jag svårt att somna. men de kan lätt bli så när tankar flyger runt i skallen. ibland skulle man önska att det finns en av och på knapp så man lätt kunde somna å lätt kunde vakna!



måndag


Jobbet idag gick bra, fick vara med småttingarna idag vilket kan vara snäppet jobbigare. jag kommer sluta kvart i 5 varje dag, men jag hoppas på lite barn så jag får gå hem tidigare!

om lite mer än en timme ska jag på möte i skogås, och imorn börjar träningarna igen =)



söndag

I helgen har det inte  hänt så jätte mycket, har varit en lugn helg! i fredags träffade jag jessica en stund och sen på kvällen gick jag hem till brorsan å hans tjej å skulle hälsa på deras nya hund som bara skällde på  mig, men söt va den! sen kom angelica å hämtade mig eftersom vi skulle åka å bowla som planen var, men den sprack haha. vi åkte först till skogås och sa hej till angelicas familj så dom fick se bilen och säga grattis till körkortet, så fick hennes mamma å lillasyster åka med en liten sväng. sen vart de donken och sen åkte vi hem till angelica. vi va hemma hos henne vid halv 12 kanske och då va de alldeles för sent för att bowla =P vid 1 tiden fick jag skjuts till viktor =)

igår åkte jag å viktor hem till mig för att äta kräftor med min familj. men innan jag gick hem från centrum va jag tvungen å shoppa lite... de är farligt när man har pengar för då köper man saker hela tiden! inte okej,, jag måste skärpa mig!

nu sitter jag med en handuk på huvudet och ska snart sätta på mig kläder, för klockan sju ska jag vara hos min kusin å fika.. vi ska fira henne lite i förväg för hon åker till mallis snart! jag är lite avis! Imorn blire jobb för min del så de blir att lägga sig i sängen tidigt. jag vet inte när jag börjar, men jag går upp så jag är där vid 8. fan va det är skönt att ha 3 minuer till jobbet!


fredag

jag är mätt som en jävla plätt... jag å jessica  åkte till sunneplan för att jag skulle köpa pizza.... de va ju nödvändigt att jag tränade idag haha
jag jobbade till typ 20 över två idag, sen gick jag till gymmet å tränade en liten stund. emelie är lite sjuk så hon kan inte träna.. de är sjukt jävla tråkigt å träna själv, men då känner jag mig extra duktig efteråt!

nu väntar jag på att ERica ska höra av sig så jag kan gå över till dom å kolla på hunder brorsan å erica har köpt. man kommer typ va rädd att ta sönder den haha :D jobbigt om man skulle trampa på den. då är den mos! :D nej men nu är jag dum! på bilden var den jätte söt faktiskt =) efter de har jag faktiskt ingen aning om vad som händer och sker. ska ringa angelica en gång till och se om hon har telefonen på... hon tog förövrigt körkort idag också... hon är så duuuktig!!

nej men nu finns de inge mer skoj att skriva.. ha en bra kväll =)


dagen innan fredag

hoho=) idag känner jag mig duktig! jag gick faktiskt och tränade själv efter jobbet idag och det trodde jag aldrig att jag skulle göra. jag tränade bara i typ 35-40 minuter.. men de är iallafall nånting =) jag sprang 10 minuter på crosstrainern och sen körde jag lite ben och några sit-ups på en halv boll =) jag måste verkligen sluta att äta skit! jag ställde mig på vågen imorse och fick värsta ångesten! jag vill gå ner två kilo... sen är det okej! men innan dess är jag inte nöjd för fem öre!

imorn är det fredag och då slutar jag tidigt. de ska bli så jäkla skönt kan jag tala om! jag slutar senast 3, men lär få gå tidigare. och då ska jag nog direkt till gymet å träna lite. hoppas emelie kan följa med, men de märker jag imorn. nu ska jag borsta tänderna och kolla på en film. Godnatt


.

Imorn blir det jobb å sen en powerwalk fram å tillbaka till trångsund... men först så ska de sovas.
Godnatt mina små kycklingar


tisdag

Tjenixen! idag har jag fått lite saker gjort idag. först va jag på jobbet till halv 1. slutade tidigt för jag hade disken, och det märktes på mina naglar kan jag tala om. jag målade dom igår och idag ser det ut som om jag har haft den i typ  en vecka.. men de är sånt som händer =P

efter jobbet åkte jag å petta till adidaslagret för att kolla på skor och jag fick med mig ett par fotbollsskor och ett par löparskor hem, och det vart 747 kronor totalt. bra tycker jag!
Efter de vart jag släppt i farsta, så gick jag emelie å jossan å träna =) jag känner mig duktig faktiskt :D men jag är jääävligt svag, de är fan pinsamt :D


rätt eller fel?

gud vad de va segt att jobba idag. men jag fick sluta en timme tidigare så de va skönt! imorn har jag disken så då slutar jag vid typ halv 1, de beror på hur snabb jag är och de kommer bli så jävla skönt att sluta så tidigt! ikväll ska jag bara kolla film och sova tidigt så jag orkar upp imorn när jag börjar klockan 8! ska träna efter jobbet också. ska egentligen träna armar, men får se om jag kan de för jag har värsta träningsvärken i armarna, vilket är bra för då vet man att man har gjort någon nytta,. men de är jobbigt att sova för jag får typ ont hur jag än har armarna så jag känner mig inte avslappnad, men jag hoppas det blir bättre inatt!


Till en annan sak jag hörde idag på nyheterna, och det är att från och med hösten 2011 så ska frånvaron skrivas in i betygen, och det tycker jag är så fel det bara kan bli! dom vill försöka förminska frånvaron, men har dom tänkt på att de kan förstöra ens framtid? bara för att du missköter närvaron när du är ung betyder inte de att man missköter det när man blir äldre och kanske vill plugga vidare eller skaffa jobb. jag tycker inte frånvaron ska följa med hela livet. frånvaro är inget brott så jag tycker inte att det ska bli som en "stämpel" att man inte kan passa tider eller missköter sitt arbete.


-

Det blev lite ändrade planer och jag åkte hem till min kusin i tallkrogen och kollade på film, de va trevlans! nu är det dags att bädda ner sig i sängen så man är utvilad tills imorn då nästa arbetsvecka börjar! Godnatt


söndag

Tjenixen! kom nyss ur ur duschen efter att ha varit på gymet å kört 20 min på crosstrainern och kört lite ben och rygg. det känns skönt att komma igång med lite träning faktiskt!

Igår va jag med Angelica hela dagen =) vi gick runt i stan å shoppade! jag köpte tre tröjor, tre trosor å ett par jeans på carlings. det är första gången jag köper ett par jeans för 900, men de var det värt!
vid 7 va vi hos Angelica och jag lagade kött kroketter och beasås. och det vart super gott!
vid 11 åkte jag till viktor å han mötte upp mig på ungefär halva vägen <3
nu ska jag sätta på mig kläder och äta, sen ska jag gå över till Emelie en stund =) <3 ha en bra kväll!


RSS 2.0