lördag

Älsk åkte nyss hem efter att ha varit hos mig i två dagar <3 det märks att han har semester, för då kan han faktiskt vara här lite mer!
gud vad det var skönt att sluta jobbet igår. fick gå kvart i tre fast jag egentligen skulle gå kvart i 4. äntligen är en arbetsvecka avklarad, nu är det bara 3 kvar, sen är det lön! =) och jag är fömodligen arbetslös ;) eller jag ska jobba 4 dagar i september också, men de räknas inte!

efter jobbet gick jag å emelie å träna. jag köpte kort på friskis till december, och även fast vi inte tränade "hårt" så har jag träningsvärk i armar å mage.. fan vad jag är svag! de är nästan pinsamt :D men man gymmar ju för att kanske bli lite starkare å få snyggare kropp!

nu ska jag äta frukost och sen göra mig iordning för jag ska träffa angelica inne i stan lite senare och ta en fika å kolla lite i affärer och sen kanske åka å bowla. jag kom på att de är pride vecka, så de lär va en hel del folk inne i stan nu! nej men nu ska jag röra mig mot köket, ha en bra dag i blåsten!


simply the best



onsdag

Nu har jag fått slutat en timme tidigare två dagar i rad och det har varit hur skönt som helst! idag när jag slutade skulle jag bara ner till centrum å handla pommes å margarin så viktor också kunde äta hos mig, men de slutade med att jag brände 745 kronor på intersport också, för dom har rea på allt i butiken, så jag kom hem med en vindjacka, och två tröjor därifrån... fan va skönt det är att få en helt okej lön och bo hemma! nu har jag använt nästan 1000 kronor av pengarna, och det jag mer ska göra för pengarna är att gå på grönan å köpa gymkort på fredag. jag å emelie har bestämt dagar vi ska träna på, så nu jävlar ska mitt lilla fläsk bort som jag har fått under sommaren! jag ska köpa ett säsongskort som räcker till december, så nu ska de fan inte finnas några ursäkter till att inte träna. den här gången ska de inte kännas som bortkastade pengar!

min plan för ikväll var att jag skulle mysa med viktor, men helt plötsligt skulle han på AIK matchen för att hans vänner tydligen ville de helt plötsligt från ingenstans, så jag få lägga mig i sängen eller soffan helt ensam och kolla på matchen, de känns lite deprimerande... men jag överlever nog!
mamma å petta kommer hem ikväll/natt också från bulgarien så då är den sköna ensamheten över, men jag kommer förmodligen slippa laga mat själv :D

nej men snart blir inlägget för långt, så jag sätter nog punkt här!














busigt

fick sluta jobbet en timme tidigare idag och de va superskönt. men jag undrar om hon inte trodde jag slutade 4 och inte 5, men de va bara att hålla masken å smita därifrån fort som bara den :D ni har jag kommit ut ur duschen och väntar på att viktor ska komma... han kommer nog när som helst =)

hemma

nu är jag hemma från jobbet. fick gå tidigare så de va ju snällt =) de gick bra idag även fast de va ny personal och många nya barn! nu ska jag göra mat, fiskbullar i hummersås och potatis, sen blir det att kolla på film. jag hoppas viktor kommer över sen, men de lär han tyvärr inte göra :( men jag får hålla tummarna ;)


.

Jag är trött som fan!
ska bara ner med sopporna, sen ska jag till jobbet!


söndag

kvällen igår vart bra. det som är så kul med hemmafester är att man alltid (oftast) vet hur kvällen kommer se ut. det är alltid ett gäng som är på balkongen hela kvällen å röker å snackar skit, sen har vi de gänget i köket som kör ölspelet till drickan är slut. så nästan hela kvällen körde jag ölspelet och hamnade sist på "vattenfall" typ två gånger.. men de va kul =) fem över halv 3 tog jag bussen in mot stan och åkte sen till viktor. när jag klev av i västertorp så va de 2 killar i typ 30 års åldern som åkte sparkcykel, å ena killen typ ramlade vid ena bänken på perrongen, och de såg ju så kul ut.. så jag va ju tvungen å skratta lite när de hände för jag kunde inte hålla masken, sen när jag träffade viktor så började jag garva igen, och viktor trodde typ jag va dum i huvet :D  jag va hos viktor vid 3 å då käkade jag en macka å gick å la mig sen, och sov ända till 10 i tolv. de va skönt! men jag har varit trött hela dagen :D så de vart pizza till middag idag.

imorn börjar jag jobba vilket jag inte riktigt ser fram emot. börjar 8 å slutar halv 5... får se hur det går att gå upp  på morgonen :D nej men nu så ska jag sätta på en film å lägga mig i sängen. godnatt =)


lördag


Snart är det dags att gå ut i regnet å få fluffigt/vågigt hår, vilket jag inte ser fram emot!
men jag får ju blicka framåt! jag ska till issa som fyller 19 idag
så ikväll blir det party!


long way to happy

Det finns dagar då man skiner som solen, och det finns dagar då rullgardinen är nerdragen och man ligger i sängen med täcker över huvet, och det finns dagar då man bara är...

vilken dag är det för mig idag?



helt slut

Jag har sprungit runt i stan typ hela dan för å leta efter min kärleksklänning.. men jag fick inte tag i den. jag har varit inne i typ 8 hm butiker idag.. och den fans bara i två affärer. först hittade jag den på en docka som stod i affären, så frågade jag om jag kunde ta den eftersom de va i strl 36... men de fick jag inte,,, kärring jävel! sen hittade jag den igen, men den klänningen var i strl 38, och det är aldeles för stort för mina små tuttar! så jag köpte en nästan likadan klänning som fanns i alla jävla butiker... men jag får helt enkelt nöja mig med den =P



När jag kom hem lagade jag mat. flintastek, klyftpotatis å beasås vart de... efter mycket om och men vart det bra. haha fan vad jag är dålig på att laga mat :D men gott vart det iallafall =P
så har jag gjort rent spisen å diskat stekpannan å kastrullen och satt på diskmaskinen.. jag känner mig nästan vuxen  =P


fredag

Nu blir det att äta frukost, och sen blir det klänningjakt i strl 36! önska mig lycka till... jag vill ju verkligen ha klänningen! =(



tro det eller ej

Blä, jag får sova ensam inatt... visst, det är jätte skönt att vara ensam hemma, men om jag ska vara riktigt ärlig så är jag faktiskt lite mörkrädd. hade hoppats på att viktor skulle komma ikväll, men jag visste att han inte skulle göra de! Just nu sitter jag å lyssnar på backstrees boys för jag är så jävla dålig på artister å låtar.. kommer aldrig på nått som är bra.. så då vart de BSB som jag lyssnade mycket på när jag var mindre... tro det eller ej.. men jag gillar dom lite nu också :D jag kanske ska krypa ner i sängen och sätta på filmen jag somnade till igår? den verkade vara dålig, men de är iallafall en komedi, så då slipper jag bli rädd kanske :D

<3


torsdag

Skönt! mamma å petta åkte utomlands igår så nu är jag helt själv =) viktor har varit här i två dagar och igår gick vi till filmkedjan och hyrde tre filmer å köpte godis... som bara jag åt av.. tjockis som jag är ;) efter sommaren blir det hårdträning för min del ;) nej men nu kanske man ska hoppa in i en dsuch för jag håller på att svettas ihjäl! sen blir det att laga mat.. jag tror det får bli potatis fiskpinnar och spenat.. MUMS!


tisdag

tjingeling! jag vart väckt halv 10 för jag å petta skulle handla mat för en vecka då dom ska till bulgarien.. dom åker imorn.. de kommer bli skönt! men jobbigt bara att behöva laga mat själv :D
snart är äggen klara och då ska jag äta frukost,. sen ska jag träffa jessica och vi ska ta en fika eller nått =) nej men nu är ägget klart så jag måste kila.. ha en bra dag!


<3

Jag träffade emelie på kvällskvisten =) vi köpte en glass å gick ner till dreviken där vi satte oss på bryggan å snacka skit. haha de va ett barn som badade, så ska han hoppa från bryggan, så ser vi att han har bajsat på sig.. så står han å klämmer på de. så jävla vidrigt haha, men barn är barn och dom gör ju sånt :D

jag träffade även anders som har varit borta i skottland i 5 veckor.. de va trevlans! =)
nu sitter jag å dricker Xide summer.. och jag kan säga att jag inte vart jätte imponerad av den.. men den va helt okej, men de finns godare =)

 
 


sol =)

Det vart ändrade planer och jag åkte å bada med erica i drevan istället en liten stund, men de va trevlans =) klarblå himmel... men de stekte inte på lika mycket som i bulgarien, men jag ska inte klaga =)
vid kvart i 2 åkte vi till farsta å käka chinabuffé till lunch och det va jävligt gott faktiskt!





Måndag

godmorgon världen! jag kunde inte ligga i sängen  längre än till halv 10, för de är sjukt varmt i mitt rum även fast fönstret är öppet och fläkten är på! och sen va de några som förde världens jävla liv utanför å "sågade" i nått så de lät som om dom va inne i mitt rum å höll på!

Jag är sjukt hungrig så jag ska gå å göra frukost nu, och sen är det bara att vänta på att Jessica ska höra av sig så vi kan gå iväg å sola någonstans =) Jag älskar solen även om det kan vara lätt å klaga på värmen ;)


19 Juli

Nej men nu är det dags att krypa ner under täcket!
imorn blir det sol och bad med min vackra vän <3


borta bra men hemma bäst





fredag

Nu blir det att åka iväg till dalarö för sol å troligtvis bad med Erica å Erica.. sen blir det att packa resväskan! ha en bra dag!

:)

Snart kommer min twiin hit =)


-

jag börjar snart gråta fan. blir det regn hela veckan så är de fan bortkastade pengar..
vart verkligen deppig


fan!

Jag börjar bli JÄVLIGT orolig för vädret i bulgarien veckan jag å viktor ska dit.. enligt smhi å aftonbladet kommer de typ regna varje dag.. gör det de så börjar jag fan gråta!


sunny day

Idag vart det sol och bad med Erica =) hon hämtade upp mig hos viktor i örnsberg vid halv 11 tiden, å sen åkte vi till ett badställe som ligger i hägersten typ. efter 1,5 timme åkte vi vidare till drevan å låg där en stund och tog ett dopp =)
om några timmar kommer andra Erica till mig, å hon ska sova här för imorn ska jag, Erica å Erica åka till dalarö å bada =) fan vad det är härligt med sol!



sol!

Idag kom jag iväg till stranden med malin och förbättrade på min bränna lite... den försvinner ju om man typ inte solar på några dagar!! men jag åker ju till bulgarien om 3 dar så då ska de solas varje dag... om vädret tillåter ;)
nej men nu så ska jag hoppa in i en dusch å sen ska jag till viktor! =)



=)


Sexparty

Nu har jag varit på ett sexparty för första gången hos Angelica.. och jag beställde några grejer faktiskt =P jag beställde:

- Geisha kulor (stavning)

- typ ett massage ljus.. man tände ljuset och efter 10 minuter ska man droppa oljan på kroppen och massera typ... de köpte jag med jordgubbsdoft.

- Vattenbaserat glidmedel som luktade as gott, och även smakade gott =P

- de vart på över 300 kronor, så då fick jag köpa en Penisring med vibrator för 69 kr, som egentligen skulle kosta 169 =)

nej men min säng ser så skön ut så jag ska nog krypa ner å försöka sova =) Godnatt!


favoriten

När jag åker till bulgarien så ska jag kika efter en sån här klänning fast i en annan färg.. jag älskar klänningen  för att den sitter bra å är sjukt skön å är dessutom ur söt! :D


duktiga jag!

idag känner jag mig duktig!! ni som typ redan har flyttat hemifrån sitter nog å tänker "bortskämda skitunge", men jag känner mig ändå duktig!! imorse gick jag ner till affären å köpte mjölk till frukosten, sen plockade jag ur å i diskmaskinen, så har jag plockat undan kläderna som låg utspridda över hela golvet å bäddat till sängen lite, å så har jag fatkiskt putsat min spegel så jag faktiskt kan se mig själv i den! en dammsugning skulle behövas.. men de gör jag någon annan dag =)


.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen å sätta på fläkten för de är 100 grader här inne! sov gott =)


den bortglömda flickan =)


shopping måndag

Ibland är det skönt att ha presentkort, då slipper man få ångest när man handlar!


Bikini överdel: gina tricot 99 kr
bikini underdel: gina tricot 79 kr




Shorts: gina tricot 99 kr


Trosor: gina tricot 10 kr (Rea)


Topp: gina tricot 49 kr (Rea)
köpte en svart också! =)


Skor DNA i stan: 149,50 kr (Rea)


Strumpor: H&M 49,50 kr


lördag

I lördags var det prippscup, så jag knatad ner å mötte upp jessica nere på ängen där supandet och fotbollen var i full gång! vi sa hej till alla små filurer man kände å sen satte vi oss på gräsplätten bredvid planen. sen kom älsk ner också å de va mys att tillbringa dagen med honom där nere.. vi brukar ju inte göra saker tillsammans på de sättet <3

vid 3 gick jag å älsk hem till mig för jag skulle duscha å fixa mig för vi skulle till mats å jenny (min kusin å hans flickvän) å äta! de va grillning som stod på menyn å fan va de va gott.. kött potatis sallad å massa tsatziki! de kunde fan inte bli bättre! efterrätten va inte dum den heller! citron cheescake å en liten bailys (stavning?) på de. mumma! sen vid 10 tiden åkte vi hem =)








Jag å älsk försökte få till ett bra kort.. av typ 5 kort vart de här de bästa haha :D


-


frustrerad

jag ruttnar fan på ALLT just nu! ibland önskar man verkligen att man hade fast jobb å lägenhet så man kan stänga in sig å stänga av telefonen så man slipper alla jävla idioter!
tacka fan för att jag åker utomlands med viktor om en vecka å att jag är ensam hemma i en vecka efter att jag kommit hem!


<3

9 dagar kvar, sen åker jag å älsk iväg ensamna en vecka <3


trist morgon

fick sms av malin imorse, och hon skrev att de va skitväder ute, och mycket riktigt! när jag drog upp rullgardinen va de mörka moln på hela himlen... så de blir inge solande idag! får spendera min dag inne på gina tricot så jag kan shoppa upp mitt presentkort... eller så kanske man ska ragga på snyggingen inne på onoff... eller vad säger du malin? hahaha

nej nu ska jag äta frukost, håller på å hungrar ihjäl!


RSS 2.0