måndag

idag hade jag ju halvdag i skolan, så jag å katarina åkte in till stan å mötte upp erica vid halv 12, vi kollade runt lite och eftersom katarina vart rik i lördags så köpte hon upp halva gina tricot ;) jag fick med mig ettt vitt linne hem med en ros på typ och et svart genomskinligt nattlinne typ, får se om jag använder de nått ;)

nu sitter jag hos viktor och har pluggat lite... han är inne  i duschen nu och han lär vara det ett tag.. jag kanske ska gå å äta upp hans choklad som ligger på bordet ;)?

imorgon har jag en lång dag i skolan, jag börjar 8 å slutar 5. på morgonen har jag två timmar svenska och jag hoppas jag får reda på mina provsvar från nationella, vill verkligen veta!

när fötterna sviker...

Kvällen började med att jag mötte upp Sara i Farsta. vi begav oss mot slussen där vi skulle möta upp Erica å Erika. när Erika fattade att vi skulle träffas i slussen och INTE t-centralen, åkte vi till sätra där Katarinas kusin mötte upp oss. vi kom till festen och de va sjukt pinsamt, men senare mot kvällen vart de dans å hela fadderullan,.  VISST ERICA!? :D hahahaaha

jag åkte hem till viktor halv 1, och när jag kom skulle han på krogen med några vänner ;) så jag satt uppe en liten stund och prata med hans pappa och sen gick jag å la mig. vid 4 tiden kom viktor hem, så då fick jag sovsällskap. 

Jag kan tala om att mina fötter inte tyckte om mig idag! dom plågades i slutet av kvällen igår, och så va jag tvungen att sätta på mig dom idag igen eftersom jag inte hade några extra skor med mig. de var HEMSKT! har skit ont nu. så när jag åker till famor om typ 30 minuter så ska jag var på jorden och ha mina vanliga skor! haha

hur var eran lördag? =) 




städat

Nu är julgardinerna och julstjärnan uppe i mitt rum. har flyttat sängen och bordet så nu ser det större ut här inne, nu är det bara lite småtjaffs kvar sen är mitt rum  "klart" eller vad man ska säga. har dammsugit så nu är jag alldeles varm, en dusch kanske skulle sitta fint?


sexxiiii maaamma

hahaha, bjuder på en bild på sexiga mig ;) :D
bilden är tagen midsommar 2005 tror jag :D



kommer i andrahand, som vanligt!

Jag är nästan lite besviken/ledsen på dig för att du inte kan höra av dig, eller ta tid att höra av dig. att skicka iväg ett litet sms tar ca 30 sekunder, men inte ens så lite tid av din kväll kunde jag få. du har fortfarande inte hört av dig, även fast du fick mitt sms imorse.

jag gick upp vid typ halv 12 eller nått, jag va verkligen jätte trött  imorse, men jag va tvungen att få mitt feta arsle upp ur sängen. nu sitter jag å väntar på att jag ska få dedära jävla samtalet, men jag lär väll få vänta i några timmar till, eftersom mongot inte kommer ha tid för mig på hela dan! :S

kvällen kommer iallafall spenderas i sätra på katarinas 18-års fest. får se om jag lyckas med håret eller om det blir helt katastrofalt.. blir det de kanske jag kan springa över till emeloiisan? (A)


vad ska ni hitta på en dag som denna? /Tina

Idol fredag

Jag kom nyss hem från malin, är skit trött så ska snart gå å lägga mig. vi kollade på Idol, åt mandariner och drack cola. naglarna vart målade också så nu är dom fiina!

Jag å emelie va ju ute å sprang förut, jag hade träningsvärk sen innan, men nu är den ännu värre i vaderna så de blir inge springa imorn :( jag som ville de! men vi får springa nästa vecka eller nått =) de är roligare att ha nån att springa med, jag får mer motivation då, än om jag skulle få idén att gå ut å springa själv. men jag kanske gör de om jag kommer igång!

jag hoppas ni har haft en bra Fredag och att helgen fortsätter vara bra, /Tina

FREDAG :D

Idag va det en jäkligt seg dag i skolan! kom dit klockan 8, då kollade vi på filmen "vingar av glas" en bra film faktiskt, men som man ahr sett några gånger! sen hade vi rast i lite över en timme och då hände inte mycke´.. alla som kom till skolan. dvs. 7 personer, satt vid datorn i sin egna lilla värld. sen hade vi samhällskunskap och det vart KAOS kan jag tala om. läraren går oss på nerverna å hon är så jävla komplicerad.

när jag äntligen kom därifrån gick jag hem och samlade lite krafter, sen gick jag å emelie ut å sprang en liten stund... de va länge sen sist jag gjorde de,, men de kändes bra faktiskt, är stolt över mig själv. vi ska ut å springa imorn också vid typ halv 11 eller nått. man känner sig så bra efteråt!

snart ska jag vandra hem till Malin, vi ska kolla på Idol och bara myysa. min kära pojkvän är på kryssning och kommer inte höra nått från hand förens typ imorn? han är så jävla sämst, men sånt är livet..

ska sätta på mig ett par strumpor nu och skicka iväg ett litet sms till malin.. ha en bra kväll =)


Torsdag

sitter i skolan och har ingenting att göra, har inte gjort någonting den senaste timmen å de suger typ hårt! har kunnat gått ner till centrum å slösat 14 kronor, något positivt iallafall..

fick tillbaka mitt observation arbete som jag gjorde på praktiken av nancy idag å jag fick MVG på de. GRATTIS TILL MIG! jag är glader! å på peters uppgifter fick jag VG+ duktig flicka!

efter skolan ska jag hem en snabbis, packa ner träningskläder i en påse, och sen ska jag möta kusin i farsta vid typ kvart över tre. vi ska gå runt å kolla efter lite julklappar, jag följer mest med som sällskap. sen ska jag till 22an i farsta strand och hälsa på Robin, han skulle bjuda på hamburgare! sen ska jag bege mig till skogås där jag ska ha två timmars fys! ser fram emot de "inte" haha de är så jobbigt!

ohlala

Jag va nyss å hälsa på, på min förra praktikplats, för jag skulle lämna en a-skattesedel till min arbetsgivare som jag hade glömt. de va extremt lugnt på förskolan för alla barnen va typ sjuka. p åavdelningen jag jobbade på hade bara 6 barn, och vanligtvis är det typ 19. barnen vart iallafall glada över att se mig vilket var roligt. jag funderar över om jag ska hoppa in i en dusch nu eller sen, jag har bestlutsångest! jag vet inte ens om jag ska till viktor eller inte, eftersom han inte har slutat än å inte har ringt.

tjoho, jag får min första lön imorn. är ganska nöjd över den eftersom jag bara jobbade tre dagar, jag fick 300 mer än vad jag trodde jag skulle få :P men sen att nästan allt går till skulder de är en annan femma ;) kommer ha lite pengar över iallafall =) men de lär väll gå till julklappar och sånt shit!

får se om jag skriver nått sen.. de beror på om jag är hemma eller inte. puss på nosen


hemma tidigt =)

Jag är redan hemma, vilket är jätte skönt! jag fick sluta tidigare för jag va klar med arbetet i människor i behov av stöd, och så ska jag jobba med projektarbetet hemma. jag ska intervjua min mamma om när hon vart gravid första gången när hon va 17 år. hoppas det går bra, hatar att intervjua, även fast det är min mamma jag ska göra de med..


har skrivit ut frågor, så jag hoppas dom duger!  =)

Godmorgon

Inatt sov jag ganska bra, vaknade en liten stund men jag somnade om snabbt igen. ni sitter jag å väntar på att mitt ägg ska bli klart så jag kan äta frukost, å sen fixa mit inför skolan. börjar halv 11 idag vilket är skönt!

Jag har inga planer för dagen så jag har ingen aning om vad som händer och sker efter skolan. kanske åker hem till viktor, men de mäsrker jag när han ringer sen. jag antar att han inte kommer fråga så då får jag ta till min fina stämma å fråga om han vill ha sovsällskap. nej men nu så ska jag  gå å kolla till m itt ägg. ha en bra dag =)


en bra dag =)

Tjenixen. jag skrev ett inlägg tidigare idag, men nätverket i skolan la ner när jag skulle publicera de så de försvann fort som ögat! idag har jag haft en bra dag! vi testade på långfärdsskridskor på lektionen idag, vi gick ner till farsta ip och åkte lite, de va faktiskt roligt, men lite svårare att åka på faktiskt..

efter skolan gick jag hem, bytte om, gick ner till centrum och handla de sista till jessica och sen åkte jag till henne och gratta henne. de blev tårta å chokladbollar, så nu känns det som om jag gick upp 10 kg :O men man fyller ju bara 18 en gång ;) så de va för hennes skull =)

nu sitter jag och kollar på andra avenyn, jag har inte hängt med för dem öre, men de är bra iallafall;) ska väll gå å lägga mig om ett tag, jag hade svårt att somna igår, de tog ca 1,5 timme innan jag somnade, så jag va skit trött imorse. skönt att jag har sovmorgon imorn!

hoppas ni har haft en bra dag =)











bullbak

det känns som om det är söndag idag för att jag va ledig idag. så himla skönt! åkte från viktor vid 12 tiden idag, och mötte upp Ida och Erica vid ett tiden för att vi skulle kolla på en film till vårat projektarbete och baka bullar til lärarna i skolan... eller ja, dom får ju betala för dom ;) vi fick inte ut nånting av filmen vilket var lite tråkigt, men den va helt okej, så de gjorde inte så mycke faktiskt...

ikväll ska jag inte göra så mycke. hoppa in i en dusch å fräscha till mig lite å sen hoppa i säng typ. sen ska jag gå upp tidigt imorn för jag börjar typ klockan 8... och slutar 5. inte helt okej!

-.-


söndag

godmorgon! vaknade för en liten stund sen, ska nog lägga mig en liten stund till för jag är fortfarande jätte trött! gick å la mig vid halv 11 igår, jag kollade på reprisen från paradise hotel. å fan vad jackie är billig, helt sjukt.. om hon hade chansen skulle hon nog kunna ligga med alla killarna där inne :S aja, de är bara hon som skämmer ut sig ;)

idag är det söndag och jag har ingen aning om vad som kommer hända för min del.. ska äta frukost, å sen vänta på att min "kära" pojkvän hör av sig ^o) de kan ju ta ett tag till.. jag är ledig imorn vilket är skönt. då ska jag, ida å erica åka hem till ida å göra lite skoljobb. ska kolla på filmen "Juno" och baka bullar till lärarna så vi kan samla in lite pengar till studenten. hoppas de går bra med bakning!

vad ska ni hitta på en trist söndag som denna?


fredag+lördag

igår var det alltså fredag! jag åkte hem till viktor efter jag hade käkat. jag handlade med mig cola, dipp å gurka. kom dit när idol började så vi satt och kolla på de. jag hade ju dött om erik hade åkt ut, då hade jag fan inte velat kolla nå mer på idol! jag tycker han är grym, även fast den första låten inte va den bästa han har framfört!! efter idol och lite gurkätande gick vi å la oss i sängen å kollade på film å bara mös. jag lyckades se klart på filmen, vilket viktor inte gjorde (STOLT).

idag har jag inte gjort så mycke. vart sur på viktor så jag gick därifrån utan att ge han en hejdå puss, vilket jag inte är stolt över, men han kan bete sig som en idiot ibland, och det tyckte jag han gjorde.. så jag straffade både mig själv och han, för de bästa jag vet är att ge han en hejdå puss, men ändå visa att jag innerst inne vill stanna kvar. men så vart de inte idag! jag åkte hem till emelie istället, planen va att vi skulle fika, men hon fixade syrrans hår som drog ut på tiden. så de vart hemvakt pizza och daimtårta till efterrätt. MUMS!

nu sitter jag här på mitt FETA arsle och gör ingenting. skulle vilja åka hem till viktor å mysa med han, men de vill inte han så jag får väll stanna kvar här hemma, kanske kolla på robinson och sen hoppa in i en dusch, så jag kan somna ren å frääsch!

bigass

När ska jag börja inse att jag har fått en rumpa, att jag har fått lår?  jag köpte trosor (spetstrosor eller vad man kalalr dom för, hipster) när jag var i ullared, dom kostade ca 20-30 kronor där. köper man dom på hm kostar dom ca 60-70. Jag tog storlek S för de såg ut som om jag kunde ha dom. jag sätter på mig ett par nu och dom är liiiite för små, jag skulle ha köpt en storlek större! dom va ju så jävla snygga :( aja får väll ge bort dom till nån som har en liiiiten rumpa å inga lår :( Jag vill ju ha dom :(:( fanfanfan

långhelg för min del

gud vad skönt de va att ta ledigt idag!  de lät ändå som om dom i skolan inte hade gjort någinting, så jag valde rätt dag att ta ledigt på! låg i sängen å småslumra till 12 ungefär, men jag är ändå trött haha :D något som är mindre skönt är att jag har träningsvärk, men de förstod jag nästan att jag skulle få! hoppas de inte blir värre tills imorn :O :D

nu väntar jag på att viktor ska höra av sig, han lär väll göra de när han slutar. jag frågade igår om vi skulle bowla.. får se hur det blir med de ^o) hoppas vi gör de, så vi gör nånting annat än å bara sitta hemma å kolla film!

nu ska jag börja göra iordning mig lite, har fortfarande sovkläder på mig ;) ska även äta nått också, en knäckebrösmörgås kanske? =)

ha en bra fredag!

min kropp är trötter

nu har jag kommit hem från träningen, ätit gröt och duschat, så nu sitte rjag med handuken på huvudet och känner hur trötta mina armar är! träningen va jobbig, som alla andra gånger. det känns nästan för mycke att ha 2 timmars fys, när man inte varierar träningen.. menmen, de är inte jag som håller träningen så jag har inte så jätte mycke att säga till om ;)

jag ska snart bädda ner mig i sängen och låta min kropp vila.. de är de bästa som finns efter träning, att lägga sig i sängen å bara varva ner!

de va mitt sista inlägg för dagen. sov gott och sov sött ;) Puss å kram

VG?

nu sitter jag här hemma och börjar bli hungrig. jag ska äta revbensspjäll med potatissallad, hoppas det smakar någorlunda bra! provet TROR jag gick helt okej för mig, men de får jag reda på nästa måndag. jag hoppas verkligen på ett vg för då har jag säkert vg i betyg. TJOHO!

har träning ikväll och jag längtar dit! försöker få skjuts av mattias men han har gått och dött å vill inte svara på de, så jag antar att han inte vill köra mig haha :D
imorn kommer jag ju ta ledig och de kommer bli såååå skönt.. kommer verkligen få en långhelg eftersom jag är ledig på måndag också =) ibland måste man få unna sig lite ledighet!

nej men nu håller min mage på å kurrar ihjäl sig så ska gå å kolla på äggklockan hur många minuter de är kvar.. ha en bra kväll =)

torsdag

sitter i skolan nu i min ensamhet,.. skulle göra en grej vid 8, så jag hann inte till skolan innan dom stack iväg till skogen, vilket är jävligt skönt! ska plugga lite rättskunskap nu när jag har tid och ändå inte har någonting att göra, jag vill verkligen få VG på provet så jag slipper göra en extra uppgift sen!

senare ikväll ska jag träna, vilket känns skönt nu och efter, men inte under för då vill man bara dö haha :D jag föredrar söndagsträningarna mer ;) men de är skönt efter fysträningarna för då känner man att man har gjort någon nytta =)

vad ska ni för filurer hitta på idag? =)

prov

De vart inte så mycke plugga, men jag tror jag kan de mesta man kan kunna, kommer kunna träna lite imorn också så de kommer nog gå bra hoppas jag =)

nu ska jag gå å borsta tänderna å sen hoppa i säng, godnatt =)

pojken min

blää! har typ bråkat, tjafsat eller vafan kalla de vad ni vill! med viktor i telefon i typ 45 minuter, men typ 10 minuter av dom satt vi bara tysta. blä säger jag bara! blir så arg på han! grejen är den att nu kommer säkert någon säga "gör slut med han" men så dåligt har vi inte egentligen. det är massa småsaker, som blir stora för mig som jag sen stör mig på som sen blir till tjaffs och jag blir arg/ledsen. han är väll ett litet problem, men jag är inte perfekt heller och det vet jag om. men jag kan inte sitta å säga att allting är lugnt till han när det inte är det. det han inte förstår är att jag har stört mig på saker nästan hela vårat förhållande, jag fattade de bara lite sent, så han får ju typ en chock när jag blir sur för han inte kan umgås med mig. jag kanske överdriver situationerna, men de är för att han ska se mig. jag vill att han ska bry sig, jag vill att han ska uppskatta mig, att han ska vara stolt över mig. men han visar inget av de, så då börjar jag tvivla och då blir det som det blir. nu ska han försöka förbättra sig med en sak, och då kommer jag säkert få lida över de, men de kanske det är värt? de får man se om han klarar de!

-.-

Jag gick upp 10 över 7 imorse och hade värsta ångesten inför provet. jag kom till skolan klockan 8, en hel  halvtimme lektionen började bara för att jag skulle försöka lära mig några saker, men inte fan lärde jag mig någonting på den korta tiden! provet va jobbigt, jag visste inte vad jag skulle skriva och det va svårt att skriva för hand. när man skriver på datorn är det lättare att se om det är bra eller dåligt, och man ser även EXAKT hur mycke man har skrivit! jag skulle skriva en artikel, men jag tror de blev en krönika hahaha, men skitsamma, jag gjorde mitt bästa, och får jag inte VG i slutbetyg blir jag arg!

jag kom hem vid 12 ungefär, slummrade lite på soffan ett tag å sen åkte jag å petta till flaten för att jag skulle övningsköra. jag åkte från flaten till sköndal, och det gick väll helt okej, de vart lite stressigt ibland, men vafan, jag överlevde och ingen kom till skada ;)

hur har eran dag varit? =)

<3

What makes you different - Backstreet Boys

What makes you different
Makes you beautiful
What's there inside you
Shines through to me
In your eyes I see all the love I'll ever need
(You’re all I need oh girl, girl)
What makes you different makes you beautiful to me




Jag sitter och lyssnar på gamla backstreet boys låtar, och jag tycker fortfarande att dom är grymt bra! man kan lätt tycka att BSB är skit töntiga, men det gör inte jag.. deras texter berör. och eftersom jag är nån "kärleks låts" fanatiker så passar deras låtar utmärkt för mig! 

klantarsel

Jag måste gå upp typ 30-45 minuter tidigare imorn för att jag va så dum att jag glömde de viktigaste häftet i skolan idag där de står vad som ska vara med i de olika skrivalternativen, alltså Artikel, krönika, essä mm. vill läsa igenom de så jag förstår vad de är för nått jag ska skriva när jag får uppgiften. vill även läda igenom lite saker jag har skrivit, men eftersom jag inte kommer in på fronter så går inte de, så jag är lagom glad just nu. ska hoppa in i en dusch och tycka synd om mig själv för jag är så sämst!

kommer förmodligen gå å sova efter de, så jag säger väll godnatt!


allt är mörkt!

Gud vad jag inte har lust med skolan längre, jag känner verkligen att det tar emot att gå dit, att sitta på lektionen och försöka göra ALLT för att få ett högt betyg. skolar blir heller inte roligare av att ha massa prov, och dessutom få en räkning månaden innan jul på 300 kronor, de kunde inte kommit olägligare!

rummet vill jag få iordning på, men de är inte så lätt när man inte har någonstans att lägga mina/syrrans kläder, för min del är det fullt i garderoben så de ligger kläder i tvättsäckar. jag vill tapetsera om i mitt rum, vilket aldrig kommer hända för jag har inga pengar och har aldrig gjort de i hela mitt liv, så jag har ingen aning om hur man tapetserar ett rum, och frågar jag petta kommer han säkert inte göra de, eftersom han tycker att de redan är så nya tapeter i mitt rum, men jag får väll ha de såhär...

imorn efter skolan ska jag övningsköra.. undra hur de kommer gå, de va ett tag sen. jag kommer köra på flatens parkering, och sen får jag se om jag vågar köra på vägen till sköndal... hoppas det går bra :O

särbehandling? Javisst

sitter i skolan och väntar på att min sista lektion ska börja.. hade svenska idag och jag va inte glad när jag gick där ifårn! jag har ju nationella prov imorn i svenska, den skriftliga delen. och vi fick veta att dom som INTE har läs och skriv svårigheter ska skriva för hand. det kommer bli grymt jobbigt för om man vill lägga till något mitt i texten så kommer man få skriva om allting...

dom som har läs/skrivsvårigheter kommer även få längre tid på sig att skriva.. HALLÅ! det tar fan så mycke längre tid att skriva för hand om man ska ändra och hålla på, än vad det gör att skriva på datorn! jag är inte alls glad kan jag tala om! jag tycker inte det är rätt att vissa får skriva på dator och vissa inte. visst att man kan få ha extra material om man har svårigheter med vissa saker. men att behöva skriva för hand är inte OKEJ enligt mig!

Efter skolan ska jag plugga lite, men de kommer inte bli så mycket tror jag. får se hur mycket jag orkar, och hur mycket jag får in i huvudet. men imorn blir det HÅRD träning när det gäller läxläsning.

ha en bra dag =)

måndag

Idag har jag inte gjort någonting vettigt i skolan! de jag har gjort är:

Klistrat upp min apraktikuppgifter på en "tavla"
gjort pappersflygplan
doppat kläder i vatten

så roliga lektioner har jag haft idag ;) snart ska jag till viktor.. jag kommer vara jätte tråkig för jag ska pluggapluggaplugga, de måste jag verkligen göra. men de kommer nog gå bra hoppas jag, för där kan jag inte sätta mig vid datorn bara sådär =)

hoppas ni har haft en bra dag =) /Tina


sängen väntar än en gång

Har legar i sängen sen halv 9, de vart inte så mycke pluggande, så imorn blir det att plugga sönder mitt huve! jag kollar på heartbreak hotel, men de vart långreklam eftersom de ska vara nyheter, så jag satte mig här sålänge! filmen är helt okej faktiskt.. har säkert sätt den förut, men jag har ett fiskminne så jag kommer inte ihåg =)
nej men nu så ska jag lägga mig i sängen igen å vänta in att filmen ska börja.
Godnatt =)



Jag skriker efter kärlek, men du hör mig inte!


söndag

nu är jag hemma från träningen, nyduschad och funderar på vad jag ska sätta på mig. träningen gick helt okej faktiskt, de va kul att ha teknik och spela lite, för de blir lite enformigt om man bara har fys! kvällen kommer jag tillbringa i sängen med skolböcker! det är ju ändå en pluggdag idag. jag kommer förmodligen inte åka hem till viktor idag för vi tjaffsade igår om hur ofta man är hos varandra och vad man prioriterar, så ja gsa att han inte behövde fråga mig om jag skulle komma över till han idag. vilket han inte kommer göra heller. vi har träffats en gång den här veckan, de lär inte bli många fler den här veckan som kommer heller. tråkigt för han. men så blir det när man alltid tar någon för givet, och när man är lat och tror att jag tycker de är så himla kul å åka till han HELA tiden. jag kanske ska börja prioritera som  han, så får han se hur kul de egentligen är!?

plugg= nej tack

Stressen kliar i kroppen på mig, men jag har mig själv att skylla! proven tar kål på mig, och att vilja ha ett högre betyg än G gör inte situationen bättre! jag är ingen pluggperson å jag hatar att plugga. jag skjuter upp de hela tiden, och tillslut har jag bara en dag på mig. även fast jag vet om de så blir aldrig pluggandet av, utan jag gör saker istället som jag inte borde göra. som tillexempel att sitta vid datorn, kolla film, bråka med sin idiot till pojkvän. saker runt omkring gör så jag inte kan fokusera på de jag egentligen ska.

Idag har har träning vid 2-tiden, jag längtar till de, men det känns som om att plugget egentligen ska gå före. men jag får plugga efter träningen, man kommer på andra tankar och då kanske det är lättare att plugga. vad vet jag? nu ska jag äta frukost, vänta på ett samtal från viktor (Även fast vi inte kommer säga nå speciellt till varandra) och sen ska jag hoppa i träningskläderna! det sistnämnta är de bästa på hela dan! <3


förvirringen är stor


snyggve ;) haha






en perfekt lördag <3

dagen har varit kanonkul å trevlig på alla sätt å vis.. åkte in till stan vid 12 för att möta upp laget så skulle de bli en halvtimmes laserdome, något som jag tycker är skit kul! svettigt var de, men de va de värt. jag vann i år igen (STOLT) fattar egentligen inte hur jag lyckas, menmen, man ska väll iallafall ha en dold talang? efter de fortsatte gänget mot en thai/kinesisk/mongolisk/sushi buffee. de va gott och man vart riktigt mätt! efter maten väntade prisutdelning, jag hade inga som helst förväntingar, men jag fick två (tre) priser vilket va jätte kul, så nu är jag glad =). det vart efterrätt som bestod av friterad banan och glass, de va skit gott, men nu är jag proppmätt! kommer nog inte bli hungrig på hela kvällen =)

ska bara vara hemma ikväll, måste plugga för jag har två prov nästa vecka, och båda är ganska viktiga. har svenska nationella skriftligt, de går som de går. och sen har jag rättskunskap, som jag minst måste få vg på, om jag vill ha vg i betyg sen, och det vill jag ju såklart! blir besviken om jag inte får de!

hoppas eran kväll blir helt underbar =) /Tina

min vecka kortfattad

Måndags: på dagen gick jag i skolan som vanligt.. på kvällen skulle jag bada, något som jag nästan aldrig gör. de kanske händer två gånger om året. jag badar en liten stund å ska ta ur vattnet, och sen duscha efteråt för att jag skulle tvätta håret. jag sitter kvar medans vattnet sagt men säkert försvinner. jag tar i schampo i håret  å ner jag koller ner på golvet ser jag att det är vatten på hela golvet. så jag får sätta i proppen å vänta på att vattnet försvinner från golvet. sen får jag sitta å dra proppen upp å ner i 100 år. och där sitter jag med schampo i håret. att de alltid ska bli så när JAG ska bada!

Tisdag: Jag hade ställt klockan på 02:15 för att jag skulle bli hämtad utanför mig 02:50 för att jag å några till skulle till Gekås i ullared. jag höll på att försova mig, men jag lyckades vakna andra gången klockan ringde, vilket va en jävla tur! bilresan tog väll kanske 5-6 timmar. väl framme börjar vi shoppingen, de va lugnt ibörjan, men framåt 11 va de PROPPAT med folk! men lite hittade jag iallafall som fick följa med mig hem!
Jag och jessica tog tåget hem på kvällen och jag var hemma vis halv 1, natten till onsdag.


Onsdag: i onsdags vaknade jag trött som ett as för jag hade inte sovit så mycke dom två dygnen innan. Jag gick till skolan, och efter skolan var det bara att sätta igång att plugga till talet jag skulle hålla i svenska nationella. mer hände inte den dagen.

Torsdag: Jag kliver upp å går igenom talet en gång till, för svenska lektionen var på morgonen (ÅNGEST) jag går till skolan, hjärtat börjar dunka lite fortare.. sen ska vi redovisa. jag va den andra dom fick gå upp och ställa mig framför dom 4 som var publik! jag trodde att mitt hjärta skulle hoppa ur min kropp. men jag överlevde och det vart ganska bra ändå. Efter skolan åkte jag hem till viktor å vi kollade på film å mös <3

Fredag: Jag vaknade upp imorse å va sjukt trött, frågade viktor om han kunde sjukanmäla mig men de vill han inte hahah :D när jag har fixat mig å lite så, så märker jag att jag har ont på ena sidan av ryggen. KUL! jag har fått typ en knut på sidan av ryggen. de gör ont när jag rör mig och när man trycker på den. jag har även mensvärk, vilket inte gör situationen bättre!
nu sitter jag iallafall hemma och har inga planer för kvällen. jag funderar på att kolla på idol, för de är duett sjungande idag =)

nationella prov

Idag har jag muntligt prov i svenska nationella. fan vad jag är nervös. jag hoppas verkligen inte att jag blir jätte nervös när jag står där framme å glömmer bort vad jag ska säga, för då kommer mitt gå över 5 minuter med typ 20 sekunder. INTE OKEJ!

tog ju svinvaccinet igår.. min arm gör ont å jag kanske har liiiite feber men jag är inte säker. hoppas jag inte blir sjuk för de orkar jag inte! skulle ju inte ta de från början, men skitsamma tänkte jag så tog jag de, eftersom de va i skolan vi tog de. hoppas jag kan sova på min vänstra sida ikväll, de kunde jag inte inatt!

hoppas man fick fuska =)

Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."

 Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten? 
Ja du. vet inte. du är ju skyddad mot svin iallafall ;)
 
Vad gillar folk bäst hos dig?
 
Morsan tog det och blev lite dålag av de. 

Vilken raggningsreplik faller du för?
 
hur gick det där borta?

Vad var det första du sa imorse?
 
orkade inte:)

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
har ju varit det i ett år ;) 

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
 
se till att äta. ska ni bara vänta på att få åka hem eller? 

Vad säger du under förspel?
och gör?^^

 Och efteråt?
jag vill ju ha :(

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Du är minminmin=)

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
ville duscha med dig igår. men va så trött. nästa gång


ullared inatt :D

Blä vad jag är trött! skulle kunna somna nu, men de vill jag inte för jag ska till gekås/ullared inatt, och vill kunna sova lite i bilen, så jag får hålla mig vaken ett tag till ;)
Jag har så gått som blivit klar med mitt tal jag ska hålla på torsdag. de va ju uppgiften i svenska nationella, så jag hoppas det går bra! jag är jätte nervös verkligen för att de inte ska gå bra och att jag ska glömma hälften! ska ta med mig de och rättskunskapen till ullared så när jag är vaken så blir det plugg! fy vad jag hatar dehär!

snart är det mat och det blir köttbullar å mackaroner, inte min största favorit, men skit samma, får äta 4 köttbullar å se glad ut! ska hoppa in i en skön dusch sen.. eller kanske ett bad? de va länge sen.. nånting blir det iallafall =)

önska mig lycka till i shoppingen imorn ;)
Pussar!

myssöndag

Hallojsan.. jag har sovit skitdåligt inatt vilket märks, för jag är jätte trött! Viktor ska få omtapetsetat i sitt rum idag så därför har han tagit ut sägen i vardagsrummet så vi fick sova där, och de va därför jag fick en sämst sömn! lampan va tänd i hallen och dörren va inte stängd så de störde mig, katterna klöste på fotöljen, två klockor tickade. jag vaknade mitt i natten och gör typ nå smaskande, då är de hans ena katt som slickar ur viktors skål där de va lite filmjölk kvar, och jag har ont i nacken! så min natt va helt värdelös!
Gårdagen/kvällen va iallafall mysig, vi gick å hyrde film å köpte mat. en riktig mys/slappar söndag vart de =)

nu sitter jag i skolan och har rättskunskap.. vi kommer ha prov antingen nästa vecka, eller om en månad. jag vill ha de om en månad för jag har nationella prov den här veckan, och nästa så jag kommer knappt hinna öva inför rättskunskapsprovet, men vi ska rösta om saken så jag tror alla kommer vilja ha nästa vecka.. hoppas verkligen de blir om en månad, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till! kommer va jätte stressad i över en vecka för att jag kommer vara orolig att jag ska misslyckas i 3 prov lixom.. aja. får göra de bästa av situationen!



Självklart så ska vi ha provet på måndag, HELVETES JÄVLA SKIT!

ung och söt

       

min lördag!

Matchen igår gick åt helvete å de va inge kul att spela alls! efter matchen gjorde jag inte ett skit faktiskt! satt lite vid datorn, kolla på aik matchen, va sur på viktor, vart irriterad på dom här hemma å fick dom att gå över till Rio istället, vilket va jävligt skönt faktiskt! att få lugn å ro en lördag är inte ofta jag får om jag är hemma! jag la mig i soffan halv 10 å kolla på filmen som gick på 4an, den va helt okej faktiskt.. gick å la mig när den va slut å de skönt! men jag vaknar upp å har ont i nacken.. inte lika skönt kan jag tala om!

idag vet jag inte vad som händer, får se om viktor hör av sig nån gång under dan, tänker inte höra av mig till han iallafall, för jag är ganska irriterad på han. när alkohol går före sin flickvän kan man ju undra vad de är för fel på hjärnan!

älskipälski fyller 21 idag =)


Godmorgon

 nu är frukosten i magen å väskan packad! ska åka till skogås om typ 45 minuter för å ha genomgång å lite så, sen kör vi mot nynäshamn flr å ha träningsmatch.. kuligt ;) idag har jag inga planer faktisk, förutom att jag kanske ska kolla på cup-finalen, Aik mot göteborg! hoppas att göteborg vinner! fan dom måste ju ta lite revansh sen sist!

Spegel, spegel på väggen där. Säg mig vem som vackrast i landet är!


såhär idiotisk är min pojkvän ibland.... ganska ofta

jaghar ni inte kommit längre?

viktor - hela natten på oss

jag - kul.. så jag ska ställa in mig på att du inte kommer eller?

viktor - kom ju på att matchen är ju imorn

Jag - jaha?

viktor - jaa måste ju hinna hem emellan osv, orkar inte stressa

jag - när börjar matchen då?

viktor - 16:00

Jag - då behöver du ju inte stressa?    dålig bortförklaring, men skitsamma..

viktor - joo måste ju hinna hem, duscha osv, sen dra å möta mange.      måste ju va inne i solna typ 1
½-2 timmar minst

jag - ja, men om du är hemma vid 11 så lovar jag att du hinner duscha å åka till mange... varför då? för att du ska kröka innan eller?

Viktor - aaa faktiskt

jag - ahap :S

viktor - (inget svar) 


erik ska de va!

Har suttit å kollat på idol med mamma å petta, å jag bara ÄLSKAR erik! han sjunger så jävla bra så jag blir kär! haha :D hoppas han vinner!

=)

skönt att man är ungdom! istället för att betala 280 kronor för p-piller för ett år, så får man betala 60.. värsta lyxen ;) efter att jag hade varit nere i centrum å hämtat ut mina p-pieller så satte jag på en film å la mig i sängen med nerdragen rullgardin och mystäcket på! jag kollade på Wallander - Cellisten. den va väll helt okej faktiskt, men jag har ju sätt bättre faktiskt!

hihi viktor frågade om jag ville följa me till Gondolen å äta nästa lördag med han å hans pappa. han får de i present om jag fattade de rätt av hans pappa. hoppas de blir mys! jag missar middagen med laget, men jag kommer vara med på aktiviteten innan, så jag skippar inte avslutningen helt, hade jag behöva gjort de så hade jag nog inte följt me viktor å hans pappa. då hade hans syrra fått tagit min plats istället ;) men de löste sig iallafall =)

ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, just nu ser de ut som om de blir en hemmakväll, men ett samtal å de kan ändras ;)


blä

Satt igår med virusprogram å försökte ta bort viruset, men de virusprogramet jag använde va  ju helt konstigt å jag fattade typ ingenting, så gjorde en virussökning med ett annat program idag å jag tror å hoppas jag fick bort skiten! de stog iallafall att de va borta, men man kan aldrig veta säkert!

Idag vaknade jag tidigt, bara för jag egetligen kunde sova länge.. de är som vanligt! när jag gick upp märkte jag att jag hade träningsvärk i vaderna, vilket inte är så konstigt!

virus :(

Blä, jag har fått virus i datorn. malin glömde å säga att hon skickar länkar.... så passade länken så bra in i de hon skrev så jag tryckte på den å vips så fick jag virus. jävla skit :(

helt slut

blä. är helt slut efter träningen, de va skit jobbigt idag... men de är väll bara bra antar jag? nu har jag ätit å duschat, å de känns som om jag kommer gå å lägga mig snart för jag är skit seg. jag är ledig imorn så jag kan ligga å sega i sängen till typ klockan 12 om jag vill de. skönt å inte ha nån press på sig, om när man ska gå upp!

sov gott =)

vill bli brunis igen


Fan vad jag längtar tillbaka till sommaren! den brunbräna huden är så himla mycke finare än den bleka! att lite sol kan få en att se frisk ut! de borde vara sol året om.. förutom på julafton då de faktiskt får vara lite snö!





torsdag

Såhär roliga är dom på Farsta gymnasium igår. vi skulle ha brandövning och dom sätter igång en rökmaskin. första gången jag har varit med om de faktikst. inte för jag förstår varför.. eftersom de är ändå ingen som börjar krypa ner för trappen. och han som höll i rökmaskinen va ite dum, för han stog mitt i trappan så man höll ju på å gå in i han eftersom man inte såg så mycket på grund av röken.

    

Igår åkte jag iallafall hem till viktor och jag kollade lite på när han rensade lite i hans rum, och så somnade jag i typ 30 minuter på hans soffa, vilket va grymt skönt! vi kollade på kvalmatchen mellan djurgården och Assyriska. och de va så himla skönt att djurgån torska den matchen, jag vart helt jätte glad :D nu kanske man får ett derby i superettan ;) men de är ju inte klart än, de är ju en match kvar, men assyriska ligger bra till =)=)



Idag åkte jag förbi derby butiken i hötorget å köpte en aik t-shirt till Viktor som present eftersom han fyller år på lördag. jag valde mellan två tröjor.. sm-gulds tröjan eller en vanlig aik tröja, med ett aik märke i mitten och två lejon som står och håller i märket. jag tyckte den va snyggast så jag valde den. tog lite råd av han som jobbade i butiken också. fick inge klar svar av han, men han va lite till hjälp iallafall :D Jag tror jag köpte en storlek förstor, men då får han åka å byta.. de är så jävla svårt å köpa kläder till killar, eftersom dom inte har så mycke former, och då är inte kläderna sydda så. killkläder är typ fyrkantiga, så de är skitsvårt å mäta med ögonen. aja skitsamma, de är tanken som räknas ;) jag köpte även två ljus, han ville ha svart å gult, men de va ingen affär som jag va i som hade gula ljus, så de vart ett svart, å ett typ brunt. men de blir bra hoppas jag =)

Ikväll är det iallafall träning för min del, vilket betyder att jag inte hittar dit jag ska! förra gången fick jag sällskap av julia, men inte fan kommer jag ihåg hur man gick! skickade sms till Elina, å hon skulle höra av sig, får hoppas hon får vara min räddande ängel, annars får jag försöka hitta själv :D

onsdag

Jag flyr hem till viktor idag också, det är skönt att ha nån att åka till när man helst inte orkar vara hemma. jag är ledig imorn också vilket är skönt. då kan jag ligga i hans säng och rulla runt hur länge jag vill. jag känner trygghet när jag är hos han (om vi inte är sura på varandra). hemma vet man aldrig när helvetet bryter ut, smått som litet!

Imorn ska jag glida förbi derby butiken i hötorget för att se om jag hittar nått att köpa till viktor. han fyller ju år på lördag och det är så svårt att köpa saker till han för att han inte säger vad han vill ha, och det är alltid svårare att köpa saker till killar än till tjejer! han kom på att han ville ha ljus.. lite större ljus, blockljus, heter de så? så jag ska nog köpa de iallafall... han ville ha gult å svart men jag hittade inte nå gult ljus på lagerhouse, men de löser sig! jag har även träning imorn vilket jag längtar efter, även fast de bara är fysträning. man får ju träffa alla i laget vilket är kärlek =)

Ha en bra dag /Tina =)

svenska

Det är tisdag och vi ska ha svenska, ska gå igenom nationella proven som börjar nästa vecka. jag är sjukt nervös faktiskt men jag hoppas de går bra.. igår åkte jag hem till viktor, men vi gjorde ingenting... som vanligt. kolla på tv å laga mat. MYS! idag ska jag försöka göra lite praktikuppgifter å skriva ut allt så jag har de gjort!

nej men nu så måste jag lyssna. Ha en bra dag!

tjockisen ska göra ett försök till att bli smal

HAHA Markus ska göra mig smal. han får bli min personliga tränare. ska åka till han imorn vid 4, så får se vad de blir för träning :p hoppas han gör ett underverk med mig ;)

idioti på hög nivå!

Att bli behandlad så av sin egen familj tycker inte jag är okej! visst att du kan säga vissa dumma kommentarer när du är på dåligt humör, men att bli påhoppad sådär är lågt, speciellt när de handlar om en 40+are! Jag kan väll egentligen inte göra så mycket mer än att stå i bakgrunden å höra när du får ta emot all skit, säger jag emot blir de ännu värre å ännu större disskution, de har jag erfarenhet av! Jag blir själv på dåligt humör, men de är ju mycke värre för dig! JAG ÄLSKAR DIG SYSTER, VAD SOM ÄN HÄNDER!




Guldet gick tyvärr till AIK, men de är väll bara att gratta å hoppas på att bajen tar sig upp igen och tar guldet om 2 år, de skulle va en dröm ;)
nu sitter jag å väntar på att alex ska komma till farsta så ska vi typ göra ingenting i ett litet tag, å sen ska jag hem å slappa lite till, sitta vid datorn å luffa å sen försöka sova så bra jag bara kan!

Hoppas eran söndag har varit bra =) /Tina

kul kväll =)

Tjenixen. kvällen igår vart ganska lyckad faktiskt även fast de va jäävligt segt ibörjan! Jag tänkte ju inte åka dit först, men jag gjorde de ändå och det är jag glad över! jag åkte hem med elina med tjugo i 2 bussen så jag va hemma vid 2 =) när jag kom hem sitter mamma, petta å viktor i vardagsrummet. han åkte till mig i förväg, väldigt oväntat faktiskt att han skulle fråga om han skulle åka till mig, men han kan väll överraska han också!



imorse gick vi upp vid halv 11 och jag va jätte trött och är jätte trött nu också så jag tror de blir sängen tidigt idag! ska kolla AIK matchen och hålla tummarna för GÖTEBORG! vill verkligen inte att AIK ska vinna, för då har jag en mallig pojkvän som jag bara kommer vilja döda haha :D
imorgon börjar jag i skolan igen efter praktiken, vilket kommer bli lite jobbigt, men ändå kul? fast jag kommer tröttna ganska fort på skolan, de räcker med att man har samhällskunskap så spyr man ;) men snart är de jullov, vilket kommer bli skönt =) (men jag hoppas jag får jobba under lovet)

nej men nu ska jag tråka vidare.. hoppas ni får en bra söndag =)


RSS 2.0