Fredag

Idag är de fredag å jag va ledig från skolan iodag. SKÖNT! jag har inte gjort nånting idag förutom att bara vart hemma, sytt fast knappar på en tröja å suttit vid datorn. Om ungefär en timme går min buss mot skogås å då har jag match med skogås 93/92 lag å jag ska vara utespelare. spännande, känner på mig att de inte kommer gå så bra för jag har intespelat ute på 100 år å min kondis lär svika mig ganska rejält. De regnar ute också, hoppas de slutar så vi slipper spela i regn. Önska mig lycka till å att jag inte kommer hem med brutna ben å armar. skriver kanske ett inlägg senare, Ha en bra kväll :) /trollungee

GrattisGrattis

Hallå där. De va en kort skoldag idag, vi slutade kvart över 12. då gick jag å köpte jordgubbar å sen gick jag hem å har typ inte gjort nånting sen dess. Jag har gjort en tårta iallafall som ser god ut. har gjort samma tårta  i flera år nu :P Angelica å emelie kommer över sen, jessica kommer kanske om hon hinner. trevligt trevligt, å sen ikväll kanske jag ska till Viktor om de inte blir för sent :)  Imorgon är jag ledig från skolan för våran första lektion börjar 1 å våran lärare är sjuk å efter de har vi idrott så den behövde vi inte gå på för de är onödigt att komma å ha en lektion  som typ håller på i några minuter :P
Aja, Ha en bra dag :)

GRATTIS TILL MIG

Fyller år idag så gratta mig =)

inte hänt mycke sen sist

Har inte hänt så mycke dom senaste dagarna. jag har gått i skolan hela veckan å va på Derbyt i måndags också men de ska vi inte prata om. PINSAMT! I tisdags hade vi en lektion som heter skapande verksamhet och den lektionen va ganska rolig. vi målade å vi gick tillbaka till att vara små för en gångs skull kul var de! Har inte så mycke mer att skriva, men kom  ihåg en sak att IMORGON FYLLER JAG ÅR. GRATTA MIG! :) ha en bra kväll:)

städat rum är skönt

Efter Frukosten imorse fick jag ett samtal från Pia å frågade om jag kunde spela en match idag, å eftersom jag inte skulle göra nått så sa jag ja å jag fick stressa på mig match kläder å packa de jag skulle ha med mig å de förvånar mig att jag inte glömde nått för efter 10 minuter typ va jonas utanför med bilen. Matchen gick inge bra med vehöver jag inte säga. Nu har jag iallafall städat rummet någolunda bra så de är ju skönt. Ska kanske träffa viktor sen, får se hur de blir med de. han är iallafall hos sin syster nu tror jag. men får se om han hör av sig sen, annars får jag kanske skicka iväg ett sms. Nån som ska göra nått kul ikväll?

skönt å bli fimpad i pannan?

Igår kväll Gick jag å mötte angelica malin å adde i farsta å vi gick hem till en kille som heter linus. dom krökade men jag,  A, M å A kollade bara på å de är kul de me. folk blir helt mongo när dom blir fulla :P Linus fimpade Fredrik i pannan. såg aldrig hur märket vart men de lär ju inte vara fint idag om de vart  nå märke. Jag va hemma runt 1 och då gick jag å la mig direkt.
 
Idag ska jag FÖRSÖKA städa mitt rum å sen när viktor har kommit hem från hans syrra så ska jag antagligen åka till han. trevligt trevligt. vi lär väll bara kolla film å sen somna med tvn på :P Har match imorn också mot Ösmo. Hoppas de går bra och att min tumme håller, men med lite tejp funkar väll allt? Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så jag kan äta frukost. Vi had eingen mjölk hemma så hon är å handlar de. bra att hon gör nån nytta å att hon inte bara stör andra (mig) när jag sover!

Min dag

Min dag har varit helt okej. gick upp vid 8 för jag skulle vara i skolan 9. Vi vart indelade i grupper å vi skulle till olika ställen å ta reda på lite saker, min grupp skulle till en förskola å fråga en som jobbade där lite om vad barnen lär sig och så. Vi slutade vid 1 så då gick jag hem å väntade tills klockan skulle bli vid två så jag kunde åka å möta jessica inne i stan. Jag åkte till Liljeholmen där jag mötte malin, jessica å sussi å då begav vi oss till t-centralen. va i några affärer sen splittrades vi och jag å jessica gick å tog en fika. Vi satt där ganska länge å pratade om lite saker, å vid tjugo över 6 tog vi t-banan hem. Väl hemma gick jag syrran å mamma ner till krogen å skulle käka å sen kom brorsan också trevligt trevligt. Nu sitter jag bara här vid datorn å luffar. tänkte gå in å städa mitt rum för de ser förjävligt ut, men jag vet inte riktigt om jag har ork till de, jag har typ aldrig de, å speciellt inte när de är jätte stökigt. ligger typ  kläder överallt å väskor på hela golvet typ. men jag får ta tag i dedär snart!

Hoppas ni har haft/har en bra fredag och att helgen fortsätter vara bra. /troll


snart fredag!

Efter skolan fick jag sms av angelica å hon frågade om jag ville fika med henne å linnea så jag sprang ner till farsta tog ut pengar å mötte upp dom. Jag käkade en ost fralla och tog en cola å de vart min mat för jag insåg att klockan va vid 4 å jag skulle träna klockan 6. så vid halv 5 gick jag hem, fixade alla grejer å sen gick jag till bussen å då börjar de regna som vanligt när jag går utanför dörren! Innan träningen regnade de sjukt mycke så man knappt ville träna, men när vi satte igång så avtog de lite men började igen efter ett ta å en slutade de, jobbigt väder va de, Träningen gick iallafall bra men som sagt, jag ha rmycke att lära.

Imorgon är det fredag å de betyder en ny skoldag. vi kommer typ vara ute hela dan verkade det som. vi kommer bli indelade i grupper å sen kommer vi lösa lite uppgifter typ  om jag fattade de rätt. ska snart krypa ner i sängen  å försöka sova, Tråkigt att sova ensam bara nu när man börjar bli van att ha någon vid sin sida. Imorgon är de fredag också och har inte nå direkta planer. Sov gott alla så skriver jag mer imorn om jag har nått att skriva om.


Nej tack!

Nu va skoldagen avklarad å jag kan säga redan nu att jag inte tycker om min nya klass. Den klassen jag hade när jag gick i ettan har splittras å de tycker jag är tråkigt. De är mycke grupper i våran klass å så kommer de säkert vara i 2 år. Aja får hoppas att de blir bättre sen!

skolstart

Skolstart idag å jag är ny duschad, nu är de bara håret som ska fixas lite å lite mascara så är man klar. Har träning sen ikväll å de kommer väll bli kuligt antar jag, har match på söndag också mot Ösmo, får se hur de går efter typ 4-5 månaders uppehåll. vill ju inte direkt göra bort mig. Vädret suger också som vanligt, så fort jag går utanför dörren börjar de regna verkar de som, men när jag gick ut imorse så regnade de inte, jag vart nästan förvånad. aja skriver kanske ett inlägg senare HA DE BRA ;) 

.

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne.
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst .... Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig.... Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd.... Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig ..... Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag ..... Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig ..... . Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen.... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den

Längtar inte tills imorn!

Skolan börjar imorn, ingenting jag har längtat efter om jag ska vara ärlig. Det är skönt att bara ligga i sängen å dra sig till 1 å veta att de inte gör nått. Annars brukar de ju bli så att man drar sig tills man ska gå å sen får man slänga på sig kläderna, se ut som ett troll i håret å nästan springa till skolan.

GRÖNALUND!:P

Kom hem för ett litet ta sen. Grönan va helt okej å vädret kan jag inte klaga över, solen sken å de va blått på himlen med lite måln. De va mycke köande men de får man räkna med på grönan, efter så många år man har vart där så är de lika roligt varje gång. man är som ett litet barn när man är där =) åkte frittfall tilt också jag är stolt även fast jag åkt den förut:P haha, är man på grönan så ska man åka ALLT :P de har livit svin dyrt nu så snart kommmer man inte ens ha råd att åka till grönan.

Imorn ska jag ställa klockan på halv 10 för jag ska åka iväg å äta frukost med laget. det är egentligen kick off hela dagen men eftersom min kusin fyllt 20 ska vi åka å gratta henne så jag kan inte vara me så länge. har faktiskt ingen aning om vad som händer senare på dagen, de väntar å ser. hittar jag inte på nått å Viktor inte ska göra nått speciellt kanske man åker hem till han å slappar :P

kort inlägg

Idag blir det troligtvis grönalund för min del, har egentligen inte råd med de men de löser sig. Vädret är inte de bästa så vi får hoppas att de inte börjar regna över dan. Har inte så mycke mer att säga än att min  tumme är helt efterbliven.
Är det någon som vet hur man tejpar en stukad tumme?
:D


Min bästa vän vart har du tagit vägen?

Du & Jag, evig vänskap?
snälla låt mig aldrig någonsin få säga förväl 
det  känns som att jag trampar mot inget
det som talas ut är mina tankar och minnen
och allt vi haft, bara passerar förbi
Jag trodde aldrig att jag skulle känna såhär
Har du tänkt att kanske ringa nån dag?
Jag i har faktiskt försökt, men kanske inte tillräckligt?


Jag saknar faktiskt dig, de va hundra år sen vi sågs å ens pratades vid, allting har förändrats och jag vet inte varför. För ett år sen ungefär träfades vi hela tiden men sen splittrades vi verkar de som å de känns som om jag har förlorat min bästa vän. de kanske är så, du är partypinglan och jag den tråkiga som bara är hemma, de kanske där felet är, jag vet inte. vet du? 

    kommer du ihåg? för de gör jag.


 

Träningen i måndags= träningsvärk!

Min första träning va i måndags sen jag slutade i farsta för 4 månader sen. De gick faktiskt bra, bättre än vad jag hade förväntat mig, men jag har en ganska lång väg kvar tills jag blir nöjd.

Igår var jag i stan med Angelica. hon köpte skor, å jag letade efter löparskor men de hittade jag ju så klart inte, de är så grymt dyrt, å jag som är så fattig har ju inte råd :P Vi käkade mat på nått cafe/mat ställe å de vart natchotallrik (eller hur de stavas) den i farstas va mycke godare tycker jag å man får mer mat i farsta å en 33 cl cola kostade fan 22 kronor på dedär stället i stan, vart fan fattig, å jag är redan fattig. jag åkte sen hem till viktor å vi gjorde inte mycke, han tränade lite när jag kom till han å sen la vi oss i sängen å kolla på film. sen somnade han ganska fort, själv låg man vaken ett tag. vet inte varför jag inte kunde somna,  de är hur jobbigt som helst å bara ligga å vrida å vända på sig hela tiden, men tillslut somnade jag.

Åkte hem vid 11 imorse å gick då å kollade efter löparskor på stadium å jag hittade ett par, visst dom kanske inte va dom finaste men de va de ända jag hade råd med, så jag ska inte klaga allt för mycke, De här vart ett tråkigt inlägg men jag hoppas ni överlver ändå. ha en bra dag!


länge sen sist igen!

I torsdags: Var jag å Emelie med några från ungdomsgården "tuben" och såg den nya batman filmen på bio, Riktigt mysigt faktiskt men filmen va lite för lång för min del så jag fick myror i brallan  i slutet av filmen. Å sen att tre småungar som följde me inte kan vara tysta under filmen å skulle gå på toaletten 10 gånger är en annan femma men faaaan va dom va pinsamma! Efter filmen åkte jag å Emelie hem till henne å hon klippte mig, tack för de, för de behövdes verkligen.

I fredags: Vaknade jag upp hemma hos Emelie å vi gjorde inte alls mycke. kollade lite på tv, käkade frukost å kollade på den nya step up filmen, riktigt bra som den första filmen faktiskt. sen gick jag hem å sen åkte jag hem till Viktor. Vi kollade film tror jag :P mitt minne är  inte de bästa.

I lördags: Vaknade jag upp hos Viktor och sen slappade vi bara heeeeela dan typ tills jag åkte hem vid 5. När jag kom hem gjorde mamma ugnspannkaka till mig å de tackar jag för. efter maten mötte jag upp Angelica å vi köpte godis chips och läsk, två tjockisar är det va vi är =) vi käkade kräftor med mamma å vi hade spanska kräftor, de ska verkligen vara turkiska för dom andra är inge goda. vi kollade sen på "På smällen" filmen var lite lång tråkig, de hände inte så mycke under filmen så jag förstod inte varför filmen va 2 timmar, efter filmen åkte jag hem till Viktor å somna direkt:P

I söndags: Vaknade jag upp hos Viktor än en gång å gjorde exakt samma sak, slappa! låg i sängen å kolla på tv hela dan. värsta slappt! Jag åkte hem vid 5 å käkade å kolla på AIK matchen, haha asså de verkar som om de inte går så bra för AIK längre :P Jag lide INTE med er :P Efter AIK matchen åkte jag tillbaka till Viktor och Än en gång somnade jag direkt, jag var hur trött som helst men jag förstår egentligen inte varför eftersom jag bara hade legat å slappat hela dan.

Idag (Måndag): Vaknade jag upp hos Viktor vid halv 6 då hans klocka ringde på mobilen å han skulle upp till jobbet. Jag låg kvar till halv 11 å sen åkte jag hem, Kom hem för inte så länge. Ikväll spelar Hammarby mot sundsvall å den matchen missar jag för jag ska träna för första gången på typ 4 månader, de kommer bli kul tror jag för jag har verkligen längtat, men jag   undrar hur mycke jag kommer orka springa, jag hade dålig kondis förut å kommer säkert ha sämre nu, men jag hoppas på de bästa :)

.

Det verkar som om du undviker mig för jag inte vill som du vill och jag förstår igentligen inte varför. Du är också svartsjuk fast vi inte ens är tillsammans å hur skulle de vara om vi hade vart tillsammans? hade du då sagt vilka jag får umgås med å vilka jag inte får umgås med? de skulle aldrig fungerat i längden och jag hade tröttnat ganska fort. Jag vet att kärlek inte är lätt och att man inte alltid får dom man vill ha, å du är en av dom personerna som fick mig att inse de. Jag hämnad inte på dig, jag känner bara inte samma sak längre. 


skit väder

De regnar idag igen å de ä 13 grader ute, inte vad jag hade hoppats på iallafall. vad ska ni hitta på idag då? själv ska jag träffa viktor lite senare men fram tills dess har jag ingen aning. gick upp nyss så jag kanske ska vakna först å äta frukost. skriver senare eller nån annan dag, ha de bäst

De va inte meningen att vi skulle träffas den kvällen vid busshållsplatsen. De va inte meningen att vi skulle börja prata med varandra igen å de va inte meningen att vi skulle börja träffas igen, Å de va inte meningen att du skulle bli kär i mig. I 1,5 år har jag längtat efter att du skulle komma tillbaka till mig å vilja ha mig. men sen när jag tänker efter så undrar jag om de verkligen var så. Var det verkligen din närhet jag ville ha? Tänk hur allting kan förändras så snabbt. Ena dan vill man verkligen ha nån å sen ångrar man sig å gör den andra personen illa, men de är inte meningen. jag visste inte att de skulle bli såhär, å jag trodde inte att de skulle bli såhär heller. Jag trodde bara att du skulle förbli en dröm. Just nu vill jag inte ha nån vid min sida, iallafall inte dig, inte just nu. Du var min första kärlek som jag aldrig fick, å de kommer alltid vara så. å jag kommer alltid komma ihåg de. Du frågade mig hur jag trodde allt hade varit om du inte hade gjort som du gjorde. Mitt svar var att jag inte visste, och att gjort är gjort. men hur trodde du att de hade vart? hade de fortfarande vart vi två, eller hade vi gått skilda vägar?

de va ett ta sen jag skrev

har inte haft nått att skriva om typ å har inte orkar göra de när jag väl har gått in på bloggen, men nu blir det av. För bara några dagar sen var de jätte bra väder å man typ dog för de va så varmt, å vad hände nu? De spöregnar å är 15 grader ute. Inte bra inte bra. Men de här är väll en typisk svensk sommar? är sol i högst 2 veckor å sen dåligt väder varje dag. de är väll bara att vänja sig. Idag har jag inte gjort nått speciellt., vaknade runt halv 1 å då gick jag upp å käka frukost å fixade mig lite smått om man kan kalla de för de. sen mötte jag dennis i farsta å va med han en liten stund å sen va jag med adde å angelica i farsta, hon köpte lite smink å sådär sen gick vi typ bara runt, vi käkade lunch på kina hörnet å jag vart bjuden även fast jag inte ville de men vart tvingad av angelica, jag tycker inte om att leva på andra bara för jag själv knappt har pengar, då står jag hellre över faktiskt.

Snart börjar man antagligen spela fotboll igen, skönt att få börja röra på sig å att ha nått att göra efter skolan å ha nått att se fram till på dagarna. de va ungefär 4 månader sist jag spelade å jag vet inte hur de kommer gå på träningen den 11 augusti, men de är bara att träna å träna så blir de nog bra tillslut. Skolan börjar snart också å jag längtar inte kan jag ju påpeka. har nästan ångest över de för de är så tråkigt, men ändå så har man iallaflal nått att göra på dagarna om man ska säga nått posetivt om skolan. har två år kvar å jag hoppas dom åren går fort. men ändå så vet jag att när man gått ut skolan så längtar man tillbaka för de är så mycke jobbigare att jobba. men man tjänar iallafall pengar å kan skaffa eget boende å ta hand om sig själv å de tycker jag kommer bli skönt. Har inte så mycke mer att säga så jag sätter väll Punkt här. Ha de bra /Trollungee


RSS 2.0