kvällspromenix

Jag å Malin tog en liten promenix till drevan och satte oss på de lilla berget där det kom vindar av öldoft... inte nice! :D men de va lite mysig å gå på en promenix. men de va faktiskt lite kallt, för de blåser typ storm!
får hoppas det inte blåser lika mycket imorn då vi ska ner till stranden å sooola =)


vollyboll

de vart varken städning eller stan idag. Robin lurade ner mig till farstabadet där de skulle va volleyboll turnering, och eftersom vädernissan hade fel om att de skulle åska å grejor så gick jag ner å satte mig i solen och spelade lite volleyboll =) nu har jag fått lite småsår på benet och blåmärke som gör skit ont på ena knölen på handleden, men de va de värt för jag fick en glass för besväret :D


onsdag

Snart har jag varit förkyld i två veckor å de suger verkligen! jag vill vakna upp frisk å kry, men icke!
idag funderar jag på om jag ska städa lite i mitt rum, får se om jag orkar de... och sen hade jag tänkt ta en sväng in till stan och ta en runda på gina tricot och DNA... vill hitta lite sommarkläder och skor! sen kanske jag åker till viktor eller nått.. får se hur jag gör =) men nu ska jag iallafall äta frukost!


beslutsångest :D

Hjälp mig! kan jag har den här på mig? eller ser det förjävligt ut? :P


you never walk alone




älskar vädret!

Idag vart det en till stranddag och de va jätte härligt! jag, malin å ida skulle följa med på en paddling tur till andra sidan sjön typ, men malin å ida sket i de för vi skulle vara borta längre än vad dom ville. men de va tur för mig, för då hamnade jag i mitten i en kanot, å slapp paddla :D vi käkade korv å solade lite, sen åkte vi tillbaka å solade ännu mer :D

efter solningen gick jag å malin hem å duschade, sen gick vi ner till centrum p åen shopping runda. jag köpte en klänning/tunika och en kamera. jag kan inte bestämma mig om klänningen/Tunikan va fin, men malin sa att den va de, så jag får lite på henne ;)

nej nu börjar alvedonen släppa så jag börjar få ont i halsen igen. kanske ska ta en till?


en toppendag!


Fan vad härligt det var att vara hela dagen på stranden, från halv 12 till typ 5. jag spelade volleyboll med grabbsen, och det tyckte inte min handled om, men de va kul! =) jag är lite småbränd på ryggen, vid nacken/skuldrorna, men de är de värt nästan =P men imorn blir det nog solskyddskräm, för då ska vi paddla kanot, och lär bli mer bränd då! får hoppas bara att jag inte blir mer sjuk, har fått ont i halsen nu också.. men får ta en alvedon å hoppas de blir bättre. jag vill gärna inte åka på halsfluss innan resan!


måndag

Bulgarien 10-17 juli =)
nu är det dags att få lite färg innan jag åker, så ska ner till drevan å sola med malin =) äntligen är de lite sol i sverige! de negativa är att jag fortfarande är förkyld :(


Midsommar!

tjenixen!
Idag är det ju midsommar vilket kan betyda party för dom flesta. fast för mig har dagen varit jäkligt lugn och de kommer fortsätta så =) kvart över 11 satte jag mig på balkongen å solade lite. jag kom även på ett sätt att sola ryggen på... konstigt att jag inte har kommit på de tidigare! jag la två pallar mellan två solstolar, så la jag mig över alla fyra stolarna bara, hur enkelt som helst, ändå tog de ett ta att komma på de.. efter solningen hoppade jag in i en svalkande dusch, och vid halv 4 gick jag mamma å petta ner till centrum å käkade lite på antonios. jag åt en plankstek med entricote och jag fick till å med efterrätt. glass och banan med chokladsås och lite grädde, Mums! jag va ganska mätt efter de!

nu sitter jag å väntar på att jessica ska höra av sig =) vi ska ta en promenix till nå berg eller nått vid nå vatten å ta en cider eller två, som sagt.. det blir en lugn kväll :)





skit

Fan vad jag är trött på allt som har med killar och alkohol att göra! ingenting av de borde egentligen finnas. eller alkohol kan finnas för dom som kan hantera de. när alkoholismen blir värre var dag så är de fan inte okej! vill bort någon annan stans, typ en egen lägenhet, men juste, då måste man ha fast inkomst, och det har ju inte jag!

äntligen ledig

Ibland vill man bara skita i allt och gå vidare!
men det finns ju faktiskt bra dagar också!

kom hem från jobbet för lite mer än en timme sen, SKÖNT! såg att jag hade fått färg idag också vilket är kul, men det är inte lika kul att man får fula linjer, men jag ska inte klaga ;)
idag är det en sån här dag dom man bara vill dö för att man inte vill sitta hemma, men man inte orkar ta tag i saken och hitta på något, men någon. jag vart sur på min kära pojkvän nyss, så nu har jag ännu minder ork att göra nått.. eller göra nått, jag vill ut i solen å myyyysa! får se hur det blir med den saken. ska först och främst få i mig lite mat... kyckling med sallad står på menyn!


ögoninflamation på g?

god morgon! ska snasrt springa iväg till jobbet. jag vaknade upp och kunde knappt öppna ögonen å dom va klibbiga, så jag va tvungen att gå upp å tvätta ögonen med vatten så jag fick bort allt klibb... hoppas jag inte håller på att få ögoninflamation!

ska träffa syrran sen vid 12 på min rast och vi ska typ ta en glass kanske. skönt å komma bort från förskolan ett tag! nej nu måste jag gå å snyta mig. å sen måste jag gå. ha en bra dag

dagen innan torsdag

gud vad skönt det är med sol! synd bara att man inte kan ligga på en strand med "picknick" en hel dag å snacka skit med vännerna! men de hoppas jag att jag får göra i helgen! å kanske nästa vecka om jag får vara ledig! jag hoppas dom inte ringer å behöver nån. för jag vill iallafall ha en månad ledigt. jag ska jobba hela augusti, och en vecka i september. sen efter de blir jag arbetslös på riktigt förmodligen om jag inte hittar nått jobb innan dess.

ska jag orka mig ner till centrum å köpa glass som jag kan smaska på ikväll, eller ska jag vänta med de en stund? de kanske blir så att jag deckar i min sköna säng istället? vi får se helt enkelt!

på dåligt humör!

IBLAND VILL MAN BARA DÖDA NÅN!

Jobbade idag som "vanligt" mellan 8- kvart i 5. det är väldigt segt att jobba när det är strandväder ute, men de finns inte så mycket att göra åt!

Jag å viktor kollar ju på resor till i juli, och vi hittade en resa som vi vart sugna på. tyvärr så va vi för sega med att beställa. eftersom pengarna kommer på torsdag så hann nån annan sno resan, så nu är de bara att kolla vidare. ingenting verkar bra nu bara för de andra verkade så himla bra och härligt... men får hoppas nått dyker upp!


söndag

Jag åkte hem till syrran vid tre tiden idag ungefär. hon har ju flyttat till egen lya så de va på tiden att kolla på de nya hemmet =) de va litet å sött =) jag 'r fortfarande ganska förkyld, men jag hoppas de blir bättre tills imorn, för jag vill inte bli hemskickad på jobbet... de är väll lätt hänt att man blir det när ma jobbar med andra människor. men förutom snor å att jag låter som en anka så mår jag ganska bra :P nu ska jag borsta tänderna å bädda ner mig i sängen. Godnatt!

sol söndag

jag är lika förkyld som jag va igår... om inte lite värre för jag hostar lite å snorar idag.. får hoppas det är bättre tills imorn med tanke på att jag ska jobba! solen är framme och jag väntar på att erica ska höra av sig så jag kanske får lite solsällskap! man kanske ska springa ner till centrum å köpa sololja? får se hur det blir med den biten!

ha en bra förhoppningsvis solig dag!


Förra sommaren =)


lördag

matchen gick åt helvete, men de är bara att ta nya tag å vinna till hösten! viktor är här å vi har ätit kräftor å ätit onyttigheter, iallaflal jag haha :D nej men nu så ska jag hålla grabbarna sällskap i soffan, de är ju fotboll på tvn!

Matchdax!


sist jag kom hem från matchen mot aspudden såg mitt knä ut såhär..
Jag hoppas att jag klarar mig ifrån det idag!
klockan 2 startar matchen mot enskede, å nu jävlar SKA vi ta poäng!


Saknar!

Nackdelen med att sluta skolan!




Godnatt!

träningen gick väll... sådär, och mitt sår på knät gick upp igen och det suger verkligen hårt!
jobbar 8-16:45 imorn så det är dags att gå å lägga sig..


bilden är typ 4 år gammal eller nått


trött

nu är jag hemma från jobbet. jag slutade inte 4 som jag trodde, utan kvart i 5. nu ska jag äta å sen åka å träna, men det känns faktiskt inte så lockande med tanke på att inte ens 10 styckna har tackat ja


en snabbis

godmorgon.. ska aldeles strax springa iväg till jobbet. egentligen hade jag velat sova lite till och solat idag, men de går ju tyvärr inte. hoppas ni får en bra dag! =P


onsdag

gud vad de hade varit skönt med lite sommarlov! men nej, jag jobbar å tjänar lite pengar istället. men de är bra de också! nu har jag jobbat tre dagar på ett ställe (förskola) som vikarie, och det har gått bra. dom har bara sagt snälla saker om mig :D imorn går jag över till förskolan jag jobbade på förut och ska jobba där tills nästa vecka. hoppas det går bra! nästa vecka ska jag arbeta med småttingarna... å jag har fan aldrig bytt blöjja haha :D

gamlingar är ju för sköna :D

nu har jag kommit hem från farmor, och man kan ju inte annat än å garva åt "gamlingarna", dom är ju störtsköna! tänk er en 60++ som tar på en annan 60++ ares  rumpa.. och sen säger frun till han som tog henne på rumpan.

- säg nu allt vad han gör

å han säger.

- men de va ju med vänstern..  och vinkar lite på handen.. jag höll fan på å dö av garv. dom är för roliga :D
snart blir det att lägga sig i sängen, för ska upp typ halv 8 imorn och jobbar till halv 5, sen är det träning på kvällen.. får se om jag tar en liten powernap innan..


härligt =)

de gick bra idag på jobbet. jag fick till och med beröm... eller beröm å beröm.. hon sa att jag va duktig. men de va kul att höra! efter att ha varit ute hela dagen va jag jätte sandig när jag kom hem så jag flög in i en dusch, och nu sitter jag å väntar på att klockan ska bli så pass mycke så jag kan ta bussen till sköndal å käka middag hos famor. min söta farmor fyller ju år.. eller hon gjorde de igår tror jag =)

väska.... dagens köp





För första gången på typ 5 år har jag köpt en ny väska... helt otroligt haha... den kostade 405 kronor med rean jag fick. värsta kapet! jag är nöjd med den faktiskt. jag brukar alltid vela i typ 1 månad efter ett köp om den verkligen är fin, men jag tycker faktiskt att det är det!

imorgon är det jobb som gäller... önska mig lycka till!! ska ju va på ett ställa där jag aldrig har jobbat på förut.. lite pirrigt är det.. men de kommer nog gå bra!


Man ser ju att det är jag på plakatet iallafall!




Matchen idag gick dåligt, och vi hade inte tur med vädret! vi förlorade med 2-0, men jag är nöjd med min insats. jag tycker jag gjorde en bra match, och det är skönt! Jag sitter fortfarande i handduk, men jag har ingen brådska på med kläder, för jag har ingen aning om va jag ska göra ikväll... antingen blir det fest (förmodligen inte) eller så lär jag bli hemma. men de är skönt det med, jag är ju ganska seg fortfarande sen i torsdags haha


FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD DU ÄR BRA! <3

godmorgon världen!! har sovit konstigt inatt så jag har ont i typ ryggen.. eller är de nacken? det är iallafall vid skulldrorna å de är inte skönt :( jag ska börja packa väskan med fotbollsgrejor.. de är ju match mot aspudden idag, och jag tycker det är dags å ta tre poäng nu!!


igår va jag på min BÄSTA väns student å de va kul... hon va full å glad när hon kom hem... en timme senare sov hon nästan sittandes, så efter presentöppningen tog hon en liten powernap innan utgången :D men hon va så SÖÖT! :D

hon fick även en "ta livet av dig" present.. hon ska hoppa BUNGY JUMP!! as cooolt!








FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!














2 dagar kvar

nu är det inte långt kvar!! det pirrar i hela kroppen och jag känner mig lite småstressad faktiskt.. allting måste ju bli perfekt!! men med lite småtjaffs här och där gör mig lite orolig.. de är ju ändå MIN dag, då vill jag inte att något ska bli förstört pågrund av att alkohol har fel påverkan på folk!

imorgon är det studentlunch i skolan å de kommer nog bli mysigt! ´jag funderar på om jag ska chocka lite å komma i klackskor.. men får se hur det blir med det haha :D efter de blir det att handla frukt å grejer ttill champangefrukosten.. måste ju gå upp typ vid 5 för att hinna fixa håret å hacka frukter mm.. men jag har ju erica till hjälp.. om hon inte sover för länge ;) :D

nej men nu ska jag nog krypa ner i sängen.. godnatt!


en bra söndag

har haft en lite småmysig dag faktiskt =) jag fick med mig viktor på en promenad i solen, å de har jag aldrig lyckats med förut =) vi gick till mälarhöjden å gick förbi vattnet. sen köpte vi glass och gick tillbaka hem till viktor =) vi gick bland massa fina villor och peka på varenda hus och sa att "sådär skulle de inte va fel att bo".  dax att börja spara? ;)

jag kom hem för ett litet tag sen, och nu väntar jag på att erica ska komma =) vi lär inte göra mycke... men vi kanske ska sola imorn om det blir bra väder. =)

FÖR DU HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD DU ÄR BRA! <3




sol =)

solen skiner så jag ska äta frukost å sätta mig på balkongen =)
vädret är verkligen konstigt.. igår va de SKINANDE sol å helt blå himmel.. likadant idag.. men ändå så SPÖregnade det inatt.. aja, vi bor i sverige.. då händer sånt ;)

-

ibland undrar jag varför!?


studentfirande

fan vilken härlig dag det har varit! åkte till sköndal till cassandra i nån timme där vi satt i solen å hade de bra.. kanske inte så länge som jag trodde vi skulle ligga i solen. men lite färg fick jag iallafall.. efter solningen åkte jag hem å solade lite till på balkongen innan jag hoppade in i duschen... sen va de bara att hoppa i kläderna å sminka sig för att sen bege sig till söta issa som tog studenten idag, och där har jag varit hela kvällen =)

imorn kommer det bli samma visa.. först solning.. å sen studentmottagning.. men imorn är det emelie som tar studenten =)

:( =)

FAN!!!! de kommer typ bli skit väder på min student.. blit nästan lite ledsen i ögat :( HOPPAS verkligen att det ändrar sig! :(

idag är de iallafall soligt.. ska sola med cassandra en stund utanför henne.. hoppas jag blir brunis!!!. nej men nu så ska jag göra mig iordning.. ha en underbar dag!

stress stress

de är jobbigt när man blir inbjuden till studensmottagning en dag innan den är. men de funka! emelie hjälpte mig med en nödlösning på klänningen.. så nu har jag iallaflall nått att ta på mig när jag ska dit :D skor fick jag också låna.. bra träning inför studenten ;) jag är ju inte så jätte  bra på att gå med klackar.. men man måste ju börja nånstans ;)

snart blir det att susssa kudde, för jag måste gå upp tidigt imorn om jag ska hinna tvätta håret innan jag ska iväg å sola jag måste göra de.. annars hinner jag inte innan jag ska iväg... hihi :D

godnatt säger jag nu i förväg =)

simply the best!


onsdag

Tjenixen! igår var det en bra dag! fick ett samtal från min gamla praktik och dom ville att jag skulle komma å jobba.. så jag fick slänga på mig kläderna å springa till t-banan.. 50 minuter senare var jag på plats! efter jobbet va de vår ruset som stog på schemat! jag, emelie sara angelica å julia åkte in tillsammans.. å efter löpningen så picknickade vi på potatissallad, skinka å lite annat skit =) med de va trevlans! =)

jag jobbade idag också, och de gick väll helt okej =) pengar är det iallaflal som rullar in så småning om! åå fan va bra väder de har varit idag! helt sjukt varmt! hoppas de håller i sig till studenten,. men de tror jag tyvärr inte:/  men lite regn om det blir så ska inte få förstöra MIN (studenternas) dag!

imorn ska jag å jessica nog åka å sola.. å försöka bada.. hoppas det blir så bra väder som dom säger :D:D:D:D



RSS 2.0