söndag

tjenixen! hinner knappt skriva för jag ska iväg å träna snart.. i fredags åkte iallafall jag erica å brorsan till heron å spela bowling å gick på bio. de va trevlans! jag va bäst å vann i bowlingen, vilket jag är stolt över ;) :D efter de gick vi på bio som sagt å såg snabba cash, den va helt okej men den va lite små seg. sen åkte jag hem till viktor å sov!
igår åkte jag hem till angelica vid halv 4 tiden. hennes pojke är ju i thailand nu så hon ville ha en rumskamrat sålänge, så jag ska bo hos henne den här veckan. igår spelade vi lite monopol å käkade godis, sen gick vi å la oss!
nu är jag hemma för att jag ska åka å träna. har packat ner lite saker som är nödvändiga under veckan + fotbolls saker, så väskan är proppfull nu! hoppas de inte är så tungt..
efter träningen åker jag direkt till angelica så jag vet inte om de blir nå mer inlägg idag..

hoppas ni har haft en bra helg!

-

tjenixen! skolan va helt värdelös idag. första lektionen gjorde vi ingenting på, förstår inte varför vi ens skulle komma på den lektionen. sen hade vi samhälle å där svarade jag bara på en fråga om regeringen, sen gick jag för jag itne hade något att göra. ibland suger skolan verkligen extra mycke!

nu hade jag tänkt å hoppa in i en dusch så jag har de klart, så kanske jag kan få ordning på mitt hår också! brorsan å erica kommer å hämtar mig halv 7. trevlans! funderar på om jag ska ta en macka eller nått nu.. eh fan, hoppar in i duschen så får jag se vad jag gör sen. HEJDÅ!

Fredag

Godmorgon! jag är skittrött å jag har påsar under ögonen, porrigt värre ;) nu ska jag gå å käka frukost, sen ska jag försöka fixa till mitt hår på nått sätt. det är på väg i bli fettigt å då kan man inte göra ett piss med håret! idag går jag i skolan till 20 i 3 sen händer de bara roliga saker!
ha en bra dag!

trötter

Blä! nu är jag hemma, jag har ätit en macka å duschat, så snart är jag redo för sängen! de va ganska jobbigt å springa idag för på många ställen va de dåligt plogat å då va de jobbigt att springa. men de gick bättre för mig den här gången än förra, vilket jag är stolt över. till å med göran sa att jag va mycke bättre nu än då, vilket är possitivt.

nu ska jag tvätta bort mitt smink å borsta tänderna, sen ska jag gå å lägga mig i sängen. jag ser fram emot morgondan.. då blire bowling å bio med brorsan å erica <3

sov gott!

idioti?

Jag förstår mig inte på folk! vi ska tydligen springa i de här vädret. man kan knappt gå för det är så mycke snö, hur fan ska vi då kunna springa? ofta alla småvägar är plogade ^o) fan vad trött jag blir på vissa människor ^o)

ekorre ekorre!

Igår åkte jag hem till viktor i snöstormen. de va ju inte så lockande att gå utanför dörren, men jag gjorde de ändå! vi låg bara i soffan å kolla på tv å mös! roligare än så vart det inte. något som jag la märke till igårkväll/natt va att jag vaknade upp och då låg viktor och höll om mig typ, å de har han aldrig gjort förut, vart helt chockad, men de varade inte så länge, men de va bättre än ingenting <3

imorse när jag skulle äta frukost så hälsade en till ekorre på utanför fönstret, dom är ju så söta dom små djuren! men sen när gullan kom å ville attackera den söta filuren så klättrade den iväg på väggen. viktors katter är elaka! :D

Ikväll har jag träning, jag hoppas vi inte ska ut å springa ^o) men de tror jag inte vi ska, de vore konstigt isåfall. men jag kommer nog inte följa med ut å springa om dom ska de, då kör jag bara fys!
imorgon är det fredag och det betyder ledighet! jag å Erica ska nog på bio. jag hoppas att det blir så =) sen på lördag flyr jag hem till angelica, och kommer stanna där hela veckan, förutom på torsdagen då jag har sen träning =)





onsdag

Godmorgon! hoppas ni har sovit bra för det har jag gjort! jag ska alldeles strax gå å göra frukost, men jag måste bara tänka lite på vad jag ska göra för nått. antingen mannagrynsgröt, havregrynsgröt eller koka ett ägg å ha på mackan, beslutsångest!
på tal om annat så tycker jag verkligen de räcker med snö å minusgrader, nu har de varit de alldeles för länge! jag vill kunna slänga på mig ett par byxor, en tröja å sen gå. jag längtar NÄSTAN till mina fräknar kommer, för då vet man att våren är här! våren är en mysig årstid, men sommaren är bäst, om de inte regnar å har sig!

nej men nu så ska jag äta frukost, ha en bra dag!

söt!


Den här söta filuren såg jag när jag skulle äta frukost hos viktor nån gång förra veckan, den vart inte ens rädd när jag kom nära. den hoppade bara till när jag råkade slå telefonen mot fönstret HAHAHA :D men den rackarns ekorren stannade kvar :P den va lite modig tycker jag :D



Nu sitter jag i mitt tråkiga rum å väntar på att Paradise hotel ska börja, jag missade det igår eftersom jag va hos viktor, vilket är lite tråkigt eftersom jag missade ganska mycke. Andreas är ju tydligen tillbaka, å de tycker jag inte om! men catja är ju iallafall inte kvar, vilket är tur!

på lördag ska jag flytta hem till ankan en vecka, hoppas det blir trevlans. man kommer iallafall inte känna sig ensam eftersom de spökar där hemma. hoppas de inte är en tjej! alla vet ju att tjejer inte kan vara 3! jag lär ju bli utstött direkt :( haha

nej men nu så ska jag sätta punkt för mig.
godnatt sov gott!


toppen

Hallojsan, de vart inge inlägg igår för jag åkte hem till viktor efter skolan.
i helgen va jag iallafall på åland med laget. de va en rolig helg med mycket skratt och mycket fotbollsspelande. även fast de inte gick sådär jätte bra så är jag nöjd med en sjätte plats. vi släppte ju trotsallt bara in ett mål under gruppspelet. 

idag börjar jag tjugo i 3, för första lektionen skulle vi inte ha, å då behövde vi inte ha lektionen efter den. men eftersom jag har individuella val så har jag lektion iallafall, vilket suger hårt. men jag fick ju en jävligt lång sovmorgon iallafall. efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på, men de märker vi. antingen är jag hemma, eller så kanske jag åker till viktor, vem vet? 

söndag

NU ÄR JAG HEMMA :D skriver mer imorn. godnatt! :D


FREDAG= ÅLAND!

Tjohoo! nu är de bara två timmar kvar tills vi ska bege oss mot Åland! vill att tiden ska gå fort som attan! skolan idag rullade på. börjar klockan 10 å då pratade vi bara om studenten, vi ska ha studentskiva med andra klassen, å jag hoppas jag inte blir utslängd efter middagen ;);) haha. är det någon som vill på studentskiva 6 april så hojta till =) sen så började samhällskunskapen och det blir kaos i klassrummet då. men jag lärde mig lite iallafall även fast m,in lärare är sämst å inte kan förklara på nå bra sätt! haha ida fick damp å gick där ifrån, TRÅKIGT för dig när vi ska ha prov om nån vecka ;) :P


(Åland förra året i finalen!)


en dag kvar =)

Sådär ja! nu har jag packat inför imorn, det känns som om jag har glömt nått, men så känns det alltid! jag har iallafall de viktigaste med mig... fotbollskläderna!
imorgon börjar jag 10 för min snälla lärare sköt upp lektionen i två timmar, så vi slapp ha håltimme i över två timmar. jag längtar verkligen tills imorn, då jag äntligen ska få göra någonting jag verkligen tycker är kul! även fast jag inte kommer få spela så mycket som förra året så känns det bra =) jag å linda ska stå varannan match typ, och jag hoppas jag inte behöver spela på någon annan position när jag inte står i mål! jag sitter hellre på bänken för jag känner att jag inte presterar nå bra om jag inte står i mål. men får se hur tränarna tänker!

nu ska jag borsta tänderna å sen gå å sova. är ganska trött nu faktiskt!
godnatt!

dagen innan fredag

Nu är ännu en skoldag avklarad vilket är skönt, för imorn är det fredag å de betyder att jag åker till åland med laget! idag händer de inte mycke, ska till skogås ikväll för å få lite information om morgondagen TROR jag. men de väntar å ser! fram tills dess kommer jag nog inte göra nånting, skulle träffat malin men hon är sjuk så jag hoppar de!

Jag längtar galet mycke till helgen! då är de Åland å fotboll som gäller! <3<3

-.-


tråk

sitter i skolan  nu och jag är så jäkla rastlös! min klass är så jävla efterbliven å så jävla negativ så om jag fick chansen så skulle jag byta klass.. vi ska ju åka på kryssning istället för å ha studentskiva på en krog. men alla klagar hela tiden på dom alternativen som finns, så vi lär bli rutan kryssning också..

nu ska jag har projektarbete sen ska jag hem å lata mig. sen kanske jag ska följa me syrran å träna. efter träningen kanske jag åker hem till viktor.
ha de bra

religionskunskap

Tjoho, nu känner jag mig lite duktig! jag hade ingenting att göra så då passade jag på att göra min läxa i religionkunskapen som vi fick idag. ämnet var "mina tankar om religion" och jag skrev exakt ett A4 papper som man skulle göra! nu har jag en liten mindre börda tills på fredag iallafall!

FAN DÅ!

FAN VAD JAG ÄR SUR! nu fungerar inte spotify på datorn å jag tror att de är syrran som är inblandad i de hela! men jag kan ha fel! de fungerade i förrigår, å nu så kommer de upp virus grejer, men jag kan inte ta bort dom? så fort jag försökte trycka upp spotify så kom den upp.  å när jag kom in på spotify å ska välja låt så kommer den upp. jag har försökt att avinstallera å installera om de, men de fungerar inte. så nu är jag på jätte dåligt humör!
aja nu pratar vi om nått annat! 

igår så åkte jag hem till viktor efter skolan. jag kom före han så jag la mig i soffan å dega! han kom efter ett ta, å då hoppade han in i duschen så då degade jag lite till i soffan. vi kollade på en vidrig film å jag kollade på när älskling skulle laga mat, å han fick damp. haha han fattar väll att han inte kan få de framför mig? jag skrattar ju bara åt de hela :D 
ikväll kommer jag bara vara hemma. ska kolla på paradise hotel ikväll, jag missade de ju igår vilket sög hästballe, men så gåre när viktor inte har alla kanaler! ;)
nu ska jag ta fram min religions uppgift jag fick idag och försöka klura på den.. ha de bra =) 

läkarbesök avklarat!

jahap då va man tvungen att gå upp halv 9 idag då eftersom jag skulle till läkaren idag. hon visste tydligen inte vad det var, antingen så har jag kvar lite körtelfeber eller så har jag bara lite ovanliga njurvärden. hon ska skicka en remiss till huddinge så får jag se vad dom säger. men de kan ta upp till 5 månader innan jag får tid. orka va efterblivna?
om ca en timme ska jag till skolan. man kanske ska lägga sig i sängen å släcka lampan en stund? eller ja gkanske blir dödstrött då?
efter skolan kommer jag iallafall åka till viktor, han skicka sms förut å frågade om jag ville ses, GRATTIS! han tog insiativ tillslut, han insåg väll att jag inte skulle fråga?

..

sådärja! nu är jag nyduschad  å sitter med en handduk på huvudet! va å tränade med syrran å de vart 35 m inuter på crosstrainern där jag brände ca: 485 kalorier, å sen gjorde vi lite situps. det som är lite snålt med gymet är att de bara finns en crosstrainer maskin och två löparband, jag tycker dom borde köpa in lite mer ;) men de va iallafall skönt å få träna lite. ska försöka komma iväg iallafall en gång den här veckan, men jag hoppas på två. sen åker jag ju iväg till åland med laget och är borta hela helgen =)

söndag

Jag har inte så mycke att säga om gårdagen. jag va å träna på dan å de började dåligt men slutade bra! på kvällen va jag arg å ledsen så jag gick å la mig i sängen klockan 8 redan å kollade på tv, sen så somnade jag vid 12. idag ska jag åka till gymet med syrran å träna lite! sen har jag inga planer alls, lär vara hemma å dega. imorn ska jag ju till läkaren 20 över 9. hoppas de går bra!

de blir ingen bild för de går inte att ladda upp ;)

vem försökte jag lura?

trodde jag verkligen att viktor skulle vara med mig hela helgen? hur jävla dum får jag vara? nu väntar jag illafall på rebecca, sen ska vi åka å träna i skogås, teknik idag vilket är skönt för jag har värsta träningsvärken!
filmen igår va väll helt okej, men första filmen av dom tre va bäst. "män som hatar kvinnor" va böst, sen vart de tripp trapp trull!
nu ska jag göra iordning mig lite inför träningen, skriver mer senare, ha de bra!

kvällsmys

Tjenixen! skrev ett inlägg i skolan förut men de vart "error" när jag skulle publicera skiten.. typiskt! nu är jag iallafall hemma från skolan (har varit de ett ta nu) och snart är min bya byrå färdigmonterad, det är bara lådorna kvar sen kan jag fylla den med kläder!
nu har jag iallafall bestämt med viktor att vi ska till heron city ikväll å gå på bio, sen ska vi hem till mig, men jag insåg att bussen till hökarängen slutar gå vid halv 12 å den kommer vi inte hinna med, så jag får höra med viktor om han orkar åka hem till mig ändå! de är så mycke närmre till han, men eftersom jag ska träna imorn så är de skönare att sova hemma så man slipper stressa! efter träningen imorn är det bestämt att vi ska träffas igen och så är vi med varandra på söndagen förmodligen. så jag får helt enkel en hel helg med älskling, de är inte ofta jag får de! men eftersom han inte ville va med mig förra helgen och jag kan inte vara med han nästa helg så tycker jag att jag försänar en hel helg med han! eller vad tycker ni?


tråktråktråk


Nu har jag varit i skolan i 1 timme å 45 minuter och det vi har gjort är att vi har läst en saga som erica i klassen hade skrivit, sen så har vi fått reda på våra omdömen, och de fattar jag inte varför eftersom den här kursen håller på ända fram till studenten så mycke kan hända under den här tiden!
nu väntar jag på att älskling ska höra av sig, jag hoppas att han ringer när han har lunch så jag får berätta min braiga idé, men han kommer nog inte tycka den är lika bra ;) men då får han stryk =) jag åker ju till åland nästa helg så jag hoppas verkligen han kan vara med mig HEEELA HELGEN!

 


FREDAG!

fy vad jag är trött idag! jag ville verkligen inte gå upp imorse å jag såg ut som skit verkligen! gick som en zombie till skolan, å jag är fortfarande jätte trött! ikväll kommer jag nog gå på bio med viktor, eller så blir det imorn, jag har inte riktigt bestämt mig, men jag ska prata med han sen  när han har tid!

nu sitter vi å har människor i behov av stöd, men min lärare försvinner hela tiden vilket suger för man blir så rastlös när man inte har någonting att göra!

helt död

Fy vad slut jag är nu. jag kan ju tala om att mina vader kommer innte vara vän med mig på lördag! jag är helt slut i kroppen! först va vi ute å sprang å de va inge kul. vid första uppförsbacken fick vi springa upp för den typ 3 gånger, sen kom de en till backe.. å en till backe å jag trodde jag skulle dö på riktigt! sen gick vi in å hade fys. mm kul! jag körde typ ett och ett halvt varv, sen pallade jag fan inte mer! skönt att jag slipper vara med på torsdag!
nu ska jag krypa ner i sängen å vila kroppen lite, för de känns fortfarande som om jag tränar, har ont i leder å ryggen. imorn börjar jag 8 å slutar 20 över tre, blä!

träning 7-9 <3

sådär ja! snart är jag klar för att åka å träna <3 underställsbyxorna är på (om jag ska sprina första rundan) och skorna är nerplockade i påsen! nu väntar jag bara på att klockan ska bli halv 7, sen är de bara att tuta å köra ;)

otursdag?

Tjenixen igen. nu har jag varit "dukig" och gjort blåbärspaj och vispat ihop vaniljsås. egentligen vill jag inte äta den för jag känner mig så tjock haha, men jag har ändå träning ikväll och på lördag, så de gör inte så mycke :D kom på en till "smart" sak jag råkade göra idag. de är ju två styckna i min skola som har gått bort och då är de nån minnes grej i biblioteket i ena grupprummet. så hade hom foton på dom båda killarna och så hade dom fått varsin bok som elever och lärare kunde skriva i. jag står å bläddrar lite i ena boken och ska typ "platta till" pappret vid spiralen som håller ihop alla papper, då råkar jag riva bort h alva pappret :O jävla smartass! sen så råkade erica få bort pappret dom hade klistrat på framsidan, ibland känner man sig verkligen misslyckad! men dom hade iallafall gjort det fint där nere, med blommor och ljus.

torsdag

Jag va hemma för redan 30 minuter sen, då himla skönt! men de blir lätt så när man har en översnäll lärare! när jag kom hem så satte jag mig vid datorn, så skulle jag ta bort allt som låg i papperskorgen på datorn, men jag är så JÄVLA SMART! så jag råkar ta bort papperskorgen istället, så då va jag tvungen att använda min smarta hjärna å fundera ut hur jag skulle få tillbaka den igen.. jag va så duktig så jag skapade en genväg från en annan mapp, så nu är papperskorgen på plats igen!
nu har jag en jävla massa dö-tid som suger! jag har träning ikväll, så de är bara att vänta tills jag ska åka. men jag får väll sitta här å luffa tills dess då.


09:30

godmorgon! imorse gick jag upp 20 i 8 för jag skulle hinna med å ta en dusch och göra mannagryns gröt, jag tycker de va plus poäng till mig! nu ska jag gå å borsta tänderna å sen går jag till skolan för å ha människor i behov av stöd. hörs sen =)

!

tjulululu! vid kvart över 6 gick jag å emelie i kylan ner till centrum för att jag skulle äta. jag käkade en pastasallad med kyckling, å de va mumms. även fast jag typ hade hälften kvar när vi gick.. typiskt mig! sen tog vi bussen hem igen till henne där emeloiisan noppade mina ögonbryn.. så nu är dom mer jämna å fina, vilket är jätte bra! imorgon börjar jag 10, men jag måste upp typ halv 9 för jag ska duscha å så innan å föna håret å greja, för jag orkar inte göra de nu! jag hoppas jag orkar upp i tid, för då kan jag göra en ordentlig frukost också! men de väntar å ser!

magen skriker

Sitter här hemma å har jätte tråkigt. jag väntar på att emelie ska plugga klart å att hon ska äta, så hon sen kan följa me mig å äta, å sen kanske hitta på nått. jag är verkligen jätte hungrig så jag hoppas hon e klar snart! :D

i lördags




-.-

Jag gick upp kvart i 9 imorse för att jag skulle träna med syrran klockan 9. jag va DÖDStrött när jag vaknade å orkade egentligen inte gå upp. jag gick upp å fixade frukost å då ringer syrran å säger att de inte blev nån träning. så jag fick äta upp min frukost å gå å lägga mig igen, de tog ett tag å somna, men tillslut gick de.

innan skolan gikck jag till vårdcentralen och tog mina prover, så nu är iallafall det klart, vilket är skönt! nu ska jag dit på måndag å få reda på om jag är helt återställt efter min jävla sjukdom! men de är jag säkert.

idag vet jag inte vad jag ska göra. tänkte ringa emeloiisan sen å se om vi kanske ska hitta på nått om hon inte slutar allt för sent å om hon inte har nå arbeten å göra =)
ha en bra dag!

trötter

Om ca 45 minuter börjar paradise hotel å jag är arg över att jag missade de igår, för de har tydligen hänt massa saker, å de är jobbigt när man inte hänger med i svängarna! imorn är de onsdag och jag ska följa med syrran å träna på morgonen innan skolan. jag väntar på att hon ska  höra av sig så jag vet när jag ska gå upp imorn eftersom gymmet ligger i gubbängen. jag måste även lämna mina prover imorn.. hoppas jag hinner de innan jag drar till gymmet!

.

Sommaren 07!
vill att värmen ska komma tillbaka


första skoldan!

Tjenixen. idag va de första skoldagen efter lovet å de va lite segt faktiskt. jag har inte gjort nånting idag så kunde ha vart hemma istället.. vi pratade bara lite om studenten, mer var de inte... eller egentligen så börjar min körkortslektion om 20 minuter,, men jag orkar inte sitta i skolan i över en timme så jag lämnade in en sjuk-lapp eller vad man ska kalla den för.

igår åkte jag hem till viktor, de hade alltså gått en vecka mellan att vi sa hej då, å tills vi sågs igen. de va trevlans å få lite sovsällskap igen!

idag vet jag inte vad som händer, jag ska träna imorn på morgonen så jag lär inte åka hem till viktor, för så måste jag gå upp så tidigt. ha de bra!

duktig flicka!

Nu har jag gjort lite "nytta" iallafall. jag å petta åkte till city gross å handla lite mat å sånt, sen åkte vi till jysk å köpte en byrå till mig. vi hade tur att vi åkte idag för de fanns bara en kvar! vi har även betalat in 600 kronor till fotbollen så jag slipper ta åt mig av deras tjat om jag har glömt sätta in 100 kronor.
gnället här hemma började också när de handlar om att springa ute, jag får inte springa ute om de är mer än -5 grader. jävligt pinsamt blir de om jag ska säga till tränarna att jag inte får springa ute på grund av dom här hemma ^o) aja, jag får väll fysa i 2 timmar istället. vilket suger hårt!

måndag

Idag skulle skolan egentligen börjat, men fick sms imorse om att två elever på skolan hade dött så de skulle vara minnesstund i skolan, å eftersom jag inte kände nån av dom, eller vet vilka dom är så går jag inte dit. idag vet jag inte vad jag ska göra, alla är väll i skolan så jag lär väll bara bli hemma idag. kanske åker hem till viktor senare, men vi får se hur de blir med den saken..


godnatt


Idag blir det att sova ensam IGEN! har gjort de hela veckan å de e ingen hit! natten till idag fick jag iallafall sovsällskap av tayson till å från. han va söt när han krälade sig upp å la sig på min arm <3 vovve då!



lördag-söndag

Igår hade jag en trevland kväll. vid 6-tiden gick jag jessica å angelica till emelie för å fira henne lite efterso, hon fyllde 18 för några dagar sen. en tjej som jag gick i samma klass som i 5-6 va där så de va jätte kul å träffa henne igen efter 6 år typ. vi käkade middag som va superduper, skit gott va de! å efter maten hade vi bara allmänt trevligt, drack lite smått å pratade lite skit! sen kom hennes syskon hem å dom skulle börja blande en shot grej, så de vart två såna för lilla mig som aldrig dricker, men de va helt okej! när brudarna skulle på krogen så åkte jag angelica å jessica till aspudden där de skulle vara fest. de va helt dött där när vi kom, å när de väl kom folk så kom de bara fjantar så vi bestämde oss för å åka hem å sova. jessica åkte mot hökarängen å jag å angelica åkte till henne å sov. jag sov på soffan å mös med tayson <3 fast hundskrället tar så himla stor plats när han sover! jag fick iallafall lite sömn när klockan hade slagt halv 7 eller nått!




Idag har jag varit i skogås å kollat på när laget har haft träning, jag hoppade träningen för att jag har varit förkyld i helgen å är inte riktigt 100 procent frisk, men på torsdag blire fysträning!

hoppas eran helg har varit toppen!


lördag

Gick upp för ett ta sen, så nu är jag nyduschad å har nyrakade ben å de känns ju skönt! måste ner till centrum idag å köpa en present till emelie, men jag får se hur de blir med de för angelica är å färgar håret å malin SVARAR INTE I TELEFONEN å jessica har jag inte försökt få tag i...
min fökylning har blivit värre, nu har jag blivit hes också, så egentligen vill jag inte gå ut idag för de e så kallt, men jag måste ju de.

å jag slutar inlägget med å säga att min pojkvän är efterbliven å dum i huvet!

idioter!

man slutar aldrig att förvånas! jag går in regelbundet på farsta gymnasiums hemsida för å se om dom har lagt upp vårat schema. men icke! alla andra klasser har fått ett schema till vårterminen, men inte nån bf-klass. varför är de så? är de för att bf-elever anses vara sämst och en oviktiga? varför prioriteras vi i sista hand? jag blir fan irriterad! 


surpuppa

Nu har jag varit duktig å sorterat bort lite kläder för å få plats med lite mer kläder i garderoben. jag har hadt hälften av mina kläder i tvättsäckar i mitt rum å man hittar ingenting å man bli lika arg varje gång! nu är de bara tjocktröjor å sånt som är i mitt rum, men de ser typ lika mycke ut som innan å de suger.. menmen mer kan jag inte göra!

-.-


mensvärk

förkylningen var kvar när jag vaknade imorse, men jag har bara nyst 1-2 ggr idag, så de är ett stort framsteg ;) idag är det fredag å jag ska väll inte göra nå speciellt. kanske vänta på att viktor ska höra av sig? om han ens gör de. han är inne på msn men han har inte skrivit nått än. jag orkar verkligen inte vara trevlig å höra av mig när jag inte får något tillbaka. jag orkar inte vara ensam i vårat förhållande så jag sjunker till samma nivå som han så kanske vi blir två i förhållandet igen!

aaatjoo.. Prosit ... tack!

Gud vad jag nyser å nyser. jag nös inte så här mycke under hela 2009 som jag nyser nu. jag har nyst HELA dagen och det bara fortsätter. jag nyser så mycke så mitt högra öga blir tårögd och de är inte okej! hoppas de bara är tillfälligt och att jag vaknar upp frisk imorn!

jävla skit dag

Eftersom jag hade så himla tråkigt förut så bestämde jag mig för att gå ut i de kalla, snöiga vädret för å hyr film. jag gick först förbi centrum å köpte naturgodis, eftersom jag ska försöka sluta äta godis.. så de va bättre! och sen fortsatte jag till videobutiken. jag å mamma kollade på "min stora feta grekiska semester" när jag kom hem från min lilla tripp, å filmen va väll helt okej. bättre än den jag å emelie såg igår :P jag hyrde två till filmer som jag hade tänkt kolla på, de lär väll bli en ikväll å en imorgon kanske. nu väntar jag på att viktor ska ringa å säga om han ska komma eller inte. min instingt säger att han kommer ringa innan jag går å lägger mig å han kommer säga att de är för sent eller att hans bar inte är klar så de går inte.. så jag får väll helt enkelt sova ensam idag igen, vilket är lite tråkigt eftersom  han ändå är ledig!

jag börjar bli förkyld å jag blir så irriterad! jag går å nyser typ hela tiden å är snorig. de har till åmed börjat svida lite vid näsan, och de är inte okej, för fotbollen sätter igång på söndag.. å då ska jag va me å spela!

snön faller än

Jag är hungrig! så jag måste äta frukost, men jag vet inte vad jag ska äta.. Igår kväll skickade emelie sms å hade tråkigt, och eftersom jag inte gjorde ett skit så gick vi till filmkedjan å hyrde film i 100 minus grader, de va inte skönt! vi hyrde en film som va helt värdelös. den hette "the children" å de skulle vara en skräckfilm, men den va inte läskig överhuvud taget! aja, man kan inte bara hyra bra filmer ;)

idag vet jag inte vad jag ska hitta på. de snöar igen då man är inte så himla sugen på att gå utanför dörren. men de är ju så himla tråkigt å bara sitta inne en hel dag å inte göra nånting! väntar på att äls ska höra av sig, han ignorerade mig igårkväll så får se om han hör av sig idag.

röd dag

Hallojsan! igårkväll åkte jag hem till jessica. vi båda hade tråkigt å istället för å sitta ensam å kolla på paradise hotel så va de lite trevligare å va varandras sällskap! jessica färgade även håret på mig så de vart mörkbrunt istället för orange/rött/brunt. idag så har jag å jessica i stort sätt bara gjort ingenting, vi tog en sväng förbi farsta å tog en fika på de nya fiket i de nybyggda byggnaden. jag ska ju försöka trappa ner med sånt, så jag tog en biskvi, men åt bara halva, visst är jag duktig? nu ska jag verkligen försöka hålla mig, men de kommer väll bli lite svårt när emelie fyller år på lördag å jag å viktor ska på bio nån dag. då får jag fuska! jag ska köpa ett månadskort på ett gym, så ska träna med syrran en månad å försöka träna bort lite fläsk som man har på lår å mage.

jag måste även till vårdcentralen å lämna prover igen, å jag orkar fan inte de, jag är så lat, för de käns som om jag har gjort de så många gånger nu, å jag är ju typ frisk!! men de är väll bara å lyda å ge dom mitt urin å BLOD!

-

Efter frukosten hoppade jag in i en dusch å sen gick jag å mamma ner till centrum för å möta syrran. vi gick i några affärer å sen så fikade vi, de blev en blåbärspaj för min del =) fick med mig en hårfärg hem så jag ska över till emelie sen så får hon fixa de =) hoppas de blir bra, annars så får jag väll köpa en ny färg imorn! ;)

Tisdag

Godmorgon alla glada! gick upp för typ 40 minuter då älsk ringde. jag å emelie hade ju planerat att vi skulle ta en promenix idag, men jag tror inte att de blir så för de är aldeles för kallt ute! vi ska tydligen börja springa med laget vecka 2, me de kommer ju inte gå om de är så här kallt, eftersom man knappt kan andas när de blir så kallt. men vi kommer säkert behöva göra de ändå ^o)

jag ska väll äta frukost eller nått å sen får jag se vad jag hittar på. ha en bra dag

paradise hotel

Nu  har jag kollat på de två första paradise hotel avsnitten efter de lilla juluppehållet, å vilken jävla h*ra det är som har kommit in i huset! hon är ju fan vidrig! att ens patrik kan vilja hålla på med henne efter att ha hört att hon har legat med både stefan och Cimon. jag förstår mig inte på människorna. MEN UNDERHÅLLANDE ÄR DET! :D nu längtar jag tills imorn då det visas två till avsnitt.

snart blire att krypa ner i sängen ensam! godnatt

Vill tillbaka till värmen


nyårsbilder














måndag

det händer inte så mycke just nu så jag har inte så mycke att skriva om. jag har bara varit hos viktor och i stort sätt inte gjort någonting. Idag åkte jag till stan för å kolla om de fanns nå skor på rea på adidas (affären). de fanns skor på rea, men inga som föll mig i smaken, men de gör inte så mycke för mina från förra året är hela så dom kan jag ha ett ta till.

ikväll händer inte så mycke, ska städa upp lite på sängen å sen vid 10 ska jag kolla på paradise hotel :D de va ju ett ta sen ;) nu tror jag till å med att programen är 1 timme å inte 30 minuter, å de gillar jag ;)

hoppas ni har haft en bra dag! /Tina

2010

Nu är ännu en nyårsafton över och det vart inte riktigt som jag hade tänkt mig, men de vart bra ändå =) vid 6 tog jag taxi över till jennifer och käkade middag, kött och potatisgratäng <3 vid 9 gick jag mot t-banan för jag skulle bege mig till Angelica, där det var ganska lugnt. tre av dannes vänner var där å drack lite. klockan slog halv 12 och älskling dök upp, vilket gjorde mig väldigt glad, även fast en annan idiot satt å sa till mig att han inte va en pojkvän att ha, för att han satt i vardagsrummet å inte i köket med mig senare på kvällen. orka va efterbliven ^o) så där sjönk han ganska lågt i mina ögon, men eftersom jag är en så snäll å omtänksam tjej så brydde jag mig inte så mycke och orkade inte tjaffsa, de va ju ändå nyår!

vid 2 åkte jag å viktor hem till honom å somnade till en film! dagen efter vaknade viktor upp å va sjuk, han hade feber å hela fadderuttan, men jag är en så snäll flickvän så jag tog hand om han hela dan!! :D

kan lägga in några bilder senare. ha en bra kväll!


RSS 2.0