varför måste man sova när man inte ens kan göra de?

fan vad jag ville mörda någon inatt, ni förstår inte. nu har de gått två dagar när jag inte kunnat somna! igår gick jag å la mig tjugo i 12 å gick upp igen en timme senare, tjugo i ett. jag gick upp å gjorde lite mackor å ett glas oboy å sen gick jag å la mig igen, å somnade typ 30 minuter senare TACK Å LOV. men sen är de ju som vanligt. jag vaknade vid 4 men somnade om. sen ringde telefonen vid 8 å jag vart PIGG tack för den! men jag lyckades somna om till slut å sen ringde telefonen vid 9 å då vart jag ännu mer irriterad. men sen somnade jag om å vaknade vid 12 så de vart ju bra tillslut.

men nu så ska jag ner till farsta tror jag å handla med petta. men jag skriver väll lite senare eller nått. hejdå

shopping me syrran igår

Igår va jag nere i farsta me syrran å köpte den där. dom hade inte XS så jag fick ta S som var lite för stor men jag överlever nog. den åker bara ner lite som kan vara lite irriterande, men fan, jag kanske växer i den :P



image119

alla måste kolla

SVERIGE MATCH IKVÄLL!!!



t-banan avstängd. SUCKSUCKSUCK

Hallåå :)  snart ska jag ner till farsta å ta ut pengar å möta angelica å sen ska vi ta bussen till gullmars "suck" å sen t-banan till gamla stan å möta upp syster. vi ska till A.N.T för jag ska pierca naveln å syrran ska få upp ett örhänge å angleica ska väll fråga om sin piercing om hon vågar dvs ;) jag har lyssnat på rufus 
 Wainwright - Hallelujha & 3 doors down - be like that,  i typ 1 timme å 30 minuter nu., dom är ju så jävla bäst å jag har inte tröttnat på dom ännu <3


skriver lite kort om gårdagen

gårdagen vart sjukt kul. jag trodde jag skulle vara hemma å tråka men så vart de inte! jag jessica angelica malin å sussi begav oss till vårberg där de va fest å jag kan ju säga att vårberg inte va ett trevligt ställe å jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja åka dit själv varken på dan eller på kvällen. vi vart halft förföljda av nåra utlänningar och vi vart kallade för horor när vi sa att vi inte riktigt visste vart vi skulle. plus att de va nån snubbe som va på jessica också å typ "smekte" henne på magen när vi klev av t-banan. sen mötte vi upp de andra folket å begav oss till lokalen. de var sjukt kallt ute å jag höll på frysa ihjäl! När vi väl va framme så var de trångt å JÄTTE rökigt så de va ju inte direkt bra luft där inne men de va bättre än att vara ute iallafall. sen efter typ 1 timme vare nån lirare som körde i omgångar till  radhuset där partandet fortsatte. de vart dans å lite drickande, men i lagom mängd :P sen runt 3 kanske åkte vi där ifrån å var hemma typ halv 5 å då var de kallt kan jag säga!!!!



image118vi har de bra, vi här bak i bilen ;)


lite ändrade planer vart de iallafall.

de blir lite ändrade planer faktiskt, jag hänkar på till rio, så kan jag ju träffa jessica ett ta också. vet inte vad hon ska göra senare men de får man väll höra när jag kommer dit. Vi vet inte ens när vi ska vara där för dom är på middag hos jessicas farmor. Tönten angelica ska ju vara hos emil i 100 år till så henne lär man ju inte träffa förns på tisdag eller nått, hon är tråk! men jag älskar dig ändå ;)

image117
Jag kan ju passa på att lägga in den första dagens outfit i min blogg när jag har något annat än mjukiskläder på mig hihi =)

sunshine

Jag fortsätter att beundra mina syskon =)
Igår vart de påskmat vid fem (eller ska man säga julmat?) orka att man äter samma mat typ 5 gånger om året. man börjar fan tröttna på köttbullarna :P Brorsan kom som sagt förbi också å de va ju trevligt. efter maten satte jag på en film å stannade i rummet ett bra tag. jag kollade på  svarta nejlikan eller vad den hette. den va jätte tråkig och jag tappade intresset för filmen ganska fort faktiskt å de sög ju. Idag åkte jag syrran å mammsen in till stan (gamla stan) för att jag skulle pierca naveln, men jag kom hem utan han hade stängt men han hade inte skrivit de på hemsidan eller på dörren så de va ju lite svårt att veta att han hade stängt dag, så jag får göra ett nyss försök på tisdag kanske? Idag skiner solen men de är så grymt kallt ute, jag vill ha sommar å sol så man kan gå med bara ett linne så man kan njuta lite. de ända negativa med solen är att jag får så grymt mycke fräknar å de vill inte jag ha! får se vad jag hittar på ikväll, kanske blir att jag sitter hemma å kollar på film i min ensamhet eftersom familjen ska till rio å käka mat å jag har inte så stor lust att hänka på.  men jag tror jag klarar mig faktiskt =) aja ha de bra!

image116

<3

image115
jag bjuder på en bild på mig å syster. älskar dig<3

bloggfixarn :)

TACK EMELIE FÖR ATT DU FIXADE MIN BLOGG <3

idag har jag bara vart i skolan å sen vart hemma å tråkat. är väldigt rastlös å börjar bli lite hungrig men jag orkar inte göra nått att äta. får vänta tills imorn eller göra nått lite senare =) på lördag ska jag pierca naveln. de ska bli lite kuligt :P aja har inte så mycke mer att säga förutom att mitt matteprov idag var sjukt lätt. proven i 7an va svårare än de vi har på gymnasiet, aja man får väll bara tacka för de då. ha en bra kväll godnatt om ni ska sova:P

hihi

Å nu snöar det IGEN herregud!

okej förlåt, dehär va mitt sista inlägg om snön idag :P

okej?

nu har de slutat snöa. sjukt konstigt väder. de har hållt på såhär hela dan. ena sekunden är de snöstorm å sen har de slutat snöa. å sen blir de snöstorm igen, de är lite konstigt

snöstorm ute!!!! =(

åååååh kan någon förklara för mig varför vintern kommer nu när de typ ska vara vår. de är fan snöstorm ute. jag tänkte träna idag men de tänker jag verkligen inte göra nu. kommer fan frysa ihjäl!

skolan var skit tråkig, har inte lärt mig nånging, första lektionen gjorde vi ingenting å de tog 30 minuter för min lärare att börja lektionen ganska långtråkigt. sen på svenskan byggde vi med lego, de va ju nödvändigt HERREGUD säger jag bara. har matte prov imorgon så jag ska väll plugga lite senare om jag orkar. jag ska bara gå igenom allting så de går fort hoppas jag för jag är inte direkt pluggmänniskan.

<3

image112
(bilden bjuder jag på)

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag
utan dina andetag

vem sa nått om vår?

Det är snöstorm ute å alla pratade om att de var vår. de kan man inte direkt säga att de är. jag vill att de ska bli sol så man  kan gå utan så mycke kläder och så man blir brunis igen. Idag händer nog inte mycke, ska plugga lite ikväll eftrsom jag har matteprov på torsdag. nu längtar jag bara efter helg å ännu ett till lov. fast jag tycker att lovet kom för tidigt eftersom nu blir de fler veckor till sommar lovet.

Ha de bra =)

Hallå där

Idag var jag och hälsade på förskolan där jag praktiserade på i 5 veckor och de va ganska kul faktiskt för alla barnen kommer ihåg mig å gillar mig fortfarande. alla vart jätte glada när jag kom och de kändes bra. resten av dan har jag bara vart hemma. tog en lång dusch vid halv 9 å de va riktigt skönt. jag brukar frysa när jag duschar men idag gjorde jag inte de så mycke. jag vet att jag är konstig som fryser när jag duschar men sån är jag =)
jag skulle tränat idag också men vädret svek å de gjorde jag också. Jag har ingen ork att träna nu för tiden men de kommer väll igång så småning om får man väll hoppas. Nu sitter jag här å dricker min pago å ska snart gå å försöka sova så nu säger jag Godnatt!


lockit hår över en natt

image107image108 Varför ska man hålla på att böka med en locktång i en timme när man kan sova med en bulle på huvudet med fuktigt hår? de är ju mycke lättare :P

Idag händer inte speciellt mycke. ska följa me mamma ner till centrum om hon ska ner dit lite senare. gårdagen vart lugn, jag följde med mammsen ner till centrum för hon skulle handla mat. vi tog en sväng förbi solakuten å solade i 15 minuter. varför brännar jag mig alltid på vaderna? dom blir alltid jätte röda, men de försvinner efter ett tag. sen gick vi till gina för att jag skulle testa lite kläder å jag fick med mig en tunika hem. jag fick låna 100 kronor av mamma för jag inte hade så mycke pengar eftrsom de är slutet av månaden sen gick vi å  handlade saker till tacosen, de vart jätte gottt :) 
Jätte dåliga bilder, jag vet!

CHARLOTTE VANN!!!!

image106


Charlotte vann å jag är överlycklig, alla andra va typ SÄMST!
Även fast jag inte bryr mig så mycket om melodifestivalen så är jag glad att hon vann för hon sjunger bra å hade en bra låt som typ ingen annan hade.

kvällen kortfattad

Kom hem för typ 30 minuter sen kanske å de är inte varmt ute nu. vid 7 drog jag hem till angelica som typ precis hade kommit ut från duschen? å som skulle fixa sig. halv 9 drog vi till trångund där vi mötte upp mickis, sara å adde. vi drog till addes kompis som typ hade fest? om man kan kalla de för fest. de va lite segt men när angelica å mickis drog igång med sin jävla dans som va skit sexig så vart det lite roligare. runt halv 1? drog jag och angelica vidare till skogås där rickard, nicke, ali å philip va. där stannade vi inte så länge, typ bara 15 minuter eller nått sen gick vi till nattbussen som skulle komma 26 över 1 men den va typ 10 minuter försenad å medans bussen va sen fick angelica försöka gå emellan nickes å philles bråk, hoppas de gick bra tillslut, i trånkan hoppade adde å jimmy på (addes kusin) å vi skulle av i farsta men bara för att jag å angelica sa att de va en station till innan gullmars så plingade vi inte utan vi åkte lite till men då märkte vi att dfe inte fans någon station där för då skulle man svänga in till lysviksgatan så vi fick åka ända till gullmarsplan å ta t-banan tillbaka till farsta, men jag hade inte bestämt någon tid med mammsen så de gjorde inte så mycke. skrattade bort de bara :D  de va kvällen i en kortfattad version men nu så ska jag gå in till rummet å städa bort lite saker från sängen sen ska jag försöka sova. ha de bra GODNATT!

GODMORGON =)

Idag är det första gången på typ 1 år som jag hinner skriva ett inlägg innan jag ska till skolan, kors i taket X!
om ungefär 25 minuter ska jag till skolan å då börjar dagen med matte i 40 minuter typ skit tråkigt men jag tror jag övelever, idag slutar jag 20 i 3  trot jag, å då ska jag hem å fixa lite i mitt rum satt de blir färdigt å sen vet jag inte vad som händer ikväll de får jag se, de kanske blir ännu en hemmakväll? Nu har jag inte mycke mer att skriva så då skriver jag senare eller nån dag jag har lust hejdå.


snart är de fredag :)

idag gick jag upp 1 timme innan jag skulle till skolan å de va skönt för då slapp jag stressa i mig min frukost å jag kunde göra allting i min egna takt. försla lektionen jag hade var matte å min lärare sa idag att vi skulle ha prov nästa vecka, kunde han inte sagt de veckan innan så slipper man stressa så mycke! han är inte så omtyckt min matte lärare tror jag.

jag slutade klockan 4 å då kom angelica till min skola å vi åkte till hökarängen där hon skulle till house of pain för att höra lite om priser å så, hon tyckte de va dyrt så hon lär inte göra där men de är hon som bestämmer.
Idag kände jag mig jätte duktig för istället för att köpa en pizza eller kebab så köpte jag en kyckling sallad med räkor å de va ganska gott faktiskt.


nånting kul som har hänt idag va när mamma skulle byta kanal på tvn så tog hon upp en kontroll på bordet å hon kollade på den å tröck på trean å hon tyckte att de lät konstigt när hon tryckte så märkte hon att hon hade tagit fel kontroll, hon hade tagit lamp kontrollen som är  vit istället för svart å typ hälften så stor som tv kontrollen, hur lyckas man? jag vet inte men fan va jag garvade haha skulle fan spelat in de  :D


SNART ÄR DET HELG!! :D:D:D


Grattis till tjejen :)

idag var de en halv tråkig dag i skolan och jag höll på att dö! vi hade en tema dag i skolan om mod, att våga vittna. vi fick sitta i aulan från kvart över 9 till typ halv 11. då var de nån lirare som svarade på frågor å skit å jag kan inte sitta stilla så länge så mitt ben hoppar upp å ner å jag sitter inte stilla å jag biter på naglarna/fingrarna. sen när vi hade vart i klassrummet en timme där våra mentorer läst upp en text å vi hade fått prata om de som stog i texten gick vi på lunch och då va klockan halv 12 typ å vi hade lunch till 20 över 1 å där satt vi till 2 å jag trodde jag skulle dö på riktigt. JAG KAN VERKLIGEN INTE SITTA STILLA SÅ LÄNGE! å de är inte direkt sköna stolar heller.

sen har de inte hänt nå mer under den här dan. kollat lite på tv å suttit vid datorn typ. Mamma fick ett samtal nu på kvällen å de va farmor som ringde å berättade att dennis å ellen hade fått bebis under natten, en tjej vart de som dom har döpt till Ängla. så GRATTIS till er!

100 år sen nu

hallå där. har inte skrivit nånting dom senaste dagarna för jag har typ inte haft nått att skriva om å har inte orkat. igår ringde klockan halv 10 för att klockan 11 skulle jag bli upphämtad utanför mig för jag skulle ha match klockan 1 mot bele barkarby, solen sken å de va varmt ute men sen när vi kom fram till planen vart de grått på himlen å de började blåsa. på uppvärmningen fick jag väldigt ont i min högra tumme som jag stukade för typ 3 veckor sen. de kändes som om den skulle ramla av när man böjde den lite bakåt  så jag fick gå till stefan som fick tejpa den ännu mer, hanna hade tejpat den först men de vart inte så bra. matchen gick inte så bra, vi förlorade med 3-0. jag kände att jag inte ville spela å att jag bara ville där ifrån å de såg min tränare så han pratade med mig efteråt å berättade att jag skulle få spela i 5an å de tyckte jag var bra för att gå från "flickfotboll" till damlag var inte de lättaste, de är grymt stor skillnad. sen på kvällen gled jag över till emeloiisan å vi kollade först på melodifestivalen å sen på "att bli av med en kille på 10 dagar" den filmen är grymt rolig å grymt söt. sen satt vi vid datorn ett tag å sen somnade vi ganska fort. när jag vaknade har jag grymt ont i nacken å axlarna för jag sov inte så skönt men de försvinner väll om nån da.

kollar på Wallaner "mastermind" å den är så bra, har sett den förut så jag vet vad som kommer att hända, men ska fortsättta att kolla nu, ha de bra!

hämskt!

(bilden tagen från aftonbladet)
image105

jag läste på aftonbladets hemsida att de va en kille som förstörde tjejers ansikte när dom skulle göra plastikoperationer, den tjejen på bilden skulle förstora läpparna å gick till killen hon trodde va riktig läkare men han hade silikon som inte va till för sånt så nu är hennes ansikte förstört. likadant var de  för en annan tjej som skulle jämna ut rynkor mellan ögonbrynen., hon art svullen å nu är de dom en hård bulle där för han inte använde rätt silikon, hur kan man göra så?  jag förstår inte!

ingen telefon, data eller tv på hela dan

idag var jag i skolan från 11 till 4 å de va en ganska seg dag men jag överlevde trotsallt. efter skolan gick jag hem å jag märkte att ingenting fungerade, tvn va död. när man satte på den var de myrornas krig på tv rutan å internet fungerade inte å telefon va helt död. jävla com hem som fick nå jävla problem. aha vad skulle jag göra i 4 timmar då? jo jag fick göra en läxa som tog 10 minuter å sen fick jag lyssna lite på radio å sen kom syrran å mamma hem å jag å syster slogs lite på skoj å de va riktigt kul faktiskt :P alltid hon som börjar men de är jag som får henne att sluta ;) hade träning från halv 9 till 10 men mitt knä är helt jävla efterblivet de är svullet å typ lila/rött men jag får skylle mig själv när jag tvekar när jag ska "slänga" mig, men jag lär mig väll så småning om

åååååååååååh vad jag hatar blogg.se!

jag skrev nyss ett inlägg å när jag sparar skiten så loggas jag ut å de försvinner, blir as irriterad aja får väll skriva om de när jag har lust, om jag kommer orka överhuvetaget!

0 grader å sol

sitter i skolan å har tråkigt, vi har lunch rast å maten smakade skit. Jag skulle byta mat till fisk men då va den maten slut så då vart de ingen mat för min del eftersom skolan är fattig. idag slutar jag halv 3 om inte tidigare för vi har m-tid sista timmen å de brukar gå ganska snabbt. när syster kommer hem kommer vi gå ut å springa lite om hon nu är på bra humör å har orken för de. sen klockan 6 ska jag vara på farsa ip för laget ska åka till team sportia å testa skor  å kläder. nu sitter jag å lyssnar på kate voegele - hallelujah.
hon sjunger den låten jätte bra tycker jag.
idag skiner solen å de är härligt, man tycker ju att de ska vara varmt också men när jag kollade på termometern vid halv 10 så stog de 0 så de va inte så varmt i luften men när solen skiner på en så blir de lite varmt i ansiktet. men nu är de slut skrivet för mig. hejdå

.

de va länge sen jag skrev nu, har tänkt å skriva men jag har inte orkat, Idag var första skoldan på 6 veckor å den gick fort för  vi hade bara en lektion som va i 1 timme å 10 minuter. nu sitter jag här å ska kolla på andra avenyn som börjar om nån minut å har bara allmänt tråkigt men jag skriver väll om de händer nå kul eller om jag bara har tråkigt hejdå

RSS 2.0