Gott nytt år!! =)


nyår

Jahapp, då va de nyår igen då, de känns inte som de faktiskt men jag vet inte varför. vädret är åt helvete också. det snöar å har sig, och det är inte possitivt för oss tjejer som ska fixa håret å greja. de kommer bli förstört såfort man går utanför dörren, så de känns egentligen onödigt att fixa håret!

idag va jag iallafall duktigt å gjorde mig havregrynsgröt till frukost, sen åkte jag å jessica iväg till tyresö för att kolla lite i en skobutik, å jessica fick med sig ett par skor hem och en ring. nu sitter jag här å gör ingenting, ska börja fixa mig lite smått om ett tag hade jag tänkt. jag är så dålig på att planera sånt, för man vet aldrig hur lång tid de tar att fixa sig.

nu väntar jag på hårfönen sen jävlar ska mitt hår bli snyggt!

-

nu äntligen har jag fixat ett par leggings tills imorn, de vart ett par sillvriga som känns som korvskin! men de är bättre än vanliga svarta iallafall. jag har även köpt en glitterspray så jag blir snygg i håret också. efter centrumäventyret gick jag å syrran å käkade å jag lyxade till det och tog oxfile. mums! nu sitter jag hemma å gör ingenting, väntar fortfarande på att viktor ska höra av sig å säga hur det blir imorn!

hoppsan


Det råkade bli en fjortisbild, men jag tyckte om den ändå!
planerna för imorn är fortfarande inte klara för viktor är så jäkla efterbliven! för tillfället ser det ut som om jag åker till angelica efter middagen och dricker lite cider å bara har det allmänt trevligt. jag skulle ju byta mina lila strumpbyxor för dom va lite försmå , men de fick jag inte så jag får antingen ha  ett par försmå strumbyxor på mig, eller så får jag vara helsvart, vilket inte är så jätte kul! eh, skitsamma, jag blir väll snygg ändå ;) skämt å sido. nånting hittar jag väll på, det är bättre å vara helsvart än å ha på sig mjukisbyxor iallafall!


snart är det år 2010

blä vad vädret är tråkigt, det är kallt å man vill inte gå utanför dörren, men de måsta jag göra. om ett tag ska jag skicka ett sms till emelie å förmodligen springa över dit en stund, sen ska jag gå ner till centrum å lämna tillbaka ett par strumpbyxor som var försmå, jag har helt enkelt 40/42 i strumpbyxor, det är bara å inse de. sen vet jag inte om jag ska köpa en hårfärg också å förga håret lite mörkare, får ställa mig i spegeln å försöka lista ut om jag är nökd med den färgen jag har eller inte.

imorgon är det nyår och jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, förutom att jag är välkommen hos jennifer på middag<3 viktor är efter å kan inte säga om vi ska vara tillsammans eller inte, och det skulle vara bra å veta de så man kan planera lite, för jag vill inte stå där på nyår å jag inte får följa med någon på party för att jag va så sent ute.

vad ska du hitta på, på nyår?


godnatt

Nu ska jag plocka bort alla miljoner saker från min säng, å sen ska jag lägga mig ner å gosa in mig i täcket och försöka sova! sov gott!

söndag-måndag-tisdag ;)

hallojsan! min julklapp från jessica var att jag skulle bli bjuden på bio =) så vi åkte till heron city i söndags och kollade på den nya filmen "old dogs". filmen vart helt okej faktiskt, men jag trodde den skulle vara liite roligare, men några goa skratt fick man iallafall. efter de fick jag skjuts till viktor av jessica, och vi gick å la oss nästan direkt efter att jag hade kommit dit. i måndags gjorde jag ingenting, va hos viktor hela dagen. planen va att jag skulle till skärholmen efter att angelica hade slutat men de vart inte så.

idag har jag gått en sväng i stan å jag kan påpeka att de va onödigt att åka dit, för de va så jävla mycke folk så man orkade inte ens kolla på sakerna, man gick in, gick ett varv i affären å sen gick man ut. åkte till farsta istället å fick med mig underkläder å smink hem.

har ni hittat nå kul på mellandags rean?

<3

Tjenixen! igår väcktes jag av att mattias ringde mig  halv 10 å frågade om vi sk ulle ta sällskap till farstahallen, och eftersom jag ändå skulle dig hoppade jag i mina kläder å gick ut å mötte han. va där å kolla fotboll tills klockan vart 12, då gick jag å mötte emelie i centrum för att vi skulle kolla mellandags rean. alla är som tokiga å man vill slå alla i ansiktet som puttas å har sig! jag fick iallafall med mig lite saker hem, men jag köpte bara en grej på rean, å de va en tjocktröjja för 200 kronor på carlings. sen vart de en parfym och  ögonskugga som fick följa med mig hem. efter den jobbiga shoppingen åkte jag hem till viktor  å tjocka mig, så nu behöver jag inte äta godis eller nått på ett år käns det som, fast de kommer spricka redan ikväll för jag å jessica ska gå på bio =)

idag efter att jag hade varit hos viktor följde jag me mamma till centrum en stund. jag fick med mig 2 bh-ar och en vågtång till håret. och så vart jag ett halsband fattigare :( jag fastnade med handen i halsbanden när jag skulle sätta på mig min tröja, men så satt båda halsbanden kvar så jag trodde dom va hela. men sen när jag å mamma hade varit på stadium så kände jag efter dom å då hängde bara kedjan kvar på ena halsbandet å de två ringarna som va på hade ramlat bort :( men de finns inte så mycke att göra, får hoppas dom får in flera såna så jag får köpa ett!

nej men nu orkar jag inte skriva nått. ha en bra dag /Tina

..

såhär fick jag se ut igår, de va jävligt jobbigt att hitta strumpbyxor på 45 minuter på självaste julafton, men jag fick iallafall ett par med mig hem!



mina fina halsband jag fick av viktor å syrran. de halsbandet där de är som två ringar på fick jag av syrran å de andra fick jag av viktor <3


julafton!

Nu är julen över och det är ett år kvar till nästa, de låter som en evighet, men sen när julen är en dag ifrån så tänler man "gud vad fort året gick". igår va jag typ bara hemma, på dan iallafall. vi kollade på kalle anka vid 3 som alla andra år och vid kvart i fem kom brorsan, erica, rio å nuth. så vi satte oss ner å käka direkt. sen vid halv 7 vart de julklappsutdelning och jag fick lite kläder å halsband å ljus med ett fat till.

vid 9 tiden fick jag skjuts av snälla Jessica till Viktor. å jag tycker om kommentaren "jag ser ingenting men jag kör ändå" ;) som man fick höra hela tiden :P men vi överlede :P när jag kom fram å sjöng hans familj å hans kompisar singstar å jag vart lurad till att sjunga av hans syrra, inte okej! men jag sjöng mot viktor å jag vann, två gånger faktiskt! är stolt över mig själv:P sen vart de lite buzz å sen skulle vi gå in å lägga oss.

jag förstår inte varför killar alltid är så romantiska när dom ger paket. han tog fram ett paket å sa, här börja med de lilla. de va ett jätte fint halsband som typ såg ut som en droppe med en diamant i. jätte söt! de första jag frågade var vem de va som hade valt de haha, men de va han, så då vart jag ännu gladare :P fick även en mjukis dress också som kommer komma väl till använding :P

idag har jag varit hos vikor å inte gjort någonting i stort sett. åkte hem vid 4 å nu har vi precis ätit klar typ, de vart julmat idag igen, så nu vill man bara spy på julmat!

hade ni en bra jul?

GOD JUL! =)

nu har jag ätit frukost och julskinkan har åkt in i ugnen =) nu har det helt plötsligt blivit julafton och det har gått så fort. för 4 månader sen hade skolan precis börjat å de kändes som evigheter till nästa "lång" ledigt. i år fick vi iallfall en vit jul, och de har vi inte haft på hur länge som helst. kommer inte ens ihåg sist de låg snö på marken över jul.

snart ska jag dammsuga lite i mitt rum å resten av lägenheten. sen blir det att fixa sig lite smått så småning om och sedan vänta in gästerna. hoppas dagen blir lyckad =)

ha en bra julafton =) /TIna

snart e de jul, här i vårt hus!

Jag sitter å spelar bingolotto med mamma men de går inge bra alls! jag har också lagt märke till att de inte bara är jag som spelar bingolotto. fan halva min facebook vännerlista sitter hemma å spelar bingolotto, men de verkar inte gå bra för nån :P jag har även suttit å ätit bilar så nu mår jag illa!

hoppas ni har haft en bra kväll /tina


en julklapp till mig själv :D

MOHAHA nu har jag tagit två till hål i mitt högra öra. ett på den lilla pluppen å ett till på örsnibben. jag är stolt över mig själv haha


uppesittarkväll!

Idag har jag för det mesta bara varit hemma å skrotat. gick ner till centrum vid halv 4 för att jag skulle hitta nå rött å ha på mig imorn, men de gick inte som jag hade tänkt mig. gick fan in i varje jävla klädesbutik i farsta men hittade ingentint! men sen så gick jag till gina en sista gång å de fick jag med mig en tunika hem iallafall. den va inte röd. men lite åt de hållet iallafall. åt nyss pizza så nu är jag proppmätt! ska försöka ta mig in i en dusch snart så jag har de gjort iallafall, sen klockan halv 8 blir det att spela bingolotto med mamma, hoppas jag vinner nått ;)

ha en bra kväll! TINa

23/12-09

Nu är jag uppe ur sängen å snart ska jag gå å äta frukost. mamma är å handlar lite så hon k ommer väll snart, å sen ska vi ner å handla tillsammans för hon inte orkar bära allt! idag har jag inga planer alls. viktor slutade redan vid halv 10, men han ska jag inte träffa för han ska träffa jonas lite senare å då fungerar de ju inte att jag är me ;) jag å mamma kanske ska spela bingolotto ikväll hahaha, de va min idé, men jag ångrade mig lite när jag såg att de höll på till 12. men får se om vi gör de eller inte.

nej men nu så ska jag gå å äta frukost, ha en bra dag /Tina

JAG ÄR KÄR!

Jag är kär på nytt! dom är ju så himla söta å jag skulle verkligen vilja ha en! problemet är bara att dom här hemma vill inte ta hand om en hund å jag kan inte ta hand om en hund själv eftersom jag går i skolan, å till viktor kan jag inte ha med mig hunden eftersom han har 3 katter, de skulle inte funka :( Fan vad jag vart kär i dom här pluttarna. så grymt jävla söta!

Klicka för att se nästa bild

de närmar sig jul!

God morgon världen! gick upp 20 över 11, å de va skönt att få sova ut lite idag. solen skiner ute idag också å de är ju mysigt, får hoppas de inte börjar snöa lite senare bara! idag på min "ska göra idag lista" så står det att jag ska lämna tillbaka en julklapp. jag å syrran köpte whiskeyglas till petta som har rundat botten, men de hade han tydligen redan. jag hoppas att jag inte betalade med kort, för då får jag tillbaka pengarna om 3 dagar, å så länge vill jag inte vänta eftersom jag inte har några pengar!... men den turen skulle jag såklart inte ha såg jag nu :(

nu ska jag gå å äta lite frukost och göra mig iordning. ha en bra dag /Tina

Nu blir det att ta en dusch å sen mysa ner sig i sängen <3


fjärde advent har passerat!

Igår var det fjärde advent och det firades med dopp i grytan hemma hos farmor. jag fick även med mig viktor, vilket var trevligt. erica å rickard skulle hämta upp oss med bilen, vilket va kul, för det är en jätte liten väg där det står bilar parkerade på båda sidor. när vi skulle åka från mig så är det en bil som försöker komma ut från sin parkering men sitter fast, men är lite ute lixom, så vi inte kom förbi. viktor å Brorsan hoppa ur vår bil för att hjälpa till att putta på... bilen kom loss, men nu har vi ett till problem, bilen var vänd åt vårat håll. å vi hade en bil bakom oss,  så vi hade världens problem att komma ut där ifrån haha, men kul va de!
efter doppet åkte jag å viktor hem till honom å gick å la oss direkt!

idag vet jag inte vad jag ska hitta på. ska skicka iväg ett sms till wille sen å se vad han gör. men han lär väll vara upptagen som vanligt!

fredag-lördag

Jag har inte haft något internet sen igår, det är därför jag inte skrivit nått! igår var det iallafall julavslutning i skolan. jag kom tid kvart i 9, då va de lite fika i klassrummet för dom som ville ha. sen gick vi ner till aulan där de va en "talang tävling" den sämsta vann, men det är väll så de ska va? efter skolan gick jag hem å bytte kläder sen så gick jag över till syrran å kollade på när hon fixade sig. vid 2-tiden gick vi ner till centrum för astt möta upp pappa. va? sa jag pappa? ja, jag gjorde väll de! de va lite nervöst faktiskt, till å med syrran tyckte de. vi kände inte igen han alls, så de va tur att han såg att de va vi, annars hade de blivit lite tokigt :P vi tog iallafall en fika å prata lite. vid 4 tiden va jag tvungen att gå så de fick vi säga hejdå! jag sprang hem, packade ner lite saker i en väska, sen hämtade farmor å kusin mig för att sen bege oss till farmor för lite julpyssel! =) de vart "snöbollar" av vit choklad och marsipanfigurer, de va trevlans, sen kollade vi på en film som va välldigt seg!

idag har jag gått med kusinen i farsta centrum å köpt de sista julklapparna, fan vad mycke folk de va. ville döda allihop för dom går in i en typ medvetet, HALLÅ JAG ÄR OCKSÅ EN MÄNNISKA SOM VILL FRAMÅT LIKA MYCKET SOM DU! jag är jävligt glad över att jag är klar med mina!

nu ska jag typ följa med mamma ner till centrum i snöstormen ^o) ha de bra <3

dagen innan fredag

Nu har jag tränat och man känner sig så bra efteråt. men de va inge kul att behöva gå ut när de snöa å när man inte har nå jävla vinterskor! nu har jag iallafall duschat å så, så nu luktar jag gott igen! jag försöker kolla på paradise hotel p internet eftersom jag missade de förut, men de går inte så jätte bra för mig eftersom jag inte har nå jätte snabbt internet vilket suger jävligt hårt. istället för 22 minuter, tar det 2 timmar att kolla. och de orkar jag fan inte egentligen! men vill se pandoras ask och utröstningen! 

imorn är det fredag och det betyder att det är helg, och att det är skolavslutning. det är fredagen innan julafton ;) jag ska träffa pappa på eftrmiddagen med syrran, å lite pirrigt är det faktiskt, eftersom vi inte har träffats på typ 10 år? vi har inte ens pratat något under den tiden, men imorn blir det iallafall av. efter de ska jag hem till farmor å julpyssla. göra lite godis å sådär. det blir mysigt =) 

nu ska jag se om man kan kolla lite på paradise hotel eller om de tar stopp efter 5 sekunder. sov gott!  

snöstorms torsdag!

Nu har jag varit ute i snöstormen, de va inte kul alls, speciellt när man inte har några vinterskor! åkte från viktor vid halv 12 kanske? och då åkte jag till liljeholmen å kolla runt lite i affärer där. skulle leta efter julklappar. jag fick med mig mjukisbyxorna petta ska ge bort och en julklapp mamma ska ge bort, men den hittade jag i farsta. hoppas den blir bra! jag köpte mig även en mössa från H&M. jag hatar att ha mössa för att jag är så ful i de. men de är verkligen kallt ute så jag va tvungen!

sen ikväll har jag träning. inget jag ser fram emot eftersom jag måste ut i snön då. hade hellre stannat hemma å satt upp julgranskulor med mamma!

hoppas ni som inte har varit ute har blåst bort! ha en bra dag /Tina

julpyssel

Nu är jag äntligen hemma efter en dag med pyssel. jag gjorde julkort som vart skit fula, sen blev det en sockerbits lykta,  å sen vart de en ful snögubbe! jag har ätit två mackor å nu ska jag ner till centrum å lämna tillbaka ett par byxor å sen köpa ett par nya i en annan storlek. efter shoppingen blir det att åka hem till viktor å slappa. är ledig imorn vilket är jätte skönt. man kanske ska ta å slå in lite julklappar när man ändå har tid med de! eller sk aman göra de på måndag?  får de hur jag gör!

hoppas eran dag har varit bra /Tina

onsdag

Idag när man kollar ut genom fönstret är det bättre. det är massa snö på marken men det snöar inte vilket är jäkligt skönt! jag gick upp för typ 30 minuter sen å jag ska gå å äta lite frukost för jag är jätte hungrig, sen ska jag direkt till skolan å äta jullunch. ska möta upp ida å erica i skolan, sen är det pyssel hela eftermiddagen!


hemma

Nu är jag hemma för kvällen. efter all snö som har fallit vill man bara lägga sig i sängen å dricka varm choklad och vänta med att gå ut tills det har slutat snöa. mötet fick väll bra. de togs väll inte upp något "jätte" viktigt som man inte visste sen innan, men de är väll alltid bra att bli uppdaterad. 

imorn blir det att jag kanske träffar malin å sen ska jag till viktor å sova <3 mysigt!  

skriver godnatt nu för snart hoppar jag ner i säng. sov gott!


snön faller än

Blä vilket jäkla väder! det har ju snöat hela dan, kan de inte bara sluta snöa snart? man kan knappt gå för man inte ser nått för man får all jävla snö i ögonen! försöker övertala mattias att han ska skjutsa mig till skogås sen till mitt spelarmöte men de går fan inge bra. å nu har han insett att hans bil är en snöboll så nu kommer de vara ännu svårare att övertala han. FAN DÅ! :D de lär bli bussen för min del!

imorn börjar jag 12, å vi ska bara pyssla.. en lite onödig dag, men fan, jag går dit iallafall. vi är lediga på torsdag vilket är skönt. sen är det bara avslutning på fredag. julen närmar sig med stormsteg!

nej men nu är det slutskrivet för min del.. ha de bra =)

GRATTIS TILL KÖRKORTET!

Vaknade av ett sms för kanske 30 minuter sen av jessica som skrev att hon hade klarat uppkörningen. GRATTIS BÄSTA VÄN! de är typ 2 timmar kvar tills jag börjar, å jag ka skynda mig att göra mig iordning så jag kanske hinner in till stan å kollar efter julklapp som var slut i farsta. men vågar man verkligen det efter all snö som har kommit? de lär ju vara förseningar å grejer. varje år blir dom förvånade över att det blir snö, så ställer dom in massa saker å det blir 20 minuters förseningar. me dont like!

nej men nu så ska jag gå å äta frukost. ha en bra dag /Tina

snart är det tisdag =)

Efter den onödiga skoldagen åkte jag hem till Malin. vi låg å slappa å kolla film i hennes nya säng! :P jag va där till typ halv 6, sen gick jag å mamma ner till centrum å kolla efter julklappar, men de gick inte så jätte bra. men jag kunde peka ut två saker jag vill ha, hoppas jag får de :p

nu ska jag kolla på svenska hjältar å sen blir det hor hotel, eller jag menar, paradise hotel såklart ;)
ha en bra kväll /Tina


Måndag

åkte hem till viktor igår efter att jag hade ätit å lite så. vi gjorde ingenting som vanligt, satt bara å kolla på tv, å sen la vi oss i sängen å kollade på astrid lindgrens jul och drack julmust, det var mysigt. när jag skulle åka till skolan så var bussen sen för att bussen som skulle gå 08:49 var trasig tror jag. så jag gick till t-banan. men den gick inte heller för att det var någon som var sjuk i östermalmstorg. så jag gick tillbaka till bussen för å se när den skulle åka,. då satte dom in en buss som gick ca 10-15 minuter försent, men de gjorde ingenting för jag hade ändå inte nån riktig lektion. gick till rättskunskapen och skrev en utvärdering sen slutade jag. så nu sitter jag  å väntar på de andra från klassen som har lektion och som inte har börjat än...

efter skolan ska jag till malin och mysa. HOPPAS HON INTE HAR GLÖMT BORT MIG IGEN! jag är hungrig och vill äta! hoppas det är god mat i skolan, men man ska inte hoppas på för mycket när det gäller farsta gymnasium!

hemma!

nu är jag hemma efter dagens träning som gick superbra! jag överlevde träningen trots flera bollmärken på olika kroppsdelar. ena armen, låret och mellangärdet eller vad de heter vid magen :p men jag får skylla mig själv om jag väljer att stå i mål :P

jag ska få i mig någonting att äta, sen ska jag bege mig mot viktor. det är vad som händer ikväll! imorgon är det sista måndagen innan lovet, SKÖNT!

tredje advent

Jag är vaken och frukosten ligget i magen. inatt sov jag helt okej faktiskt, jag lyckades även somna om när jag vaknade imorse vilket var skönt! nu sitter jag och väntar in att klockan ska slå halv 2 så jag kan gå till bussen  å åka till skogås för att träna.

idag är det söndag och det är tredje advent. det märks inte alls att julen snart är här. det va ju lite juligt igår när det snöade, men snön försvann lika fort som den kom. jag vill inte ha mycke snö, men de skulle va trevligt om det kom snö dagen innan julafton så vi får en vit jul i år!


min kväll

Eftersom min sköna höna MALIN STENDERUP inte hade lust å ringa mig så åkte jag hem till Ankan istället.. De va 100 år sen vi sågs sist så de va kul. vi åt mat, kollade på paradise hotel klipp och spelade nintendo wiii! kvällen vart helt ok, fast den hade slutat bättre om min pojkvän hade velat att jag kom till han. men nu är jag iallafall hemma och ska snart bädda ner mig i sängen.

imorn är det träning som gäller och det ser jag fram emot, jag har ätit lite för mycket gott idag så det är fy skäms på mig!

hoppas ni har haft en bra lördag!
Godnatt

TAYSOOON!


skit lördag

 Nu är jag nyduschad och handduken sitter på huvudet och underkläderna är på! nu är det bara frukosten som ska i, men eftersom att jag åt lite godis på morgonen så mår jag mest illa och vill inte äta nått på hela dan, men när illamåendet går över kommer de att ändras! jag å viktor lär inte träffas eller knappt prata idag heller, vilket är tråkigt. jag hatar att bli ignorerad och det är precis det han gör, ignorerar mig. han säger att han ignorerar alla just nu, får hoppas det stämmer!
jag vill träffa någon men det går inte så bra för mig, jag skickade sms till angelica, men de har inte kommit fram, jag har ringt jessica men hon svarar inte, jag har skickat sms till issa men hon var upptagen hela dagen, jag har ringt malin å hon skulle ringa när hon kom hem, så man vet aldrig när de samtalet kommer. jag hatar när man känner sig så liten å bortglömd, när världen käns så stor och man har ingenting att komma med. då vill man bara gå å lägga sig å sova tills sommaren är här och ballkongen blir sista räddningen, för det är den ända som inte kan säga "nej, jag kan inte" eller "nej jag vill inte"


lördag

Jag vaknade första gången halv 7 imorse, och det första jag gjorde var att kolla om du hade hört av dig, men inte ens ett sms hade jag fått. inte ens ett litet svar på mitt godnatt sms. vet inte riktigt hur jag ska tolka det. är det som du säger eller är det en annan historia? det lär jag väll aldrig få reda på. hoppas du hör av dig idag iallafall, och då menar jag inte nått "jag vill vara ifred" sms!!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, hatar när man inte göra något på lördagarna för då går tiden så jävla segt, man bara sitter å gör ingenting och hoppas på att klockan ska bli läggdax.¨

vad ska ni hitta på en lördag som denna?


Det vart som jag ville =)

1. Jag har insett att min senaste kyss var en hejdåkyss
2. Jag lyssnar tvn
3. Jag pratar hackigt! :O
4. Jag tycker om mina vänner
5. Igår var jag i skolan och gjorde ingenting
6. Min första riktiga kyss var i spelet "sanning och konsekvens"
7. Jag avskyr när folk frågar ignorerar mig
8. Kärleken är underbar och förjävlig
9. Jag gillar att pussa på min älskling
10. Jag kommer alltid att vara Tina
11. Jag är hemligt förälskad i tomtenissen
12. Sist jag grät var idag
13. När jag är glad så syns det
14. När jag vaknar på morgonen är jag trött :O
15. Innan jag går och lägger mig släcker jag lampan
16. Just nu tänker jag på varför du är som du är
18. Idag har jag inte gjort någon nytta
19. Inatt ska jag försöka sova
20. Imorgon kommer jag kanske ta en joggingtur med Emeloiisan
21. Jag vill verkligen att du ska svara på mina sms, eller ringa mig å förklara varför..



TJOHOOO, Erik vann Idol. det tyckte jag va bra, men jag tror calle kommer komma långt också =)
ska snart gå å lägga mig. vilket jag tror kommer bli jobbigt för att en viss person inte vill prata med mig, och jag får ingen respons alls på det jag skriver till han. det ända han har skrivit är att han vill vara ifred och att han inte orkar prata. undrar när han kommer höra av sig, har träffat han en gång den här veckan, å de verkar inte som om det kommer bli nå fler gånger :S

Idol final

Jag har nyss ätit nästan en hel plåt med ugnspannkaka, värsta tjockisen haha, men gott var det! jag skulle ju egentligen åka hem till viktor idag, men så blev det inte pågrund av en sak så det blir en hemmakväll för min del i sängen med idol. Jag hoppar Erik vinner, men jag tror det är ganska gämt mellan calle å erik faktiskt!

idag fick vi våran första intervju till projekarbetet. det blev en bra intervju med bra svar från en jätte trevlig tjej. får hoppas intervjuerna rullar på nu så vi har det gjort!


tryck inte bort mig mer, för det orkar jag inte


haha tina på sitt menshumör :D jag fick mig iallafall ett gott skratt :D

Veronika

läs och komentera: http://missveronika.blogg.se :):)

15:43Tina

varför?

15:43Veronika

nehe

15:43Tina

du kommer ändå inte bli nån blondinbella

15:44Veronika

haha tror du jag vill de ? :):)

15:44Tina

nej, men man brukar inte skriva till folk att dom ska läsa å kommentera en blogg

15:44Veronika

jag brukar :):)

15:44Tina

iallafall inte folk man "känner"

inte känner

15:44Veronika

men hörru bye bye

dumt att skriva till dig :):) ta en ipren så kanske pms n försvinner :):)

15:45Tina

akta så jag inte kastar tampongen på dig ;);)

15:45Veronika

arå

hej då

15:45Tina

hejdå ;);)


Fredag! =)

Sitter i skolan och har i stort sätt inte gjort någonting, när jag kom till skolan skulle vi ner å äta frukost, så kom luciatåget och vi lyssnade på de. sen så gick vi upp i klassrummet å vi lyssnar på mongo musik, typ barnlåtar å gamla låtar. Den ända nytta jag har gjort är att jag har sammanfattat en artikel typ, men jag får snart gå hem så det är skönt. ska ner till centrum en snabbis sen och kolla på lite saker, även fast jag knappt har några pengar eftersom jag inte har fått mina 150 kronor från mitt återköp, blir så galen! mensvärk har jag också å det gör inte saken bättre.

sen ska jag åka hem till viktor å kolla på idol-finalen och tjocka i oss nånting förmodligen! mysigt! nu ska jag lyssna på lejonkungen för det satte dom på nu. ha en bra fredag!

2 timmar kvar till fredag

nu är jag hemma, nyduschad och så har jag fått i mig "rånkex"? vet ej vad dom heter haha å försöker få i mig en clementin, men de är jätte många tjärnor? i, jätte irriterande. träningen gick väll helt okej, men armhävningarna måste jag jobba på, orkar fan ingenting!

imorn gå jag i skolan till 11-12 ungefär, jätte skönt faktisk, då har man hela dan på sig att göra exakt ingenting! ;) ska snart lägga mig i sängen och försöka sova. hoppas ni har haft en bra dag /Tina


den där jävla robin!

Sitter nu å väntar på att robin ska hämta mig. jag frågade han för typ en timme sen, då sa han att han förmodligen inte skulle till träningen, sen frågar jag elina om hon ska åka den vanliga vägen, och då säger hon att hon ska få skjuts av robin HALLÅ JAG DÅ? haha, så nu får jag skjuts iallafall, den jäveln kom inte undan haha :D TACK ELINA! :D

efter att jag kom hem från skolan har jag suttit å hållit på med en sak som gick mig på nerverna, jag skar mig på en sax å sen märkte  jag ett stort fel, men de vart bättre när jag satte mig ner och tänkte lite, men HElT bra vart det inte! skit samma!

idag är det som sagt fysträning och jag kommer vara helt slut när jag kommer hem, sängen kommer vara lockande direkt efter duschen.

Ha en bra kväll /Tina

.

Har suttit och kollat på ett avsnitt av paradise hotel och jag måste säga att jag blir dum i huvet av det programet, jag blir så irriterad! :D dom är så äckliga å falska å man vill typ bara slå allihopa!
nu sitter jag å har lektion men vi gör ingenting, katarina ska redovisa å de har tagit typ en halvtimme av lektionen å vi har inte ens börjat. menmen

hejdå

onsdag kväll

innan jag åkte till viktor så gick jag förbi en affär och lämnade tillbaka en vara, ovh eftersom jag hade betalat med kortet så skulle pengarna in på de också, men pengarna har inte kommit in än, så har dom inte kommit in så måste jag dit å jiddra imorn, vilket jag inte orkar egentligen. på vägen till viktor gick jag förbi donken å köpte med mig mat till han å mig, vilken snäll flickvän jag är va?
nu e muppen i duschen å han lär ju vara där ett tag som vanligt, han duschar alltid i evigheter! menmen det är bara att vänta på lite sällskap =)


=)

Det vart en väldigt kort skoldag för mig idag. kom till skolan 20 i 12 och hade människor i behov av stöd till klockan 1, sen fick jag gå hem, snällt! nu e jag i stort sätt klar med mina julklappar, det är bara lite småfix som måste fixas, och sen är det bara att slå in dom och lägga under granen när den kommer upp. på rusta köpte vi en silvrig gran, skönt att kunna bryta traditioner ibland och testa något nytt.

nu ska jag springa ner till centrum å lämna tillbaka en grej, kan inte säga vad för det är en julklapp ;) och efter det beger jag mig till vin vktor, han slutar 4 så vi lär tajma varandra ganska bra.


Snart är det:

- Helg
- lov
- julafton
- nyårsafton


godmorgon

klven upp ur sängen nyligen och har satt på mig kläder, nu är det bara frukost som saknas, och lite fix med håret, sen är jag klar för att gå utanför dörren.
eftersom jag hade sovmorgon idag då är det ju självklart att jag ska vakna upp första gången vid kvart i 8 å sen inte kunna somna om förens en timme. 
efter skolan ska jag till viktor så de lär inte bli nå mer inlägg idag, eller de kanske kommer nått från skolan sen, vi får se. nu ska jag göra mig iordning å sen åka till rusta med petta... tjingeling! 

puss


hemmakväll

TJOHO! Rebecca ska provträna i mitt lag å hon följer med redan på torsdag! äntligen tar hon sig i kragen å följer med, något jag försökte med i sommras, men det gick inte så bra för mig :D
egentligen skulle ju jag ha varit i skolan nu, men min lärare var sjuk så jag fick sluta ca: 3 timmar tidigare, vilket jag inte tackade nej till!
dagen kommer förmodligen spenderas hemma vid datorn och i sängen. viktor skulle hem till sin mamma å äta middag och kanske göra andra saker, så de var ingen ide att jag åkte dit, får åka till han imorn istället!



Jag blir irriterad när du skriver att du vill träffas, eller du säger de när man frågar iallafall, sen när man skriver till dig på facebook eller skickar ett sms så svarar du inte. jag vill faktiskt inte hunda efter dig, även fast jag vill träffa dig. du kanske nöjjer dig med dina nya vänner och skiter i oss "gamla" ? :S

Tisdag

Sitter i skolan och har projektarbete vilket är tråkigt för vi kommer ingenstans i arbetet, vill typ byta,, men då vet jag att det kommer bli samma sak där, att man fastnar å vet inte vad man ska göra, så de är bara att fortsätta på samma spår och göra det bästa av situationen..

idag slutar jag 5 vilket jag inte ser fram emot, orkar inte ens tänka nu, hur ska jag då orka tänka sen? kommer inte ens få nått att äta så jag kommer hungra ihäl också. blir att gå hem å äta direkt..

nu tog det stop här, ha en bra dag!

måndag

Fy vad jag är trött, håller fan på å somnar sittandes! idag va jag ju på rättegång (studiebesök) de vart inte som vi ville, men vi kom in på en tillslut och det var de som var det viktigaste! efter de åkte jag till farsta å tog blodprov å sånt. så om ca 3 veckor dyker det väll ner ett brav i brevlådan där det står att jag är heeeelt friskt! efter de gick jag hem till syrran å gjorde ingenting, "hjälpte" henne lite i tvättstugan å hon lagade mat till mig.. fiskpinnar med potatis. MUMS!

funderar på om jag ska gå å lägga mig i sängen å sova en liten stund å invänta paradise hotel som börjar klockan 10. orka att det börjar så sent, orkar ju inte hå¨lla ögonen öppna haha :D

imorn blir det en sen dag i skolan vilket jag inte ser fram emot, men snart är det lov vilket kommer bli ootroligt skönt!

min helg

HAllå där. jag har inte skrivit något på hela helgen tror jag, för jag har knappt haft tillgång till dator, och har jag haft det har jag inte orkat skriva. men iallafall..

i fredags va jag på student mässan i älvsjö, det var väll inget speciellt med det egentligen, bara en jävla massa människor som man fick tuppjuck på, och en skola som verkade bra. efter mässan åkte jag med ida hem för att vänta in jessica, sen åkte vi å handlade mat till kvällen. JEssica har fyllt 18 så hon skulle ha ett litet firande hos henne och sen skulle hon ut lite senare. Maten var god som alltid när man gör tacos, men de vart ett jävla hackande för lilla mig kan jag tala om!

i lördags va jag med viktor. han kom hem till mig på fredag kväll å sov hos mig. vi åkte hem till han vid 2 tiden, efter att vi hade fått i oss 2 styckna skinkmackor. (julskinka) de va smaskens. jag gick å la mig i hans säng när han hoppade in i en dusch å sov i typ 1 och en halv timme, vilket var skönt.. sen kom tre av hans vänner förbi å kolla fotboll. å sen vid 11 fick dom för sig att dom skulle ner på krogen.. jag vart inte så glad men tanke på att jag inte ens kommer in å att viktor skulle lämna mig bara sådär för att gå å ta "en" öl med sina vänner. Tack för att du kunde prioritera mig före, för en gångs skull!

idag vaknade jag upp, grinig från igår. gick upp åt frukost å sen kollade vi på skidskytte stafetten, ingen höjdare kanske, men en 6 plats vart de iallafall för grabbarna. kvart i ett åkte jag mot farsta för att möte upp mamma så vi kunde gå en stund i farsta, jag fick med mig ett par "glansiga" jeans hem för 200 kronor från hm, och min typ sista julklapp, skönt att nästan vara helt klar med den biten!

Imorn ska jag på studiebesök på tingsrätten. de kommer bli kul, om vi får en bra rättegång att gå på. jag ser fram emot de faktiskt! sen vet jag typ inte vad jag ska göra. mer än attt jag ska till läkarn på eftermiddan å lämna lite prover, istället för att följa me på studiebesök i riksdagshuset.

nu känner jag att det nästan vart ett för långt inlägg, men de är sånt som händer, ha en bra kväll /Tina

dagen innan fredag

Nu sitter jag i skolan och har ingenting att göra. va nere i centrum nyss med frida å köpte en iskall cola som snart är uppdrucken. om 30 minuter har jag  prov i samhälle och jag känner på mig att de kommer gå dåligt, men de är bara att srkiva och se glad ut och hoppas på det bästa.
träningen idag vart inställd så nu har jag inga planer, får se om jag åker hem till viktor eller om jag gör något annat kul. jag kommer nog iallafall åka in till stan å kolla på julklapp till petta, om de ser bra ut i verkligheten så köper jag de. de är ett bajen whiskeyglas, så bra fantasi har jag ;)

-.-

Fy vad jag är trött. jag är trött hela tiden men vet inte varför :s Pluggandet gick iallafall åt skogen, jag är inte intresserad av ämnet så de är väll därför jag inte orkar lägga ner tid på de, men får se hur de går, får träna lite på rasten imorn å göra omprov å de går åt skogen.

snart blire att krypa ner i sängen även fast klockan bara är 8, så får jag hoppas på att jag är piggare imorn, har ju träning då, och då går det inte att vara trött ;)

godnatt

onsdag

godmorgon, jag vaknade för 15 minuter sen (eller klockan ringde då). sjukt skönt att få lång sovmorgon, men jag är ändå jätte trött, jag kanske sov för länge? med tanke på att jag gick å la mig vid 9 tror jag. Idag går jag i skolan till 4 tror jag, sen ska jag bara hem  å plugga. jag har ju prov imorn å har inte öppnat boken! så får se hur de kommer gå!


ha en bra dag!

usch å fy!

Nu har jag äntligen tagit min efterlängtade dusch! men något jag hatar är när man ska kliva ur duschen å öppna dörren. FY vad kallt det blir, man vänjer sig fasiken aldrig! egentligen måste jag plugga nu men jag orkar fan inte.. får se om jag atar mig i kragen å gör de senare ikväll. typ 15 minuter innan jag ska sova ;) jag orkar knappt anstänga mig för min lärare är pantad i hjärnan!

jag hoppas ni har haft en bra dag! puss och kram

Tisdag

Jag sitter nu i skolan och gör inte ett skit! vi har projektarbete men jag vet inte vad vi ska göra och det är ingen i min grupp som orkar engagera sig, men jag ska iallafalll intevjua min mamma nån dag i veckan, då har jag iallafall gjort någon nytta.. jag slutar fem idag och vill egentligen bara gå hem nu å hoppa in i en dusch å sen gå å lägga mig i sängen, men jag måste plugga för jag har samhällsprov på tosdag, något jag inte ser fram emot! och på fredag skag jag nog ta ledigt för att vi ska på nån mässa, och det verkar som om de inte är någon som orkar åka dit, och jag tänker inte åka dit själv, så då ber jag mamma sjukanmäla mig!

jag måste till läkarn nån dag också å lämna lite prover, för att se om njurarna å levern är helt okej efter körtelfebern jag hade i våras. men de tror jag att det är.. det ända som jag har känt att de har huggit till ibland vid njurarna, men de var länge sen sist!

något som är skönt är att jag är typ klar med mina julklappar, det är bara till petta å jessica kvar, men jag vet vad jag ska göra, jag hoppas bara att mina små ideér blir bra och att alla blir nöjda och glada! ska försöka börja fixa med en sak i helgen så jag har allting klart! skönt att man inte har så stor familj, så man slipper köpa så himla mycke julklappar... =)

RSS 2.0