STREJK? hur fan tänker ni?

Nu var de några dagar sen jag skrev, de har inte hänt så mycke sen dess. i måndags å tisdags jobbade jag men jordgubbar. hoppade in bara för dom behövde folk, första gången jag jobbar själv för jag brukar bara hålla folk sällis när dom jobbar, Imorgon kommer alla busschaffisar strejka å de va ju JÄTTE KUL! jag kommer typ ingenstans. Visst jag kan gå till farsta strand å ta pendeln till vissa ställen men hallå vet ni hur lat jag är eller? orkar inte röra på mitt feta arsle. de tar ju typ 15-20 minuter för mig att gå dit. Orka att ALLA ska strejka. t-banan går ju inte heller i farsta eftersom om gör om den. Tack så jävla mycke. jag tycker synd om dom som bor typ i tyresö å sånna ställen där det bara finns bussar å ingenting annat. Om 30 minuter går bussen till farsta å då ska jag å angelica dit å äta tacos typ MYSIGT. aja har inte mycker mer att skriva så jag sätter punkt för mig här. HA EN BRA KVÄLL

shopping dag med brorsan

Vad har jag hittat på idag då? jo, klockan kvart över 10 ringde hemtelefonen å väckte mig. de va brorsan som frågade om jag kunde följa me till affären MNO å jag hade ju ändå ingenting att göra så halv 12 möttes vi i gullmars å tog tvärbanan mot sickla en station å han köpte ett par byxor å en tjocktröjja. Vi begav oss sen till Farsta där han fortsatte att handla saker, han köpte en t-shirt strumpor kallingar å ett par skor. Brorsan va snäll idag så till och med jag fick me mig ett par skor hem TACK BROR!

Idag har solen skinit(säger man verkligen så ?) och de tackar vi för. jag tycker bara att molnen ska försvinna så man kan gå ner till stranden. man vet ju aldrig om de kommer regn annars. Vet inte vad jag ska göra sen. kanske träffa sötnosen? vem vet? tar kanske kort på skorna sen. de är iallafall ett par tygskor från Puma. Ha en fortsatt trevlig dag så skriver jag kanske mer sen =)

lite solsken idag.

Solen lös lite idag å jag hopaps de håller i sig. Jag gick upp ungefär halv 2 när Petta kom hem från jobbet å stack in huvet å sa.
Varför ligger du här å latar dig för. de är ju fint väder, gå ut på ballkongen.
Då var de ju bara för mig å sätta  mig en stund där ute. jag satt i ungefär 15 minuter å vart lite röd på armarna sen gick jag in å gjorde frukost (om man kan kalla de för frukost när man äter vid 2) Å sen gick jag ner till centrum å köpte en benvit bh, jag vart halv nöjd bara för jag hittade ingen som satt så bra som jag vill men den fick duga. Nu sitter jag å ska kolla på Tyskland-Turkiet matchen, jag hoppas turkiet vinner faktiskt. jag vet inte varför faktiskt, jag bara tycker så. Har inte så mycke mer att säga så jag sätter väll punkt nu så får vi se om jag skriver mer idag. får se hur tråkigt jag har :P

13 BEVIS PÅ ATT DU ÄR KÄR

1. Du kan inte vara arg på personen längre än en minut
2. Du läser sms från personen om och om igen
3. Du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
4. Du känner dig blyg när du är med honom/henne
5. När du tänker på personen slår hjärtat ett extraslag
6. Bara av att höra hans/hennes namn ler du
7. När du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring för att du är så upptagen med DEN personen
8. Du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
9. Den personen börjar sakta men säkert bli den enda du tänker på
10. Du blir "hög" bara av hans/hennes lukt
11. Du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
12. Du skulle göra vadsomhelt för personen
13. Medan du läste detta, var det bara EN person du tänkte på!


Tandläkarn avklarad;)

Kom precis hem från tandläkarn, nånting jag hatar när man ska till tandläkarn är att man alltid måste vänta så länge. jag fick vänta i 20 minuter, varför inte bara passa tiderna? de kanske är svårt men hallå 20 minuter ska man väll inte behöva vänta när man har fått en bestämd tid. FYFYFYFY. Men allt gick bra å hon sa att jag hade Fina, rena vita tänder, å de är alltid kul å höra. själv tycker jag att jag inte har speciellt vita tänder men de hade jag tydligen. asså nått jag verkligen inte klarar av som jag skrev i andra inlägget var när dom röntgar tänderna. asså jag fick tårar i ögonen idag igen, jag tycker de gör skiit ont nån annan som tycker de?. de jag också sa i förra inlägget va att jag hade pillat bort nånting å de va tandsten. jag känner mig som en kärring för de är väll vanligtvis äldre människor som får tandsten? men hon sa att de troligtvis va för saliv kommer ut där eller nått, för de va ett ovanligt ställe att få de på. Hon gjorde tandblästring på mig också som jag ville för de gör typ tänderna vitare? De smakade inte gott kan jag säga, men de gick fort iallafall så de va ju skönt.

Har ni tandläkarskräck?

Igår vid 6 åkte jag hem till Patrik där han å Wille satt å spela för fullt, de är lite kul att se faktiskt för dom är helt inne i spelet. Jag låg i sängen å kolla på tills Patrik fick  ryck å sa att jag skulle spela guitar hero så de va bara för mig att börja spela haha jag är grym;) (inte)   men man lär sig väll så småning om å snart är jag bättre än grabsen :P visst dom kör typ på hard å jag kör på easy men vafan vänta bara ;) sen åkte jag å Wille hem till han å kolla på tv ett ta sen gick vi å la oss, vi somnade väll kanske lite innan 12 eller nått. Jag Tog bussen 19 över 8 imorse för han skulle iväg till Lida. Idag blir det tandläkarn, undra vad hon säger om mina tänder. jag tror de blir posetivt förutom att jag har pillat bort en grej som typ hade växt ut på tanden :S jag vet inte va de va. typ som att de växte en tand på tanden. så nu är de som ett litet hål eller va jag ska säga på tanden vid tandköttet, hoppas hon typ kan slipa bort de eller nått, och de är tur att jag inte har tandläkarskräck, Men jag hatar när dom ska ta röntgenbilder för de gör så ont när man ska bita ihop så jag får alltid tårar i ögonen, inte så mysigt;) . ska gå med maliiniio i farsta en stund sen också efter tandläkarn, Mysigt i de trista vädret ;)


You never walk alone



Inatt åskade de å de va halv mysigt när man hörde regnet utanför. gick upp typ 1 idag å gick upp å käka frukost, angelica ville träna idag men jag har ingen ork idag (förlåt) ska snart hoppa in i en dusch, ska raka benen också, när de inte är bra väder så tänker man inte på att göra de så de hinner bli halv långt innan man orkar raka dom. nån som ska hitta på nått roligt idag?

Jag måste bara säga en sak till!

FAAAN VA DE REGNAR UTE, de verkligen ÖSER ner, tur att man inte behöver gå ut, asså jag skämtar inte, jag skulle kunna ta me mig shampo ut å duscha, så mycke regnar det, herre gud! aja ska gå å försöka sova, eller iallafall lägga mig i sängen å lyssna på regnet, SOVGOTT NU jag lovar att de inte blir nå mer inlägg ikväll:P


landet den 12 juli?

Asså nu har jag verkligen tråkigt, sitter här vid datorn å ruttnar, är inte trött så jag vill inte gå å lägga mig för risken är ganska stor att jag inte somnar å jag blir bara irriterad när jag inte kan somna, de bästa som finnt är när man är så trött så man somnar så fort man blundar å inte hinner tänka på annat eller få en jävla låt på hjärnan som man ligger å sjunger till i (hjärnan) då kan man fan aldrig somna. Måste åka å träna också har inte gjort de på  hundra år, väntar bara på att angelica ska bli frisk så vi kan träna tillsammans. jag vill sola också eftersom de aldrig är solväder ute, är ju blekfis igen å de vill jag inte vara. Jag kommer åka med till landet med kusin den 12 juli och de kommer bli skönt, hoppas de blir bra väder bara, de är aldrig bra väder när jag är där å jag undrar verkligen varför, man kan inte göra så mycke då, man sitter mest inne å spelar kort då å man tröttnar ju efter ett ta. Jag vill ha ett eget landställe så jag kan åka ut till de när de är tråkigt här hemma, när man inte har nått att göra så  kan de ju vara skönt att åka ut till landet, men jag kan ju drömma vidare om de, de kommer ju aldrig hända att jag skaffar ett landställe, kommer aldrig ha råd om jag inte börjar spara nu, men de kommer ju inte heller hända eftersom jag inte kan hålla i pengarna, jag tänkte att de här inlägget inte skulle bli så långt men de vart de å jag undrar hur de gick till eftersom jag igentligen inte hade nånting att skriva om men skit samma, ska väll sätta punkt för mig här. Ha de bra KramKram

de blir aldrig som man tänkt sig

Det vart ändrade planer igen tillslut,  vi gick aldrig hem till robin utan vi åkte hem till dennis istället, vi kollade på filmen hitman å de är inte den bästa filmen men den är okej.  Spanien vann mot italien nyss också, grattis säger jag till dom. de är lag som är i semin som jag aldrig trodde skulle komma dit. som turkiet å ryssland. Jag triodde att iallafall holland å portugal skulle vara i semin men jaja de blir aldrig som man tror. får se vad som händer imorn, ingenting tror jag. ska kanske träffa sötnos på kvällen men får se hur de blir med den saken om han vill och orkar de vi säga har inte så mycke mer att skriva men vi hörs. Sov gott ni som ska sova!

Ändrade planer direkt

de vart ingen promenad. hon fastnade i trångsund så jag ska också dit nu till robin. får se om de händer nå kul där.


Rubriker är svåra ibland

Snart kommer Angelica hit å vi ska ta en liten promenix, får se vart vi går och får hoppas att de inte börjar regna för de är ganska grått. Kan de inte bara blir bra väder? de känns som om de är höst typ när de är sommar, skulle de inte bli bra väder i sommar? de va, vad alla sa i våras iallafall, men väder gubbar har väll aldrig haft rätt. Snart åker mamma å petta till bulgarien å de kommer bli ganska skönt att slippa ha dom i närheten hela tiden, slipper deras gnäll å jag får kolla på vilket program jag vill när jag vill ;)

en dag i farsta å man blir fattig;)

Ställde klockan på 11 idag å gick upp vid 12, ganska nöjd över de eftersom jag brukar ligga kvar till 1-2 innan jag orkar ta mig upp. jag klädde på  mig, käkade frukost och begav mig sen till farsta.
Jag Köpte;
- Pads H&M 19,50 kr
- Parfym (britney spears) Åhlens 319 kr
- Mascara Åhlens 85 kr (skulle igentligen kostat 135 kr men dom hade glömt bort att ta bort rea skylten så jag fick den billigare iallafall)
- Sminkborttagning H&M 34,50 kr
- Hår inpackning (fruit fusions, luktade jätte gott) H&M 40 kr
- Hårnålar H&M 19,50 kr

Jag va bara i 2 affärer men de tog ändå lite mer än en timme haha synd att jag är seg:p Idag vet jag inte vad som händer, får se vad ja hittar på om jag hittar på nått.

  
(klicka för större bild)


....

Tycker ni om mig lika mycke om jag går upp 10 kg? Kommer ni prata om mig om jag går upp 10 kg? om jag blir tjock som jag va förut?

Det känns som om jag börjar bli tjock igen. Snart får jag börja leva på sallad å vatten, för jag äter verkligen inge bra just nu å de känner jag å ser jag på framförallt min kropp. alla säger att jag blir smalare men så är det inte! jag förstår inte hur folk kan tycka att jag blir smalare hela tiden när vikten går uppåt å kroppen blir större.  jag vet själv, jag ser i spegeln å jag är inte nöjd med de jag ser. Ni lurar bara er själva,  ni kan inte lura mig!


Vi hade iallafall tur med vädret.... inte

  

Midsommardagen



Har inte hänt mycke idag heller har legat i sängen å degat hela dan å har kollat på film och tv. Tänkte gå ner till farsta idag å köpa lite små saker men dom hade stängt så jag får göra de typ imorn eller på måndag kanske. Har inget roligt att berätta så jag ska inte skriva nå mer, får se om jag skriver ett inlägg ikväll ha en bra kväll. kramkram

Glad Midsommar!

Hallå där, Sitter hemma hos malin och har varrit här sen kvart över 6 typ :) vi har inte gjort så mycke, förutom att vi spelade lite yatzy å jag vann alla gånger så jag är stolt =)  vi la oss i malins säng och kollade på en film som gick på trean, rain men eller nått hette den, rolig var den och den är ganska bra faktiskt. Sötast ringde också så då vart jag glad han va lite onykter men de är ju midsommar så då får man vara de ;) han å grabbarna är i Örebro å har övergett oss här i sthlm. elakt tycker jag;) men dom kommer hem på söndag igen tror jag :) ska snart käka middag här hos malin. dom va lite sega med maten haha men jag är inte hungrig för fem öre för hemma käkade jag kräftor å  när ja gkom hit käkade vi tårta å sen käkade  jag å malin ännu mer tårta så vi gick typ upp 10 kg. å snart ska vi käka kött med sallad får se om man rullar hem sen :P jag hoppas att det är lugnt hemma när jag kommer hem så jag kan sova i lugn och ro :)

Hoppas ni har haft en bra dag/kväll. för det är ju trotsallt midsommar:)

=)

Jag förstår inte hur jag kan sova så mycke men ändå vara så trött. Kom hem från Sötast halv 10 imorse å då käkade jag frukost å sen gick jag å la mig, jag ställde klockan på typ 11 men orkade inte gå upp så de slutade med att jag sov till halv 2 typ, å jag har vart seg typ hela dan. Har inte alls hänt mycke idag, jag va me Maliiniiio nu på kvällen å hon är ett ufo kan jag berätta;) vi skulle ta en fika inne i stan å jag frågade henne om de ens fanns nått fik öppet vid 9 halv 10 å de skulle de tydligen men de fanns de inte ;) haha så de vart att fika på donken, en glass, pommes en cola å en hamburgare som typ va 1 timme gammal? den va typ kall å hård så de vart bara några tuggor av den. lite besviken vart jag faktiskt;)
Jag har inga planer tills imorn, jag angelica å malin skulle igentligen göra nått men så blir de inte nu tydligen för malin ska ha de trevligt hemma hos henne å angelica ska tydligen käka middag eller lunch med jennifer så de lär väll bli en hemmakväll i min säng för min del, kuligt;)  aja ska väll  inte klaga, jag får väll vara med om fler midsommrar får man väll hoppas.

booooring

gick från sötnöten halv 9 imorse, kom hem vid halv 10 käkade frukost å sen tänkte jag att jag skulle sova i   typ 1 timme innan jag skulle börja städa men så vart de inte, jag sov 2 timmar istället för jag inte orkade gå upp. Jag dammsög bara idag för petta kom hem å jag vart störd så jag fortsätter med städningen imorn.  Har legat å degat i sängen i typ 2 timmar på eftermiddan å de va riktigt skönt, jag förstår bara inte hur jag kan vara så trött hela tiden :S Min söta farmor kom förbi för typ 1 timme sen också å lämnade sommar pengar å de tackar jag för, för jag är fattig, får se vad jag slösar som pengarna på. nu ska jag följa med mamma till centrum fram och tillbaka, jag sa att jag följde me om jag fick godis  haah jag är godisgris å kommer bli tjockis men de är bara kul. ska kolla sverige matchen sen också  å hoppas på vinst, Fast jag är besviken över att inte chippen kan vara med å spela pågrund av sin skada. nu har man  ju ingenting att kolla på.

trötter

Det vart ingen städning för min del idag, jag  orkade inte gå upp ur sängen å om jag ska städa vill jag börja runt 11-12 så jag är helt ensam när jag städar, jag hade ställt klockan på halv 12 men jag orkade verkligen inte gå upp så jag somnade om och gick upp typ 20 i 1 så imorgon MÅSTE jag städa eftersom jag har sagt de å jag måste ha dom där pengarna "suck"  Vädret fortsätter att vara dåligt å de suger ju för jag vill bli brunis, börjar fan bli viting igen.
Idag vet jag inte vad som händer får se om de dyker upp nånting kul =)


Ha en bra dag:)

Godnatt:)


glöm inte bort att du är värdelös

hittils har sommarlovet varit helt värdelöst. Vädret är piss å de finns ingenting att göra, sommarjobb fick jag inte heller.. men man ska inte klaga allt för mycket för man är ju ändå ledig å jag har inte många sommarlov kvar, jag har ett kvar å sen måste man börja jobba, annars är man arbetslös å de vill man ju inte, de är bara så jävla svårt att få jobb.
Idag har de inte hänt nånting, har legat i sängen å degat hela dan, följde med mamma till centrum en liten stund å sen har jag vart med angelica å tim på kvällen, låg bara å gjorde ingenting men de kan ju vara skönt de också.
För tillfället skulle jag verkligen vilja ha en hund! Jag vill gå ut å ta en liten promenix men jag vill inte gå ut ensam å jag antar att ingen vill gå ut med mig nu, speciellt inte när de bara är 10 grader ute,

Imorgon händer de väll inte mycke, om jag orkar så ska jag städa lägenheten å få lite pengar jag har lovat att göra de innan midsommar så jag måste städa imorn eller på onsdag. Jag måste ha pengarna för jag är verkligen fattig!

en fråga:
Vad ska ni göra på midsommar?

förlåt

Det är inte meningen, jag gör det inte medvetet och jag menar inget illa, de är tråkigt att du tror att de är så men jag kan berätta för dig att de inte är så. Jag älskar dej å de kommer jag alltid att göra!


min vackra underbara

Nu var de länge sen jag skrev så nu skriver jag några rader men de kommer inte vara långt. Jag har inte gjort något speciellt under denhär veckan jag inte har skrivit nått,. jag har spenderat typ all tid till att vara med den söta William, han är den snällaste å mysigaste människan på jorden verkar de som =) Idag ska jag på middag hos farmor för hon har fyllt år, hon fyller 66 å jag vart typ chockad för jag trodde hon va yngre typ 64 eller nått men så va inte läget. Sen ikväll efter att jag har vart hos farmor ska jag träffa korven sen vad vi ska göra har jag iingen aning om, får se vad som händer skriver när jag har nått att skriva om, ha de bra :O)

hallå där

ska snart springa till till pizzerian å handla en sallad sen ska jag ner till magis å träffa klassen, skriver kanske lite senare om jag hinner. ha en underbar dag i solen /troll

.

Jag har så tråkigt nu, sitter i skolan å gör ingenting. vi började halv 10 å fick reda på lite betyg å sen fick vi gå å äta. vi ska ha BF-gala idag å de börjar halv 1 så ja ghar suttut här ett tag nu. idag vet jag itne vad som händer. men en sak vet jag å de är att jag är ledig fram till sommarlovet å de är skönt. imorn ska vi grilla å dricka med klassen. får se hur många som kommer å hur många som stannar kvar hela kvällen. Ska kanske träffa angelica imorn också har jag för mig om de blir som jag har hört. har inte så mycke mer att säga förutom att de är FIIINT VÄDER! de tackar jag för =) ha en bra dag

tills det sista andetaget

om du tvivlar för en stund
så finns jag alltid här
till det sista andetaget
på en hundradels sekund
jag gör vad du begär
till det sista andetaget



mörbultad

Sitter i skolan nu och kollar p å förorts ungar, vill bara att den ska ta slut så vi får sluta och jag kan åka å träna med angelica sen. Idag har jag jätte ont i nacken och ut mot axlarna för jag fick sendrag igår när vi badade igår (Jag, malin jessica angelica tim å co.) och sen vek jag ryggen när jag skulle "flyga" och sen så har jag lite ont här å där ifrån när vi försökte ta bollarna å man typ slet i varandra, haha de va fan kul :P de vart bastu också å de va skönt =) snart slutar skolan å de kommer bli så sköönt å slippa läxor å allt. men jag ska väll fortsätta kolla slutet på filmen, ha de bra shao,

RSS 2.0