bilder

bilder från skara kommer sen ;)

.

ÅKER TILL SKARA 24 JUNI KLOCKAN 9            RING OM DU VILL NÅTT =)

´

Idag är det torsdag. vaknade halv 1 för mamma ringde, gick upp och jannika öppnade sin dörr, hon såg inte pigg ut, BAKIS SOM FAN tror fan hon fortfarande va full:D

vi käkade frukost, eller jag  för hon drack bara Oboy  men de kanske också räknas som frukost =)
satte mig å kolla på tv vid 1. plattade håret lite  och sms:ade lite med angelica, sen åkte jag till hennes sommarjobb. hon säljer också jordgubbar som jessica, hon stod i haninge med en fjant som hade byxorna nere vid knäna =) as ful,
sen så satt vi å spelade kort medans han sålde jordgubbarna.
vi sålde sista asken vid 7. fan vilken lång dag. Jag å Angelica skulle springa å ta ner skyltarna, å IDIOTEN TILL KILLE springer å pissar i skogen å lämnar kassan framme, IDIOT  han har fan ingen hjärna

sen åkte jag å angelica hem till henne, Emilus stod i duschen när vi kom å fanny satt i vardagsrummet.
vi gjorde varma mackor å emil å angelica tvingade i mig en till macka när jag redan hade käkat 2,  ÅSNOR, jag va juh fan skit mätt, å sen vart jag skit trött också eftersom alla energi tart magen upp när man smälter maten. :D se vad jag kan.
när vi var klara me maten klockan 9 gick vi in i angelicas tum å jag la mig i sängen å nästan somna:D å angelica satte sig vid datorn. sen när klockan var halv 10 satte vi oss ner å spelade kort. jävla skit spel , förlorar alltid.
tog bussen hem vid kvart i 11.  är mörkrädd så man går juh hem fort från bussen =)
jag hatar på kvällarna när man är ensam å ska gå å lägga sig. lampan är längstboort i rummet för tak lampan funkar inte å då måste jag ta 2-3 steg innan jag hamnar i sängen.  jag hatar å vara själv när det är mörkt. vill ha nån vid min sida när jag går å lägger mig!

nu vet jag inte vad jag ska skriva mer så jag slutar väll här.  ha de sämst hejdå

.

Igår (tisdag) gjorde man inte så  mycke. satt mest hemma,
åkte hem till min kusin runt 7 halv 8 å kollade på bajen matchen. de va en bra match å vi vann mot djurgården å de vart 2-0..  RIKTIGT SKÖNT!
de va sebastian eguren som gjorde båda målen å de va ett nick mål från ett snyggt inlägg från haris. andra målet va de paulinio som spelade fram bollen. han skulle skjuta men missade bollen å snubblade å hade sig men bollen hamnade framför eguren som sköt bollen rätt in i mål.



ONSDAG.

man fick inte sova klart idag heller, jannika och cissi kom hem runt 11 halv 12 eller nått sånt å förde ett jävla liv. dom skriker typ när dom snackar. Å sen kom jannika in i rummer å frågade om jag ville ha frukost. Jävla mupp hon är. har inte fått vakna själv på 4 dar nu. herregud!

idag ska till till rehab klockan kvart över 3. de gör juh inget att de är en solig dag när man går dit eftersom bögarna jobbar. kan ni sluta jobba? jag har så himla tråkigt på dagarna. men nu ska jag kolla om de går nån bra film på tv.
ha de sämst. hejdå!


tråkig dag

vart väckt IGEN av jessica klockan 20 över 8 :D haha du är bra på att väcka mig =)
hon hittade inte bussen till sitt sommarjobb så jag va tvungen att förklara vägen och de tog lite tid för hon hade gott fel.
när jag hade förklarat hur hon skulle komma till bussen så tog de ungefär 30 minuter innan jag somnade om för jag vart lite pigg =)
jag vaknade igen klockan 12 för jag fick ett sms av jessica, 2 ggr på en dag, det är inte illa ;)
sen gick jag upp och satte mig vid datorn.
sen så skulle jag gå å göra frukost med jag kom på att vi inte hade  bröd så jag fick ställa mig å baka klart bröd som man köper i affärn. å de tog hundra år för jag glömde att fixa graderna men jag kom på det efter 10 minuter ;)
när mackorna va klara så satte jag mig vid bordet och åt mina mackor och drack Oboy. jag  kan inte leva utan Oboy :P
å sen satte jag mig vid datorn igen för de finns absolut I`NGENTING att göra!

ska hem till kusin ikväll och kolla på bajen matchen

 
                                                            KOM IGEN NU BAJEN!
image2

måndag

Vaknade kvart över elva tror jag att det var ut av ett sms från jessica igen :D
hon frågade vad jag gjorde å så, hon frågade om jag kunde åka ut till hemfosa där hon sitter å säljer jordgubbar hela dagarna å jag sa att jag kunde de. Jag gick upp och då gjorde  jag gjorde tränings grejen jag ska göra 2 ggr om dan  för jag ska bli bättre i knät å sen gick jag å åt frulle, eller de vart ingen frull eför brödet va ,ögligt så jag drack ett glas oboy å sen satte jag mig vid datorn å kollade sl.  jag skrev ut pappret å loggade sedan ut.
Jag gick å klädde på mig å tog bort mitt smink som jag inte orkade ta bort igår, å sen borstade jag tänderna.
efter jag hade gjort de satte jag mig vid datorn igen för de fanns inget annat att göra. t-banan gick juh 13:51 så jag hade juh inte bråttom eftersom klockan var juh bara 13:00.

Eftersom jag inte hade nått att göra så började jag sminka mig. å jag blir galen för ena dan kan de bli bra å sen en annan dag kan de se helt förjävligt ut även fast jag har sminkat mig likadant. så himla irriterande!
när jag kom fram till slussen så hittade jag inte buss fan, de e juh så himla många bussar och om man itne åker buss där ifrån så ofta så tar det ÅR att hitta bussen men jag kom rätt tillslut.
sen så satt jag hos jessica resten av dan, de v alite segt å lite kallt eftersom de inte va nå bra väder. jordgubbarna tog slut typ kvart över 6. ÄNTLIGEN fich man åka hem.
Rio hämtade oss runt halv 7, fan va skönt de va å få komma in i värmen =)

när jag kom hem började mamma med maten, jag kommer fan inte ihåg va de va hon gjorde men gott var de iallafall =)  sen så kollade jag å jessica lite på tv å sen gick hon hem å nu sitter jag här framför DATORN ovanligt, visst?

söndag kväll.

Vad har man gjort idag då?
jo jag vaknade hemma hos issa ut av att mobilen vibrerade under kudden:D jessica skickade ett sms å frågade om vi kunde göra nått å jag svarade så de vart nåra sms innan jag somnade om igen :)
vi gick upp halv 1 å käkade frulle.
efter de så satte vid osss i hennes soffa å kollade på tv å käkade godis, jag tror jag har gått upp ganska mycke den här helgen. :D  när klockan var två så åkte jag hem för jag skulle vara hos farmor klockan 4 för hon har fyllt år så vi skulle grilla.  Fan vad gott de va =)
efter maten så fick vi som vanligt  fika. vi käkade kakor å tårta, och lite godis ifrån den berömda skålen:P undra hur många år vi har ätit godis ifrån den dära skålen:D
vi åkte hem runt halv 8 tror jag, när jag kom hem satte jag mig vid datorn å frågade angelica om vi kunde göra nåt.
Så jag åkte hem till angelica å emil och vi bakade tårta. ahah fan vad kul vi hade:D  visst?
efter vi hade käkat tårtan (ännu en gång) så gick vi in i angelicas rum å spelade kort, som inte fick nått slut. angelica fick lite damp eftersom emil fuskar =)  haha synd
när jag åkte hem var klockan kvart i elva å då träffade man mongo å natta, trevlans trevlans
va hemma ungefär 11 å nu sitter man vid datorn igen:D fett tråkigt liv man har:D

image1


Fredag kväll.

Innan jag åkte hem ifrån så sa mamma att rio skulle komma över.
kul sa jag, så kommer ni supa å spela hög musik när jag kommer hem.
nej de kommer vi inte säger mamma då.
Vem var de som hade rätt? jo JAG.
fan vad sur jag blir!  ska jag aldrig få sova när jag sover hemma på helgerna?
ANGELICA SKAFFA LÄGENHET SÅ JAG KAN FÅ SLYTTA IN MED DIG Å EMIL!!!!!!!!!:D
ska jag få leva med hög musik i 3 år till? hur kommer jag kunna stå ut med de? HJÄLP MIG! jag orkar inte.
syster har iallafall en pojkvän som hon sover hos ganska ofta. vilken lycka för henne. men hon har också fått stå ut me de ett tag. fast hon brukar juh kunna soma iallafall.  synd att man inte hade 20 öl som man kunde dricka upp så man kanske däckar :D:D
nej men nu kanske man ska tänka på nått annat =)

har haft match mot huddinge. de gick juh inte direkt som man hade tänkt sig,
vi förlorade me 4-1. jag höll iallafall nollan i första halvlek ;)
vi spelade ganska bra tycker jag fast de inte vart så många avslut på mål, bollen spelades nästan bara i mitten under första halvlek. ganska tråkigt för mig =)
domaren sög häst balle.
bollen var fan 1 dm utanför linjen å han säger att den fortfarande är inne.  fan vad sur man blir. han blåste frispark för minsta lilla, jag hatar när dom dömer kill fotboll å tjej fotboll. bara man nuddar spelaren så får man frispark emot sig. SKIT DOMARE SÄGER JAG BARA! 

Fredag.

jag vaknade runt 11 idag å va jävligt trött.  jag väckte min syrra vid 12 å vi käkade frulle,
har inte gjort ett piss idag. Satt vid datorn ungefär en timme å sen kollade jag slutet på systrar i jeans å sen kollade jag på coach carter som gick på canal+
jag är glad att vi köpte  den kanalen för de går massa bra filmer som man kan kolla på när alla andra jobbar å man inte har något annat att göra.

Jag har match ikväll mot huddinge, jag hoppas på det bästa sen så  får vi se om vi vinner  eller om de blir förlust eller oavgjort;)
jag ska gå till bussen om ungefär femton minuter. det är jobbigt att matchen är så sent för då hinner man inte göra nått på kvällen, matchen börjar 8 å då är jag hemma runt 11.
Det här är sista matchen innan sommar uppehållet så då får man väll njuta lite extra när man står i de dära målet:D
jag förstår varför alla säger att jag ser så liten ut när jag står där i målet,
alla som spelar i allsvenskan är juh ialflall 180 å jag e typ 164.


jag har ingen aning om vad jag ska göra i  helgen, blir kanske att man är med angelica imorn :)
jaja pallar inte skriva mer, men jag skriver nån annan dag när jag har lust å ork, man har juh inta alltid nått att skriva om =)

RSS 2.0