FULL FART FRAMÅT, HÅLL TÄTT BAKÅT!

Bajen ligger under med 1-0 mot örebro. de kan inte bli sämre. Nu måste ni börja kämpa bajen.

Fuck off and die

Är inte alls lika glad längre, så som jag brukar vara. När jag går å ler för mig själv å folk frågar vad jag ler åt eller skrattar åt, när jag egentligen inte skrattar åt nått eller när jag skrattar åt nått jag bara tänker på. Jag är inte deprimerad eller nått sånt, inte vad jag vet. Jag kanske bara stänger in känslorna, jag vet faktiskt inte. Jag ville ju mer än att bara vara vänner, eller ville jag  verkligen de? jag tror de iallafall. från att träffas ganska ofta till att knappt våga skicka iväg ett sms är jobbigare än vad man tror.  

snart ska jag åka och möta issa i medis å sen ska vi bege oss till tanto, jag måste möta henne för jag har ingen aning om hur man går dit faktiskt. Hon fyller 17 idag så grattis till dig sötnos:) vet inte om jag kommer vara där så länge men de väntar å ser. måste dra nu men skriver mer nån annan gång ha de bra:)

Är de mig de är fel på?


De känns som om jag har fått ett slag rätt i ansiktet! De blir aldrig som jag vill å de börjar jag lära mig nu efter 4 misslyckade försök. Jag pratade med W i natt, vid kvart i 1 å han sa de jag inte ville att han skulle säga, men nu fick jag iallafall svar. ett svar jag va rädd för. Jag har känt att han har stött bort mig så jag är inte direkt förvånad över de hela. vet inte vad jag ska säga egentligen, läget är som de är å jag kan inte göra nått åt de. vill han inte så vill han inte. jag gillar han men jag tänker inte gå ner på knä å be för att han ska vilja ha mig, Jag orkar inte kämpa i motvind så jag ger väll upp, de är väll lika bra? Som jag skrev i nått inlägg nedanför.
Man måste ta steget för att vinna men trampar man snett gör de ont. å jag trampade snett den här gången me! 

sunshine:)

Hallå där. kom hem från stranden för en stund sen å satan va varmt de vart å ligga där länge. jag trodde inte jag fick nån färg men de fick jag ju =) brände mig lite på benen å  vid bröstkorgen fick jag färg å armarna, aa lite överallt ;) Angelica kommer över snart  å sen ska vi  typ vara med adde å danne?  sen vad vi hittar på vet jag faktiskt inte. Skriver mer sen kanske. HA DE BRA =)

always look on the bright side of life

Imorgon ska de bli sooligt så jag sa att mamma skulle göra frukost till mig satt jag kommer upp. vi ska ju iväg å sola imorn. de kommer vara pinsamt att sola med henne på stranden för hon är JÄTTE brun för hon har vart i bulgarien i 2 veckor så jag ser JÄTTE vit ut bredvid henne. De ska ju vara sol till på fredag så jag kanske kan sola ikapp henne? vem vet ;) jag är sugen på att köpa nån sol olja men jag vet inte om jag vågar för om jag bränner mig kommer jag börja fjälla å de vill jag inte, men samtidigt vill jag få färg på kroppen. är de någon som vet någon billig å bra sol olja? =) får väll kanske springa förbi farsta en snabbis å köpa en.

Har inte så mycke mer att skriva så jag sätter punkt för idag.

Ge mig förslag tack :)

Kom hem från Wille för ett ta sen. åkte hem till han kvart i 11 igår å dega. han satt vid datorn ett ta sen gick i å kolla på tv i vardagsrummet. han somnade å jag la mig ner då å somnade till jag me. jag vaknade nåra gånger å tillslut gick jag å la mig i sängen runt 6. Idag har vi inte heller gjort nånting, har kollat på tv typ hela dan. vet inte vad jag ska göra idag/ikväll jag kommer säkert inte åka till wille för han är på träning sen så ska han till skogås å träffa grabbarna men man vet aldrig vad som händer. Imorgon ska de iallafall bli bra väder. mamma sa att de skulle bli 24 grader ute å de får man hoppas på. ska försöka att inte sova bort dagen så jag ställer nog klockan på typ halv 11.

Issa fyller på torsdag så jag måste köpa en present hon fyller 17 å  nu undrar jag vad man kan köpa till henne. ge mig förslag :)






































!

varför ska de vara så jobbigt för? att inte veta hur de kommer bli å att inte våga prata om de för man är rädd för att få höra ett svar man inte vill. De känns som om man måste hunda efter de man vill ha men jag orkar inte göra de snart om man inte får nånting tillbaka. visst de är mysigt när man träffas men de är så mycke mer än så. aja får se vad som händer. ibland måste man ta steget för att vinna. men om man trampar snett gör de ont.

lite kort om igår

Nu va de ett ta sen jag skrev igen men jag ska slänga in några rader nu,
Dagen började segt å slutade trevligt. Jag va hemma hos viktor igår å gjorde absolut ingenting, åkte hem vid 4 å mötte angelica i farsta viid 5 å då åkte vill till hökarängen å käka  middag hos rio, De vart kött å  potatisgratäng. maten va god men den kunde vart godare. tjugo i sex drog jag å angelica å syrran hem till oss å jag hoppade in i en dusch å fixade mig lite sen drog jag å angelica till medis å mötte upp issa å henns pojkvän jocke, dom är såååååå söta tillsammans:) vi drog sen iväg till en park som låg vid hammarby ip. de va lite folk där å de va trevligt lite pinsamt bara för vi kände ingen men vi fick blockar på oss när vi tog upp våran 2 liter öl de va lite kul. kvällen gick å vi både åkte rutchkana en gång å gungade lite på en snurr gunga? som man sitter två på. en på varje sida. kul va de å snurrig vart man på köpet:P vid 11 drog jag å angelica till örnsberg å träffa vitor gabbe å vladde, vi gick hem till viktor å gjorde inte så mycke i början men sen vart de singstar å jag  å angelica ägde sönder gabbe å viktor, kul va de, sen vid halv 2 åkte vi hem,

Nått som va kul va att när vi kom till örnsbergs t-bana skulle vi köpa godis i en automat, vi skulle köpa en kexchoklad å en bilpåse. kexchokladen kom ner men inte bilpåsen å jag vart lite sur för då had ejag betalat 20 kronor för ingenting, vi försökte skaka på automaten eller aa om man kan kallade för de. den rörde sig knappt å jag fick ont i axeln men jag lyckades få ner en kexchoklad till för den va på kanten å så ramlade 20 kronor ner så jag tänkte att om jag stoppar i pengarna igen så kanske jag får två bilpåsar om jag har tur å de fick jag så för 30 kronor fick vi 2 kexchoklad å två bilpåsar å en ömmande axel de va inte illa ;)
Mer bilder från kvällen kommer sen när jag fått dom från angelica

.

Vaknade för typ 100 år sen känns de som, är jätte rastlös å vet inte riktigt vad jag ska göra:P Markus ligger som en död fisk på två stora kuddar på golvet å wille gick å la sig på soffan för typ 30 minuter sen. men jag får väll sitta här å luffa lite. skriver mer sen

dåligt väder vill vi inte ha!

Nu är jag hemma igen. Kom hem vid 7 å då hade mamma redan kommit hem, hon har vart i bullgarien i 2 veckor å blivit brunis.
Jag hade de ganska bra på landet. dåligt väder va de alla dagar förutom igår och idag så då stekte jag å min kusin i solen å de kanske inte va de bästa att sola två dar i rad för nu fjällar jag på axlarna å de vill jag inte. Vi fiskade två dagar också å de gick väll sådär. fick inte så mycke fisk men jag va itne på fiske humör igentligen men de är kul att få komma ut å göra nånting iallafall. Jag vart sjuk natten till lördan å jag hade ont i hela kroppen å i halsen.,  är kanske inte helt frisk än men jag överlever iallafall. Är hos sötnos nu men han är inte här. han å Markus är å hämtar markus lillesyster så dom kommer väll om ett litet ta.

Har inte så mycke mer att skriva men jag skriver när jag har nått mer att berätta. Ha de bra å så säger jag godnatt för de är väll mitt sista inlägg jag skriver idag. eller ja, ikväll. Ha de bra /trollungee

Borta tills på Onsdag

Idag har jag bara vart hos sötnosen och degat. Vi gick å la oss vid 4 kanske. eller jag somnade  långt innan de men jag vaknade när sötnos hade spelat klart å då kollade vi på tv. båda två hade svårt att sova, sötnöten somnade inte alls å jag lyckades somna till men jag vaknade hela tiden lite småjobbigt men jag överlever å hoppas sötis också gör de. vi gick iallafall upp klockan 4 å då spelade han ett ta å jag låg i sängen ett ta till. han städade lite å sen badade vi. Jag hatar att betsämma vad man ska göra. han frågade om vi skulle bada eller duscha å jag ville att han skulle bestämma för jag tycker inte om att välja, men de vart jag som valde iallfall för han va så envis så han stängde in sig i rummet å sa att jag skulle säga till när jag hade bestämt mig. så då sa jag att vi skulle bada :P efter badet tog jag bussen till farsta strand å ersättningsbussen till farsta, jag sprang hem hämtade pengar å sen sprang jag ner till hemköp å köpte bröd å mjölk. när jag kom hem lagade jag mat. ris å fiskbullar as gott. å hungrig va jag också för jag hade inte ätit nått på hela dan å klockan va efter 9 när jag åt.  jaja slutpratat om min dag nu.


Imorgon åker jag till landet i Hedemora (dalarna) med några i släkten de kommer blir mysigt att åka dit, men de kommer inte bli så bra väder som första dagarna men jag hoppas att dom andra dagarna blir bättre. alltid när jag åker dit är de dåligt väder, Väskan är packad men jag vet inte om jag är helt klar än, men de hoppas jag, man tar alltid med sig mer saker än vad man behöver  å de är lite onödigt. Jag kommer iallafall vara borta tills på onsdag kväll så de kommer  inte bli några inlägg tills dess om jag inte skriver ett sista inlägg imorgon innan jag åker. Men jag finns på telefonen så de är bara att ringa eller skicka iväg ett litet sms, de är alltid trevligt att få =)

Ha de bra!

hjärtattack

Orkade aldrig skriva ett inlägg igår men jag gör de nu, Matchen igår var helt utmattande, jag trodde jag skulle få en hjärtattack i slutet! dom leder med 3-0 i första halvlek sen i andra blir de 3-1 sen blir de 4-1 å sen helt plötsligt blir de 4-3 HALLÅ BAJEN VAKNA TILL I FÖRSVARET! bara för man leder med 3 mål betyder de inte att man har vunnit, å de va NÄRA att de vart 4-4 å hade de blivit de vet jag inte vart jag hade tagit vägen faktiskt,

Å nått som va AS irrterande va att de va en kille som stog snett framför mig några rader ner som kollade bak å titta heeeela jävla tiden. hallå du är på matchen för å kolla på när bajen vinner, inte för å kolla på mig, hatar verkligen när folk inte kan   kolla framåt. till å me min kusin reagerade på de när han kollade bak helta tiden. HERRE MIN GUD. sen när matchen va slut å vu skulle gå ut så typ väntade han in mig :S asså jag ville fan fråga om de va nått specielt han ville. men de vågade jag itne :P  haha, men sen försvan han  ut när vi stannade å pratade med nån,  TACK OCH LOV!


På Fredag åker vi till landet istället för på lördan som vi igentligen skulle å kommer hem på onsdan istället för på torsdan. vi får hoppas på bra väder så tiden inte bara går åt att sitta inne å spela kort. de blir faktiskt lite tråkigt i längden. Nu har jag inte så mycke mer att säga.  Ha en bra dag / trollunge


Bajen bäst i stan!<3

De kan knappt bli sämre väder än vad de redan är idag, Roligt att de dåliga vädret matchar så bra  när jag ska på bajen matchen ikväll, hoppas de inte regnar då, för då lär jag blir ganska blöt tror jag. Bajen spelar iallafall mot norrköping å jag hoppas de blir en lätt match med många mål för hammarby. På fredag åker jag iallfall til Landet i Dalarna med bl.a min kusin å vi ska vara där tills torsdag då jag å min kusin tar tåget hem till sthlm för att dom andra ska stanna längre å vi tyckte de va för lång tid, Bara de blir bra väder, de brukar inte vara de när jag följer med men vi får hoppas på de bästa, å de är SOOOL så man kan bli lite brun, ja ghar varit dålig på att ta vara på dom soliga dagarna vi har haft här i sthlm. men de är inge kul att sola på balkongen heller för då blir man brun på framsidan å blir helt vit på baksidan. Skriver kanske mer senare ikväll å då lär de stå att bajen vann så håll utkik för resultat ;)


aldrig mer allsång

Nu var det ett ta sen jag skrev igen, har inte orkat bara men iallafall. I tisdags var jag å min kusin på allsång å de va den längsta dagen i mitt liv, och den varmaste här i sverige kanske. vi kom dit vid 10 typ å satt i solen tills de började regna vid 4. Min kusin brände sig ganska mycke på ryggen å jag brände mig på ryggen eller aa vid nacken typ, å på armarna, min bränna är inte direkt snygg för jag hadde ett brottarlinne? på mig så jag är vit i mitten å röd/brun på sidan om ni fattar. Vi stog upp från 4 till  typ halv 10 å jag trodde jag skulle dö. Min rygg värkte å mina fötter gjorde ont. De va en tjej som stog bredvid mig som inte kunde stå på sina egna ben verkade det som, hon stog å lutade sig på mig så jag fick dubbel vikt så jag fick as ont precis under knäväcket. jag flyttad e på mig lite för att kolla om hon hängde på mig eller om de ava för att de va trängt. Hon höll på å ramla när jag flyttade på mig så då visste jag att hon hängde på mig å de va as JOBBIGT! aldrig med allsång.

Å min data håller på å fuckar ur. Den startar om av sig själv märkte jag nyss, synd att datan håller på å gå sönder. Jag blir gaaaalen på den här datan snart, dax å köpa ny kanske?

Idag ska jag handla å fixa lite här hemma för imorn ska vi fira Malin här hemma de kommer lite folk hit så de blir trevligt =) vet inte om jag skriver nå mer idag men får se vad som händer Ha en bra dag /Tina

<---- Han sjönd den bästa tarzan låten, men jag hittar inte låten blir nästan ledsen :(

RSS 2.0