hundskrälle :D:D

Idag kommer de bli en lång dag för jag fick ingen sknhetssömn inatt :D  jag är hundvakt åt Tayson å han skäller på nätterna när man har gått å lagt sig, så jag fick sova på soffan inatt så han skulle vara tyst. det passade inte  att sova med mig i sängen, men i en smal soffa passade det bra =P och sen skulle han hoppa upp å ner hela tiden, så jag vaknade hela tiden =P så de är tur att han är så söt :D snart är det dags för mig att gå till jobbet. jag slutar halv sex idag så jag lär ju vara helt död ikväll =P men snart är det helg igen, å då får jag sova ut. så jag får stå ut med några halvdanna nätter :P

Nu passar de bra för tayson att sova :D hundjäkel :D

kort och gott


söndagen är redan här och man får ju typ ångest över de! de känns ´som om man inte hinner göra nått på helgerna! men de är bara att gilla läget! snart är de dags att sova för jag ska upp tidigt... Godnatt


snart helg:D

Den här veckan har gått hur snabbt som helst tjäns det som, och det är hur skönt som helst! det är redan torsdag och dagen är snart över. Jag slutar kvart över 3 imorn också och det är ju helt underbart =P kommer bli hemskickad lite tidigare också om det blir som mina arbetskamrater sa :D

Imorn blir det en lugn kväll.. först ska jag till ikea med angelica efter jobbet. och sen ska jag förmodligen bowla med min älskling! träffar inte han speciellt ofta längre så då tycker jag att det käns extra viktigt at vi gör saker tillsammans. vi träffas typ 1-2 ggr i veckan nu bara för att båda jobbar... det är hur trist som helst men vad ska man göra? vi får helt enkelt träffas så sällan tills någon får körkort, hade jag haft de hade jag kunnat sovit hos han mer, men nu har jag ju inte de!

nej men jag ska kolla klart på idol å sen ska jag soova! =P godnatt


sjukling?

jag blir typ bara mer å mer förkyld! har börjat få lite ont i halsen nu också... men snart är det helg så då kan jag kurera mig lite! nu är det dags att gå till jobbet.. slutar halv 5... men sen slutar jag kvart över tre två dagar i rad, så får helt enkelt stå ut!


Ännu en grå måndag

Jag vaknar alltid upp vajre morgon och ärmer förkyld än när jag gick å la mig... jag är typ förkyld på morgonen, och sen mot eftermiddan blir de bättre.. de är konstigt dedära!

jag börjar jobbet halv 9 idag för jag va snäll och börjar en timme senare å SLUTAR en timme senare... de kanske inte är så kul. men då har jag en upp ;) snart är de löning också, och det blir spännande att se hur mycket jag får! jag har lyckats spara 4500 ungefär sen förra månaden också =) men jag ska ju köpa lite saker den här månaden, så får se hur mycket jag får kvar efter de =P

nej men nu ska jag borsta tänderna och sen bege mig till jobbet.. ha en bra dag


valvaka

Det är nästan inte ens spännande att kolla på valvakan.. Moderaterna kommer säkert att vinna.. å de visste man typ redan från början... kan likagärna gå å sova!

xperia mini hjälp tack!



Är det någon som kan förklara för mig hur man fixar appar till den här telefonen? jag är lite efterbliven =P

och är det någon som vet hur man fixar inställningarna igen som man fixar när man startar telefonen första gången? de är tre styckna funktioner som har försvunnit från min telefon för att installationen av allting inte fungerade, å jag råkade trycka på att de inte skulle försöka igen..

jag antar att ingen kommer fatta vad jag menar... men skulle va tacksam för ett försök till svar iallafall :P


Matchen gick åt helvete... menmen,, what to do?


Ny dator :D

Nu har jag beställt en dator =) den kommer senast på onsdag tror jag! jag längtar! :D


5/5


söndag


Klockan 5 börjar matchen mot ösmo som vi MÅSTE vinna emot! de är en skit viktig match så nu gäller det att tugga taggtråd å ge sig fan på att ta tre poäng! vi kom för att stanna!




men innan jag åker ska de röstas!!! spännande!


Lördag

Kom precis hem från en film kväll hos Angelica som även spenderades med Carro.. de blev en massa onyttigheter, men de är lördag, så då får man faktiskt äta sånt ;) jag är trött som bara den, men får se när jag kan gå å lägga mig... det är inte alltid så lätt att bo med andra, även fast det är bra för ekonomin ;)

Det ända positiva just den här sekunden är att jag fick lite ordning på mitt rum idag, och jag är lite stolt över de faktiskt.. nu är de bara sakerna i inlägget nedan som fattas, plus att ta bort lite saker som är i mitt rum nu.. sen kommer jag nog bli nöjd =)  


fix och trix

Fan vilken misslyckad kväll de blev igår haha :D jag ida å sanna skulle ut igår.. men sanna är bara 17 å skulle gå in på ett falskleg... men hon torskade, men hon hade tur igår så dom ringde aldrig polisen =P så vi drog till farsta strands puben å tog en cider å käkade lite pommes, sen drog jag hem till min älskling som jag inte träffar så ofta nu för tiden :(

Idag har de varit en skit seg dag... men de va tur att de va dåligt väder, för nu har jag fått upp hyllorna på väggen och städat den hörnan lite... men jag hade velat åkt in till stan för å kolla efter gummistövlar. men de får jag göra någon annan dag!
Jag har även kollat på lite saker som jag förmodligen kommer införskaffa när lönen kommer!

MALM Byrå med 2 lådor svartbrun Bredd: 40 cm Djup: 48 cm Höjd: 55 cm
KNUBBIG Bordslampa svart Diameter: 20 cm Höjd: 21 cm Sladdlängd: 200 cm  EllerKNUBBIG Bordslampa lila Diameter: 20 cm Höjd: 21 cm Sladdlängd: 200 cm
DILLING Sänglåda vit Bredd: 77 cm Djup: 70 cm Höjd: 20 cm

Jag får helt enkelt hoppas att jag får bra lön så jag kan fixa dom här sakerna :D

Om en timme ungefär ska jag åka hem till Angelica å ha filmkväll... mys! =)


Torsdag

Snart är det helg och den är efterlängtad som vanligt!!
det händer inte så mycket i mitt liv nu... som de typ aldrig gör.. men nu när man jobbar så händer de ännu mindre.. jag jobbar å tränar typ... å sen försöker göra nånting på helgerna, mer hinner jag inte med!
man vill träffa massa människor som man aldrig hinner träffa... jag måste städa mitt jävla rum... få upp två hyllor på väggen som jag skulle fått upp för typ ett år sen.. och sen skaffa förvaringslådor man kan ha under sängen så jag kan få bort flyttkartongerna som fortfarande står i mitt rum sen flytten... dom har alltså stått i mitt rum i över ett år.. nån gång ska jag ha ork att göra allt detta... men först måste jag se till att städa mitt rum å hålla de städat.. de är kläderna som förstör allt... de gör alltid att det ser stökigt ut!

nu ska jag borsta tänderna å tvätta ansiktet så fläckarna försvinner ;)
sen ska jag bädda ner mig i sängen å ladda inför sista arbetsdagen den här veckan!
Godnatt!



ensamhet!

gick hem en stund på rasten för de va några som hade samtal i personalrummet.. men de är skönt att komma hem å släppa allt som har med barn att göra för en sekund och bara vara för sig själv! =)



Ki box

om 30 minuter ska till gymet å köra ki box.. hoppas de blir svettigt å att de är kul ;)
imorn har jag sovmorgon, men då betyder de också att jag slutar halv 6 tyvärr½
sen ska jag iväg å köra en korpenmatch i bandhagen, och sen ska jag på träning direkt efter =)  så de blir full rulle hela dan =)



helgen lite kort

Jag va ju på bio i fredags å såg "grown ups" med min kusin. filmen va helskön och är värd att se igen när den kommer ut på dvd :D

i lördags va de match mot essinge som gällde. de vart en hatmatch, så de va extra skönt att vi vann med 3-1 :D nu är vi på gång ;) från att inte ha vunnit någon match, till att vinna två i rad är fan starkt gjort :D
Efter matchen åkte jag hem å fräscha till mig. sen gick jag till brorsan å erica för att vara hundvakt åt Rambo =) de gick bra tills angelica kom haha fan vad han muppade sig.. han skällde och höll på. men de gick över sen :D vi lekte lite med han och då vart han glad :D vi gjorde pizza och tjockade oss lite också, innan erica å brorsan kom hem... sen vart jag skjutsad till viktor och jag somnade fort efter att vi la oss i sängen =)

idag har jag å emelie varit duktiga å tränat.. vi körde skivstång (body pump) idag och de va lite jobbigt faktiskt ;D kommer köra de fler gånger, för de är bra träning  =)
nu väntar jag bara på att maten ska bli klar.. sen är de bara att mysa ner sig i sängen och ställa klockan på kvart i 7... fan va jobbigt de är att behöva jobba :D


Bio med kusinfin

Nu är jag hemma från jobbet och det är hur skönt som helst! nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag möta upp min kusin och vi ska åka in till sergel å gå på bio! vi ska se grown ups, och jag tror den är bra med tanke på att det är massa kända skådisar med, får hoppas på de bästa =) sen hoppas jag älskling är hemma hos mig när jag kommer hem, men de får jag se då! =)

hoppas ni får en trevlig kväll, för det ska jag ha!


Torsdag

IGår var jag ju på afro dans och det va helt okej,.  de va kul, men jag tyckte inte de va så jätte jobbigt.. antingen så gjorde jag fel, eller så vart jag bara inte så ansträngd.

idag började jag jobbet klockan 7 och slutade kvart över tre, de är så  himla jobbigt att gå upp på mornarna, men de är skönare att få gå hem tidigt. de är en pina att jobba till halv 5- halv 6. då håller man ju på å dör typ! idag när jag gick hem så köpte jag med mig en glass hem för de va så varmt, och sen reserverade jag platser till grown ups som jag och min kusin ska se imorn,. sen va jag tvungen att lägga mig i sängen en stund å vila lite.. men mamma kom hem nu,. så¨då gick jag upp!  ska träna om 2 timmar, så de är väll lika bra!

nej men nu så ska jag försöka vakna till lite å försöka få i mig nått att äta.. ha en bra kväll!

träna träna träna!

Halllojsan! kom hem för typ 30 minuter sen å då slängde jag i mig lite mackor för om ungefär en timme ska jag å emelie iväg till gymet å köra Afro dans, hoppas det är bra träning =P nu måste jag packa ner skor och vattenflaska och sätta upp håret... så de vart ett kort inlägg idag.. men skriver senare om hur träningen va =P

ÅNGEST!!!!!!

lämnade in min telefon idag. och en kille som jobbade där sa att om en lampa blinkar när man stoppar i laddaren, så kan de vara en fuktskada.. å de går inte att reparera och de betyder att jag inte får den lagad, eller får en ny, för jag har ingen försäkring på telefonen.. JÄVLA SKIT!! jag har ju fan inte haft den i nå blött... jag är ledsen i ögat :(:(:(:(:(:(:(:(

elgiganten

äntligen är första dagen på veckan avklarad! snart kommer snälla angelica och hämtar mig så jag kan åka å lämna in telefonen som dog inatt... hoppas dom är snabba med skiten så jag slipper ha min gamla som mamma har haft också =P


FAN!

FAAAAAN! min telelefon jävel har gått sönder! skulle kolla va klockan va för att se hur länge till jag skulle få sova.. så är den helt död och de går inte å ladda den så de är inte batteriet som är slut för jag hade laddaren i...  när man försöker sätta på den är den helt död, eller så blinkar en lampa rött. har inte ens haft telefonen i två veckor, så de känns ju SKIT bra!

Kul kväll =P

 

 
 


utekväll + myskväll

fan vad jag är duktig på att uppdatera här känner jag =P

i fredags fyllde angelica 24 och det skulle ju firas! jag angelica, carro plus några till käkade på lokalkrogen i trångsund till att börjaa med. de va första gången jag skulle beställa en cider på krogen, men tänkte ju inte på att jag skulle behöva visa legg så jag fick typ hjärtat i halsgropen när han frågade efter de haha, vilken mupp jag är :D

sen när vi ätit klart och lite så, så gick vi hem till angelica, vi körde först ölspelet och sen gick vi över tíll fia med hutt. dom vi spelade med beseetämde sig att dom skulle gå mitt i spelet så vi fick shotta klart allting, och de skullle jag nog inte gjort med facit i hand haha.

vi bestämde oss för att åka in till stan till götakällare, så vi bättrade på sminket och gick ner till värdsan igen. därifrån fick v gratis´taxi in till stan för en annan kille skulle dit, så de va ju perfekt =P vi va där ett bra tag och dansade innan vi bestämde oss föt att gå. vi mellanlandade på donken och sen tog vi taxi hem, jag va hemma vid kvart över 3 och gick å la mig direkt, vid 5 tiden vaknade jag av att jag skulle spy, så jag fick snacka med ullrick för första gången och de va ingen bra dialog vi förde =P jag skulle skippat den första och den sista shotten. hade jag gjort de hade jag klarat mig från en liten dialog med ullrick, min plan är att jag  aldrig mer ska behöva prata med han efter en utekväll :D

igår va jag halft död. jag va jätte trött å mådde lite illa. men jag trodde jag skulle må sämre faktiskt =P

på kvällen åkte jag å älsk till heron för att fira min födelsedag och våran 2 års dag lite i efterskott... vi gick å åt på amazon och sen gick vi på bio och såg bröderna karlsson, de va jätte mysigt faktiskt. viktor va så söt också för när vi satt på resturangen så säger han "de pirrar lite i magen" så frågar jag varför, då säger han "det är så mysigt" så har han aldrig sagt förut :D

nej men nu är det dags för mig att avrunda. de vart ett ganska långt inlägg.. några bilder från i fredags kommer senare, är hos viktor och har ingen sladd! =P


RSS 2.0