får väll sitta inne idag också då

min syster är så gay! hon skulle träffa mig å springa med mig idag men hon träffa cissi istället. TACK FÖR DEN SYRRAN! nu ser de ut som om de inte kommer hända ett piss, för jag tänker inte gå ut helt ensam å springa eller gå på en promenad men jag överlever väll tror jag

godnatt

image104
Idag städade jag lägenheten för jag va helt pank! jag fick 250 kronor så de va bra. måste köpa en ny mascara så lite av pengarna lär ju gå till de. får köpa en billig mascara för jag har inte råd annars tyvärr.  imorgon (eller idag) så kanske jag ska åka till årsta å springa med min syrra men jag vet inte om de blir av. de måste iallafall vara lite bra väder satt de inte blir för kallt. men ska väll gå å sova eller nått nu. har grymt jävla tråkigt å de kommer ju inte direkt bli roligare så då kan jag lika gärna krypa ner i sängen.

tråk lov

de händer inte så mycke på mitt lov faktiskt. de ända som ha hänt är väll att jag madde jessica å erika var på bio i måndags å sog ps. i love you. den va rolig å sorlig på samma gång  men mäst rolig faktisk, skrattade väldigt mycke (som alltid).  sen efter de har jag bara legat hemma å kollat på tv typ as tråkigt men vafan, man kan ju inte ha kul gämt ;)

den ända planen jag har imorn är väll att städa här hemma så jag får lite pengar, jag är helt jävla pank (som alltid) men de är ju tur att de är jag som är pank å inte blondinbella för då hade väll hon tagit livet av sig eftersom hon inte skulle kunna gå å fika med maria. jaja har inte så mycke mer att skriva. kan ju bjuda på lite bilder från i  måndags om ni vill se.





sunshine=)

image96
Idag skiner solen å de är jätte mysigt att kolla ut genom fönstret å man sår solen i ansiktet. man blir mycke piggare när de är sol å nu när man har lov så är ju de perfekt. idag händer väll inge specielt, inte vad jag vet iallafall. har inte pratat med någon idag men jag får försöka hitta på nått. kanske kan få me mig någon ut å springa någon dag i veckan för jag märkte igår på träningen att min kondition aldrig har varit så dålig som den är nu. de är fan pinsamt!








lördagskvällen vart lyckad

gårdagen var kul, jag å towe satt hemma hos mig först å tog ett glas vin å kollade på tv å när klockan blev runt halv 9 begav vi oss till Jessica där de va party för fulla muggar ;) alla va typ fulla när vi kom å en tjej kunde knappt sitta upp rakt ? hallå drick normalt! efter en stund kom annat folk än bara alla tjejer, de kom plötsligt en jävla massa killar å de va ju lite trevligt. jag var som vanligt nyktrast av alla å folk frågar som vanligt varför jag inte dricker :P haha men igår vart min anledning att jag skulle träna dan efter (idag). å som vanligt tror folk inte att jag är 92a. en kille som heter alex frågade mig hur gammal jag va å jag sa 15 å han trodde mig såklart inte  men jag printade in i hans huvud att jag va 15. då sa han, men du är söt ändå (?) haha vadå ändå :D sen så sa han till hans kompis att jag va 15 å då troddde inte han heller mig å då frågade jag va han trodde, å då sa han minst 90a hallå jag ser fan yngre ut. eller? men de va lite kuligt iallafall, straxt innan ett begav jag mig hemmåt eftersom folket utanför som hade stått å rökt hade vart lite för högljudda så vi hade fått klagomål. men man får hoppas att de kommer fler tillfällen till sånna fester för alla var jätte snälla å de vart inge bråk som de brukar bli.



(han blev rädd för en myra) de är några bilder från igår

usch

hallå där, jag å towe var en sväng i gullmars å väntade på johan då vi står å pratar å jag känner att de är nån som kommer gå förbi mig som äter pommes med ketchup. å jag hade rätt. de kommer än gubbe? i 45 års åldern kanske eller 50  å säger.

(han) - hej. vill ni smaka pommesfritt
(jag) - nej tack jag klarar mig
(han) - du har så slimmade ben
(jag) - har jag slimmade ben?
(han) - om du äter pommesfrittes så kanske du inte komme i byxorna sen ;)
(han) - du är jätte söt
(jag) - okej
(han) - jag har suttit å kollat in dig jätte länge. å du har så slimmade ben
(han) - du är verkligen söt


han va verkligen äcklig, då har han suttit å "kollat in" mig ifrån en hamburgebar. jag förstår att man inte vågar gå ute själv på kvällarna när man knappt kan gå ute mitt på ljusa dan när "gubbar/alkoholister(?)" säger att dom har spanat in tjejer i 15 års åldern. USCH SÄGER JAG!

men jag å towe fick oss ett gott skratt iallafall

vart är sopphämtaren? :D

skriver ett snabt inlägg om gårdagen (kvällen), jag va framme i högdalen 5 över 6 å då gick jag till bowlinghallen, jag trodde jag skulle vara först men de va jag inte (som tur var) vi som va där gick å tog skor för alla har ju typ samma storlek å de skulle ju inte vara bra å ha förstora eller försmå skor :P sen kom stefan (han va sen) å vi gick in ti´ll de rummet där vi skulle äta efter bowlingen, å så fick vi reda på lagen, jag va me madde å denise å de gick ganska bra för vårat lag. först gick de inte så bra för mig men jag bättrade mig å slog två strike i rad ;)  då vart jag glad :P efter bowlingen gick vi till rummet där dom hade dukat upp långbord å ett buffe bord där de va italienskt. jag åt nån pasta grej med typ kräft sås? de va ganska gott faktiskt, satt ocskå å garvade åt saras å gabbis små historier som dom har gjort i skolan, gabbi skämmer ut sig i skolan ofta märkte jag å de va ganska kul faktsiskt :P "vart är sopphämtaren?"` de va grymt kul även fast ni kanske inte förstår så mycke;) aja ska snart ner till farsta med towe å sen ska vi bege oss till gubbängen men ha de så bra så skriver jag kanske lite senare. (förresten, jag var fjärde bäst på bowlingen av typ 16, 17)


mitt horoskop 22/2-08

Du kommer ha mycket glädje av dina vänner just nu
särskilt om du till exempel ska presenteras för
någon du gärna vill träffa






bowling och italiensk

idag var de en lugn dag på jobbet, vi hade bara 6 barn å när de va lunch hade vi bara 5 för en vart hämtad. ganska tråkig dag faktiskt men de va skönt. idag var de min sista praktik dag, lite tråkigt att lämna alla små gosiga barn men jag tror jag överlever.

idag ska jag Bowla å äta italiensk med Foc farsta dam, så de ska bli kul, väntar ett samtal från hanna också om skjuts de är skönt å inte behöva åka buss. imorgon kväll blir de väll att jag åker (Eller går) hem till jessica å har de trevligt, hennes klass ska ha klassfest så jag får komma dit lite senare om jag är snäll, får se om jag kommer fram om jag har mina pumps på mig, jag kanske bryter benen på vägen? vem vet!?

slemmig kebab är inte gott!

käkade kebab idag till middag å de va inte nice nånstans. lilla bas brukar vara bra men idag va de bara äckligt! den va tyo en halv meter läng, jätte tjock å dom hade lindat in den helt  cp å brödet va sliskit, de va "blött" så de kändes som slem, jätte äckligt,

nu är de mina sista dagar på praktiken å de käns skönt, de känns mindre bra att vi kommer renskriva praktik uppgifterna i skolan eftersom jag har vart dålig med de å min handledare kunde knappt svara på frågorna så jag har inge bra underlag så jag får väll ig på uppgifterna men jag hoppas de inte påverkar betygen för mycke eftersom jag får betyg i 3 ämnen.

sportlov nästa vecka, skönt! hoppas de blir bra väder så man kan göra nått. om man har orken å viljan så kan man kanske gå på en liten promenad eller nått? jaja får se vad som händer. har inte så mycke mer att skriva nu så jag får väll dricka min cola å invänta fråga olle med martin och olle som börjar 21:55

äckligt.

i lördags åkte jag hem till angelica en stund, kände att jag började må illa men de va inte så mycke, åkte hem vid kvart över elva å gick å la mig vid 12, jag kunde inte somna (som jag aldrig brukar göra) å vid halv 1 kände jag att jag behövde spy  så jag gick fort till toaletten å gjorde de jag skulle, har inte spytt på aa, hur länge som helst, jag spydde fem ggr på 5 timmar inte nice, runt 5 somnade jag å vaknade igen vid halv 10, jag hade ont i hela kroppen å vid 10 gick jag upp för å fylla på mitt vatten glas, jag ställde mig vid dörren från köket till vardagsrummet å berättade för petta hur dåligt jag had emått under natten å då svimmade jag :S jag tappade tydligen först gladet jag höll i å  sen gick jag typ 2 steg å sen sa de pang å jag låg på golvet. tur att jag vände på mig ett halft vav annars hade jag nog slagit i huvet ganska hårt. så jag låg i mammas säng hela dan å käkade en halv yougurt som var jätte liten på hela dan .

idag mår jag bättre, är fortfarande lite svag i benen men de går nog över tills imorn när jag ska jobba, jag måste gå till jobbet imorn eftersom jag har många uppgifter kvar att göra. måste gå till skolan också å lämna ett papper. å de har jag fan ingen lust me.

flex sports club?

jag åkte hem till angelica en stund, vi gjorde inte så mycke, satt typ bara vid datorn å luffa, fanns lixom inget annat att göra. jag mår lite illa men vet inte varför. vart de på kvällen men jag dricker vatten nu (som jag aldrig brukar göra)  så jag hoppas de blir lite bätte.

jag kanske ska köpa månadskort på flex sports club i farsta näst nästa måndag, om mamma vill följa me å skriva under. bäst för henne att hon tar sitt feta arsle efter jobbet å gör de, fast hon kommer säkert inte orka göra de. har inte så mycke mer att skriva så jag sätter väll punkt här.


godnatt för er som ska sova nu!

alltid lika svårt å komma på rubrik

igår vart de en lugn kväll, jag åkte hem till jessica å kollade på the kingdom, de handlade typ om självmordbombare i soudiearabien eller hur de stavas, den va faktiskt bra. de var en action/thriller så jag trodde inte att jag skulle tycka om den. efter filmen gick vi ner å  satte oss vid datorn i typ 1 timme? å sen gick vi å la oss. Jessica ställde klockan på 10 för hon skulle till stallet idag å jag lyckades självklart vakna långt innan de, de va jätte ljust i rummet å hade inge täcke på fötterna, jag somnar om i nån minut å så vaknar jag jätte irriterande!

vet inte vad jag ska göra ikväll, ska kanske träffa angelica sen men jag vet inte om de blir så, käkade nyss å halv tjaffsa med mamma, blir så himla sur på henne. visst du är snart 44 men de betyder inte att du inte blir dum i huvet när du dricker. nu är hin tydligen "besviken" på mej å min syrra. du är inte ens ärlig mot dig själv "nej jag är inte full" nehe men va fan är du då? ehh orkar inte bry mig längre de är bara du som förlorar på de.

snöstorm? på en fredag?

 image84vad hände med de bra vädret? :S igår var de sol å idag är de typ snöstorm ute å svin kallt, iallafall. idag är det fredag å jag har ingenting planerat (som vanligt!) får se om de dyker upp något kul å om nån vill göra nått.
Jag har fortfarande ont i min tumme, jag kan inte böja ner den så mycke till handen för de tar stopp å den vill inte längrem jag vill ha en fungerande tumme! är fortfarande förkyld, på mornarna så kan jag knappt andas å min röst e helt  jävla mongo, jag vill vara frisk å kry igen, måste till skolan nångång nästa vecka också å lämna in pappret om individuella valen i 2an, som förstahand val valde jag dansträning, andra handsval - historia A å sista boll å racket spel, jag vill igentligen inte ha boll å racket spel men de fans inget som va kul att välja på så jag får väll nöja mig med de


igår när jag skulle ner å handla bea-sås till rumpsteken "ja ni hörde rätt" så gick jag förbi wedins skor å köpte mina första pumps haha, får se hur de går för mig när jag använder dom. kommer väll säkert bryta fötterna även fast dom  inte är så höga
 







helt sjukt :S

kollar på efterlyst nu å de är helt sjukt att man kan sparka på någon som ligger ner å inte ens kan försvara sig, de är som ricardo fallet men den här killen överlevde, han hade flera frakturer i ansiktet, dom hade sparkat sönder hans käke, näs benet var de bara splitter av. efter att dom hade sparkat han gick dom iväg nåra steg å sen går en kille tillbaka till han å sparkar yttligare på han i ansiktet. varför gör man så, ska man inte kunna vara i stan på helg kvällar? hans kompis försökte avstyra misshandeln men vart då själv misshandlad helt sjukt" han som hade flera frakturer i ansiktet vart knappt igenkänd av sin mamma å då är de fan illa,

nu är de reklam men när den är slut kommer de handla om en 12 åring som blir rånad och hotad för livet. att inte ens en 12 åring kan gå ute mitt på dan utan att bli rånad på sin telefon, HELT SJUKT!

mitt första MVG =)

Fick mina betyg å omdömen idag, vi har gjort klart två kurset, livskunskap å datakunskap å jag har fått mitt första MVG någonsin, å de fick jag i datan, men de var inte så svårt så jag kan förstå om hela klassen fick MVG i de haha, å så fick jag VG i livskunskapen, den va bara i ungefär en halv termin så den var ganska kort, men skönt att jag har fått betyg i de nu så jag slipper oroa mig :)


alla <3 dag

idag har jag haft värsta slappa dan på "jobbet" jag fick börja tio idag (börjar igentligen 8) å när jag kom var alla ute på gården, solen sken men de var/är ändå jäävligt kallt. efter 30 minuter sa ursula att jag kunde gå in om jag frös så jag var inne i 30 minuter innan barnen kom in  å då skulle vi äta frukt å eftet ett ta sa ursula att jag kunde ta rast å komma tillbaka 12, (rasten brukar vara i 30 minuter men jag fick rast i 50 minuter) efter rasten satt jag bara å kollade när tre barn satt å lyssna på boken som inger läste, sen när alla vaknade vid 10 över 1 var de mat, vi åt till undefär halv 2 å sen var de sång samling å sen lekte jag med barnen i ungefär 1 timme sen fick jag gå hem, ganska skönt faktiskt,

idag är de ju alla <3 dag å de påminner mig bara om att dom tog bort min namnsdag för nåra år sen. jag hade namnsdag med namnet "Tina" på alla <3 dag men dom tyckte inte jag var värd nån namnsdag så jag får väll nöja mig med johanna, jag vet inte ens vilken dag "johanna" har namnsdag på. Jag fick en liten choklad ask av min handledare ursula idag också som en alla <3 dag present, jätte gulligt tycker jag.


Har ni fått något gulligt i present idag? om du har fått nått, vad isåfall, och av vem? =)
image83

bästa farmor

farmor kom förbi nyss, hon har köpt en ros till mig å så fick jag 200 kronor i alla hjärtans dag present, är hon inte söt?

AFV!

haha sitter å kollar på americas funniest homevideos å de är skit kul, sitter å garvar här aldeles ensam å jag känner mig jävligt muppig, dom visade folk som gick in i glas dörrar å sånt å de tycker jag är skit kul,

jag kommer ihåg typ förra året när jag jessica å towe gick i "snurr" dörren i farsta centrum å towe gick rätt in i glasrutan för hon trodde de va utgången, haha fan va jag garvade, jag va tvungen att ringa jessica för de va så pinsamt att gå å skratta för mig själv haha, hon måste trott jag va dum i  huvet :P

misshandlad?

hallå där. igår på träningen kan man nästan säga att jag vart "misshandlad" efter ca 3 minuter stukade jag tummen, jag vet inte vad som hände jag tror hon råkade trampa på mig eller så var de nått annat som hände kommer inte ihåg :P å sen var de en tjej som sköt bollen i stolpen så fick jag bollen på mitt vänstra öga å lite på näsan så jag trodde att jag skulle vara helt blå idag å då hade jag inte gått en meter utanför dörren :P å sen sköt en tjej på min röv så jag trodde jag skulle dö, de gjorde fan ondare än å få en boll i ansiktet, haha :D

idag fick jag sluta en timme tidigare å de va ganska skönt faktiskt, när jag kom hem så gick jag ner till hemköp å hämtade ut mitt paket från ellos, jag har köpte en lila "topp" som dom kallar de å ett "långt" linne, toppen satt bra å jag trodde absolut inte att jag skulle passa i lila men jag passade helt okej i den faktiskt =)

image82ursäkta för den dåliga bilden men jag blir så jävla ful på kort, jag tog flera men mina fula kurvor såg förjävliga ut på dom så de vart dendära.

rubrik?

Efter "jobbet" åkte jag till farsta strand å mötte angelica å sen åkte vi till farsta där angelica skulle till ungdomsmottagningen, att man alltid stöter på människor man "känner" där, vi träffade erika från i lördags. efter de så gick vi till min skola där jag skulle gå in på fronter å göra mina val inför individuella valen i 2an eftersom jag inte kunde göra de hemifrån.

om ca 30 minuter går min buss från farsta till högdalen å sen ska jag vidare till hagsätra där jag ska möta issa å vi ska träna, issa ska provträna idag å de ska bli kulm hoppas de går bra. jag har aldrig åkt t-bana dit för jag får alltid skjuts dit så vi får ta en omväg dit troligtvis eftersom jag bara vet hur man går om man går den vägen till min bror, han bor vid hallen så jag kanske ser han när jag går förbi ;)

katt?

den här bilden bjuder jag på! de var för ca 4 år sen när jag gick i
6an och jag å magda hade jävligt kul. nu säger jag godnatt å jag skriver antingen imorn eller nån annan dag när jag har lust, och nånting att skriva om =)


image81


HATAR FRONTER!

ÅÅÅH vad jag hatar fronter! kan inte logga in så jag kan inte göra val inför individuella valen i 2an så jag måste typ till skolan å fixa de. VAD TRÖTT JAG BLIR!

varför ligger du på golvet för?

image80
phille hade HEEEELA sängen fös sig själv å han lyckades ramla ner från sängen å ha ner allt från bordet å jag förstår fan fortfarande inte hur han kan sova sådär. han ligger typ å sprattlar med benen å aa, jag har aldrig sett nån annan sova som han gör, helt jävla mongo säger jag bara. bilden är inte bra alls men man ser iallafall lite hur mongot ligger :D

















gårdagen/idag

igår drog jag jessica å angelica hem till phille (plus nåra andra) jag blev kvällens nykterist som vanligt men de är bara kul ;) kvällen började med teqila, micke å rickard drack upp två flaskor (alkoholister :D ) men dom bjussade lite iallafall :D kvällen vart tyvärr inte så bra för phille, han slet upp en skjutdörr till köket bara för han va lite sur på oss tjejer ´som satt i badrummet å snackade så han klämde sig typ å slet av hela nageln å de sprutade blod å de va jätte äckligt å han hade jätte ont stackarn :( Frida svimmade när hon fick blod på sig  å de va lite läskigt men de gick bra. min sömn var ju inte den bästa man kunde ju inte sova nånstans för phille, angelica å jessica tog upp ena sängen å sen skulle jag sova i samma rum som nicke å frida men de vart lite tjaffs med rickard så vi satt uppe ganska länge å pratade lite, sen gick hon upp å pratade med han å hon skulle sova i rummet där han låg så jag fick lägga mig i soffan å de va typ   180 grader där uppe asså helt seriöst SÄNK VÄRMEN! jag ville inte sova för de är jobbigt att bara sova en timme å sen gå upp igen men jag  kunde inte hålla ögonen öppna så jag somnade vid 8 å sen kom philles brorsa vid typ kvart över 9 så jag var ganska trött när jag kom hem därififrån.

Jag gick å la mig vid tre  efter jag väl hade kommit hem från "skogen" å vaknade vid kvart över 6 när jag skulle äta. Köttbullar å makaroner? hallå de är jag så jääääääääääävla trött på så ni vet inte vad!

vi ska göra val inför individuella valen i 2an men min data är EFTERBLIVEN så de funkar ju inte å komma in på fronter så jag hoppas någon är snäll å lånar ut sin data till mig innan den 22.


hemmakväll?

image79Det blir ingen fotboll för min del  imorgon tyvärr, är fortfarande sjuk så jag orkar inte å får inte spela men de
kommer nog gå bra för dom om dom får in någon i målet.
(jag kollar på Greys anatomy nu å jag säger bara en sak, killar är idioter!)

idag händer väll inget spcielt verkar de som, skit tråkigt men de är väll som vanligt, mitt liv är tråkigt så jag har börjat vänja mig vid de så jag bryr mig inte, för tillfället handlar mitt liv om fotbollen. jag träffar knappt nå människor, men jag får väll skylla mig själv när jag inte vill festa ?











Sverige - Ryssland

Idag har jag varit hemma från "jobbet" jag är lite sjuk så de va nog bäst, ska vara hemma imorgon också (:
har bara legat hemma å slappat men på kvällen var jag å såg sverige - ryssland å de va kul, de va ett jäkla drag ett ta men tyvärr så förlorade vi, de satt ryssar steget över mig å dom skrek hela tiden samma saker å de va irriterande, de lät som om de va hela globen som satt å skrek!

de ska göra ont å spela fotboll!

jag skrev nyss ett inlägg men de försvan när jag sparade å publicerade de så jag är lite sur så jag får väll göra ett nytt försök fast de kanske blir lite mer kortfattat,

fotbollen gick bra igår, jag kunde ju bara spela gruppspelet tyvärr men de gick bra å vi vann alla matcher. 2-1, 8-1. 2-1 å 6 eller 7-0 så jag är är väll nöjd. som jag trodde fick jag ont i knäna efter de hårda underlaget (is) efter den sista matchen jag körde kollade jag på knät å de va svullet å rött som ett stort blåmärke under de vänstra knät, jag visst att de skulle bli de vänstra för de "använder" jag mest när jag spelar, jag vet inte varför jag bara tar i med de knät men jag får börja träna på att lägga belastning på bägge knäna, men som sagt, de ska göra ont å spela fotboll.

Idag har jag bara jobbat å varit hemma, de var ganska jobbigt att gå upp imorse men jag överlevde, imorgon har jag iallafall 1 timmes sovmorgon för jag ska vara kvar längre, de är ju fettis dagen så föräldrar kommer på öppet hus å ska äta semlor, hoppas dagen går fort.

image78

ingen sovmorgon imorn :(

Idag har jag för de mesta bara legat i sängen och segat, mamma hade tvättstugan imorse så nu har jag lite rena kläder iallafall;) vid 3 tror jag gick jag å mamma ner å solade i 15 minuter, skönt! jag fick lite färg å de behöver jag tycker jag, de ända som är lite irriterande är att mina fräknar kommer fram å de är så fult, men dom försvinner efter ett ta =)

Imorgon får jag ingen sovmorgon alls! ska upp klockan 5 för jag blir upphämtad kvart i 6 för halv 7 ska vi vara i skå ishall, imorgon lär jag ha ont i mina knän för dom lägger en matta över isen å de är skit hårt, men jag hoppas jag klarar mig. jag hinner inte spela klart turneringen för klockan 4 ska jag vara i skogås å då ska vi ha avslutning (äntligen) de har tagit sjukt  lång tid men de är inget man kan göra åt. vi ska Bowla å käka middag så de ska bli kul. jag känner på mig att de kommer bli en ganska lyckad kväll så jag hoppas jag har rätt.


RSS 2.0