skakis skakis skakis

skakis i armarna är jag efter kvällen fys! de vart boxning å jag är grymt svag i mina armar så de vart väldigt jobbigt ganska tidigt men jag överlevde, känner att jag kommer ha träningsvärk imorn men jag hoppas jag slipper den,

Imorgon börjar jag halv 2 å slutar typ halv 6 för jag stänger med mammsen imorn, skönt att jag får sova ut å ta de lugnt på  morgonen, ,
Pratade med stefan efter träninen å jag kommer kunna vara med på avslutningen med skogås/trångsund å de är skönt att veta.

odräglig och skrytsam? ^^

Du är riktigt omtyckt och charmig när du är på gott humör,
men när du är sur är du riktigt odräglig och skrytsam. Ta de lungt.

de var mitt horoskop idag å då undrar jag om de stämmer? haha de tycker inte jag å jag får hoppas att de inte gör de :P

Angelica ville att jag skulle skriva i bloggen men de är svårt att skriva när man inte har nått att skriva om. De händer inget på dagarna som någon vill läsa om. de är samma sak varje dag, jag jobbar kommer hem gör ingenting, sitter vid datorn eller så har jag träning på kvällen som jag har ikväll, har fys men jag vet inte vad vi ska göra för nånting.
på söndag har jag turnering med damerna igen å de är synd att de är samma dag som avslutningen för skogås för då kommer jag antingen inte kunna spela klart turneringen eller så missar jag avslutningen å de vill jag inte. Turneringen är ute på ekerö och jag kommer inte kunna åka hem själv så då måste någon offra sig å skjutsa mig till skogås där vi ska mötas, hoppas någon är snäll och vill göra de!


hon sover än!

 
272057-34när jag vaknade imorse å kollade ut genom fönstret var de sol, de har de inte vart på länge. jag vaknade runt 10 å kunde inte somna om, jag är hos jessica så jag gick inte upp för de finns inte så mycke att göra när man är ensam så jag låg kvar i sängen å hoppades på att hon skulle vakna, men sån tur ska jag ju inte ha ;) jag får dra lite i täcket å mosa in mig i väggen för hon tar så stor plats när hon sover :P men jag kunde ju ändå inte sova så de spelade inte så stor roll, efter att jag hade legat vaken i ungefär 1 timme å 30 minuter var jag tvungen att gå på toaletten så jag hasede mig ur sängen å då kollar jessica upp å säger typ "kolla vädret" jag trodde ju att hon skulle vara vaken när jag kom tillbaka 1 minut senare men nej hon låg å sov :D så jag satte mig vid datorn istället å hon har fortfarande inte vaknat :O hon brukar gå upp tidigt när jag sover hos henne men nu vet jag inte vad som har hänt =)

idag skulle jag haft träning klockan 2 men jag är inte helt frisk så jag hoppar de idag, får se vad jag hittar på istället.

igår var jag å mamma nere i farsta å shoppade lite, jag köpte en tröja på vero moda fö 200 kronor å ett par byxor på brother and sisters (eller va fan den heter) på REA  för 199 kronor, dom var nedsatta 400 kronor så de va bara att köpa dom för dom satt bra. å så köpte jag ett par örhängen på 2 hjärtan för 35 kronor, så nu ska jag försöka spara dom pengarna jag har kvar tills nästa
månad. får se hur de går :P


TACK EMELIE!

Jag frågade emelie om hon kunde fixa min blogg å de  kunde hon så nu ser den bra ut :P Tack emeloiiisan :)


image76Saknar tiderna med dig!
image75 

orkar inte!

åååh  va irriterad jag blir, att DU inte förstår! att ni alltid ska bråka när ni dricker, å  ni bråkar om skit saker. jag börjar tycka att de är jobbigt för ni lyssnar aldrig. jag kan inte alltid le å se glad ut, jag säger ord som jag igentligen inte ska säga men jag blir sur över hur ni, specielt du beter dig. väx upp. ta dedära när ni är nyktra istället för de blir bara massa tjaffs om småsaker annars.


idag har jag inte känt mig så bra, har haft ont i halsen å nacken och jag känner mig trött, barnen på förskolan har smittat mig och de tycker jag inte om, imorgon ska jag på grekisk resturang å då vill jag inte vara sjuk för  då kommer jag inte få i mig någon mat, jag skulle träffat cassandra i helgen men de värkar som om de inte blir så eftersom jag ska på den grekiska resturangen med bla Jessica å då lär jag ju vara med henne efteråt, Jag har träning på söndag också så jag hoppas jag blir frisk tills dess.

Igår hade jag fysträning å de vart som "aqua gymstick" de va som en stav med två gummi band på sidorna som man kunde sätta på fötterna så "drog" man i staven, de va välldigt jobbigt, så om du ska börja träna så rekomenderar jag att du börjar på någon form av vatten gympa för då tränar man hela kroppen =) (en sån stav hade vi i vattnet)





rubrik?

(bilden är snart 2 år)

image72 

jag kan ju börja med inlägget å säga att jag är lite bränd i ansiktet. röd är jag med de kunde ju ha vart värre. fräknarna försvan över natten också så jag är nöjd,

igår somnade jag ganska fort när jag gick å la mig, skönt eftersom  i vanliga fall så brukar jag ligga vaken ganska länge, jag var grymt morgontrött imorse också så de va jobbigt, å de blir ännu jobbigare när de är mörkt ute å regn.
ikväll har jag fysträning, de känns som om jag aldrig har tid för nån annan längre, men igentligen så har jag de men de märks bara inte å de är ju lite tråkigt för alla ser mig som tråkig?

 


sol=fräknar

va å solade med mamma ikväll så nu har jag fått fräknar! inte vad jag önskade men jag visste att dom skulle komma eftersom så fort jag får lite sol i ansiktet så ser jag ut som en prickikorv! inte vackert!

de händer inte så mycke på dagarna förutom att jag jobbar från 8-3  å tränar på tisdagar torsdagar å söndagar så jag har inte så mycke att skriva om, men jag skriver lite skit då å då, ni behöver inte läsa eftersom de inte är intressanst, men skit samma, fråga olle börjar när som helst å då ska jag sitta å skratta lite, jag älskar verkligen de programet =)


helgen kortfattad

i lördags var ja med damerna å spelade tipscupen, de gick inte så jätte bra först men vi kämpade oss till a-slutspelet på söndan. de va kul å spela för både spelare å tränare sa att jag växte som spelare å de är alltid kul att veta. vi vart kvar i hallen ca 40 minuter längre för de va en tjej som bröt lårbenshalsen så typ benet vände på sig så de fördröjde spelet ganska länge, jag är glad att jag inte såg de för de va inte så nice när dom i laget berättade hur de såg ut efteråt. var hemma tjugo i sju å då vart de tacos med familjen., jag slocknade i sängen tjugo i tio å de va sjukt skönt, gick upp 7 tror jag i söndags för vi hamnade i a-slutspel de vart två matcher å vi åkte ut i kvarten så de va lite tråkigt. på kvällen åkte jag å jessica till 22an å såg wedding crasher, as bra film å fan vad jag garvade:P


idag var de min första praktik dag, de gick bra å alla va snälla, jag går från 8-3 varje dag å de är en ganska bra tid. de är ju så himla typiskt att de blir pytt i panna första dan, jag som hatar de, men jag fick ner lite iallafall.

trötter

Sitter i skolan å har resurstimme i ULOS (utveckling, livsvilkor å socialisation) vi började klockan 9 å nu fick jag reda på att jag inte har nått att göra i ämnet för jag är klar med allt så de va ganska skönt men jag kunde vart hemma å sova lite längre.

igår gick jag hem till Jessica i hökarängen runt 7, vi gjorde inget specielt. satt först vid datorn å sen gick vi upp å kollade på efterlyst klockan 9.  vi käkade popcorn å kakor:P haha jag är kakmonster! efter efterlyst kollade vi på djurpolisen å de va fan hämskt å se, de va en privatpersson som hade 11 björnar å två tigrar  i burar på 1,5 * 2,5 M ,i ett höns skjul dom kunde knappt vända sig om, dom hade tydligen vart där i minst nio år å dom hade typ aldrig badat i vatten förut så när dom fick komma till olika zoo n så vart dom glada när dom fick bada å hade lite större yta att springa på så de vart ett bra slut iallafall :)

Idag är de fredag och jag ska inte göra nått specielt. har ju turnering imorn så de blir att sova TIDIGT idag för jag ska vara i botkyrka halv 8, jag kommer fan dö haha:D

från ellos å josefssons


beställde kläder i söndags å fick de idag



    

1, Lång topp - josefssons
2, Huvtröja - Josefssons
3, Topp - Ellos
4, Örhängen - Ellos
5, Resväska+näsisär (fick utan extra kostnad) - Ellos
plus att jag köpte leggings i caprilängd som är svart/guld,gul

G+?

har vaknat 2-3 gånger imorse men de har jag inte mig själv att skylla, mamma är sjuk å springer upp hela tiden men hag har lyckats somna om alla gånger även fast de käns som om mina armar ska trilla av, har inte kunnat ligga skönt med armarna på hela natten för min träningsvärk gör jätte ont.

nu sitter jag i skolan å tråkar. jag började 11 idag å första lektionen va matte, fick reda på vad jag fick på mitt prov å jag hade bara 2 fel å fick G+ irriterande! våran matte lärare har blivit ganska snäll hur de nu gick till (?) om vi va klara med de som skulle bli klart fick vi gå så istället för 1 timme å 30 minuters matte hade jag 45 minuter matte så de va skönt.

idag har jag fys igen, jobbigt läge eftersom jag fortfarande har träningsvärk men de ska nog gå bra, hoppas han förstår mig om jag inte kan göra vissa saker :P idag ska vi springa å de kan vara skönt ibland, jag vet inte hur springig jag är i benen idag men jag hoppas jag är de till träningen =)

benigt värre

Jag kollade på programet "sanningen bakom size zero" klockan 8 och jag förstår inte hur folk kan utsätta sig för de. de är för de första inte snyggt att vara så där smal å för de andra är de inte hälsosamt. hennes BMI var lite mer än 19 å efter 1 månad var de lite mer än 17 å de är på gränsen till aneroxia. jag förstår inte hur man vill vara sådär benig, någon som kan förklara för mig ? jag  tycker jag är "tjock" eller inte direkt tjock men inte smal. jag tycker inte om min kropp å har aldrig gjort de heller, och skulle vilja få bort lite valkar =) men jag vill inte gå ner i vikt, men hellre nåra kilo för mycke än nåra kilo för lite!


 


=)

träningen med damerna gick helt okej, ska spela med dom på lördag å kanske söndag om jag inte är för dålig på lördag, får väll hoppas att de går bra iallafall.
image66
här är en kass bild på mitt hår som angelica ville att jag skulle lägga upp

träningsvärk + träning?

aha, fick ett sms för 30 minuter sen av stefan, han frågade om jag skulle träna idag å eftersom jag inte tränat med damerna på ett ta nu så sa jag naturligtvis ja. jag undrar bara hur de kommer gå med min träningvärk !?


måndag+tisdag

igår (måndag) va jag i skolan från 10 i 11 till sjugo i 2. vi fick sluta 1 timme å 40 minuter tidigare för att vi skulle besöka våra praktik platser, men eftersom jag redan hade gjort de så fick jag gå hem. De fanns ingenting att göra hemma så jag mötte emelie  i farsta när hon hade slutat å vi gick hem till henne å hon visade hennes frisör saker hon hade fått till skolan, massa borstar saxar å kammar, de va inte lite saker hon hade fått. efter visandet gick vi ner å tog en fika, jag förstår inte vad de är med mig å fikandet, någon som kan förklara de (?) efter hallonpajen med vanilj sås köpte jag hårfärg å gick hem till emelie där hon fick vara min frisör, de vart okej men de vart kanske lite för mörkt. jag ville ha mörkbrunt men de är typ svart fast de är typ brunt i ljuset men jag är nöjd ändå. sen gick jag hem å fixade lite, hade fys träning på kvällen å jag kan ju säga att jag har lite träningsvärk. armarna, magen, ryggen å låren  den ni ;)  vi ses på stranden i sommar =)


Idag har jag vart i skolan från kvart i 10 till 2 typ ? dagen har varit rätt okej, lektionerna va inte så värst roliga men de har jag väll aldrig tyckt, har ju ändå valt en tråkig linje, men har man kassa betyg å ingen aning om vad man vill bli så får man väll stå ut i 2,5 år till.
när jag kom hem käkade jag 2 mackor å drack lite Oboy med syster som gick upp kvart över 3 å sa godmorgon. efter de satte jag på tvn i vardagsrummet å så började nicke nyfiken precis, så himla söt film nu snor jag angelicas ord. jag blir glad :)


helgen blir kortfattad

i fredags gick jag i skolan till tjugo i 3. dagen gick ganska fort så de va skönt. bror kom över på middag å de va trevligt eftersom man inte träffar honom så mycke. Jannika (min syrra) gjorde spagetti med bacon å matlagnings grädde, hon fick damp som vanligt så jag fick ta över. mamma sa att de luktade gott när maten va klar å sa att hon hade vaarit duktig å då sa hon.
- vadå de luktar gott de luktar ju kön vafan haha.
- (min bror) hur fan luktar ditt kön? bacon eller?
haha de va grymt kul när han sa de jag skratta tills jag grät. min humor är ju inte den bästa :D

efter maten åkte jag hem till  kusin. mötte henne i gubbängen där vi hyrde film. kommer inte ihåg vad filmen hette men den va inte bra skit konstig. vi köpte ett kg godis för de vart billigare än dde vi hade plockat så de va ju bara å plocka lite till =)

på lördan vart vi väckta av hennes mamma klockan 11 för farmor skulle hämta oss 12 för min kusin ska köpa ett löp band. vi åkte til heron city i kungens kurva å därifrån skulle vi till solna å dit hittade vi inte så vi snurrade runt lite haha. å när vi skulle hem därifrån körde vi fel men de va lite trevligt haha :D kvällen slutade med att jag satt hemma å tråka som vanligt.

idag har jag inte gjort nånting förutom träning på kvällen.  träningen var inte så rolig för jag hade inte så mycke att göra med de kan vara skönt ibland. nu kollar jag på  ? - sverige nu när chippen inte är med så är de ju inte specielt kul eftersom man inte har nån att kolla på =) imorgon börjar jag 10 i 11 å de är skönt för då får jag ju sova lite längre även fast jag inte kommer orka gå upp när jag ska, nån mer som är lika morgontrött som jag?


image43
de är så sexigt att ha långkalsonger under närde är kallt =)

great

skoldagen var helt okej,  hade matte första lektionen i 45 minuter tror jag, han satte upp ett mål å de gör mig grymt stressad å de gör mig irriterad för jag är van vid att jag gör så långt jag kan å räknar i min egna takt. 
efter lunchen hade va svenska, vi ska skriva en egen barnbok och jag skrev klart min  idag, grymt dåligt men jag är ingen författare så den duger väll. de som kommer bli svårt är väll varje bild man ska rita, de känns som om jag inte kommer bli klar med de innan vi ska praktisera.
efter svenskan hade vi våran första livskunskaps lektion, de värkar vara en väldigt vättig å intressant lektion faktisk å de är fan inte ofta jag tycker de.

ikväll händer de inte något speciellt, efter att ajg har käkat så ska jag till min kusin å kolla på film. får se om de slutar med att jag sover där eller om jag åker hem.



morgontrött?

272057-48

första skoldagen idag då, som vanligt orkade jag inte gå upp när klockan ringde så jag snoozade i typ 35 minuter, nån annan som är lika morgontrött som jag?
när jag väl kom upp så sminkade jag mig satte på mig kläder å sen gick jag till skolan. de är grymt blaskit ute å halt så när jag ungefär var framme vid skolan så har vi en uppförsbacke innan skolan som jag höll på å halka i lite diskret, hoppas inte personen bakom mig la märke till de :P

första lektionen var fritidskunskap, ett nytt ämne som vi inte hade förra året, den kursen värkar sjukt tråkig men jag överlever får man hoppas. efter luchen hade vi engelsa, vi har bytt lärare för våran andra engelska lärare/mentor är pappa ledig, blir trött på skolor när man måste byta lärare hela tiden, om man visste om att han skulle vara de, kunde man inte fått en annan lärare då?

om två veckor ska vi ut på praktik i 5 veckor å sen efter dom 5 veckorna är de sportlov så vi kommer vara borta från skolan i 6 veckor, SKÖNT! jag ska arbeta på kryddgården i hökarängen med 2-3 åringar, så de ser jag fram emot.

TACK FÖR ATT JAG FÅR SOVA KLART NÅNGÅNG! =)

tack för en underbar sömnlös natt!
jag gick å la mig runt kvart över 2 å somna inte förns halv 4 -4, å klockan 8 på   morgonen får jag ett sms av jessica från skåne som frågar vad jag har för bild på facebook. hur jävla morgonpigg får man vara igentligen? =) när jag tillslut somnat om så ringer telefonen halv 10  typ å de är min syrra (typiskt) som frågar om jag fortfarande skulle ha kortet, klart som fan att jag ska ha de, varför frågar du för? :D  å när jag tillslut somnat efter de så kommer hon hem halv 11 å öppnar min dörr å frågar om jag ska ha frukost. KAN JAG FÅ SOVA TACK? självklart sa jag ja å somnade nästan om, jag var super trött. när jag väl kommer upp klockan elva så smakar brödet skit. tog en tugga, de va så jävla tort så jag ville inte ha de, drack en halv mugg med oboy istället. bra där.

när jag hoppat in i duschen å fixat mig så ringer jannika, hon glömde att lämna kortet innan hon åkte med cissi så då fick jag vänta i 100 år på att hon skulle komma hem med de så stan med jessica fick vänta ett tag till. när jag väl kommer hemifrån å tunnelbanan är på G så får jag ett sms från jessica "fitta!! jag glömde remsan, vi får ta nästa" tack, de va verkligen vad jag behövde fötter som frös till is å minuter som kändes som timmar. ;)  vi åkte in till stan för jag skulle hitta inomhus skor till fotbollen men de fanns INGENSTANS! hur svårt ska de vara att hitta skor igentligen?  ett tips skulle vara bra på vart man hittar nåra!

efter allt letande efter skor gav vi upp å vi gick till biografen sergel i hötorget. de vart bee movie å den var helt okej, den va lite smårolig då å då. de handlade typ om att bina skulle stämma människorna. nu får de vara färdigskrivet för min del.


image62

nyår

Jag å angelica hade ställt klockan på 12 för vi skulle hinna duscha å så  innan jessica å emelie kom. när klockan vart runt 3 satte vi på oss våra kläder å jessica å emelie kom förbi ganska tidigt för emelie skulle fixa allas hår.
vid 4-5 käkade vi tacos. de va lika gott som vanligt å man käkade tills man nästan sprängdes (som vanligt) ´när vi hade käkar klart plockade jag undan från bordet å emelie började fixa allas hår, alla lockar vart jätte bra tills man klev utanför dörren då frisyren dog direkt, de va lite tråk. vi tog tunnelbanan 20 i 7 från farsta till hökarängen där vi skulle ta bussen som gick till kim. när vi kom fram till kim så badade dom i tunnan å vi stog där som nåra fån å visste inte vart vi skulle haha, men när vi väl kom in till kim så ville jessica angelica å emelie få upp stämningen bland oss 11 tjejer å de funkade väll ganska bra för dom såg jävligt roliga ut när dom dansade  =)
efter ungefär 1 timme om inte mindre så skulle alla tjejer dra till stan, varför ens åka till kim om ni inte skulle stanna?

vi tjejer hade ett nyårs löfte som är jävligt svårt att hålla, å de va att inte ramla i kims trapp, den är sjukt hal å man kan knappt komma ner för den om man är lite på lyset. jag vet absolut inte hur hon lyckades men Angelica ramlade när hon skulle upp för trappen? de var grymt jävla kul kan jag ju påpeka  =) jag höll på att dö av garv när hon höll på att slå ihjäl sig, men hon har mobbat mig i ett år när jag halkade ner för trappen förra året, men jag stog iallafall på benen hela tiden å du låg på magen, så nu är de du som kommer bli mobbad RESTEN av livet efter bilderna på benet :P

klockan slog 12 å alla fick panik å skulle springa ner till fotbollsplanen som låg pricis vid kims hus. de va ganska mycke folk där så de va kul. champange å ett gott nytt år vart de. de va nån jävel som smällde en jävla raket vid oss så jag fick ont i låret å jessicas jacka vart de brännhål i smidigt säger jag bara.

sen när nästan alla hade gått gick vi å la oss i kims säng, de va grymt jävla trångt men jag överlevde även fast min rygg gör lite ont, vi sov 4a styckna i sängen, en på en stol två på golvet (en under en stol) å 2 på en madrass, de va sjukt kul å se hur fan folk kan sova.
vi sov inte många timmar så jag va rätt trött dan efter. jag va lite skakis men de är väll så dan efter nyår ska vara. att man knappt kan hälla upp oboy?


        -trötta dan efter?

RSS 2.0