BLÄ

JAG HAR TRÅKIGT!

lördag kväll

Har redan vart vaken i över 12 timmar å även fast jag gick ypp tjugo över 5 så är jag inte speciellt trött, bara om jag lägger mig ner :P

cupen gick åt helvete å med ett hårt underlag fick jag ont i höftben å allt va de va... ett stukat finger fick jag också och de tackar jag inte för! var hemma runt kvart över 12 kanske å hoppade då in i en dusch och mötte upp Emelie vid halv 2 MYS! vi gick å käkade lunch på ett thai ställe i farsta å de va gott faktiskt. efter de gick vi runt å virrade i farsta ett ta å sen gick vi hem till henne.. satte på en film som heter taken tror jag. de handlar om människohandel å den va riktigt bra faktiskt.. en film jag rekomenderar. sen vart det klippning. emelie friserade mitt hår å jag vart nöjd med de, klippte upp de lite å så.

Väntar på att älskling ska höra av sig så kanske jag åker hem till han om han inte skulle hitta på nått annat.. men de väntar och ser. kommer bli skönt att få sova imorn. kommer inte ha nån väckarklocka som väcker mig när jag helst bara vill sova.. men de kommer väll sluta med att jag vaknar tidigt iallafall!

Ska ni hitta på idag?
En gammal bild :P


fredagkväll

Träffade Markus å wille ett ta för typ en timme sen. dom kom till farsta å vi gick till donken å markus käkade å så. dom skulle ut ikväll dom tråkmånsarna så nu sitter jag här i min ensamhet å väntar på att jag ska packa mina saker och sen gå å lägga mig. ser verkligen inte fram emot att gå upp tidigt imorn!  De ser ut som om det blir bad imorn kväll hos wille iallafall. hoppas på att de blir de. vet kanske inte om de är så bra med min förkylning..... men vafan, kan jag spela så kan jag väll bada. de är farligare att spela antar jag...

Nästa vecka börjar praktiken och jag vet inte om jag ska tycka att de är kul.... visst de är kul att vara ute på praktik, men att behöva göra uppgifter är inge kul, speciellt att göra uppgifter jag inte känner mig bekväm i att göra... visst jag måste lära mig att leda en grupp men jag tycker det är jobbigt även fast det är små barn. och att vi ska göra två ledarskaps uppgifter istället för en är ännu jobbigare.. aja får väll helt enkelt bita ihop å inte tänka så mycke på de..


tidig morgon imorn!!

Vaknade upp vid 9 hos viktor idag å va pigg. gick upp halv 10 och åt frukost och åkte sen hem. har inte gjort nånting sen dess. suttit vid datorn å tog en lång dusch för första gången på evighter för nån timme sen. ska kanske till wille ikväll men  vet inte hur de blir eftersom jag måste upp så jävla TIDIGT. min buss till skogås går från farsta 5 över sex och det är inget jag ser fram emot. Ska spela fotboll imorn och det är därför jag ska upp så tidigt. första matchen är 20 över 8 å då ska vi hinna mötas upp på brandsprutan, äta frukost och sen bege oss ut till ekerö å de tar ju ett ta att åka dit. skönt att man inte behöver åka komunalt iallafall eftersom hallen vi ska spela i ligger mitt ute i ingenstans har jag för mig. aja ska väll inte klaga allt för mycke. de är ju trotsallt jag som valt att spela fotboll så då får jag väll stå ut med tidiga mornar på helgerna?

Vad ska ni hitta på i helgen då?

godmorgon världen

Är hemma idag också å de är skönt att vara hemma en extra dag. mår ganska bra dag faktiskt. hostar nästan ingenting å snorar ingenting så imorn blir det skola men bara en lektion eftersom sista lektionen har vi idrott å vill int vara me på den eftersom jag varit sjuk å ska spela fotboll i helgen.

Blir så arg över att det har snöat så mycke under natten. Ska snön aldrig ta slut eller? Vi kommer aldrig kunna träna på onsdagar om de ska fortsätta vara snö å is. de kan vara skönt ibland att få slippa en träning men nu har de varit så att man inte kunnat träna på planen två onsdagar i rad å de kanske blir en tredje gång!

fortfarande sjuk

Är fortfarnade en sjukling men de har blivit bättre sen igår å de är skönt. men jag är fortfarande hostig och snorig.  Mamma och petta va hos läkarn idag och om jag inte vart frisk tills söndag typ så skulle jag också till läkarn.. men tror inte de är nå fara med mig. kommer väll bara vara hemma idag antar jag å nysa/snora vidare.. jag nyser typ hela tiden å de är ganska jobbigt. men jag skriver kanske ett inlägg senare.

hemma från åland å är... sjuk

Jag har gått å blivit en sjukling... nu är alla i familjen sjuka så alla är hemma just nu. jag är jätte förkyld å snoret bara rinner så snart får jag väll en jätte röd näsa som en riktig clown. orkar verkligen inte vara sjuk för då måste man ta igen allt i skolan och så kommer jag säkert missa en turnering i helgen om jag inte blir frisk!!!

Jag hade det bra på Åland men i lördagskv'll hade jag sååå himla ont i kroppen efter matcherna på dan och dom osköna läktarplatserna och smärtan höll i sig sill söndan å de va inte kul. vi kom iallafall till final på 2 gjorda mål och ett insläppt.... och vann gruppspelet på målskillnad, de är ganska bra tycker jag. men vi förlorade tyvärr finalen med 2-0 och jag är så besviken över att vi inte fick någon medalj!!! de är ju de man spelar för... för att veta att man ska få något som tyder på att man har gjort bra ifrån sig. nej men nu ska jag sjukla vidare å kanske lägga mig i sängen å tycka synd om mig själv. Ha de fint.

Söta bilder från mig i finalen (Jag va faktiskt på bollen på den första bilden även fast de inte ser ut som de...)



Åland idag =)=)=)

halv 5 ska jag alltså vara på brandsprutan i skogås och då är vi berädda på att åka till grisslehamn och sen ta båten till Åland. De kommer bli kul tror jag å jag hoppas verkligen matcherna går bra och att man inte gör bort sig. men de hoppas man ju alltid, spelar ingen roll vad de är för match.


Igår ringde spårvägens tränare och ville få mig att provträna där. han hade tydligen hört att jag va bra av farstas tränare tror jag. men jag tackade nej så länge. jag trivs i skogås så jag stannar nog ett ta till.. men man vet ju aldrig. men jag tycker att det är kul att en annan tränare ringde, för de har aldrig hänt förut å trodde aldrig att de skulle hända heller :P men nu har de hänt så kan aldrig klaga på att de  aldrig har hänt..


Kommer antagligen inte skriva nå mer inlägg i helgen, troligtvis så skriver jag ett inlägg på söndag när jag kommer hem om de inte blir för sent å jag är för trött... ha en bra helg!


Mys i klassrummet




Fan vad jag blir irriterad på dataorn!!!! jag kan inte lyssna på musik på youtube för man måste ha adobe flach nånting men jag kan inte ladda ner de, så jag kan inte ens lyssna på radio å jag har typ inge musik på datorn.... någon som kan hjälpa mig?????

skoooola

Sitter fortfarande i skolan å vi har faktiskt lekt lite i typ en timme å de har varit skit kul. vi har suttit flera styckna runt ett bord satt bara huvudet syns å så får man inte visa tänderna och så ska man kolla på någon å säga bläckfisk (utan att tänderna syns) å om pesonen börjar skratta åker den ut.... vet inte om ni fattar men de va grymt kul... nu sitter jag bara här å låter tiden gå så att jag får komma hem å börja packa å sen åke till älskling<3

Åland imorn!

Sitter nu i skolan och har svenska och de är inge kul alls! håller fortfarande på med min essä för jag skulle lägga till lite saker. men hon tyckte iallafall den var bra men den ligger ändå på G nivå å de skulle ju vara kul om man fick vg på någon uppgift iallafall så att man har chans till högre betyg i den här kursen!

Idag slutar jag 4 och har kommunikation sista lektionen i fyra timmar, hoppas vi gör nått intressant så att man inte somnar! När jag kommer hem ska jag börja packa lite eftersom jag åker på turnering imorn å de är ju på Åland så man måste ju ha me sig mer saker än bara fotbollskläder. Kommer åka hem till älskling sen när jag är klar med packingen... han lät sur igår så jag hoppas han inte är de idag. han sa ioförsig att han inte va de men jag tror han va de iallafall.....

Vi har ju ny data hemma så jag har inga bilder eller någonting så de lär inte bli så mycke bilder för tillfället.. men vi ska köpa usb minne å fixa de satt musiken kommer över och bilderna.

Godmorgon världen vilken....

Underbar dag..... fan man kunde ju knappt gå imorse för de va så jävla halt, fick typ gå i snigelfart för att inte rammla. har iallafall historia nu å nu håller vi på med franska revolutionen. lite intressant är det faktiskt även fast jag inte är intresserad. Idag ska jag iallafall träna. hoppas planen är bra för annars blir det att löpa å jag orkar verkligen inte de... plus att de säkert kommer vara halt å då är de verkligen inge kul att springa... men de är inte jag som bestämmer så de är väll bara att lyda.. Vad ska ni hitta på idag?

Vidrit väder

Nu sitter jag här hemma å har nyss ätit donken mat.. de var nuggets meny å de är så gott =P  Ska ringa sötsaken vid 6. vill inte ringa innan för han skuille sova efter jobbet å jag vill egentligen inte väcka han... men han sa att de bara var att ringa så då får jag väll göra de.
På fredag åker jag till Åland med 14 styckna från laget. det är en turnering som heter Damälvan som vi ska va me i å jag längtar dit faktiskt.. skönt att göra nått annat än å bara träna å jag har ju faktiskt sett fram emot de här ett ta nu så jag hoppas det blir lyckat.
Fan vad vädret är vidrigt just nu.... Slask å blött är det så när de fryser på under natten imorn så kommer de va skiiit halt ute. idag höll jag nästan på att komma försent till skolan lixom för de va så halt. kan våren inte bara komma med storm nu så man slipper dehär äckliga vädret!

Förresten jag fick VG i engelska så jag är glaaaad =P

godmorgon

sitter nu i skolan å har skapande verksamhet... ska måla av en bild, men jag får bara rita med raka sträck så får se hur de går.. jag  är ju inte direkt bra på att rita. idag ska jag nog åka hem till viktor å lata mig. igår va han ju med calle. men de va ganska skönt att vara hemma ändå. jag fick sova lite längre å fick gosa in m ig i hela täcket å ta hur mycke plats jag ville. men de är ändå mysigare att sova två!

Naturkunskap? Nej tack

Hade naturkunskap sista timmen å jag fattar verkligen INGENTING å då blir lektionen huuuuur tråkig som helst å då blir jag jätte rastlös. förstår inte hur jag ska klara dendär kursen faktiskt!!! Slutade iallfall 4 å då sprang jag hem å käkade en macka å drack Oboy. va så himla hungrig eftersom jag bara hde ätit fil å flingor på hela dan...

Nu sitter jag iallfall här hemma å jag precis skrivit klart en essä som skulle vart inne förra veckan. men vart iallafall klar med den nu så jag slipper komma tidigare till skolan imorn å göra klart den.. hade lite problem nu i slutet men de ordnade sig och jag får väll göra omde om hon inte blir nöjd. Har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra ikväll. får se om de går nå bra på tv så kanske man kan gå ner å köpa godis eller nått å att bli tjock på.. jag försänar de för jag har sån himla träningsvärk.....

Vad ska ni hitta på ikväll?

Aj

igår tränade ajg för fullt och det känner jag idag! vi körde body pump och styrketräning å jag har typ träningsvärk i hela kroppen.. men då känner man iallafall att man har gjort nån nytta. Idag händer det inte mycke alls. går i skolan till 4 sen har jag inga planer. måste göra lite läxor så får se om jag gör de sen. nu ska jag ha svenska. Ha de bra /Tina

En helt okej lördag

Halloj... kvällen igår vart helt okej även fast vi inte kunde bowla. jag å jessica tog bussen från hökarängen 20 över 6 å så begav vi oss till huddinge. Det va jag ´jessica danny markus å wille som badade å basta. de va skönt fast eftersom jag har ett står under knät så va de inte så skönt i början när jag hoppade i för de sved lite...

Efter badet gick vi upp till wille å kolla på tv å sen vid 10 gick vi ner och hyrde film, kommer inte ihåg vad den hette... men den va helt okej faktiskt å slutade sorgligt. tycker inte om när filmer slutar sorgligt, menmen.

om en timme ungefär ska jag ta bussen tills skogås å ska då Träna med laget. vi ska gymma idag, men de blir pass, så de väntar å ser vad vi får göra för kul/jobbigt. Det är en timme så det är lagom. ska sen till viktor å slappa antar jag, så de blir en lugn kväll. Nästa helg åker jag ju till åland på turnering så de ska bli kul antar jag.. skönt att komma bort å göra nått annat på helgen....

Vad gjorde ni den här helgen?


Bjuder på en söt bild när miss X skulle hjälpa Mr X att ta av sig byxorna:P

Ändrade planer för dagen

Ikväll står det Bad/bastu och filmtittning hemma hos wille. vi skulle bowlat men eftersom jag å jessica inte va över 18 så gick inte de så de de va lite tråkigt.... kom hem från träningen för yp en timme sen å jag har fått ett "bränn/skrap" märke under vänstra knät. inte skönt kan jag påpeka, menmen, får skylle mig själv om jag inte använder knäskydd.

Vad ska ni hitta på idag?

Today

Nu sitter jag vid datorn här hemma å väntar på att jag ska gå till skolan. börjar ju 12 å har då hälsopedagogik och sen idrott å då ska vi bada förhoppningsvis. Vet inte vad som händer och sker sen men de får man ju se då... Vad ska ni hitta på idag?

Jag måste försöka hitta nån som är bra på att skriva CV så jag kan få lite hjälp. jag måste skaffa ett extra jobb å tänkte lämna in ett på konsum så får man se vad de leder till. Jag är verkligen fattig å kan inte göra nånting.... å jag vill inte att mamma å dom här hemma ska betala  allt som gäller fotbollen.. dom måste lägga ut pengar hela tiden å nu vågar jag knappt fråga längre!!!! Måste betala in 350 kronor den här månaden å jag typ skäms för att fråga.. men jag måste väll de antar jag... jaja ha en bra dag nu iallafall /Tina

....

I brist på annat så lägger jag in en bild på mig själv


15/1-09

Skoldagen idag gick helt okej faktiskt, allt flöt på som de alltid borde göra. kom en bit på svenska uppgiften om att skriva en essä. har bara en liten bit kvar att göra så de är skönt. slutade även 2 timmar tidigare idag för att läraren va inte i skolan så vi fick en uppgift att att göra som tog ungefär 2 timmar. nu ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. blir väll kanske att åka till viktor om jag orkar å om han vill...

Igår va de första fotbollsträningen på länge å de gick ganska bra faktiskt.. kände mig skit slö i början men sen rullade de på å jag vart bättre med tiden.. har börjat våga lägga mig lite mer nu också. måste bara lära mig att skjuta ifrån mer med benen å att kunna "slänga" mig till höger också.. måste även lära mig att slänga mig i luften och att få iväg insparkarna.. men de kommer väll får man hoppas.

HAr inte så mycke att skriva så jag sätter stopp för mig här. /Tina

Träning är jobbigt men bra

Sitter nu i skolan och väntar på att ha naturkunskap., inte ett ämne jag hade önskat iallafall! jag sög på no i grundskolan å de är typ dom ämnerna vi kommer läsa i naturkunskapen.... hade historia imorse klockan 8 å jag va grymt trött imorse, men de kommer jag väll alltid vara.

Igår var jag så duktig å åkte å träna med angelica. vi tränade ben å lite mage.. ska träna idag också men fotboll. de var ett ta sen så får se hur trött man blir efter den träningen.... slutar halv 5 idag så jag kommer vara slut efter skolan också., så de blir jobbigt att träna på onsdagar tror jag. menmen kan inte göra nått åt saken. Vad ska ni hitta på idag? /tina

länge sen sist

4 dagar sen jag skrev nu, men har inte orkat å har typ inte haft nått att skriva om.... i fredags iallafall så åkte jag hem till angelica å vi gjorde tacos. vart 95 kronor fattigare. synd! vi va hemma hos henne å gjorde typ ingenting. gick ut med tyson vid 12 eller nått sen åkte jag hem å sov.. i lördags åkte jag hem till viktor å bara slappade typ hela dan. de va skönt för jag va verkligen trött, vet inte vad de är med mig, är fan trött hela tiden!

Igår (söndag) så va jag, jessica, markus och wille å bada å basta hos wille, trevlans trevlans., vi badade inte så mycke för de va sjuuukt kallt faktiskt. å jag är ju en badkruka:P men jag badade iallfall mer än markus så jag är stolt! kunde inte sommna igår så jag vart irriterad. somna 2 kanske... å idag är jag på halv dåligt humör för jag fick veta en sak igår som inte gjorde mig glad! menmen idag händer inte mycke! får se om jag åker hem till älskling sen... ha de bra

usch

Sitter i skolan nu å har svenska, har skit tråkigt. Jag vart galen igår när jag skulle sova..... jag gickå la mig i sängen halv 9 å släckte lampan 9 men jag kunde absolut inte somna! så klockan 11 gick jag upp å käkade mackor för jag vart så hungrig. sen gick jag å la mig igen å somnade inte förens 12-halv 1 nån gång. sen vaknade jag vid 4 å va typ pigg. vart helt galen. hoppas de blir bättre ikväll.... idag händer nog inte mycke. ska försöka göra två svenska uppgifter jag inte har gjort, får se hur bra de går.. vad ska ni små saker göra idag då? /tina

shopping i stan

Vaknade vid 6 första gången imorse gå älskling skulle till jobbet. förstår inte hur han orkar gå upp så tidigt varje dag, man vänjer sig säker. men ändå. jag vaknade till å från fram till 12 då jag gick upp å gjorde frukost.. gjorde i ordning mig å sen åkte jag in en sväng till stan. jag gick bara i sko affärer men fan jag hittade ingenting!! finns fan inga fina skor för tjejer som inte är klackskor!! TÄNK PÅ ATT ALLA INTE GÅR I DE VARJE DAG!!! när jag tänkte åka hem så kom jag på att adidas affären låg runt hörnet så jag gick dit å kollade lite, efter ett tag så käpte jag iallafall ett par vita skor. vad är det med mig å vitt egentligen?!!! aja, de va dom ända som fanns typ har vart överallt men har inte hittat nånting så de fick bli dom.

Det blir en lugn kväll idag iallfall. ska försöka hoppa i säng runt halv 9-9 å försöka somna då också.... eftersom annars kommer jag inte vilja gå upp imorn. måste gå upp runt 7 eller nått satt jag hinner äta frukost i lugn å ro. har ju en lång dag imorn... som alla andra jävla piss dagar. aja. ha de bra /tina

<3


Skit!!!!!

Åkte å träffade viktor igårkväll å sov där.  har varit jätte degig idag å sov till typ 12, sötnosen vaknade vid 10 å satte på tvn, själv somnade jag om, trött som jag var. kom hem vid halv 6 å nu gör jag ingenting. snackade med wille men han får inte tag i mupparna, men han skulle höra av sig sen? får se hur sent de blir, om han ens hör av sig!

kollade mitt schema igen för typ en timme sen å nu har de blivit ännu sämre! förstår inte människan som lägger schemat. han måste ju vara helt sjuk! Jag blir helt gaaalen! slutar fan sent varje dag, å de är jag fan inte van vid. plus att jag börjar 8 tre dagar i rad. sorry babe men nu blir de inte lika många nätter med mig på ett ta! aja ska fortsätta att tråka. hoppas ni har haft en bra dag iallafall. Puss

3/1-09

Nu har dagen gått och det jag har gjort är att jag varit i centrum och kikat lite. ville hitta ett par skor men efersom farsta har sånt litet utbud så kom jag hem utan skor. de känns som om de bara finns  killskor nu för tiden, aja får åka in till stan nån dag å kolla lite. just nu väntar jag på att älskling ska höra av sig, han är på dop så de kan bli när som helst faktiskt, vill heller inte ringa å störa, så jag får ha tålamodet att vänta. ska väll träffa han sen å antagligen ta de lugnt. vad ska ni hitta på en kväll som denna? /tina


Juste, glömde bort att säga att jag har fått ett SKIT schema. ville bara påpeka de så folk ska tycka synd om mig. Puss

bilder fån nyår






















lite om nyår

Hallå där alla mina små kycklingar. kan berätta lite om nyårsafton om ni vill! Kvällen började med att jag å familjen åkte hem till jennifer å käkade middag, de bjöds på ugnsbakad kycklingfile med potatis för "barnen" och räkor till dom stora. ni kan ju gissa vad jag valde;) pratade lite skit me jennifer å så. sen vid 8 kanske åkte jag hem, fick sällskap av jennifer till t.banan för hon skulle till tallkrogen. När jag väl var hemma väntade jag på jessica ett ta, sen tog vi en varsin öl/cider å sen begav vi oss till huddinge där vi fick vänta på att Wille skulle möta oss. de tog en liten stund satt mina tår va helt stelfrusna kan jag tala om, men när han väl kom så begav vi oss till hans mormors  lägenhet. de va lte folk där när vi kom å de va trevlans att träffa grabbarna igen faktiskt, de är ju inte så ofta vi ses, men de är kul när de väl händer.

Det började bra å vi hade jätte trevligt, sen vart klockan 11 ungefär å älskling kom dit full å glad =) han kom dit för min skull så de va lite sött faktiskt. när klockan slog tolv gick några ut å kolla på fyverkerier å va allmänt glada. de gjordes snöänglar från en viss full person men de va bara kul, sen drog vi in igen å partyt fortsatte. Sötnosen drog vid 2 typ å efter ett ta efter han gått så spårade en person ur å de va inte de roligaste jag sett i mitt liv kan jag tala om.

Vi står några i köket å helt plötsligt reser han sig upp. full som en kastrull! slår sönder fönsterrutan, å när båda rutorna har gått sönder, dyker han ut genom fönstret! Jag fick VÄRSTA shjärtattacken kan jag ju bara tala om! de va från typ tredje våningen satt de va ju ganska högt. men han klarade sig som tur va med en bruten axel å en bruten fot. Tack å lov!

Sen vart de bara att sätta igång att städa lite, jag städade inte så mycke. kände mig mäst ivägen när jag var på undervåningen. men vid 5 kanske gick jag jessica, danny hem till patrik. så slaggade vi vid 6 tiden på morgonen. vaknade sen vid 12 helt å hållet å va ganska pigg, jessica med. å de uppskattades inte utav en viss person. haha men kul hade vi iallafall:P


Igår åkte jag hem till viktor. kom dit vid 4 å sen begav vi oss till hans syster å va där till typ 10, vi gjorde inte nå speciellt där. åt lite mat å så. sen gick vi hem å jag somnade som en stock, va grymt trött.

Idag vaknade jag å sötnöten vid halv 1 ungefär å busade lite, de va faktiskt kul. garvade satt han börja skratta. de är inte så ofta man gör de kanske. åkte hem å käkade tjockis mat å sen drog jag till jessica i snövädret. kollade på filmen björn gustafsson å svullade chips å dipp. men de är bara kul. sitter nu här å funderar på att snart gå å lägga sig. Hoppas ni har de bra. Puss på er

RSS 2.0