kärlek

Live, Love, Laugh!
du är en del av livet jag lever.
du är en av personerna som jag älskar.
och du är en person som jag älskar att skratta med!

Jag älskar dig trots, motgångar!




torsdag

jag är fortfarande förkyld, men har jobbat ändå hela veckan.. det känns fel att säga att barnen inte får vara på förskolan när dom är sjuka, men de är okej att vi är där när vi inte är helt friska..  hade jag fårr välja hade jag nog varit hemma idag, men då åker jag väll på förstadagsintyg nästa gång jag måste vara hemma, å de orkar jag inte. så de är bara att gå till jobbet! jag slutade kvart över tre idag så de va skönt iallaflall, och imorn har vi planeringsdag vilket betyder att vi har en barnfri dag vilket kommer bli ganksa skönt faktiskt.. med tanke på att jag inte mår helt bra!

jag måste packa idag också för att imorgon åker jag till åland för att spela fotboll, och jag ska va där till på söndag. jag orkar knappt packa för att jag känner mig så slut i huvet.. undra hur de då ska gå å ha match om jag inte blir frisk...

nu väntar jag iallafall på att mamma ska komma hem så jag kan laga mat...
eller hon kom nu så de är dax att jag börjar.. de ska bli tacofyllda paprikor i ugn.. önska mig lycka till ;)


tisdag

äntligen är tisdagen snart avklarad!! nu har jag bara två normala arbetsdagar kvar, å sen på fredag har vi planeringsdag innan helgen är välkommnad!! jag åker ju till åland på fredag för å spela damälvan, vilket ska bli super kul.. jag hoppas bara att jag lyckad bli frisk innan de.. jag har åkt på en förkylning så jag kan knappt andas med näsan.. de va jätte jobbigt att somna igår, så jag hoppas att det går bättre idag!!

onsdag

just nu ligger jag å kollar på när mamma kör tennis på mitt nintendo wii. de ser skit kul ut för hon vinklar kontrollen roligt å hon gör allt så långsamt men hon får iväg bollen iallafall... nästan alla gånger :D snart ska jag hoppa in i en dusch, sen ska jag mysa ner mig i sängen tror jag!

snart är de helg :D


tisdag

jag har sån träningsvärk i mina ben + rumpa efter träningen igår.. jag vill inte ens veta hur ont jag kommer ha imorn :D skulle köra "box" med angelica imorn, men jag hoppar de för jag kommer ha för ont. så de får bli träning nån annan dag istället =)

de va en helt okej dag på jobbet idag faktiskt.. jag har haft en inskolning som går jätte bra så jag är nöjd med de!! och nu kommer veckan bara springa iväg.. för att nu har ju tisdagen passerat, och det betyder ju snart helg ;) i helgen blir det fotbollsträning, biomys eller något med viktor och en fika med angelica,, hon vet bara inte om de ännu ;)

jag beställde förresten en kamera i torsdags och den kom igår.. så nu kan jag ta kort så man slipper se ut som ett spöke... min andra kamera jag hade vart man vit av blixten å jag lyckades aldrig fixa de, så då vart de att köpa en ny kamera istället... men jag är nöjd med den jag har nu,,.  de blir perfekt till min semester i februari. då ska de bli massor av kort... förmodligen bara på mig eftersom ingen av dom jag åker med tycker om å fotas... de tycker inte jag heller om,,, om man inte kan va med å bestämma om den ska raderas eller inte ;)
 
nej men nu får jag sätta punkt för idag.. ha en trevlans kväll!

idioti?

ena dan klagar du på att du alltid får laga maten å ingen annan gör de,, sen när man kommer hem efter jobbet å frågar om jag kan få testa å laga en rätt.. då låter du sur för att ett innehåll i maträtten är "äckligt"... men attt "vi" kan äta de..  skit i de då å laga mat själv!! här försöker man vara snäll.. men nej då duger de ändå inte..


fredagsmys

Nu är den här arbetsveckan slut och det är hur skönt som helst! har varit hur trött som helst hela veckan,, å sen så möttes jag av ett brev/mejl på jobbbet idag som va mindra kul... men de löser väll sig få jag hoppas.. älsklingen min kommer om en liten stund <3 sen ska jag iväg å träna med  emelie och sen ska vi soola!!
sen ikväll blir det good mat.. ser fram emot kvällen <3 hoppas bara att den slutar bättre än vad den brukar göra ;)

long time no see

oj, nu va de över en vecka sen jag skrev igen!! jag har bara inte orkat, men de har inte hänt så mycke ändå! de som har hänt är väll att jag har börjat jobba efter lite ledighet. jag har varit trött heeela veckan och det är sjukt jobbigt!! jag har hunnit åkt på en kryssning med 7 andra tjejer... å så många tjejer ska inte vara tillsammans haha :D men de gick ganska bra ialalfall :D jag har även hunnit skaffat ett gymkort på sats och tränat core en gång.. ska tllbaka imorn förmodlingen å gyma lite ;) sen på söndag blire spinning å core direkt efter varandra.. nu jävlar ska jag träna å bli smaaaal... måste sluta äta skit bara också.. men de är en annan femma =p

skulle till tatueraren idag också å fylla i min tatuering lite.. så jag åkte direkt efter jobbet, sen när jag kommer fram så är han inte där för han har ont i nacken, å han hade inte ringt mig,,, jag kommer inte ihåg om jag har gett han mitt nummer eller inte,.. men jag har för mig att han fråga efter de när jag va där---- man han har iallafall inte ringt å avbokat tiden,.. så de va tur att jag inte hade så långt att åka! så nu lär jag behöva vänta till typ mars eftersom jag åker utomlands om typ en månad... menmen.. då hinner jag iallafall sola lite solarium innan jag åker så jag får en liten grundfärg.. man måste se de positiva i allt också ;)

imorn är det fredag, och då kommer viktor å syrran hit å äter fondy.. de är skit gott :D så de ser jag fram emot. god mat å trevligt sällskap.. de kan ju inte bli bättre ;) nej men nu avslutar jag inlägget med några bilder från kryssningen! tjing!


nyårsafton

nu har även nyårsafton passerat och det vart en lugn kväll. jag å viktor käkade mat hemma hos mig, och sen begav vi oss till vårberg till hans syster.. vi va där ett tag innan vi gick in till hennes granne som också hade lite party.. dom hade lite öppna dörrar så man kunde vara lite vart man ville.. klockan slog 12 och jag fick min
nyårs-kyss under alla fyverkerier, så då vart jag glad.. egentligen behöver inte nyår vara så speciellt om man firar med dom man tycker om.. tyvärr så kunde jag inte vara med alla dom jag hade velat vara med... men de kommer nya år!  =)


RSS 2.0