Valborg

Idag är de valborg å de blir i nyktert tillstånd för min del, jag har ingen lust att festa så de blir att Malin å jag gå till nån brasa å tittar på elden å massa barn som springer runt helt hysteriskt;)  har inte så mycke mer att skriva än att de har gått två dar nu sist å de är lite tråkigt! :/

Ha en trevlig Valborg!

dagen.

Har som vanligt inte gjort nått speciellt idag.  va i skolan från tio i 11 till 3 å de va grymt segt för vi inte gjorde så mycke på dom lektionerna vi hade, sen gick jag hem å sen åkte jag till gymet för å ge angelica 200 kronor som jag hade lånat. va lite tjurig idag å de ber jag om ursäkt för, men alla har sina dåliga dar. har bara varit hemma sen dess, gick ner till hemköp lite fort å köpte gurka å dipp så nu sitter jag å äter på de. gott!

Har inte så mycke mer å skriva, men ni får sa en så trevlig kväll så skriver jag senare eller imorn kanske. vem vet?


K*K Domare!

Det är jobbigt att vänta på sms som aldrig kommer :/


Kom hem för ett ta sen, jag är ganska trött nu faktiskt. Matchen slutade 2-2 å dom gjorde mål på straff å friläge så jag kan inte skylla på att jag gjorde så dålig insats iallafall, jag stog mest å kolla på när domarn dömde helt efterblivet, han gav typ halva laget gult kort för saker han inte ens såg, helt jävla cp. vi hade vunnit om vi hade haft en annan domare!

Nej men nu så ska jag gå å äta lite pannkaka å sen ska jag gå å sova :P SOVGOTT!

-

Det verkar som om de blir tredje gången gilt, men vad ska jag göra åt den saken? de är bara att gilla läget och gå vidare :/  men jag hoppas de löser sig. De gör jag verkligen!


Om 30 minuter tror jag(?) kommer Jens å hämtar mig sen beger vi oss ut till djursholm där jag har match (nej jag har inte börjar igen, men stefan frågade om jag kunde ställa upp) De käns lite jobbigt att de är däborta för jag kommer komma hem ganska sent eftersom matchen börjar klockan 8. Jag får hoppas att den matchen går lite bättre än hammarby matchen. HERREGUD! dom är helt värdo jag blir fan deprimerad men jaja, de kommer fler matcher.
Snart är de Valborg också, har inga planer alls, har inte ens pratat om de, så jag får se vad jag hittar på, kanske blir en hemma kväll med mig själv om  mamma inte är hemma, om hon är de så får jag hitta på nått annat.

En låt jag har fastnat för är Beautiful med Chester see, den är helt underbar och jag tröttnar inte, jag tror jag satt å lyssna på den i 1 timme igår <3

aja önska mig lycka till så skriver jag senare ikväll eller nån annan dag, ha de bra!

.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful yes to me


Åh, man ska inte tycka om folk, de är lättare att hata istället för då slipper man allt problem! aja hoppas de löser sig tillslut iallafall!

onödigt inlägg :P

Sitter i skolan å har jätte tråkigt, har matte nu å alla jag brukar äta mat med har redan gått ner till matsalen så jag får vänta tills katarina kommer tillbaka så hon får hålla mig sällis. jaja skrier mer sen tror jag, ha de bra

halv långt å tråkigt inlägg ;)

Godkväll! :P Dagen har vart väldigt slapp. jag började 10 i 11 å hade då livskunskap. vi gjorde fan ingenting på den lektionen å de är bara jobbigt å sitta å göra typ ingenting, Anja stog bara å prata i 1 timme å sen så skulle vi diskutera i små grupper om vad vi tyckte om Joakim som var totalförlamad å inte fick nån hjälp av kommunen å shit allt var de va. Efter den lekitonen hade vi lunch, å jag kan ju säga att jag knappt ville å in i matsalen! Idag var de pyttipanna å de HATAR verkligen jag å de luktar inte gott nånstans, så jag drack lite äppel saft typ? å sen delade jag å Katarina på en kladdkaka ;)
Sen hade vi ULOS som också var tråkigt, tycker inte att vi lärde oss nånting på den lekitonen, gick igenom sånt vi redan hade gjort å de va ju inte mycke att hurra över.

Så har väll min dag sett ut typ, har inte gjort nånting annat. nått som är posetivt är ju iallafall att solen lyste riktigt starkt idag, de kändes som sommar nästan i solen, jätte varmt var de iallafall.

Imorgon är jag ledig för de är resursdag i skolan imorn å jag har inget att ta igen så jag får försöka sova ut å kanske ta en liten promenad imorn om jag har allt för tråkigt. Ska ta mig ner till gymmet också med angelica å sen ska jag kanske träffa Viktor om jag får som jag vill =) aja skit samma får sitta här med min fanta å mina kakor å vänta på att bli lite trött, skriver kansek ett godnatt inlägg senare eller så skriver jag när jag har lust att babbla om sånt ingen bryr sig om. aja ha de bra så länge

Städdag

Idag känner jag mig duktig! jag har städat mitt  rum och min garderob. Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag hoppas att jag hittar på nått å inte bara sitter hemma i min ensamhet;)

image121image122
image123



BAJEN! <3

Här sitter jag i datarummet å käkar godis, vilken tur att man tränar lite så man inte blir så tjock :P Hammarby matchen var ju klockren å "poppen" var ju grym! matchen slutar 2-1 å de va petter å paoulinio eller hu han stavas som gjorde mål. petters mål  helt underbart!

Skoldagen var heeelt onödig, men de va en skön dag. Jag började 11 som vanligt å hade matte i 1 timme å den lektionen brukar vara 80 minuter, sen gick vi till farsta teater å kollade på en musikal. jag tycker inte om å kolla på sånt, men den fick godkänt. I helgen har jag ingen aning om vad som händer, hoppas bara inte att jag behöver vara hemma.


tycker inte om rubriker

Sitter i skolan nu å jag har Lunch rast. Maten smakade skit, men de brukar den ju göra i skolan.(förutom när det är pannkakor :P) Idag skippar jag idrotten sista lektionen för jag å Angelica sks hinna träna, jag går bara dig p skrier i att jag är där sen kan jag gå. svenska lektionen börjar om 10 minuter å då ska vi få tillbaka proet vi gjorde å så ska vi fixa till de så de blir bättre, hoppas jag fick G så jag inte behöver göra om så mycke. senare idag vet jag faktiskt inte vad som händer, men de är väll som vanligt antar jag aja ha de bra så kanske jag skriver senare om de hänt nått roligt eller tråkigt, hejdå

händer inte så ofta

Jag har gjort nått bra idag. jag va å handla mat me syrran nyss, de är inte ofta jag gör de helt frivilligt :P Tacos blir de iallafall, jag som valde mat, då är de klart de blir god mat ;)

100%

Idag har det vart en varm dag å de är så skönt. Skoldagen gick ganska fort faktiskt, Vi hade prov första lektionen i fritidskunskap och jag trodde jag inte skulle kunna nånting men de gick faktiskt bra, jag hade alla rätt å de va 10 frågor, så de va ju bra :P har G i den kursen nu, hoppas jag får högre betyg sen =) Idag händer inte så mycke tror jag, kan ju kanske försöka skriva på min livskunskaps läxa, men eftersom jag är så lat så lär ju inte de hända, man kan ju alltid drömma :P

Hammarby - AIK matchen var ju igår å jag trodde jag skulle dö. de va gämt nästan hela matchen å jag vart jätte glad när chanko gjorde frisparks målet för hammaby!!! men sen att AIK fansen förstör för bägge lagen är ju en annan femma. De är så onödigt! bara för hammarby är bättre än AIK, sen att AIK får en skit straff i förlängningen kan man ju inte göra nånting åt. Lite pinsamt för AIK faktiskt HAHAHA

varför sitter jag vid datorn?

Jag är fortfarande stressad! när jag skulle träna efter skolan så ringer mamma när jag sitter på bussen å säger att vi har utvecklingssamtal, jag hade glömt  bort de så de va ju bara att vända igen. när vi väl är i skolan så väntar vi i 10 minuter å min mentor kommer inte så jag frågar i personalrummet efter henne å då får jag svaret att hon är sjuk. kan hon inte meddela de? sur vart både jag å mamma! sen begav jag å angelica oss till gymmet där vi gick/sprang på löpbandet i 15 minuter å sen tränade vi benen i ungefär 35-40 minuter å sen sprang vi i 5 minuter till. har nyss duschat å har fortfarande inte hunnit tränat nått till provet, jag får sitta uppe lite längre idag.
Hammarby - AIK matchen börjar ju klockan 8 så jag kan inte träna då tyvärr så jag får börja plugga efter matchen ÖNSKA MIG LYCKA TILL, de behöver jag verkligen!!! (om jag får IG så är de inte mitt fel! har inte kunnat öva över helgen för A tappade ju bort mina papper)


stress dag!

Idag blir det en jobbig dag! Jag slutar 20 över 3 å sen ska jag hem, packa mina saker å bege mig till gymmet där jag möter Angelica. jag kan inte träna så länge för jag måste hem, plugga, äta lite plugga lite till eftersom jag har prov imorn å har inte kunnat plugga nått eftersom miss A råkade tappa bort mina papper å sen är de Hammarby-Aik å de vill man ju inte missa! kommer sitta å hålla tummarna hela matchen å hoppas de räcker till en vinst. men nu så ska min lektion börja som kommer vara i 2 timmar å 40 minuter SUCKSUCKSUCK jag orkar verkligen inte!

TÄVLING! =)

Nu är jag med i Jennifers Tävling där man kan vinna skönhetstester :) gå med du också!
(klicka på bilden)


:S

Ena halvan av mig får ångest över att sluta spela fotboll och den andra halvan mår bra.. hur går de till? för 6 månader sen tillbringade jag min tid till att träna 3 ggr i veckan ungefär å sket i att folk tyckte jag va tråkig. nu när jag inte har tränat på ett tag och hittat på olika bortförklaringar till varför jag inte kommer på träningarna så har jag känt mig fri på nått sätt, jag har tyckt att de är skönt att bara sitta hemma, eller umgås med folk, men nu när jag har bestämt mig för å sluta så känner jag nästan tvärtom. När jag sitter hemma å  inte har nått att göra på kvällarna så kommer jag längta tillbaka till fotbollsplanen, jag kommer vilja sätta på mig benskydden som inte luktar rosor å jag kommer vilja sätta på mig målvaktshandskarna och göra mitt bästa för att inga bollar ska in i mål.

Men nu har jag iallafall bestämt mig för att sluta med fotbollen, ta uppehåll iallafall till hösten, och sen se vad jag igentligen vill. fotbollen fick mig iallfall att ändra på formerna å gå ner dom dära kilorna jag inte behövde ha, och fick mig att skratta när jag behövde de som mest. jaja skit samma, ångrar jag mig så gör jag de å då får man flörta lite med mamma å kolla efter ett nytt lag jag kanske tycker om.

aja nog med de nu, ha de bra!

?

Borde jag bli orolig? :S
Jag hoppas inte de!

klippklipp

hihi, Emeloiisan klippte nyss mitt hår. TACK SÅ MYCKE! det är bra när nån man känner går frisörlinjen ;) aja nu säger jag godnatt så skriver jag imorn/idag igen hade bra!


emeloiisan:)

Nu ska jag packa saker å sen ska jag hem till emeloiisan å sova där. de kommer bli kul för de va 100 år sen vi träffades, vi har knappt snackat nått heller,  men jag skriver mer imorn tror jag, Hade!

Är jag för snäll?

Provet sög ju men jag hoppas att jag iallfall får ett G annars så är de bara att fixa texten satt de blir till ett G, de sög ju att Amanda råkade tappa bort mina papper som jag behövde till provet på tisdag i fritidskunskap, men de är sånt som händer. är jag för snäll tycker ni?

Det har inte hänt mycke sen jag kom hem, tog de lugnt lite me syrran, vi kollade på film. mina, dina, våra tror jag filmen hette, sen satte jag mig vid datorn en stund å sen gick jag in i rummet å la mig i sängen å kollade lite på tv. Jag "hjälpte till" med maten idag också. petta  frågade om jag kunde hjälpa han så jag gjorde bea såsen å hackade gurka å tomat, jag känner mig duktig.

Ikväll händer inte mycke, ska kanske träffa Viktor sen om de inte blir för sent, vi får se hur de blir med de. hoppas vi kan träffas, men annars så kommer de fler dagar, de är ju ändå 7 dagar i veckan ;)


debattinlägg?

sitter i skolan nu å har "prov" i svenska vi ska skriva debattinlägg och jag är helt efter, de kommer inte gå nå bra för mig, men de är bara att fixa till senare, aja ska fortsätta skriva nu, hejdå

SKIT!

ÅHHHHHHH JÄVLA SKIIIIIT HAMMARBY! nu är jag sur NI SKA VINNA! INTE FÖRLORA. aja skit samma, imorgon blir de skolan, träna å sen träffa viktor troligtvis. säger godnatt nu även fast jag inte ska sova - godnatt =)

pannkaks Tina =)

Imorse va jag grymt trött, vet inte varför för jag gick å la mig väldigt tidigt, somnade  typ halv 11. Jag hade ställt klockan på kvart i 8 men gick inte upp förns kvart i 9 typiskt mig! Skoldagen gick helt okej idag vi hade först ULOS å då skrev vi ner massa saker hon gick igenom på tavlan, de är typ första lektionen på länge med henne som alla var konsentrerade (förutom erika som satt å spela spel :P) alla satt å skrev å sa inte så mycke, Kors i taket! Sista lektionen hade vi idrott å de hade vi med en vikarie för tengan hade opererat knät. båda va likadana så de märktes att dom kände varandra. vi körde lite badminton sen gick jag å Ida typ 50 minuter innan lektionen slutade, varför stanna kvar när man inte behöver? de är ju lite onödigt :P så vi tog bussen från farsta ip till farsta. Fett slappa vi är HELT SJUKT :P men varför gå när man kan ta bussen? ;)  förresten så va de pannkakor idag å fan va gott de va, JAG ÄLSKAR PANNKAKOR å vi fick grödde till så de vart ännu godare men man mår faktiskt lite illa efteråt :P



20 saker killar måste veta om tjejer

1. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar.
Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

2. Var inte rädd att röra henne om du vill det.
Om hon är tillsammans med dig är det för att hon vill vara med dig.

3. Var aldrig otrogen.
Det kanske verkar som att "ingen får reda på det" men tjejer berättar
allt för varandra om allt. Hon kommer få reda på allt tillslut, och då ligger du risigt till.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

6. Om du inte har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

7. Du kan va lite snuskig med henne privat, det är sant. Det flesta tjejerna tar faktiskt inte illa upp.

8. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta du kan.
Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till att hon kommit hem säkert.

9. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom,
eller åtminstone snacka med tönten.

10. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar,
tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

11. Följ med på en tjejfilm lite då och då.
Hon bryr sig inte om du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

12. Lyssna alltid på vad hon har att säga. Det betyder mer än du tror.

13. Bli inte tokig när hon PMS:ar. Det är inte äckligt och det får henne att
känna sig jätteledsen, så var förstående.

14. Om ni har blivit ett officiellt par och du ska presentera henne för dina kompisar,
är det jävligt bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

15. Stressa inte upp dig över vart ni ska gå, om ni ska på dejt.
Hon vill egentligen bara vara med dig.

16. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

17. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och
låt henne inte upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

18. Tjejer är ömtåliga.
Även om ni skojbråkar/brottas var väldigt försiktig.

19. Memorera hennes födelsedag för guds skull!
- Ditt liv kan bli förstört

20. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och kontroll än du tror. Det flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll och det kan förstöras på en nanosekund

Inte illa

Dagen började med att jag vaknade av att viktor blåste mig i nacken imorse. jag vaknade inte av alarmet å de är ganska ovanligt faktiskt, vi låg kvar ett tag å sega i sängen, va grymt trött men de kanske inte va så konstigt eftersom klockan typ va 6? sen gick vi ner till t-banan å jag tog bussen från liljeholmen hem. eftersom jag började kvart i 10 så hade jag inte direkt bråttom eftersom jag va hemma typ 8 så jag la mig å kolla på tv ett ta å käkade frukost.  När jag väl var i skolan så hade vi fritidskunskap å de va en väldigt slapp lektion, vi gick igenom lite frågor till provet å de va väldigt lång tråkigt eftersom jag redan va klar me de men jag överlever. sista lektionen var M-tid, vi fick våra omdömen idag å de såg helt okej ut, för tillfället har jag VG i typ 3 ämnen. jag trodde jag va kass i skolan, men jag kanske gör lite nytta iallaflall :P


Därför älskar vi killar...


- sättet de ser ut när de nyss har duschat och bar en handduk slarvigt knuten runt höfterna

- Den där djupa rösterna de får på morgonen

- Deras rufsiga hår när de är precis nyvakna

- Att de hur lätt som helst kan få oss på bra humör genom att se på oss med deras hundögon, tills vi börjar le

- Den där otroligt sköna känslan när dom kysser oss i nacken

- Den där gulliga, frustrerande ansiktsuttrycket de får när de försöker få av bh:n utan att lyckas

- Sättet när de sätter händerna på våra höfter när vi går igenom ett rum fullt med folk

- Sättet på vilket våra händer känns så otroligt små inuti deras

- Hur de erbjuder oss deras jackor, fast de bara har en t-shirt under och det är jätte kallt

- Hur de ser ut som små barn när de sover, fast att de är hur tuffa som helst när dom är vakna

- Det där gulliga ansiktsuttrycket när de tvinnat ens hår och så blir det en tova som dom vill få reda ut


RSS 2.0