rast =)

Nu sitter jag hemma, gick hem på rasten för jag orkar verkligen inte sitta i ett personalrum där Tanterna skriker när dom pratar, dom måste verkligen vara döva.. efter en halvdag med skrikande ungar vill man ha lite lugn och ro, men de får man inte där. skönt att man har nära hem!

Vi fick pannkakor idag och jag är ÖVERLYCKLIG över att vi inte fick ärtsoppa innan, jag typ spyr av att äta de och jag skämtar fan inte.. fick de på min andra praktikplats och jag pinade i mig 3 tuggor ungefär, men sköljde ner de med mjölken, de va typ den värsta dagen i mitt liv när jag åt ärtsoppa! haha :D

Slutar klockan 3 idag så då ska jag hem å ta de lite lugnt innan jag ska iväg på match, det är spel med c-laget idag och jag hoppas såklart på vinst!

morgontrött

Somnade runt 20 över 10 igår och de va riktigt skönt faktiskt, att kunna gå å lägga sig tidigt och sova hela natten.. de är jobbigt att man är så trött på morgonen bara! Nu har jag satt på mig kläder och ätit gröt så nu är det bara att borsta tänderna och fixa till håret lite, sen är jag redo att gå till praktiken. de kommer säkert gå jätte långsamt idag, och dom övriga dagarna på veckan, men jag får lyckas syssälsätta mig med nått!

Ha en bra dag /TIna


min "roliga" dag

Hur har min dag sett ut idag då? jo först skulle jag till praktiken vid halv 11 tiden, jag kollade på termometern innan jag gick å de stog 5 grader.. HERREGUD är de vinter eller?
Jag va med på gympan dom hade i hästhagsskolan och jag fick leda en lek.. svanskull, de vart nästan kaos men dom tyckte de va kul iallafall och det är de som är meningen!
20 över två smet jag iväg till skolan för å ha körkortsteori, ganska långtråkigt för vi knappt gör nått, men de kommer jag väll på äta upp tills nästa gång?

Klockan 6 begav jag mig till skogås där jag hade träning <3 de gick väll sådär, men jag ska inte hänga läpp för de, de va ju inte katastof, men jag kan mycke bättre!

Om ett ta ska jag gosa ner mig i sängen å äta lite godis (jag som ska försöka trappa ner på de!! de går inte så bra som ni märker!) men ingen bra film går på tv så de får bli nån tråkig serie jag får pina mig egenom.
hoppas ni haft en bra dag /Tina

emeloiisan =)

Kom nyss hem från emeloiisan, gick dit efter maten och vi städade hennes garderob, jag fick även med mig lite plagg hem och de tacka jag för. haha såg världens skönaste klipp på youtube, fan vad jag garvade.. http://www.youtube.com/watch?v=AYWN8-RQR-E

Snart ska jag bege mig mot viktor, han är på derbyt så jag lär väll hinna före han, hoppas inte de, men de kommer blir så förmodligen, hans telefon kommer typ dö också, så att mötas nånstans är väll en omöjlighet.. nu måste jag kila till bussen!
ha en bra kväll /Tina

Spexfoto


Hade spexfoto i skolan idag och om jag ska vara helt ärlig trodde jag inte någon skulle ta med sig saker, för alla va så jävla tråkiga när vi bestämde temat! men de vart ganska lyckat, alla utom två tog med sig kläder av dom som kom.
När vi skulle ta porträttfoto ville jag döda fotografen haha, att dom alltid lyckas få alla å skratta åså man visar tänderna! mitt kommer säkert bli skit fult för jag skrattade på varje bild å jag har så jävla fult leende haha :D men de märker man sen när fotona kommer!


Viktor skulle på derbyt så nu har jag ingenting att göra för tillfället. han hade inte ens tid å prata med mig i typ 5 minuter för han va stressad av nån konstig anledning, han skulle ringa upp men får se när han gör de.. det var ju ändå en timme sen jag ringde han.. aja skit i han :P













Min tuffa lärare :D


Trevlans! =P

Jag blev utmanad av Carro! =)
Regler:
Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två
gånger eller skriva ditt eget namn som svar. (Förutom på fråga 1)

1. Vad heter du? Tina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Tass
3. Flicknamn: Tove
4. Pojknamn: Torsten
5. Yrke: Tandläkare
6. Färg: Turkos
7. Klädesplagg: T-shirt
8. Mat: Tacos
9. Sak i badrummet: Tandborste
10. Plats/stad:
11. En orsak att vara sen: tog t-banan istället för Taxi!
12. Något man skriker: TITTA!
13. Film: Titanic
14. Något man dricker: Te
15. Band:

16. Djur: Tiger
17. Gatunamn: Trollstigen =P
18. Bil: Toyota
19. Sång: Ta mig till havet'


Jag hoppas man fick fuska lite haha :D
Jag utmanar: Angelica, Emelie, Malin, Systeryster, Jessica!

onödigt? kanske!

Gick upp tidigt imorse, 20 i 7 klev jag ur sängen, så tidigt har jag aldrgi gått upp när jag börjar 8, men eftersom jag ska ha skolfoto idag så va jag tvungen å fixa saker å ville inte stressa! provet gick väll helt okej, de va inte så jävla svårt som jag trodde att de skulle va, de va lite sant å falsk frågor och dom är de iallafall 50/50 att man kan svara rätt. sen va de lite domstolsfrågor, så ett g tror jag att jag har iallafall!

nu sitter jag å väntar på att matsalen ska öppna, dom öppnar halv 11 å jag är ganska hungrig redan nu..
sen i eftermiddag vet jag inte vad jag ska hitta på. planen är väll att jag å petta ska åka till kungenskurva å kolla efter målvaktshandskar, mina är slitna, förstora och luktar illa, så de är dags för ett par nya, har bara två matcher kvar, så de passar bra att skaffa nya handskar.. har bara så jävla svårt att hitta i min storlek något som är ganska jobbigt..  min andra plan var/är att jag ska/skull åka hem till viktor, men eftersom det är derby så vet jag inte om han ska gå på matchen eller kolla hemma, får hoppas han kolla hemma så jag kan komma hem till han å luffa. det kanske slutar med en hemmakväll, men de är skönt de också!

Ett litet meningslöst inlägg, va egentligen inget jag ville ha sagt, men aja, ha en bra måndag /Tina

va de xs eller XXL?


skit

Matchen gick åt helvete, vi torskade med 3-0, men vi kom iallafall på andra plats å de är bra jobbat. nu är det bara att ladda om till matchen på onsdag med C-laget! snart ska jag plugga sen sova..
har spexfoto imorn, vet inte hur de kommer sluta, ha de bra /TINa

27/9

Godmorgon! vaknade innan 9 idag och jag blir så irriterad över de. jag är ju inte direkt trött när jag vaknar så de går ju inte att somna om! vid kvart över 9 gick jag upp och då tog jag fram rättskunskapsboken, DET LUKTAR IG! jag har försökt å få in nått i huvudet. jag har bara lyckats fått in en grej i hela boken och det är offentlighetsprincipen. LYCKA TILL TINA! blä på dehär. ska äta lite frukost och sen ska jag fortsätta bläddra i boken!

Senare idag har jag match.. seriefinal och jag är sjukt nervös! är rädd att göra bort mig, men de får jag fan inte göra! ska verkligen göra mitt bästa! sen får vi se om de räcker till eller inte! Nu ringde äggklockan, så nu blir det äggmackor till frukost. ha en bra tråksöndag! /Tina

min kväll

Kom hem för ett ta sen från mats å jennny. dom bodde verkligen jätte fint och jag är lite avis faktiskt! inte nog med att dom bodde skit fint. dom hade vip platser till fotbollsplanen som låg precis utanför! dom kan ligga i sovrummet, eller sitta på altanen och kolla på fotboll, de är ju toppen, någor som är mindre bra är väll på dagen/kvällen när de är matcher å så när dom skriker så mycke, får hoppas de är bra isolerat ;) Jenny hade gjort världens goaste tårta, ska inte tala om hur mycke tårta jag åt haha :D

egentligen måste jag plugga, men jag är så jävla trött nu så jag kommer inte kunna plugga! kommer inte få in nått i huvudet, men jag måste ialalfall försöka :( imorn måste jag plugga stenhårt fram tills halv fyra, då jag måste börja fixa å dona inför matchen på kvällen... hoppas verkligen pluggandet och matchen går bra! ska snart krypa ner i sängen =) 


Dagens bästa!
Jag ska bli gudmor
 =)


9-1

Nu har jag kommit hem efter matchen mot älta.. vi vann med 9-1 å jag hade inte allt för mycket att göra, kanske fick jag några fräknar fler eftersom de va sol i hela första halvlek, solen lyser än! viktor kom hem till mig vid typ halv 2 har jag för mig, va jävligt trött så jag höll inte koll på klockan så värst bra.. de va mysigt att inte behöva sova ensam faktiskt, vaknade upp och fika mysa lite till. ibland får han nå mysfnatt, kan han inte ha de lite oftare?

Nu ska jag hoppa in i en dusch å fräscha lite, sen ska jag hoppa i nå kläder å försöka laga nå mat, mamam å dom är på nå thaiboxningsgrej å har inte lämnat nå pengar eller köpt nå mat som är lätt för mig att laga. de finns iof köttbullar, men de är jag inte sugen på. blir alltid spyfärdig efteråt fan! de märks att de är riktig husmanskost, man äter de när man inte orkar göra nått annat! fick med mig malin på inflyttningsfesten iallafall, de blir trevligt. tråk viktor vill ju inte följa me, han vill sitta hemma med gabbe istället å kolla hockey. mupphuvud!

sammanfattning av dagen

  • Praktik - fick sluta 30 minuter tidigare, de tackar vi för!
  • duschen - rakade benen, tummen upp för de!
  • åkte med Rio till upplands väsby å hälsa på Jessica
  • Åkte till Viktor i typ en timme
  • Sl strulade så de tog en timme att komma hem
  • försökt plugga - gick inge bra så jag gav upp efter fem minuter!
  • Väntar på att viktor ska höra av sig efter krogen - de kan ta ett jävla bra tag!


Dagens bästa är att....
Jag ska bli faster
  =)



skit

Godmorgon! jag gick upp kvart över 7 idag, hade tänkt att jag skulle ha gått upp kvart i 7 men de orkade jag inte! har ätit frukost, de vart chokladflingor med mjölk.. ska snart gå å borsta mina söta tänder för att sen bege mig till  (läs med en ledsen röst) praktiken.. de är en dag kvar påå veckan, sen är det helg, kommer bli så jävla skönt att slippa de där stället två dagar! men dom dagarna kommer bestå av plugg och fotboll mest, *suck å stön* FAN jag kommer få IG! :(

lätt som en plätt

Nu är jag hemma, helt seg i kroppen är jag men de är inge ovanligt.. matchen vann vi med 4-0 å de vart grymt jävla kallt om händerna, nu är de fan höst på riktigt! snart ska jag hoppa ner i sängen å sova! vill helst vakna upp imorn å de har gått 6 veckor, då praktiken är helt slut! kanske ska till skolan imorn å prata med nancy om att skaffa en ny plats. men får se hur de blir med den biten!

godnatt <3

trött å arg på plugg!

De va skönt att sova lite, men hade helst velat ligga kvar för jag är verkligen trött! pluggandet gick inge bra! jag är skit dålig på att plugga till prov, och nu när vi inte har några instuderingsfrågor är det mycke svårare för mig att lära mig nått. när jag bara läser text får jag inte in nånting i huvudet å de suger hästballe! jag kommer ju knappt ha tid till pluggandet!!! kommer få sitta imorn, på en FREDAG å plugga hela kvällen, eftersom jag har match på lördag å sen så ska jag på inflyttningsfest efter, så då har jag inte tid,. har även match på söndag så då kommer kvällen gå åt att plugga, men ingenting kommer att fasta i mitt lilla huvud! ååh vad sur jag blir!



hellre skolan!

Åkte hem till viktor igårkväll, han va inte så glad när jag kom dit vilket va lite tråkigt, men de är ändå mysigt å sova med han, han killade iallafall lite på armen haha :D

Praktiken idag va lika tråkig som förut, och dagarna går så jävla segt! fick äcklig mat också.. tomatsoppa med makaroner och till mellis fick vi pizza. hallå! vilken förskola serverar pizza till lunch? jag hade hellre velat ha smörgås eller nått,. menmen, ska inte klaga allt för mycke, ska tänka lite på barnen i afrika som inte ens får mellanmål!

Nu ska jag lägga mig å vila en stund sen så måste jag plugga rättskunskap för jag har prov på måndag å de är fan inte okej, hatar verkligen prov, å speciellt när man inte har några instuderingsfrågor, utan jag måste läsa 3 kapitel å försöka lära mig utifrån de. LYCKA TILL!

nått jag kan glädja mig åt är iallafall att jag fick VG på min debattartikel TJOHO är stolt! hoppas de går bra på resten vi ska göra också! nej men nu så måste jag lägga mig en stund i sängen så jag hinner vila,. Puss å kram

praktik, nej tack!

Nu har de gått ännu en dag på praktiken och jag vill bara att de ska ta slut, trivs inte på min praktik faktiskt! jag blir kallad eleven när dom på min avd pratar med nån, HALLÅ jag har ett namn! jag är en person jag också. och jag hoppas att jag blir kallad TINA iallafall en gång när dom pratar om mig!

jag kom hem vid tre och då åt jag lite, satte mig vid datorn en stund å sen gick jag i sängen å somna en stund, men så vart jag väckt av ett roligt samtal, så jag vart glader! snart ska jag nog äta å sen ska jag hem till viktor å mysa, jag vart glad när han ringde för en stund sen för han lät så söt å glad. de är inte ofta han låter så, så jag vill hem å krama på han! får hoppas han e likadan om nån timme =P

snart är det helg och jag längtar verkligen!

Godmorgon

Trött som fan å skulle nästan göra vad som helst för att få lägga mig i sängen igen å somna om! men nu blir det att bege sig till praktiken så sängen får vänta tills 10 över 3 idag. Puss å adjö

träning

kom hem för typ 40 minuter sen från träningen å de va så skönt å kliva innanför dörren eftersom jag knappt vart hemma idag. träningen gick ganska bra faktiskt så jag är nöjd. men jag fick fina skrapsår på ena sidan på höften, eller höftbenet kanske man ska säga? de svider lite men jag överlever, hoppas bara på att jag inte får nå ärr! snart kommer malin över å vi ska kolla på systrar i jeans, har sätt filmen några gånger men de är skitsamma =)

imorn är de onsdag så då jobbar jag från 8-3 hoppas dagen går jävligt fort! och dom resterande dagarna!

min dag

godmorgon på er. jag vaknade faktiskt tidigt idag också, lite innan 8 men somnade om gaaanska snabbt! sen när jag skulle upp när klockan ringde så ville jag inte gå upp, då va kroppen å huvudet jätte trött. blir galen när de blir så. kan ja ginte bara sova tiden ut å sen vakna å vara jätte pigg, när jag ska upp 8 imorn kommer jag vara jätte trött, de vet jag!

om ca 20 minuter ska jag till min praktikplats, ska vara där till 20 över 2 sen ska jag bege mig till skolan för å ha körkortsteori utbildning, får se hur det går, de kommer ju vara våran första riktiga lektion med de eftersom han har varut borta våran lärare! efter skolan ska jag hem å äta nått om jag hinner å packa ihop saker å sen ska jag bege mig till träningen, skönt att tiden är ändrad så man kommer hem ganska tidigt, hatade verkligen dom där halv 9-10 träningarna, dom va total katastrof tycker jag, men tur att vi fått ändrat iallafall!

blir att kanske träffa malin sen ikväll om jag/hon orkar!
ha én bra dag /Tina

måndag kväll

Jahap då har man varit hemma hos famor igen då. lika mysigt men segt som vanligt! vi fick pastasallad idag å de va sjukt gott, så nu stinker jag vitlök å de vet malin! de vart tårta efter och godis å de va sjukt gott å nu är jag lika proppmätt som för 1 timme sen, inte okej! åkte å mötte malin efteråt å vi tog en liten promenix, de va mys! de blir väll en runda imorn me kanske?

imorn börjar jag halv 11 så de är skönt, men jag slutar 5 å de är mindre skönt... men dom sista timmarna är jag i skolan så de är inte så ansträngande! hoppas vi får sluta lite tidigare också med tanke på att jag har träning halv 7 och skulle vilja hinna hem å ta de lite lugnt innan!

snart är de sängen för min del. hoppas ni har haft en bra dag /Tina

Hem till farmor

Snart blir det en tripp till farmor, ingen här i familjen kan åka dit för dom är sjuka, så farmor messade mig å frågade om jag ville komma iallafall, och då kan man ju inte säga nej, ellerhur? Kanske träffar malin en sväng efteråt, men får se hur det blir med den lilla saken... ni fick även en liten egobild på lilla mig, fråga mig inte hur jag får till munnen så jävla fult hela tiden för de vet jag inte själv haha, får försöka "träna" bort de.
puss å kram



min dag

HAllojsan! dagen började med att jag hade rättskunskap i skolan, vi läste bara lite i boken och disskuterade lite frågor i smågrupper. vi fick även reda på att vi ska ha prov nästa vecka å de ser jag inte fram emot för jag är sämst att läsa till prov! men jag får helt enkelt göra mitt bästa. och börja träna i god tid, nått jag inte är expert på!

halv 12 började jag min praktik på en förskola i farsta, de kommer nog ta lång tid för mig att lära mig alla namnen, de är lättare med svenska namn! måste lämna in papper till polisen också så dom skickar mitt register tillbaka så dom ser att jag inte har nån prick där. de va tydligen nödvändigt. har aldrig gjort de på nån annan praktik men dom här skulle envisas med de, men de är bara att lyda.. imorn börjar jag halv 11 så de är skönt iallafall, har ingen rast men de gör ingenting eftersom jag börjar så pass sent och jag får en liten rast när jag ska går till skolan. har ju körkortsteori 20 i 3 som jag måste gå på..

ikväll ska jag till farmor å äta middag tror jag, hennes man fyller år.. eller har fyllt år å vi ska dit å gratta han,, sen kanske jag åker till maliiniio efteråt, men får se hur det blir med de =)
nu ska jag roa mig på annat håll. ha de bra Puss å kram

Kort sammanfattning

  • Vaknade klockan 8 igen, somnade om 30 minuter senare, vaknade upp 10 innan klockan skulle ringa och ville inte gå upp!
  • Vi vann mot BK träsket med 12-1
  • Jag ska sätta på mig kläder och sen åka hem till viktor
  • Imorn börjar praktiken, och ser inte fram emot de!


today

Snart ska jag åka till skogås för samling, sen blir det att åka till hammarbyhöjden å ha match mot BK Träsket. jag är nästan 100 % säker att vi tar dehär för sist vi mötte dom vann vi typ med 8-0 eller mer tror jag. men vad som helst kan hända ;) efter matchen vet jag inte vad som händer kanske åker till viktor eller nått, om han vill de, eller så stannar jag hemma..

imorn kommer de vara första praktikdagen å jag e typ nervös! jag fruktar mest över uppgifterna, hatar att göra dom. vill egentligen skita i dom, men de kan jag inte för då får jag IG i typ 3 kurser, å de är de inte värt, så de är bara att tuta å köra å övervinna sin rädsla!

:S

är halft besviken på dig.. du säger att du ska höra av dig men jag får varken ett sms eller samtal från dig på hela kvällen. du svarar heller inte på mina sms, sen får man ett sms halv 1 på natten å de ända du vill är att ha hans nummer!

godnatt

Det vart bara en lugn hemmakväll för mig. Malin har inte hört av sig eller svarat på mina sms, men hon är väll upptagen med festandet? ska kolla klart på filmen å sen ska jag sussa kudde. Godnatt



ensamhet

Kom nyss hem från en liten promenix i min ensamhet.. de kan vara skönt å bara gå ut själv å inte tänka på nånting! man går å lyssnar på musik och får frisk luft. inte en människa ute, man bara är.. är för sig själv! jag gick förbi hemköp och köpte en co-co och en dumle, får se om jag tjockar i mig dom sen. kommer nog lägga mig i sä ngen om typ 30 minuter å kolla på freaky friday, en rolig film som man nästan kan utantill :D  


Nelly.com



Jag vart helt klart kär i den här klänningen från nelly! den kostar 599 :- och om den ser ut så i vekligenheten så skulle de va ett värt köp,. men sen kommer man till dedär med storleken, är "rädd" att köpa kläder från internet för man vet inte hur den sitter. kommer den va förstor/förliten eller passa perfekt? sen när de gäller klänningar utan band. jag är "rädd" för att jag har för små tuttar och att de kommer se förjävligt ut, eller att den passar överallt förutom över brösten. fan vilka problem man ska ha!


lördag

jag kom hem från viktor för ungefär 1 timme å 30 minuter sen, så nu sitter jag här å har ingenting att göra.. åt nyss och det vart tacos idag, något som är skit gott, men man har ätit de så himla mycke så man uppskattar de inte lika mycke längre, men de går absolut att äta!

ikväll vet jag inte vad som händer. jag tror de kommer bli en hemmakväll, men de kanske också bli en "fest" kväll. om de blir de så blir det iallafall nyktert för mig.. som vanligt (oftast) haha, har match imorn så de är lika bra =) ska dricka med viktor nån dag. han betalar. han vill se mig full av nån anledning så jag ska försöka bli lite full iallafall, så han slipper hålla på :D så länge de blir en rolig kväll så är de skit samma, men jag kommer inte sitta vid ett bord å dricka bara för att han vill se mig full, utan fest ska de va isånnafall! :D jag ställer höga krav ;) haha. han låter som värsta djävulen, men de är han faktiskt inte. innerst inne :D


angry

Åkte ju hem till viktor igår och det vart inge mysa alls, jag vart arg på han.. mer arg än vad jag va innan, så jag gick direkt å la mig, å han spelade tv-spel med vladde. jag vaknade idag vid 9 tiden och va fortfarande irriterad, jag å viktor  har väll inte sagt allt för mycke till varandra idag, inte för han är sur på mig (vad jag vet) utan för att jag är dur på han. han kan inte bete sig hur han vill...
jag är kvar hos viktor men han är med sin appa nånstans, viktor skulle köpa lampor till hans bar tydligen så nu är jag ensam här med hans söta katter, men dom har gått å gömt sig nånstans, sover gör dom säkert...
idag har jag ingen aning om vad som händer.. förmodligen ingenting, lär väll bli en tråklördag som vanligt! nej men nu så ska jag sluta klaga. ha en bra dag /TIna

fredagkväll!

jag å malin kom nyss hem från en lite promenix, de va kallt ute som vanligt men de är lite småmysigt när det är  lite småkyligt, även fast man hellre vill ha sommar.. de  är party hemma hörde jag när jag gick förbi ballkongen. petta skrek BOB MARLEEEEEY som han brukar göra på fyllan, och bobmarley videon spelades i bakgrunden. de är så jävla pinsamt, men jag kan inte göra nått åt saken.. jag ska iallafall åka hem till en dryg viktor om ett litet ta. han va lite otrevlig i telefon, men jag vill inte sova hemma så jag åker till han ändå. jag försöker bara visa att jag vill sova å mysa med han, men jag får sämst svar tillbaka och det gör mig irriterad!

är du ¨så för att du är med dina vänner, eller har du gått tillbaka till den du va innan? ibland kan du vara söt å skriva att du vill vara med mig, men de börjar svalna tycker jag,, eller har jag fel`?

Maliiniio =)

Efter en helt värdelös och tråkig dag kom malin och räddade mig.. jag kom till henne vid kanske 7 tiden? vi har hittils bara kollat på high school  musical, nu fixar hon håret på hennes docka haha å hon har sjungt jätte bra :D malin borde verkligen söka till idol, helt sjukt bra :D sen kanske vi går på en liten promenix <3 hoppas det inte är skiit kallt ute! vill åka hem till viktor sen och sova, men får se hur det blir med den saken.... han är med vladde och gabbe.. vad jag vet iallafall, sen vad dom ska göra vet jag inte, dom lär förmodligen gå ut ikväll, och då lär han inte komma hem lite tidigare för min skull!

My love<3


jag<3mysbyxor

Jag älskar mina nya mysbyxor!


morgonpigg? inte en chans

Det vart exakt som jag trodde. jag vaknade 10 minuter över 8 och va pigg. hur ofta händer de när man ska till skolan? juste precis, ALDRIG! blir så jävla irriterad, varför vaknar man tidigt när man får sova för? jag låga vaken i kanske 30 minuter å så somnade jag om. gick upp vid typ 10-tiden, orkade inte kämpa för att somna!

Nu känner jag mig fräsch! hoppade in i en dusch för typ en timme sen å raka benen å tvätta håret, så nu luktar jag gott å har lena ben <3 men de tar väll inte lång tid innan dom blir stickiga å sen håriga!
Idag på dan ska jag väll inte göra nånting. kommer väll bli så att jag väntar på att malin kommer hem, ska mysa med henne ikväll. gå på en promenad å bara vara <3

solen skiner ute, men jag tror ändå att det är kallt. solen brukar ofta luras! man tror att det är varmt när solen skiner, men så går man ut å man håller på å frysa ihjäl!  inte  okej nånstan tycker jag.. eller vad säger ni?

tre poäng är de som räknas

Vi vann matchen med 4-0, de är kul att vi fick med oss 3 poäng, men de hade varit roligare om man hade varit nörjd med sin egna insats.. jag har varit så dålig dom senaste matcherna så de inte är sant! jag blir så jävla arg på mig själv, för jag vet att jag är dålig, och jag vet vad jag måste göra för att bli bättre.. men ändå blir de samma jävla skit ändå. jag får bita ihop och visa att jag verkligen kan på söndag. då jävlar!

jag kom hem vid halv 9, kvart i nio gick jag å mötte malin och vi gick till ica å handlade lite choklad, å sen gick vi en liten sväng, mysigt att bara gå å prata, om egentligen ingenting! vi gick hem till henne å kolla lite på tv å åt lite choklad,. vi åt inte så mycke så vi "gömde" den i hennes film hylla så hon eller jag inte äter upp den, båda är ju rädda att bli tjocka haha :D dagens ungdomar!

Imorn är det fredag och jag är  ju ledig.. så jäävla skönt! vet bara inte vad jag ska hitta på, men de löser sig nog. de värsta som kan hända är väll att jag bara kommer ligga hemma å vara grymt rastlös, men de är jag van vid ;)
ska snart gå å sova så jag säger nattinatti, så skriver jag några rader imorn.

PussPuss

<3

Åker till sprutan om typ 20 minuter för käk å genomgång med laget, sen blir det upp till mossen och ha match<3


negativ kallas de för

Det är farligt för mig att inte ha någonting att göra. jag går till kylen/skafferiet hela tiden även fast jag inte ens är hungrig! dom flesta tröstäter, och jag vet inte om jag ska kalla de jag gör för tröstäta eller tråkäta. jobbigt är det iallafall, men de är nått jag har vant mig vid haha, en dålig vana kallas de för!

idag fick vi praktikuppgifterna och jag ser inte fram emot dom. de känns som om man kommer ägna mer tid åt uppfifterna än åt själva praktiken och de tycker jag är fel. det är intervjuer vi ska göra, iaktagelser, 3 aktiviteter, skriva loggbok. de låter inte mycke men de blir mycke för man måste lägga ner mycke tid efter skolan också, man måste planera utvärdera, skriva rent mm.. det är jobbigt och om jag ska vara helt ärlig skulle jag hellre vilja sitta vid skolbänken istället! nu tredje året har det blivit tråkigt att praktisera, man såg fram emot de, men nu är de bara skit! jag låter kanske väldigt negativ, men de är så jag känner, och jag vet fler som känner som jag..


tråk

Igår vart de en liten myskväll hos viktor. vi låg å kolla på tv nästan hela kvällen, tills han skulle laga mat haha de är nästan alltid lika kul! de tog 1 timme å 20 minuter att laga till kyckling å pasta, lite charmigt faktiskt :D

Nu sitter jag i skolan och har inte så mycke att göra för de är bara jag som är klar med debattartikeln (stolt). vi ska även skriva ett tal och det är jag inte så jätte bra på kanske, men får hoppas de går bra! Idag har jag match mot djurö/vindö och jag hoppas på vinst! jag tror vi kommer vinna faktiskt, men man ska aldrig ta ut nått i förskott. men jag kommer nog ha tjocktröja på mig under målvaktströjan, de hade jag sist å då frös jag inte så mycke faktiskt!

imorn är jag ledig och de kommer va bli skönt att få sova ut, om jag ens lyckas sova ut.. de brukar ju bli så att man vaknar vid 9 när man inte har skola!
nu vart de en tråktext så jag slutar nog skriva nu. kan avsluta med att de va svinkallt ute idag och jag höll på å frysa ihjäl när jag gick från viktor imorsen. vintern börjar närma sig!

<3<3

Söta malin tog på sig vinterjackan i måndags (tror de va måndags iallafall haha) :D:D
men de behövs typ på kvällarna nu, de börjar bli riktigt kallt ute.
man märker verkligen att sommaren är slut för i år :(


gör rätt nån gång!

Kom hem för ett ta sen från skolan/centrum. vi hade en lektion idag för dom hade gjort fel i schemat, eller så va de lärarna som sa fel till oss. vi skulle haft svenska idag SA svenskaläraren, men vi har svenska imorn istället, så istället för att börja 9 måste vi börja 10 över 8.. och egentligen så börjar människor i behöv av stöd klockan 9, men den kan vi ju inte ha nu för vi ska ha svenska. de är jätte rörigt dedär och jag tycker skolan ska lära sig att göra normala scheman!

gick iallafall ner till centrum efter första lekionen för jag skulle fördriva tiden lite, eftersom jag trodde vi skulle ha två til lektioner (men icke då) jag fick med mig en parfym, mascara och ett par mysbyxor =) jätte söta va dom, och sköna! :D kan kanske ta kort på dom nån dag =P

nu sitter jag bara å försöker fördriva tiden lite, ska ju typ till viktor sen men han slutar väll inte förens 4, så jag får sitta här å tråka några timmar till!

tjoho

Träningen igår va helt okej faktiskt, en ganska rolig träning om man bortser från målvakterna.. jag vart inte ens svettig, men de är sånt som händer, ska kanske inte klaga, för nästa gång kanske man är helt slutkörd!

nu sitter jag i skolan och ska snart ha lektion.. vi har en timmes lektion sen kommer vi ha håltimme på 2 timmar å 30 mi nuter, så jag tar en sväng förbi centrum =) sen åker jag nog hem till viktor om han inte skulle på hockeyn, slutar ju kvart i 5 så jag åker nog direkt..

ha en bra dag /Tina

sen träning

Om ca 40 minuter ska jag åka å träna, jag verkligen hatar så här sena träningar för man går bara å väntar på att få åka, man kan ju typ inte hitta på nått innan heller å de är jävligt trist, skönt att vi får nya träningstider nästa vecka så vi slipper dom sena tiderna!

imorn ska jag hem till viktor å träffa han förmodligen, om han inte skulle på hockeyn,. blir arg om han ska på den eftersom han sa typ igår att vi skulle träffas, och jag kan inte direkt träffas på torsdag eftersom jag har match då, han får anpassa sig lite efter mig haha :D
de är två matcher i helgen, jag hoppas jag inte behöver spela båda!

mitt hår

Så vart resultatet på TONINGEN, råkade köpa fel, så jag kanske kan FÄRGA håret en gång till iallafall =P haha
de vart en blandning av brunt och rött. ganska nöjd faktisk =)
Tack Emelie =)



debattartikel, löpning, gymkort

Nu har jag skrivit klart en debattartikel i skolan, de va lite svårt faktiskt, men jag vart nöjd med min text och jag hoppas jag får VG mohaha., det jobbiga med att man skriver massa olika texter nu innan vi ska ha nationella prov är att man glömmer bort hur man ska skriva en vecka efter. jag tror inte att det kommer gå så jätte bra för mig på nationella i vinter, men jag får hoppas på de bästa! just nu tror jag att jag har vg i omdöme och det är ju ett plus, för då har jag iallafall lättare att få g även om jag itne skulle klara nationella så himla bra!

nu börjar jag bli hungrig för jag åt inte så mycke frukost, de vart en knäckebrö smörgås och ett glas oboy! får hoppas att pastasalladen är god i skolan idag! senare ikväll har jag träning, och jag är inte så jätte taggad inför den, men får hoppas de går bra ändå. vi kommer väll förmodligen löpa... de jag tycker bäst om.. "inte" hatar de verkligen, men de är ju nödvändigt,.

jag skulle vilja skaffa gymkort igen, men bara ett månadskort så man kan testa sig fram, och så vill jag skaffa ett med nån som det skulle vara kul att träna med så man får motivation till träningen , vill få bort lite fett på magen, iallafall få de på sin plats så de inte är så "löst" hellre lite fast fett en slapp fett haha. låter kanske lite äckligt, men så farligt är de faktiskt inte :D

sista gången!

Igår vart det en liten myskväll med malin, vi gick ner till vattnet och eldade upp några saker och sen gick vi hem till henne och kolla på färjan, de va inte så mycke fyllor å sånt som de brukar vara i de programet, så jag vart lite besviken eftersom det är de som är kul. vi åt lite glass och gjorde varm choklad till mig och te till malin =) gick hem ganska tidigt för jag va ganska trött., men jag hamnade inte i säng förens 20 i 11 iallafall eftersom jag fick med mig en skiva hem med massa gammla bilder och det är ju jätte kul å kollla på!  :D

Idag är det halvdag i skolan så jag slutar klockan 11 JIPPI! jag ska ner till centrum och försöka köpa en parfym och en hårfärg, jag har nästan lovat mig själv att det blir sista gången jag färgar mitt hår.. vill inte förstöra de mer. så jag får ha samma färg hela mitt liv nu haha. men jag lider inte, jag tycker om att ha brunt hår <3

haha nu kom erica in i klassrummet å hon ser helt död ut :D haha men de är så de ska vara ;)
nu ska jag vänta på ann (läraren) så vi kan börja svenskan puss och kram

14/9

Det finns så mycke känslor man bara vill skrika ut, fast man vet inte hur man ska säga de. man  håller en mur inom sig som aldrig kan krossas, hur mycke man än vill. Det kan vara från killar, vikt, familj... man känner sig aldrig på topp längre, och jag är inte den ända.. och det vet jag! varför har man så svårt att prata om känslor? varför har man så svårt  att öppna sig för personer? handlar det om tillit eller att man bara vill hålla allt för sig själv? de är klart de finns bra stunder också, men de är inte som förut, och jag saknar den glada tina som skrattade åt allt och såg allt så positivt, men de är svårt, även fast jag har viljan!

sl-"personal" kan va idioter!

Igår när jag skulle åka till samlingen innan matchen så åkte jag buss 831. vid flex gymmet ska de gå på en mamma och en dotter som har en sparkcykel med sig, men hon fick inte ta på den, utan hon måste fälla ihop den, men de gick inte att fälla ihop den utan ett verktyg, så dom fick gå av bussen igen.. jävligt töntigt enligt mig, eftersom en stor hund får komma på bussen som tar mer plats, eller en resväska.. aja hursomhelst så fortsatte bussen resan mot skogås och i trångsund kommer de på en tjej med spakcykel, men busschaffisen säger INGENTING! hon gick på utan problem. va fan tänker han med egentligen? han kan ju inte avvisa ena tjejen, när han sen släpper på en annan tjej lite senare med sparkcykeln.. då vart jag arg!

idag har de varit en lugn dag i skolan, hade rättskunskap på morgonen och sen hade jag rast till kvart i 12. då skulle vi typ ha sexualundervisning typ. de är väll lite småkul, men man har haft de förut så man fick ju inte direkt höra nått nytt.. sen fick jag sluta typ. imorn är det halvdag å de känns skit skönt! och på fredag är jag ledig, värsta lyxen! =)

my day

Igår vart de lite lördagsmys med emelie, vi gick ner till ica  å köpte lite gordis, sen gick vi hem till henne å spelade lite guitar hero, de är skit kul tycker jag. lite tråkigt att jag får så jävla ont i handleden, men är man mongo så är man..,

vid 10 åkte jag mot viktor.. vi kollade bara på tv å sen somnade jag <3

idag har jag haft match, de vart vinst med 3-0. vi hade kanske kunnat gjort fler mål, men 3 poäng är de mesta man kan få, så nöjd får man vara iallafall..

imorn är de skola från 8-halv 3? de är hälsovecka så de är lite småändringar i shemat!
ska hoppa in i en dusch nu å sen blir de nog sängen. pusspuss

lördag

Nu har några från släkten vart här och fikat.. ätit tårta kakor och godis. jag vart en kortlek och lite pengar rikare och de säger man ju inte nej till. jag hoppas vekligen jag inte blir shoppinggalen.. utan att jag lyckas hålla hårt i pengarna och spara! jag har ju presentkort jag kan använda istället så jag kan shoppa nånting, typ parfym, hårfärg å smink. de är saker som man använder! till middag idag blir det pizza, men är inte direkt hungrig efter tårta å lite godis, kanske kan dela med syrran..

Ikväll ska jag leka lite med emelie, vi ska kanske hyra nån film å bara ta de lugnt =) de är skönt att vi bor typ 30 sekunder ifrån varandra också, det är ett stort + med tankte på att vädret inte är de bästa, och när man är lat! haha :D


Jag å emelie för 4 år sen haha


blä

Vaknade klockan 9 imorse, och jag blir arg varje gång jag vaknar tidigt när de är helg... jag å petta knatade ner till centrum vid tjugo i 10 för å köpa tårta å lite godis. tårtan kostade hela 160 kronor, så de va tur att  inte jag behövde betala haha. skit dyrt va de för en tårta med lite bär på. menmen, orkar man inte göra en egen tårta så får de väll kosta lite..

ikväll vet jag inte vad som händer, förmodligen ingenting, men får se vad som händer.. viktor ska träffa sin syrra idag å sen gabbe så han lär jag inte träffa iallafall. Jag är typ smågrinig hela tiden och jag börjar tröttna på de. jag vill ha nått att göra hela tiden men då blir det ju inte. jag fastar framför datorn å är rastlös hela tiden, de kan ju vara därför jag är på smådåligt humör hela tiden, ganska jobbigt faktiskt...

ÅH VAD JAG ÄR SUR!

godnatt<3



Med denna BABE! säger jag godnatt. ska mysa med han hela natten. e han inte sööt? haha
GODNATT!


en seg fredag

Nu är jag trött som,. aa jag vet inte vad! jag åkte hem till wille i huddinge vid 6-tiden. han å markus satt å spela som vanligt å va sjukt osociala, första timmen låg jag bara i sängen å kolla på deras ryggar typ. men sen kollade vi lite på idol och dom vart liiite roligare.. De va tänkt så att jag skulle följa me till ninni där de va lite party, men jag hoppade de för jag va trött å hungrig,, och hon bodde långt från bussen. men wille va snäll så skjutsa hem mig..

Jag å viktor hade ett litet onldigt tjaffs förut. de va kanske fjantit av mig som halft startade de, men de va hans dumma kommentar som fick mig att bli irriterad.. mer behöver jag inte säga. men man märker iallafall att vi tjaffsade lite förut för nu e han fett torr på sms å så..

Sen är de en annan person som jag blir ganska irriterad på. från att kunna höra av sig iallafall en gång om dan, och gå på en promenad lite då å då, till att inte höra av sig, inte kunna träffas, knappt svara på msn. är de så för du har börjat träffa min tjejkompis? isånafall är de ganska fjantigt. de är inte första gången de händer att folk bara skiter i mig, jag är ganska van, men jag tycker inte jag borde vara de!

puss

Jag är sjukt trött och sjukt rastlös och nu har vi Samhällskunskap (INTE OKEJ) jag slutar om en timme och jag funderar på om jag ska lägga mig å sova när jag kommer hem, och sen bli väckt att att viktor ringer =)

Fredagsmyyys

Igår va de torsdag och det betyder att jag har träning, jag va nöjd efter träningen faktiskt och de brukar jag inte vara.. de hönder väll nån gång ibland.. jag höll på att stuka halva handen.. eller typ tre fingrar, men jag klarade mig relativt bra ifrån en jobbig stukning, hade ont ett ta men de gick över "SKÖNT"

nu sitter jag iallafall i skolan och har människor i behov av stöd, är klar med de jag ska göra så har ingenting att göra.. har projektarbete sen också å de suger för varken erica eller ida är i skolan idag å de betyder att jag är ensam i min lilla grupp. och de kommer typ vara helt omöjligt för mig att göra nått för vi ska tydligen planera, men de är svårt när de bara är en person här! får se vad jag hittar på, kanske kan gå hem? haha nej men de lär jag inte få göra. har en lektion efter projektet också å de är samhällskunskap å man blir på så dåligt humör när man har henne, hon går verkligen hela klassen på nerverna.


Idag är det ju fredag och de betyder ledighet! idag kommer jag nog inte göra så mycke, ska prata med viktor sen å se vad han ska hitta på.. skulle ha match imorn men den är inställd, men de kanske blir match ändå, dom ska försöka flytta en annan match till samma tid.. jag kommer iallafall få spela på söndag, kanske kommmer få spela ute, (gud vad läskigt haha) men de kan vara bra för mig, med tanke på att jag inte är så jätte bra på fotspelet...

Nu har jag inte så mycke mer att skriva, så ha de bra /TIna



tudeluu

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min första lektion ska börja. något som är irriterande är att jag börjar bli förkyld, snorig och täppt i näsan. får hoppas de stannar där och att jag blir helt frisk snart!

Praktiken

Nu har jag varit och kollat på min praktikplats och hälsat på dom som jobbar. dom jag ska jobba med verkar trevliga och jag hoppas jag får en bra praktik period. de va väll inte de "fräschaste" stället, men de va gammalt så man får väll ha överseende med de.. fem veckor ska jag nog klara av. Barnen va jätte söta och en tjej kom fram till mig och ville sitta i mitt knä när jag å min handledare gick igenom mina tider, haha jätte söt va hon =)

hihi, nej men nu så ska jag kanske gå å ta en mockaruta... eller kan jag motstå frestelsen? (A) :D

tjoho =)

Igår efter skolan gick jag hem en snabbis, duschade, raka benen (de va på tiden haha) och klädde på mig fräscha kläder. sen åkte jag till viktor. vi mös ner oss i soffan på kvällen och kollade på idol. hihi tyckte jon va cool å jag hoppas han går långt i tävlingen! 

Idag va jag i skolan i m indre än en timme å hade samhällskunskap, jävligt tråkigt när man har en sämst lärare som man hatar! gick sen ner till centrum med ida å malin, å de va lite kul faktiskt. Om ca 45 minuter ska jag till mi n praktikplats å bara säga hej typ så dom vet vem jag är sen. ska informera om att jag måste in på individuella valen och att de kommer räknas in i timmarna. måste även skaffa mig en handledare för de har jag inte än. hoppas jag valde en bra praktikplats med trevlig personal. men ett litet intryck får jag väll idag.. 

får se vad jag gör sen.. antingen så åker jag till viktor om han vill de. eller så myser jag med malin ikväll å kollar på fotbollen å sen fråga olle dokumentären. de ska bli skoj. ha de bra /Tina 

idioti på hög nivå!

jag är så jävla irriterad på en viss person! du är inte kungen över klassen och du är inte bäst bara för du är med i elevrådet och studentgrejen. att du ens börjar skrika och bli uppkäftig visar bara att du inte är så mogen som du egentligen tror att du är. Ena sekunden säger du att klassen är helt efterbliven och att du skiter i studenten och att du inte ska hjälpa till. sen när du får en kommentar om att du då inte behöver åka me flaket så får du damp och säger "vem tror du att du är?, jag pratar inte ens med dig" de va inte till mig han sa så men jag vart jävligt förbannad ändå. Vem fan tror du att du själv är? ÅÅHH VAD JAG ÄR FÖRBANNAD!

trötter

Sitter nu i skolan å tråkar lite. har nyss haft svenska och vi skulle skriva en debattartikel. och de går väll okej, de är bara lite svårt i början., men när man kommer igång rullar de på. nu har jag människor i behov av stöd å slutar den lektionen om en timme. skriver sen. pusspuss

måndag igen

sitter i skolan å har samhällskunskap, inte de roligaste ämnet,, och det gör inte saken bättre att läraren är sämst å skit jobbig... hela klassen hatar henne, plus den andra BF-klassen..
imorse hade jag rättskunskap för första gången, jag bytte ju från engelska B. rättskunskap verkar lite intressant, vi kommer förmodligen få gå på en rättegång, och de är faktiskt lite spännande..

idag är jag ledig från fotbollen och är de även imorn, så jag ska typ bara njuta dom här två dagarna. är helt stel i kroppen ¨å har ont i ryggen, får de efter typ varje match å träning. men har match på onsdag och träning på torsdag. sen får jag se om jag får spela helgmatcherna, de är ju två styckna.. hoppas jag slipper nån match, inte för att låta negativ, men de kan bli lite jobbigt att spela så mycke, så tätt inpå varandra. men de är klart jag ställer upp om jag blir kallad =)

ska träffa malin ikväll förmodligen, och de ska väll bli mer intressand än vanligt haha :D

Ha en bra dag /Tina

tråk inlägg...

matchen igår gick åt helvete för min del.. men vi vann med 2-1 så de gjorde inte så mycke. åkte hem till viktor vis 7 tiden där de va fullsatt i vardagsrumet. de va ju sverige match så de va lite folk där som kollade på matchen. jag va skit trött redan vid 11-tiden så jag somnade väll runt halv 12. inte direkt nån rolig dag/kväll igår inte... kom hem för ett ta sen från farsta strand. vart bjuden på farsta strandsmacka av Robin och de tackar jag för, de tog ju typ 100 år innan jag fick den, menmen haha :D om 30 minuter ska jag åka till skogås. har match ikväll igen. sen blir det att träffa malin.

ha de bra /Tina

fredag

Åkte hem till Viktor vid 4a tiden igår, orkade inte sitta hemma å tråka för å äta spagetti å köttfärssås med familjen. vi gjorde inte alls mycke, gabbe va också där så dom satt å nörda tv-spel. roligare vart de typ inte mer än att vi kollade på en film vi kollat på för några månader sen.

när jag skulle åka hem idag så skulle jag åka till slussen för å sen byta t-bana, men så vart de inte för de va en rökutveckling i t-centralen, så jag fick hoppa av i liljeholmen för att sen vänta på bussen i typ 10 minuter och sen svettas ihjäl i 30-40 minuter. nu väntar jag bara på att klockan ska bli tio i 2 så jag kan ta bussen till skogås. för att sen bege mit till västberga för att ha match.. för tillfället är vi bara 11 styckna. hoppas nån kan  hoppa in i sista sekund å spela! frågade Fia så får se hur de blir... hatar å spela utan avbytare! menmen, finns väll kanske inte så mycke att göra. förutom att vänta å se om nån dyker upp...

praktik =)

Jag fixade praktikplats idag på en förskola i farsta som ligger när mig så de är skönt. slipper stressa till praktiken och vara orolig över att missa t-banan,. de ända jag behöver vara orlig över att jag ska bli överkörd av en bil när jag går över gatan eller ramlar i trappen. men jag tror nog jag klarar mig =P

nu vill jag bara att klockan ska gå så jag får sluta. ska köpa present till mamma så ska ringa petta sen efter jag slutar. haha pinsamt, jag glömde säga grattis till mamma imorse. jag får skylle på att jag va trött :D men hon får en present av mig sen =P

godmorgon

Sitter i skolan och har ingenting att göra. måste fixa praktikplats men vet inte vart jag vill vara, men måste fixa de nästa vecka, eller helst idag! idag ska jag bara slappa för jag har match hela helgen, så jag måste vila kroppen lite. ska förmodligen träffa viktor sen, de va ju typ en vecka sen vi träffades, menhan har ju vart sjuk å är fortfarande de! nu ska jag leta praktikplats. ha de bra/Tina

blött å lerigt

Träningen gick väll sådär. jag va inte så jätte taggad på träningen och de va kallt å man blir lätt stel när man inte är så himla aktiv. de började regna efter typ 30 minuter av träningen, å sen började de spöregna så dom bröt träningen och jag va hemma 30 minuter tidigare. SKÖNT eftersom jag hade en skitträning! i helgen har jag två matcher, på lördag och söndag så de blir inte mycke vila för mig inte, men de är väll bara positivt,men de skulle va skönt att få vila, som jag skrev förut... de är även 2 matcher nästa vecka  på typ tisdag och onsdag, och jag hoppas linda rycker upp sig å står nån match! har inte tid för vänner å pojken min just nu och de känns lite tråkigt. men de är bara den här månaden, sen är jag helt fri igen =P

jag är så lurad!

ÅÅÅHh va trött jag blir. jag märker bara fler å fler saker han har kryssat i som jag inte ska ha. han sa att han gjorde så jag fick gratis tv å musik i mobilen i en månad. ja visst sa jag eftersom de va gratis. innan träningen märkte jag att efter den gratismånaden kostade de pengar. ca 90 kronor sammanlagt, något som jag inte hade en aning om,. jag trodde att jag bara skulle ha de i en månad, eftersom de va de som han sa. FITTLUDER vad jag hatar dig! å de är en månads uppsägningstid på skiten. så jag måste betala för de den här månaden och nästa. SKA NI GÖRA MIG FATTIG? får hoppas räkningen blir billigare när jag slipper betala för den där skiten! men de får jag inte reda på förens om två månader ungefär!

idiot!

Självklart så fick jag inte byta skiten! första tjejen jag pratade med sa att hon kunde fixa de på nått sätt. fattade inte hur.. men hon tyckte att jag skulle ringa tillbaka till the phonehouse så dom kanske kunde bryta avtalet för de va bättre för mig, men gick de inte så skulle jag ringa tillbaka. å självklart så sa mongot att de inte gick å så sa hon typ att de va mitt fel när jag sa att han hade gett fel information om att de skulle bli billigare... jävla kärring, de har ju bara gått 1,5 månad av avtalet, de är väll inte hela världen! så jag ringde tillbaka till teletvå kundservice för att fixa så dom kunde ändra mitt till kompis. men nej då fick jag inte de för henne. å hon sa att den andra tjejen jag pratat med kanske inte kunde nått om att ändra abonemang. men vadfan, har hon sagt att hon kan ändra så ska hon fan göra de! Arg är jag. menmen, får fortsätta ha snackis även fast jag inte vill. så får jag ringa mindre å bara skicka sms, eftersom de blir så mycke dyrare... hoppas jag får jobb i vinter så jag inte behöver lida så mycke av de!

NÅN SOM VET NÅGOT EXTRA JOBB JAG KAN SÖKA? de skulle även va skönt å ha ett extra jobb inför studenten eftersom de inte blir någon billig historia.. aja slut surat för mig. jag får gilla läget helt enkelt!

studentmössa

Nu har jag (Vi) beställt studentgrejor,. jag beställde diamantmössan, byxor/tröja en t-shirt och det gick på 1413 kronor. jag kommer bli fattig, men man tar studenten en gång i sitt liv. får hoppas jag blir lite sponsrad haha :D

vaken+mössprövning (studenten)

somnade vid halv 12 igår kanske, men vaknade vid tre tiden och låg bara å tänkte på dedära med abonemanet, att jag inte vill ha snackis, men tror inte att jag kommer få byta, låg vaken i minst 30 minuter tror jag. ska ringa upp dom sen å försöka lösa de på nått sätt! idag är de iallafall torsdag och de betyder att jag egentligen skulle börja 9, men nej då bokar dom in mössprövning klockan kvart över 8 på morgonen. de är nått som är dåligt med att gå BF, man får alltid dom tidiga tiderna!

ARG!

Måste bara tilllägga att dom som försöker få folk å ändra abonemang skit är IDIOTER rent ut sagt. jag hade kompis förut och ringde för max 200. idiotjäveln sa att de skulle bli billigare med snackis. har de blivit de eller? nej inte ett skit. har redan ringt för  200 kronor och de är över 10 dagar kvar tills de nollställs. han frågade om jag skulle stanna i teletvå i två år, och de ska jag ju, men jag missförstod han tror jag. för jag tror att han menar att jag måste ha SNACKIS i två år innan jag kan byta.. ska ringa upp kundtjänst imorn tror jag å försöka byta tillbaka.. jag är så jävla arg!


skit!

Matchen gick skit och jag vill typ bara glömma den! de vart 4-2 och alla målen gjorde dom typ på frilägen och de känns väll lite surt för min del kanske.. men imorn är de träning å får då ta nya tag och ladda inför matcherna inför helgen!

matchtime

snart ska jag iväg till skogås å ha samling med laget inför nynäs matchen. jag har tejpat dojjan också eftersom den är trasig, så får hoppas de inte åker av idag! de känns som om jag inte har nå liv för tillfället för jag har så mycke matcher framöver plus träningar. hoppas jag kanske får stå över nån match, men de lär jag få göra! men blir glad om jag får spela även fast jag inte har nått liv efter de haha. kan inte träffa nån typ. brukar bli lite myskvällar med malin, men de är också trevlans. får träffa folk i oktober istället =P

men nu har jag inget mer att tillägga. skriver kanske mer ikväll ha de bra sålänge /Tina

GLADER!

Matchen på DIF va bäst igår! hela laget kämpade och spelade för varandra och det va härligt att se. jag hade inte så jätte mycke och göra och höll nollan i första halvlek. då ledde vi med 1-0, i andra halvlek gjorde vi mål efter bara några minuter och det stog 2-0 till oss. men i slutet vart vi trötta och dom fick in 1 mål. men vi vann matchen å de va en härlig känsla!

idag har jag match med C-laget mot nynäshamn, får hoppas de går lika bra! nu sitter jag i skolan och har samhälle. skit tråkigt menmen, skriver mer sen ha de bra /Tina

skogsmullar

hallojsan. har varit skit seg hela dan i skolan, va trött  när jag kom å va trött när jag gick hem. vi skrev en krönika på svenskan idag och ja vart klar med min och de va skönt, vi skulle skriva om ungdomsbrottslighet, ett ganska intressant ämne som man säkert skulle kunna disskutera i evigheter!
på natur och friluftsliv lektionen gick vi ut i skogen och skulle göra upp eld i grupper för att sedan koka vatten, jag har inte duschat eftersom jag ska ha match sen, så jag stinker fortfarande rök typ, inte nice!
när jag kom hem vid typ halv 3 tiden (fick sluta tidigare, skulle egentligen slutat fem) så satte jag mig vid datorn ett ta, men jag va så jävla trött så jag la mig i sängen å vila ett ta å somnade i typ 20 minuter kanske, tills syrran kom hem å väckte mig när hon öppnade dörren..

om ca 30 minuter ska jag ta bussen till skogås å äta spagetti å köttfärssås, sen ska vi bege oss till mossen (fotbollsplanen) för att ha match mot DIF, lite små pirrigt faktiskt, men de e bara tuta å köra ;)
viktor kommer till mig sen ikväll. mysigt, han brukar ju inte komma hit så ofta, å har aldrig gjort de på en vardag så ett plus till han!







RSS 2.0