skit

såhär känner jag mig just nu!
 
allting är så stressigt! jag jobbar, tränar å försöker ta körkort. å sen att fotbollen går åt helvete gör inte saken bättre, snart är de lite långledigt iallafall så de är ju positivt!! 

imorn är de onsdag, och eftersom man är ledig på torsdag så blir de som en helgdag, så jag å viktor ska gå å käka middag å sen gå påå bio, de va längesen nu. å de va faktiskt hans förslag, så de va nästan så att jag ville måla ett stort kors i taket! <3

nej men nu så måste jag sova, så jag orkar med dagen imorgon!


zorbing idag!!! :D

fan va helgen har gått fort! de va nyligen fredag, å imorn är det jobb igen! som tur är blir de lugnt imorn, för de är en barnfri dag, med lite möten å skit! tråkigt men ganska skönt för huvet!

i fredags åkte jag hem till angelica å umgicks lite på kvällskvisten. vi kollade film å bara tog de lugnt!  jag sov även kvar där så att få lite sovmorgon va bara att glömma ;) i lördags åkte vi till farsta en snabbis innan vi skulle lämna elias hos angelicas mamma å pappa, å sen tog vi bilen till mossen för att ha match, vinst vart de med 7-0, så de va jäkligt skönt!!

efter matcen stressade jag hem å gjorde mig iordning för att bege mig till min kusin å grilla. de vart god mat å god efterrätt innan vi (jag, viktor, mamma, petta) begav oss hemåt. sen somnade min man välldans fort, så då stängde jag av tvn å somna jag med,, roligare kunde man ju haft ;)


Idag händer de grejer ;D jag å jessica ska rulla ner för en backe i en boll. jag fick de av henne i present när jag fyllde 18, så idag är det dagen D!!!! hoppas vi överlever färden utan några spyor å avsvimningar =P tror de kommer bli skoj faktiskt =)


Lycklig?



idiot

- ska vi hitta på nått imorgon?
- jag måste bara höra runt bland mina vänner å se om de finns något roligare att göra än å vara med sin flickvän EN fredag.....

jag är trött som bara den på dehär! kommer inte ens ihåg när vi hittade på någon senast!

onsdag

(inlägget publiceras lite sent.. de hamnade i utkast)

nu va de veckor sen jag skrev igen! jag har inte haft lust eller ork, men nu kan jag göra ett snabbt inlägg, under påsken va jag med viktor ute i trosa på  hans farmors landställe, och de va hur skönt som helst. men de kan bli lite jobbigt ibland när man inte har någonting att göra å ingen dator  ;) vi va mycke med hans vänner som bor där borta å de va trevlans, vi spelade lite fotboll å bara va typ.


solen har tittat fram nu i några dagar å de är hur skönt som helst, å jag ska nog vara glad som ahr de jobb jag har som får vara  ute nästan hela dagarna.. de kanske inte är lika roligt att vara ute när de regnar, men de är sånt man får ta! snart ska jag iväg till jobbet.. jag ska till fagersjö nu först å ha "nätverk" innan jag åker till farsta igen å jobbar som "vanligt" de är skönt att va på nätverk för då går dagarna mycket fortare! å de e bra att dagarna gr fortare på onsdagar för då övningskör jag för de mesta med körskolan. vill ta dedär jävla kortet nu!! hoppas jag klarar de till semestern,, de kan bli lite svårt men jag ska försöka! om inte annat tar jag de under semestern å de är godkänt det också!

nej men nu så måste jag göra mig iordning å sen springa till bussen!




RSS 2.0