måndag

min plan för idag va ju att jag skulle sola... men de går ju inte när de är molnigt.. eller disigt kanske man säger? idag blir det väll att göra ingenting, ska panta lite flaskor å burkar, så jag kanske blir 50 kronor rikare? haha
imorn är det första juni och då ska jag å några springa vårruset som är på 5 km.. hoppas de går bra å springa... annars får man väll gå runt haha :P

nej men nu så ska jag sätta på mig lite kläder, ha en bra dag!


min helg

Gud vad jag är trött! de känns som om jag inte har fått sova på jätte länge.. men de är ju faktiskt bara två dagar som jag har behövt gå upp tidigt! i lördags skulle jag hålla fotbollsskolan i skogås.. så de va bara att gå upp klockan 8 för å va i skogås till 9.. vi hade inte tur med vädret, men de är inget att hänga läpp över.. jag va hemma vid halv 2, å då va viktor här.. han kom till mig i fredags å va kvar hela dan igår <3 kollade lite på eurovision också, ingen höjdare,, menmen!

idag va de dags igen att gå upp tidigt.. snälla pauliina kom å hämta mig 10 i 9, så jag behövde inte gå upp fören kvart över 8! betydligt bättre väder idag, och de va ju skönt! efter de va de dötid i typ 2 timmar, sen va de matchsamling, å vi mötte haninge.. de gick åt helvete.. men jag fick rädda straff iallafall.. nått positivt!

nej men nu så ska jag sova även fast jag är ledig imorn.. godnatt!



nelly

Den här beställde jag nyss.. tyckte den va ganska söt.. får hoppas den sitter bra, med tanke på att måtten på nellys hemsida inte va dom bästa =P

får även hoppas att den sitter bra över brösten, eftersom man förmodligen inte kan ha bh till den, å jag är ju inte så jätte nöjd över mina ;) men de får jag veta på typ onsdag eller nått =)



torsdag

jahap. vad har man gjort idag då? ingen nytta alls egentligen! va hos tandläkaren 20 över 9 imorse.. å allt såg bra ut, men något som va mindre kul va att hon såg på bilderna att mina visdomständer kommer komma.. jag som hoppades på att slippa de!

på dan kom erica å anders över å höll mig sällskap. å nu på kvällskvisten har jag tränat, å de gick väll... okej antar jag.. nu sitter jag å kollar semin i eurovision song contest.. å fan va dåliga låtar som är med.. varför sjunga på sitt egna språk så man inte fattar ett ord? blir så arg!

onsdag

solen skiner och jag är ledig... kanske ska äta frukost å försöka sätta mig på balkongen å sola.. de är ju väldigt molnigt.. men några solstålar kanske man lyckas få på sig?

skit

träningen gick väll sådär för mig.. har haft ont i ena min jävla äggstock hela kvällen också, och de vill inte bli bättre... men de går väll över sen hoppas jag! bajen torska idag igen å dom är så jävla dåliga så man vill bara spy på dom och typ börja hålla på nå annat lag.. men nej.. jag förblir en  stolt hammarbyare!


,

de står 1-1 i bajen matchen å de suger hästballe! dom låg tillåmed under efter bara några minuter spelade.. KATASTROF! om 10 minuter  ska jag ner till bussen för  å åka till skogås å träna..

hoppashoppas

Nu har jag ringt chefen till min gamla praktik å sagt att jag kan jobba två dagar den här veckan och förmodligen hela nästa vekca.. så jag hoppas hon hör av sig så jag får lite pengar  =)=)

tisdag

godmorgon! jag är trött som jag vet inte vad, men jag måste ändå till skolan. har bara en lektion idag, så jag kan säkert gå hem å sova efter de.. om jag är trött ;) har ju träning ikväll så att sova en timme eller två efter skolan kan va bra ;) nu ska jag klä på mig å äta frukost. sen går jag till skolan! ha en bra dag

ibland får man tycka om bilder på sig själv!


måndag

Åkte hem till viktor igår.. de va ju länge sen vi sågs så de va trevlans.. vi mös i soffan till en inte en allt så nice film. men de va mysigt ändå! jag kollade i tidningen å på aftonbladets hemsida igår på vädret, å de stog att de skulle va jätte molnigt å bara lite sol. jo tjena! när jag vaknar är det jätte mycke sol ute, men de blåser lite.. så jag sov bort dom bästa toltimmarna eftersom jag skulle åka hem från viktor.. men jag fick iallafall 1,5 timmes sol på mig :)

nu på kvällskvisten har jag varit hos brorsan å erica å bara kollat på tv.. sen när jag skulle hem träffade jag på emelie å hennes tjejkompis så jag va med dom en liten stund. men nu är jag hemma.. ska gå å lägga mig om en liten stund. jag börjar ju ganska tidigt imorn!


söndag

Twiin kom hit igårkväll och räddade min kväll! snart ska vi bege oss ner till centrum.. sen åker jag till viktor som jag inte har träffat på typ 1,5 vecka.. de är skitväder idag... å de lär vara skit i typ en vecka framåt om man ska lite på vädernissarna.. men jag hoppas dom har fel.. vill sooola.. speciellt när man har många lediga dagar!



soool

Fan va de är skönt väder ute!! har setat på balkongen idag... men är rädd att jag typ ska bränna mig å börja fjälla.. men ska sätta mig en stund till... men sola ryggen lite =)

ha en bra dag



Hemma igen!

Tältningen med klassen va rolig, å vi hade så otroligt tur med vädret! det var varmt och skönt å inte en droppe regn kom det! när jag kom hem satte jag mig på balkongen i lite över en timme tror jag och solade.. de va ju så sjukt bra väder... nu har molnen kommit så jag valde rätt tid att sola!

ikväll har jag match.. egentligen så är jag för trött för de, men det är bara att ta sitt feta arsle till skogås å sätta på sig fotbollskläderna ;)




skogsmullar

Nu drar jag till skolan... å sen bär det av till skogen! hoppas jag överlever en kall natt med mina klasskamrater ;) ha en bra dag

tävling


Gå med i tävlingen i Emelies blogg!



min kväll

Jag träffade bästa vän på kvällskvisten.. vi åkte till donken i farsta å drack en milkshake som vi delade på.. mums!! sen hade vi ingenting att göra. så vi skulle åka å sola.. då skulle vi växla in våra 20-lappar så vi skulle få två tior var.. vi gör de å sen går vi å kollar vilka rum vi ska ha.. så har vi bestämt oss och ska stoppa ner pengarna... DÅ märker jag att jag har fått en tia å en 50- öring... kul. jag fick bara sola i 5 minuter, å vart blåst på 10 kronor!

sen åker vi vidare för att vi ska tvätta jessicas bil.. hon ska växla in en tjuga å på en polett för den.. men även fast hon stoppat in 20 kronor så kommer de ingen polett.. så apparaten snodde hennes 20-lapp... så vi vart blåsta på 30 kronor idag.. å de är inte okej!!


(tjyv till apparat!)


(innan vi åkte sa jag... tänk om den ligger där i nu.. så hon va tvungen att gå ut å titta.. hahah)


(en galen jessica med 20 kronor fattigare!)


min studentklänning






.

borde man bli orolig eller? mamma gick ner till centrum för typ över en timme sen för å köpa mjölk å bröd.. å hon har inte kommit tillbaka än.. hennes rygg kanske gick sönder? vem vet?

vill att solen ska titta fram!


onsdag å ledig

godmorgon världen! jag kan inte direkt säga att jag har vaknat upp glad idag.. men humöret är lite bättre än när jag somnade igår ;) nu väntar jag på att mamma ska komma hem från centrum så jag kan äta frukost =) sen ska jag tvätta håret å vänta på att erica ska komma hit... vi ska försöka fixa varandras hår.. typ locka å så... så vi sen inte står där på studentdagen å ser förjävliga ut i barret haha...

.

Det kanske är bra att vi har varit ifrån varandra i typ en vecka? och det kommer bli några dagar till... får hoppas allt löser sig å jag orkar hålla fast när allt känns som skit.. försöker du försöker jag!



ARG!

Fan vad jag är irriterad!!! mitt sår på knät gick upp IGEN... typ för den 20 gången eller nått sånt.. sen är det är liten söt sak som jag stör mig så OTROLIGT mycke på... jag har inte gjort ett skit mot henne.. men ändå är hon dryg, otrevlig, nonshalant (stavning) å massa mer.. som å prata med henne är som att prata med en vägg. jag vet inte vad det är som gör så hon blir så.. de kanske handlar om popilaritet? jag vet inte,, men jävligt störande är det iallafall...

tisdag

Godmorgon världen.. jag är sjukt trött å de är dåligt väder ute... idag har jag lektion från typ 8-11.. sen börjar min nästa lektion 20 i tre... de kan nästan inte bli sämre!

Jag gillare!






sol

de 'r så jävla underbart väder ute!! har suttit på ballen i ca en timme.. å de kommer bli mer.. ska ut dit nu.. "sorry pluggandet... jag kommer ikapp senare " ;)

?

är jag tillsammans med en robot eller en mänsklig varelse?


skit

matchen gick åt helvete... å inte nog med de missade jag bussen PRECIS, så jag fick sitta å vänta på nästa i 30 minuter.. nu har jag iallafall mat i magen, nu är de bara duschen kvar.. sen är jag frrääääsch...

söndag

Kvällen igår vart lyckad.. och bilden nedan visar att det var tur att jag åt hemma ;)



Lördag

Fan vad underbart väder det är idag! satt på balkongen tidigare idag å fick lite färg =) om en timme typ kommer erica hit å äter lite.. sen ska vi till magis å träffa två från klassen å två andra jag inte vet vilka dom är... de blir lite grilla å lite dricka.. kvällen kommer bli lyckad tror jag :)

torsdag

Nu åker jag till skärholmen för å försöka hitta en ny telefon som jag kan köpa, å för å träffa ankan å taysoooon! =) ha en bra dag

godnatt

har varit med jessica på kvällskvisten i sköndal hos en killkompis till jessica.. nu är jag hemma å de ska bli så skönt att krypa ner i sängen å somna! Hoppas ni har haft en bra kväll. sov gott =)

dagen i skogen

Idag var det skogen som gällde.. jag å Erica hade nen stationsgren å de gick väll helt okej.. men de hade kunnat gått bättre haha :D  de känns så jävla skönt att det är onsdag å att man redan är ledig.. jag har turen att få vara ledig i 5 dagar.. SKÖNT!!





bilderna nedan visar varför man INTE ska ha en fetto röv ;) hahahahahahha


tisdag

idag har det inte hänt speciellt mycket.. va i skolan vid 8 å skrev ett prov i religionen, g har jag och jag är 100 procent säker på det.. det är bara att hoppas på ett vg också! sen hade jag ingen mer lektion, men jag va kvar i skolan till halv 2 ungefär för jag gjorde klart en uppgift som skulle vart inne förra veckan. jag kom hem å satte mig på balkongen eftersom de va så himla bra väder. fick lite färg faktiskt. satt utan tröja i två timmar, så jag börjar bli lite brun, sakta men säkert..

ska beretta en lite rolig/Tråkig sak som hände på balkongen.. en geting kom mot mig å jag skulle springa in å ta skydd haha.. så jag springer mot dörren å så hör jag PANG, DUNS. FAN MIN TELEFON! jag hadfe telefonen i knät å när jag ställde mig upp ramlade telefonen ner i springan på balkongen så de vart ett fritt fall för min telefon rätt ner i marken från tredje våningen.. jag trodde telefonen skulle gå i 1000 delar.. ialalfall att skärmen skulle spricka... men de "ända" som hände va att jag fick en buckla i skalen, å att de inte sitter fast ordentligt på ena sidan.. å tre knappar är lite sega å trycka ner... men de fungerar,, å min mottagning har blivit lite cp..  min telefon får 5 + av mig.. jag tror inte så många telefoner skulle klara sig så bra som min gjorde haha :D


nej men nog med såna roliga/tråkigheter... nu ska jag sova.. godnatt!


?

pluggandet går åt helvete om jag ska vara ärlig!! men nu åker jag till viktor å tråkar... kanske får mer gjort där än hemma?

trötter

redovisningen gick väll helt okej.. de kunde gått bättre.. men nu så hoppas jag iallafall på ett MVG!  nu sitter jag hemma å försöker plugga till ett prov jag har imorn.. jag kommer nog bara satsa på ett g för jag orkar verkligen inte plugga.. jag kan typ redan g frågorna.. de är bara några till jag måste plugga in.. sen får jag hoppas att det är mycket "egna tankar" uppgifter så jag kanske kan få högre betyg.. jag är så skoltrött nu så jag bara spyr!  skulle va skönt om man fick en vecka ledigt eller nått!!

nervös

snart är det projektredovisning och alla är jätte nervösa.. håll tummarna för mig nu! blää

godnatt?

matchen gick väll inte så himla bra.. men de är bara å ta nya tag!
börjar redan bli trött så jag kommer väll hamna i säng tidiigt idag, vilket är bra för jag måste vara utvilad imorn när det är projektarbets redovisning i skolan.. jag är jätte nervös!!



söndag

har varit med viktor hela helgen (fredagkväll-söndagmorgon) <3 i fredags va vi som sagt på bio å såg "en galen natt" den va helt okej faktiskt å man skrattade några gånger! igår gjorde vi ingenting. satt bara hemma hos viktor å nörda oss. jag skulle egentligen åka hem igår för han skulle typ träffa en kompis. men de vart inte så å jag fick stanna kvar ;)

idag har jag match.. ska snart börja göra mig iordning för min buss går om typ 45 minuter.. idag skulle de va bra om jag fick va hemma hela dan för jag har mssa plugg att göra... men får göra de när jag kommer hem!! SLUTET ÄR NÄRA!

bio

Pratade med älsk nyss å vi kom fram till att vi skulle se den här filmen.. hoppas den är bra!



Fredag

nu känns det som om det är så  himla mycket att göra i skolan bara för att det är så kort tid kvar tills betygen ska vara satta.. men egentligen så är det inte så himla mycket. har prov på tisdag å religionen så jag måste plugga lite i helgen.. å sen så ska massa frågor i arbetsmiljö och säkerhet vara inne + en uppgift i pedagogiskt ledarskap som skulle va inne i tisdags. den har jag inte ens gjort klart.. så de måste jag ta tag i!

nu är det iallafall fredag å helg vilket är skönt. jag ska kanske träffa viktor sen å gå på bio med han, hoppas det blir av.. han är ju lite grinig nu för tiden eftersom det går så dåligt för AIK å aik är typ hans liv verkar det som ;) så nu kanske han ska sluta klaga på bajen när det går åt helvete för AIK också! =)

Godnatt


träning

dagen har bara svischat förbi.. va i skolan klockan 9 å va i skogen en snabbis för å gå igenom vad som ska göras nästa vecka.. å sen åkte jag in till stan vid 12 å mötte upp Elina för vi skulle kolla efter ett par nya älsklingar till mig.. men jag var för förälskad i dom jag köpte igår.. så jag fick åka till farsta igen å köpa dom!

nu är fotbollskläderna på och jag ska snart ut till bussen..

ha en bra kväll

min dag!

  • gick upp kvart i 10 för jag skulle ut å springa med emelie klockan halv 11
  • Hoppade in i en dusch å käkade frukost efter löparrundan
  • gick ner till centrum med mamma för å kolla på studentskor
  • köpte ett par skor + en bh med avtagbara band
  • gick hem å tog en havreboll
  • tänkte till om skorna "va dom verkligen värda 800?"
  • de va dom inte å jag tog bussen till centrum å lämnade tillbaka dom
  • stannade på solakuten å solade i 15 minuter

och nu sitter jag här å väntar på mat... fiskbullar står på menyn! ;)


är dom värda 800 kronor? :/

Jag va nere i centrum idag å köpte dom här skorna för 800 till studenren... men jag vet inte om dom är värda så mycke pengar... ska försöka hitta några billigare inom 10 dagar.. annars får det bli så.

HJÄLP MIG!! ÄR DOM VÄRDA 800 KRONOR? (dom är finare i verkligheten)


Mod. 207, FACE


!

Imorse va jag duktig å tog en lite löparrunda med Emelie, kom ut ur duschen för en liten stund sen, å nu är det bara kläderna som ska på å tänderna som ska borstas.. sen blir det skojakt i farsta för den 100 gången.. man vet aldrig.. dom kanske har fått in nå nytt? ;)

skit är vad det är

kom ut ur duschen för en liten stund sen. träningen gick väll sådär.. som alla andra träningar.. å matcher. vänner har frågat mig för länge sen om jag tror att jag kommer hålla på med fotboll "hela livet". jag har svarat "att det är möjligt, just nu käns det som det" men den känslan har börjat försvinna från mig. jag tycker att fotboll är skit kul å jag älskar å komma ner på träningen. men de känns som om att jag inte presterar ett skit, jag utvecklas ingenting, och det är DE som är skit. än har jag inga planer på att lägga av med fotbollen eller ta en såkallad "paus" som alla gör. men det känns nästan som om den dagen kommer komma, inom kort om jag inte börjar känna mig duktig igen.. nu känner jag mig bara värdelös på det jag gör!


tisdag

Jag måste gå å lägga mig tidigare på kvällarna märker jag när jag ska upp klockan 7 på mornarna.. jag va sjukt trött imorse å jag är fortfarande helt död typ. vi har haft religion på morgonen och nu står erika, Frida å Rustam å målar våran "skylt" vi ska ha på flaket... de blir fint =) jag har i stort sätt inte så mycket att göra fram till tjugo i tre då jag har körkortsteori... väntar på att erica ska komma så vi kan fixa lite med projektredovisningen... får se när hon kommer.. ikväll har jag iallafall träning vilket ska bli skönt!

nej men nu så ska jag fortsätta på en ledarskapsuppgift som ska vara klar till imorn... ha en bra dag i solen!

rubrik

de käns som om klockan är mer än vad den är.. kanske är för att jag inte har gjort så mycket idag! i skolan hade jag en redovining att göra, mer var det inte.. vi började kolla på filmen "human trafficking" en riktigt bra film faktiskt som man ska ta på allvar... som vissa idioter i min klass inte kan göra, utan sitter å skrattar åt det hela!  vid 4 träffade jag en släkting till mig som jag har träffat en gång för jätte länge sen, lite läskigt var det men de va kul. kommer få träffa lite fler släktingar senare, så det är intressant..

imorn går jag i skolan till 4 skulle jag tro, eftersom jag har körkortsteori sista lektionen, å vi slutar alltid tidigare än vad vi ska göra.. vilket är grymt skönt! jag kommer vara ledig på onsdag å torsdag vilket också känns jäkligt skönt.. man känner att slutet är nära.. å studenten kommer inom kort ;)

nej men nu sitter jag å gäspar.. så ska borsta tänderna å gå å lägga mig i sängen... godnatt

måndag

Frukosten är i magen, mascaran är på, håret är plattat... nu är det bara att sätta på sig skorna å gå till skolan. Ha en bra dag!

skit

matchen gick åt helvete å jag gjorde två dundertabbar.. men jag lyckades  rädda båda två vilket är skönt så man slipper den bördan iallafall! imorgon ska jag träffa en släkting till mig som jag har träffat en gång för 10 år sen. jag är sjukt nervös, men jag hoppas det går bra ändå!

nu ska jag sätta på mig någonting å sova i å äta en muffin. sen blir det att borsta gaddarna å sova sen. =)

helgen

Det vart en trevlig kväll i fredags. jag va hos jessicas pappa å käkade as god mat.. de vart mammas potatisgratäng som är så jäkla god och grillad oxfile! jag kan lova er att jag va mätt efter maten! sen drog jag å jessica till markus som hade fest i trångsund.. de va trevlans faktiskt.. igår gjorde jag typ ingenting.. va hemma hela dan... å käkade årets första kräftor också som va jätte goda.. sen åkte jag hem till viktor som va sjukt trött å sjukt tråkig.,.

Idag skiner solen å de är så underbart! ska åka om en timme till skogås för jag har match ikväll.. å vi ska äta lite först! det är första matchen för säsongen, å jag hoppas det blir vinst å att jag håller nollan!

Snart är det dags!




RSS 2.0