fan!

Hej Tina,


vi vill dubbelkolla om du mottagit din leverans efter ett meddelande av posten.

--
Jag önskar dig en fortsatt trevlig dag.


Best Wishes / Vänliga hälsningar

Anna
Customer Care / Kundtjänst


Om min klänning har kommit bort i posten blir jag ARG! har väntat i över en månad på klänningen, å sen får jag den inte när dom säger att de ska ta 1-2 dagar tills jag ska få den.. å sen får jag detta mail... borde jag vara orolig elleR?

onsdag

godmorgon! solen tittar fram lite smått redan,  och jag hoppas den kommer skina mer senare under dagen! snart ska jag börja gå mot t-banan för å åka till jobbet.. Ha en bra dag!

ÅNGEST! att skriva prov i 8 timmar är inget jag har drömt om

Kallelse till Högskoleprovet lördag den 10 april 2010

Din provlokal: Farsta gymnasium Sal:Klassrum B113
               Farstavägen 118, FARSTA
               Cafeteria finns

TID:    Du skall vara på plats kl 08.20. Provet slutar ca 16.15.


TILLÅTET SKRIVMATERIAL
  Blyertspenna, radergummi, överstrykningspenna och vanlig rak linjal.   
       
RASTER: 10.00-10.25, 11.30-11.45, 12.50-13.55 och 15.00-15.15.

TÄNK PÅ        
ATT... -Det inte finns klockor i alla provlokaler.
       -Det alltid är provledarens tidsangivelser som gäller.
       -Noga följa provledarens instruktioner.
       -Svarshäftet skall vara ifyllt inom provtiden.
       -Miniräknare, vinkelhake, gradskiva och dyl får ej användas.
       -All förtäring (även dryck) är förbjuden i provlokalen.
       -Mobiltelefon skall vara avstängd i provlokalen och får inte
        ligga på bordet. Ringande mobiltelefon kan leda till att
        delprovet bortdöms.
       -Om du fortsätter att fylla i svarshäftet efter provtidens
        slut så får du inget provresultat för det aktuella delprovet.
       -Fusk i varje form leder till att delar av eller hela prov-
        resultatet ogiltigförklaras.

Välkommen och lycka till!



tudeluu

Solen har skinit hela dagen idag vilket har varit underbart.. även fast jag inte har varit ute någonting idag. förutom när jag skulle till å från jobbet. nu har jag ätit middag, så nu är magen mätt.. nu är de bara två dagar kvar på "jobbveckan" sen är det långledigt.. HÄRLIGT!!

trött :(

Blä! jag skulle hellre velat stanna hemma i sängen.. men de går ju icke! ska snart bege mig mot t-banan. ha en bra dag!

måndag

fy vad jag är trött! ska gå å dricka lite pucko tror jag... å sen lägga mig i sängen å försöka sova.. igår somnade jag på tok för sent för jag inte kunde somna.

hoppas dagen har varit bra! godnatt


söndag

Tjolahopp! idag mår jag bättre som tur är! igår lockade viktor mig hem till honom.. gamla gubbar kan locka små barn in i bilar genom att säga att dom har godis.. viktor kan säga att han ska tända ljus å mysa ner sig i soffan, så har han fått mig övertalad! vi kollade på dum och dummare, å sen somnade vi efter den... eller viktor somnade efter halva filmen ;)



:(

har inte kunnat äta på ett dygn :( jag vaknade av mig själv imorse å mådde illa. har fått någon maginfluensa, har spytt ca 5 ggr å Suttit på toaletten ett X antal gånger.. jag har bara fått i mig avslagen cola å lite vatten på över 24 timmar, å de känns i min kropp. har ont i varenda kroppsdel, och jag kan inte ens ligga i sängen längre för de gör så ont i höfter å axlar. ska försöka få i mig lite blåbärssoppa.. och jag hoppas jag kommer få behålla den!

YES

TJOHHOOOO min klänning som jag beställde för 100 år sen kommer inom två dagar. hoppas verkligen att jag kan ha den... annars blir jag ledsen i ögat! kan jag inte ha den så får jag hoppas att erica kan ha den så jag slipper skicka tillbaka den å strula med de också! =)

STUDENTEN ÄR NÄRA NU!


dagen innan fredag

hallå där! har inte orkat eller haft tid att skriva. igår efter skolan åkte jag, erica å anders "hem" till erica å hade skojsigt. vi (anders) lagade mat och bakade, så kollade vo på barcelona matchen å en film efter det. det är kul att komma ut å göra saker med folk, även fast det inte är så märkvärdiga saker man gör.. jag är van att umgås med mina närmaste å kanske åka till viktor efter skolan. så de va kul att vidga mina vyer för en gångs skull å umgås med en från klassen för en gångs skull.. de skulle säkert va så att vi träffades oftare om vi bodde närmre tror jag... eller vad tror du twiin? :D

nu har jag ätit våfflor för andra gången idag, så nu är magen mätt på grädde kan jag tala om.. jag är nästan spyfärdig, även fast det är gott med våfflor!

klockan 7 ikväll är det träning igen.. sista fysen nu, vilket kommer bli både skönt å inte.. alltid hittar dom på nått annat jobbigt att göra som man kan klaga på ;) :P

imorn är det fredag å de kommer bli så jäkla skönt att få sova!

Tisdag

Träningen igår gick bra.. förutom att jag vart stämlad på stortån å sparkad på utsidan av foten, men jag överlever! snart ska jag till skolan där två tjejer ska prata om bråket i israel? kommer inte ihåg haha :D sen kommer jag förmodligen inte ha nått att göra om therese inte har rättat mitt projektarbete... så jag lär vara hemma tidigt idag.. hoppas viktor kan träffa mig!! ha en bra dag!


!

11 st som ska träna....hmmmmm
GRÄNSFALL
Men OK.. Ses där
Och helt rätt Julia TAGGA inför träningen ,)


så skrev min tränare i gästboken... hade de inte blivit träning så hade jag blivit jävligt sur!!!

ska snart dra mig mot bussen... önska mig lycka till!

snygg tjej! ;)

Sådär ja! nu har jag lagat mat å ätit den så nu mår jag illa som vanligt... fan va härligt det känns! nu är det bara att invänta träningen som börjar om lite mindre än två timmar! skönt att erica å anders gjorde så min dag gick lite snabbare med tanke på att jag bara behövde vara i skolan i en timme idag. helt jävla onödigt! 

jag vill träna idag men jag tycker de är lite jobbigt att den är så sen. träningen slutar 10 å min buss går kvar över 10 så jag är inte hemma förens halv 11, å då ska jag in i duschen så jag lär inte vara i säng förens halv 12 och det käns lite jobbigt när man ska upp tidigt imorn.. de som är bra imorn är att jag slutar tidigt för jag inte har någon körkortsteori... sen hoppas jag att jag kan åka till viktor.. han kanske ska på aik match imorn (hockey) å den lär ju sluta sent.. om han ska på matchen så kommer vi inte kunna träffas på hela veckan, för på onsdag ska jag till erica å på torsdag har jag träning.. jag hatar när vi inte kan träffas på flera dagar!  


dolt nummer.. nej tack!

Gud vad jag hatar folk som ringer med dolt nummer! idag i ringde någon med dolt nummer å jag hörde inte för jag hade numret på ljudlöst.. så hade jag ett  röstmeddelande men ingen sa något. fan va sur jag blir, eftersom man blir nyfiken på vem det var!!!


måndag

Solen skiner idag igen vilket är helt underbart! idag blir det att gå till skolan. sen sent ikväll är det träning.. det är lite jobbigt att träningen börjar så sent å bara håller på i en timme. den är från 90-10. så jag kommer väll inte i säng förens 11 halv 12 idag. menmen, de är inte så mycket att göra åt!!


vill vara den...

... Jag var förut. den som alltid hade ett leende på läpparna och den som alltid fick andra att le. nu för tiden känns allt så jävla trist. mitt leende kommer fram allt för sällan å de känns som om allt går skit. så fort jag får en uppgift i skolan så får jag prestationsångest å när jag tänker på vad som händer efter skolan får jag ångest. jag har även ångest över att jag är fattig som ett jävla as. 0 kronor på kontot å jag vill åka utomlands i sommar. lycka till!

Godnatt! 


Då jag va glad dygnet runt å inte hade några bekymmer alls!









tjoho

Den här söndagen har gått ovanligt fort, vilket är skönt! jessica kom å hämtade mig lite innan 12 och då åkte vi till skärholmen å kikade runt i affärer.. vi va där i över två timmar å de kändes i benen kan jag tala om. Jessica hittade en klänning på rean som va värsta kapet! men eftersom den va lite för stor ringde jag farmor och frågade om hon kanske kunde sy in den lite. så vi åkte över till min kusin där farmor va så hon kunde ta mått å lite så =)

jag va hemma vid halv 5 vilket va en bra tid! då satte jag på ettan å kollade på bandy finalen.. ÄNTLIGEN BAJEN vart det SM-GULD!

ikväll kommer jag bara ta det lugnt. kommer nog lägga mig i sängen tidigt idag så jag är pigg å allert imorn när jag ska till skolan... något som är skönt är att jag börjar 20 i tolv imorn, så jag får sova/ligga å dra mig länge!!

En kort sammanfattning om min prestation idag!



Just nu vill jag bara gå å dö!! så dålig jag va idag har jag aldrig varit någonsin käns det som.
när jag kan lista ut vad det är för fel på mitt inre, då kanske jag kan börja prestera igen?


Matchdax!

Kvällen igår var trevlans. grattade jennifer lite eftersom hon fyller 18 år idag!  =)
Snart åker jag till skogås för å ha match mot segeltorp.. ha en bra dag!


inte nog med de inlägget jag skrev nedanför!

... mitt hål jag har i örat (den där "flärpen")  de är svullet å blodar å håller på så jag egentligen inte kan ha örhänget jag har i för de blir så jäkla tajt.. men eftersom näspiercings örhängerna är så jävla smala kan jag inte ha dom i för hålet växer ju igen då så man inte kan ha vanliga örhängen sen.... så jag måste ha de örhänget som sitter skit tajt nu.. fan vad jag är irriterad!


grått å trist i min lilla hjärna

idag är det en sånhär negativ dag då man bara vill lägga sig i sängen gömd under täcket! jag tog hem mina mjukisbyxor idag som det står "student 2010 Tina Lundberg" på. och jag såg redan när jag öppnade dom att formen va skit konstig. när jag beställde byxorna tänkte jag att killmodeller på mjukisar brukar vara lite mysigare å lite större än tjejmodeller, så därför valde jag en killmodell, men de skulle jag inte gjort! JAG FÅR KNAPPT PÅMIG BYXORNA! dom är jätte smala upptill och stora ben. jag tror inte ens att en kille skulle kunna ha dom byxorna! storlekana brukar ju vara större när det är killstorlek.  HALLÅ vad hände lixom? aja jag får klara mig utan mina jävla studentbyxor! får lägga ner dom i lådan så får dom ligga där tills jag slänger dom för jag har gått upp 10 kg å tänker "jag kan inte ha dom"! 

jag har även börjat på prestationsångest inför provet imorn! jag vet att jag kan mycket NU! men när jag väll kommer sitta där med provet känns det som om de inte alls kommer gå bra. jag vill verkligen få minst VG på provet, så jag hoppas verkligen att jag får de! annars så blir jag besviken! 

jag har träning ikväll. och om jag hade kunnat så hade jag tackat nej istället. men eftersom jag redan har tackat ja så käns det lite elakt eftersom dom ändå har  betalat för träningspasset och det är inte så många som ska vara med! fan allting käns så jävla trist idag! hoppas de blir bättre imorn när jennifer ska ha ett litet fördelsedagsparty... de kunde ju inte komma mer lägligt än såhär! 

tröttter

Godmorgon! jag är egentligen allt för trött för att gå till skolan, men jag får kämpa mig dit ändå! jag slutar klockan 4 idag, och då ska jag hem å plugga lite sen klockan 8  har jag träning.. body combat.. jag hoppas det är kul å inte alldeles för svårt! nej men nu så ska jag resa mig från stolen å sätta på mig en tröja å sen gå till skolan Puss å kram skum banan!

fan

Ska plugga till mitt samhällsprov som jag har på fredag. och jag har typ fått ångest inför de... kan verkligen inte plugga!



tjoho

Gud vad jag har känt mig/känner mig stressig den här veckan. Jennifer fyller år å man måste fixa present, jag har ett prov på fredag som jag måste plugga till och jag har träning imorn som jag ska gå på! det känns som om det är så himla mycket nu, men jag får se till att fixa det!

Igår efter skolan träffade jag emelie en liten stund, sen åkte jag hem till viktor å "mös". han vilade en stund på soffan medan jag gjorde en religionsuppgift, sen va de fotboll på tvn å då vaknade han till liv!

nu sitter jag i skolan och har projektarbete, de börjar lida mot sitt slut å de kommer bli så skönt när jag är klar med arbetet å kan lägga de på hyllan! fan vad skönt de kommer bli! jag hoppas att jag blir klar idag!
efter skolan ska jag hem till emelie ett tag, å sen ikväll ska jag väll antagligen plugga en liten stund innan jag sussar kudde =)

nej men nu så jag sätta fart med projektarbetet =)

han frös!

Staackars liten. jag hittade han ensam, övergiven, å stelfrusen nedanför ett hus. hade  vi inte kört så mycke bil i värden kanske han hade varit vid liv nu!



blä

Det vart lite kaos hemma igår, så jag åkte med erica till donken och sen vidare hem till henne å brorsan. jag blur så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen! vid halv 9 åkte vi å hämtade brorsan från jobbet, sen fick jag skjuts hem till viktor, å vi la oss i soffan å kollade på film. vi kollade på filmen Rec 2, och den va sämst. men ettan var fasiken sämre!

snart ska jag dra mig från skolan hem till emelie.. hoppas hon får mig glader! =) hihi. skriver ett inlägg ikväll också förmodligen om dagens händelse i skolan ;)

Pusssar

lördag-söndag =)

igår vart det en väldans lugn dag/kväll. efter att jag hade shoppat å så i slussen så åkte jag hem å gjorde i stort sätt ingenting. vid 5 tiden tror jag, gick jag petta å mamma ner till våran gamla "gatkrog" å käkade. jag åt entrecote med potatisgratäng med beasås och tzatsiki. å fan va gott de va.. jag åt nästan upp rubbet! men fan va mätt ja va efteråt!

efter maten gick jag hem en snabbis, sen begav jag mig till hagsätra till brorsan å erica där även syrran va.. TREVLANS! vi kollade melodifestivalen som alla andra också gjorde.. sen spelade vi fotbollsspelet som jag har bild på nedanför, och jag hadde fan glömt bort hur jäkla kul de spelet va! haha fan va vi garvade! :D
när klockan slog 11 ungefär så va Erica snäll å körde mig till viktor, en trött sådan ;) sen killade han mig lite på ryggen å sen somnade vi =)

Idag har jag haft träning med laget utomhus vilket va kul! de va galet kallt å välligt ovant nu när vi har kört inomhus så länge. men de gick väll helt okej =P

nu väntar jag på att maten ska bli klar.. de blir tjocka revbenspjäll å potatis!  =)

Ha en bra söndagskväll =)



sunshine

Tjenixen! solen skiner idag vilket är underbart!
Igår vart de en trevlig kväll, jag, angelica å michis åkte till felicia i nacka och åt mat och massvis av godis, vilket jag kände av på väg hem. de typ krampade lite i magen, och de va ganska jobbigt faktiskt! efter att vi hade varit hos Felicia åkte jag hem till viktor å (mös) sov.

idag har jag hunnit med å "slösa" 200 kronor. när jag va på väg hem från viktor gick jag förbi hm på götgatan, och va där i typ 30 minuter (haha beslutsångest kallas det för) sen gick jag runt i andra affärer också. sen beslutade jag mig för att börja röra mig hemmåt. men mitt shoppande slutade inte där... jag ville ha ett vitt "räfflat" linne, men de som fanns va inge snyggt, men jag fick med mig ett svart skärp iallafall med typ nitar i fram. de kan nog bli snyggt om man matchar resten av kläderna med de haha :D

nu vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. kanske ska försöka få ut nån på en promenix? det är ju ändå så himla bra väder ute!

ha en bra lördag!

fredag

nu e jag uppe å har klätt på mig å så, nu är de bara frukosten kvar, sen åker jag iväg till läkaren! ha en bra dag!


trötter

Nu har jag ätit å duschat efter en vääldans jobbig träning. de va bara springa hela tiden vilket va bra för min stegtävling, men fy vad trött min kropp är nu- dax att sova. sen blir det att gå upp tidigt. ska va på huddinge sjukhus klockan kvart i 9. så måste gå upp vid typ kvart över 7 om jag ska hinna äta frukost :( 

Önska mig lycka till,, å  Sov gott =)

torsdag

Igår tillbringades kvällen hos älsk vilket va trevlans.. men vi gick å la oss lite för tidigt enligt mig.. menmen =) idag började jag klockan 1, å då skulle jag vara vid älvsjömässan. självklart när man kan gå upp sent, vaknar man tidigt, å jag kunde inte somna om så jag bara låg å hoppades på att somna. men jag gick iallafall upp vid 11 å åt frukost å så!
mässan va ganska tråkigt faktiskt! de va vildmarksmässa, och man kunde typ bara köpa saker, å om man skulle göra saker kostade de 20 kronor vilket ingen i min klass hade löst.. min lärare hade inte ens nå syfte med mässan.. men vi fick gå därifrån en timme senare iallafall!

nu sitter jag i shorts å sport-bh för jag ska åka å träna på 40 minuter.. måste bara sätta på mig lite kläder å packa väskan, sen e jag klar för att åka! tror inte vi blir så många på träningen som vanligt.. men jag hoppas att några fler orkar sig ner iallafall!

eftermiddagsmys

Nu åker jag till Viktor å myser =) pusspuss =)


glader =)

tjohoooo! jag fick VG på den muntliga etikuppgiften =)

Godmorgon!

Solen skiner idag också =) man blir verkligen på bättre humör när de är solit å plusgrader!
Jag fick aldrig ordning på uppgiften igår som vi har tills idag, men jag hoppas de  går bra iallafall! jag hoppas det inte är nån som typ har gjort de/fattat de så vi kan göra de nästa vecka, å kanske jobba me de på lektionstid idag... men så snäll tror jag faktiskt inte ann är, utan hon kommer säga att vi ska göra vårat bästa ;) så efter frukosten ska jag väll ta å kolla lite mer på uppgiften så jag har n ånting mer att säga :P

efter skolan får jag se om jag kanske åker till viktor..  han börjar ju typ bli sjuk, så då käns de lite onödigt om jag ska åka dit å sen gå å sova vid 8. 

nu ska jag göra mig iordning. ha en bra dag =)

Godnatt

Lägger mig i sängen å läser nått kapitel på boken "skadad" sen blir det att sussa kudde. Godnatt!



skoluppgift

gud vad man tröttnar på skolan när man får uppgifter som man inte riktigt vet hur man ska lösa eller hur man ska kunna formulera sig bra. det är extra jobbigt när det inte är en inlämningsuppgift, utan något som ska bli ett muntligt framträdande och disskution. det är inte lätt att förbättra de om de skulle gå åt pipsvängen eller om man skulle göra fel. just nu har jag Prestationsångest på riktigt! och det är inte kul för fem öre. när jag får såna här jobbiga problem med skoluppgifter så blir jag nästan helt lam.. jag kan inte tänka och det är SKIT rent ut sagt..

aja ska försöka rensa mina tankar å klara av uppgiften!

puckon!

Imorse när jag satt på bussen på väg till skolan så märkte jag en väldigt UNDERLIG sak! jag märkte att två radiokanaler, the voice och nrj hade samma gäst SAMTIDIGT i studion, hur går det till? nrj måste ju ha spelat in intervjun å sådär i förväg? eftersom the voice har ett morgonprogram å visar det i TVRUTAN! bra tajming ;) inte smart alls ;)

nu sitter jag i skolan och väntar på att nästa lektion ska börja.. slutar senast fem vilket är tråkans! det är ju så fint väder, så man vill ju gå ut å kanske ta promenader eller nått. men icke! har en uppgift jag har till imorn också som jag måste göra.. måste få minst VG!

måndag

jahop! då va de skola idag då. det är lika kul varje gång man har sovmorgon, så vaknar man alltid långt innan klockan ska ringa, men när man inte har sovmorgon känns det som om man kan sova hur länge som helst! jag ska alldeles straxt gå å äta frukost å sätta på mig kläder, för å sen gå till skolan  å  ha människor i behov med Nancy.. hoppas vi gör nå vettigt på lektionen å inte bara sitter!

morgonens + är att solen skiner ute. våren kanske är nära?


Vacker!

En väldigt snygg bild, på en OTROLIGT sör Angelica!





lör-sön kortfattat ;)

  • LÖRDAG!
    - vaknade upp hos Jessica innan klockan 9, för en kissnödig hund ville ut!

    - Gick hem vid 11 och bytte kläder, eftersom hunden å katten hårade liiiite för mycket ;)

    - Åkte till skogås vid halv 2 för jag skulle kolla på Markus match! jag mellanlandade på "mossen" för å kolla när mitt lag hade match, kollade dom första 15 minutrerna, sen mötte jag upp Jessica, å vi gick till hallen för å kolla handboll. vi kom perfekt till andra halvlek!

    - Träffade på tim å gänget innan jag fick skjuts hem av Jessica.

    - Fixade till mig, å begav mig sen hem till Angelica för å äta lite mat å umgås med henne å hennes vänner =)  vi körde ölspelet å neger å president. jag åkte innan klockan va 11 ;)

    - Hoppade på t-banan å gick av i mälarhöjden. sen gick jag till en trött viktor som låg å sov när jag kom hem. släckte lampan å sen somnade jag me!


  • Söndag!
    - Vaknade upp hos älsk å han satte på en film som vi kollade på.

    - åkte hemmåt vid 12 för att sen åka till skogås för att träna. det gick helt okej faktiskt. men de kändes lite töntigt å säga att man inte ville stå i mål för jag har ett sår på knät som inte är så stort! men jag vill att de ska läka, så man får tycka att det är hur töntigt som helst ;)

    - Åkte hem efter träningen, helt slut å JÄTTE törstig. fyllde inte vattenflaskan hemma, vilket va dumt, för vattnet va varmt å äckligt i hallen!

Nu sitter jag här å tråkar gärnet! jag är skit trött å skit seg i kroppen efter träningen så jag lär gå å sova tidigt idag. skönt att jag börjar sent imorn! har ju haft lov så de kommer kännas skumt att behöva ställa klockan!


Skriver nog ett inlägg efter träningen ;)


Bjuder på en gammal bild på mig ;)
de possitiva med bilden är att det är sooooligt!



=)

nu har jag varit å träffat pappa med syrran, å de gick bra =) om ett tag ska jag möta jessica=) vi kanske ska hyra film å gå hem till henne å bara göra ingenting =) de va ett ta sen man umgicks med den filuren! imorn ser det ut som om jag kanske ska träffa markus en lite stund å sen på kvällen åker jag hem till angelica å umgås lite. får se om jag kanske åker hem till viktor å sover sen på kvällen =)

nej nu ska jag kanske sätta på mig lite varmare byxor? å göra mig klar för å gå å möta jessica=)
ha en bra dag =)

fredag

SÅ! äntligen är jag klar med mina prover! Jag hoppas att jag inte behöver ta mer prover nu,. och att dom hittar vad de är för "fel" eller om jag kanske är helt frisk! solen skiner idag vilket är prima ballerina! kan våren komma snart tro? jag tror alla är trötta på kylan å snön. värmen är efterlängtad!
om några timmar ska jag träffa pappa för andra gången på 10 år. ska väll ta å ringa syrran snart å höra vart hon är någonstans =) ikväll har jag inga planer faktiskt.. ska väll äta lite tacos här hemma om jag får ner nå mer mat efter middan med pappa å syrran!

nu tänkte jag byta kläder, slängde bara på mig lite kläder när jag skulle ner å lämna urinprovet!

ha en bra dag i solskenet

lite kul va de

imorse skulle jag till läkarhuset för å lämna enbart ett urinprov (trodde jag). så jag sprang ner kissnödig till vårdcentralen, tog ett "rör" som jag kissade i, så tog jag en nummerlapp å väntade på min tur. när det VÄL är min tur får jag reda på att jag inte skulle gå dit utan till andra provtagningen som låg där gamla läkarhuset låg. ahap, så jag gick dit, tog en nummerlapp å satte mig ner, de va 5  nummer före mig, så jag trodde inte de skulle ta så lång tid. de tog ungefär 30 jävla minuter sen va de min tur..

- jag ska bara lämna dehär... säger jag
hon tar mitt leg för å kolla remissen.

nej du ska ta blodprover också säger hon. å staplar upp NIO rör! hallå ska ni tömma mig på blod eller? haha. så sa hon även att de inte räckte med urin..

vafan, jag kom dit för å lämna urin, så had ejag kissat för lite i dedär jävla röret så jag måste dit imorn också... å sen ska hon tömma mig på 9 rör blod. (TUR ATT JAG INTE ÄR NÅLRÄDD) haha :D

men de gick bra iallafall.. lite dåligt att jag inte fick ett bokmärke.. de tyckte jag att jag försänade som va så duktig!

nu måste jag fasta från klockan 8 ikväll igen, men de överlever jag nog :P



Klockan 7 ikväll har jag iallafall träning igen, vilket är skönt... efter att man har tränat ;) nått som är lite tråkigt är att de är så himla några som kommer ner å tränar. känner att motivationen minskar när man ser hur några det är som har tackat ja. menmen jag överlever nog ;)


Man slutar aldrig förvånas av vissa idioter hahaha


"men tina skit på dig ska ned köpa cigg nu, något du missar haha. så vi hörs du kanske är kvar när jag komemr tillbaka. och ville bara säga du är fan snygg har aldrig tänkt på det hahahah
asså på riktigt
:D"


Den mest otippade personen sa dehär till mig idag,.. eller skrev de.. hahah han är fan ett ufo på riktigt:D


Melodifestivalinbjudan

man vart ju ganska glad när posten kom nyss :P Söta erica hade gjort inbjudningskort till oss i familjen. vi ska dit  (Till Brorsan å Erica) när finalen är i globen och hon hade även gjort ett tema för klädsen... som såklart va melodifestivalen :P haha hon är ju för söt!






duktig flicka

Gud va jag å emelie är duktiga! vi sprang en liten runda förut även fast de snöade å de va kallt å blåste=) hoppas vi gör de till en vana å springa en-två gånger i veckan eller nått =) nu har jag duschat å rakat benen så nu känner jag mig frääääsch! nått som är lite mindre fräscht är att mitt sår började vara  I/efter duschen. vet fan inte hur jag ska få dedära jävla såret att läka! snart är de helg igen å de betyder nya träningsmatcher å att jag förmodligen slår upp sår helvetet igen! får väll helt enkelt tacka nej till matcher? fast de låter jävligt fjantigt att tacka nej på grund av ett sår? eh, får se vag jag hittar på, å om jag ens blir kallad om de blir match..

nu ska jag slänga på mig kläder å föna håret.. sen ska jag fråga emeloiisan om hon vill göra flätor i mitt hår =)
ha de bra =)

tisdag

Det snöar, blåser lite och det är minusgrader.. men ändå känner jag för å gå ut på en promenix, solen tittar ju fram ibland, så de är nog skönt att ta en promenad idag! såg nu att emelie kanske ville springa istället, så då får de bli en liten löpingrunda istället :D men de funkar de också ;) det känns förjävligt att de började snöa igår igen, man såg ett litet ljus som sa att våren snart är här, men icke! nu är de lika mycke snö som efter att de började regna, BLÄ på de! aja ska väll börja göra mig smått iordning.. ha en bra VINTERdag!

godnatt

Tjenixen =) efter maten gled jag över till Emelie å umgicks =) vi bakade "jordgubbs"grottor som va jäkligt smarriga faktiskt! :D sen ville hon sminka mig så de fick hon göra, hon lekte även lite med mitt hår.. så jag vill knappt ta ut håret ur flätorna, för hon har satt små gummisnoddar vid flätorna så de lär göra skit ont att ta bort :D men ska man va fin får man lida pin!


tjoho

nu e jag hemma igen! träffade issa i slussen å vi gick i fika, vi satt där å prata å tjocka oss i två timmar =) de va länge sen vi träffades så de va trevlans =) nu sitter jag hemma å har ingenting att göra! träningen ikväll va inställd vilket va jäkligt skönt faktiskt! att träna när de är blött å kyligt är ingen hitt faktiskt! så de är bara att blicka framåt på fysen som är på torsdag haha.

nej men nu är jag trötter! kanske ska lägga mig å vila en stund?

måndag

om 10 minuter drygt åker jag in mot stan för att träffa issa! ha en bra dag!


RSS 2.0