min helg

nu har helgen sprungit förbi igen! i fredags träffade jag issa, vilket va jätte kul. vi har inte träffats sen i somras när hon fyllde år, så de va verkligen på tiden! jag åkte hem till henne å drack en cider medan hon fixade sig. sen åkte vi till söder å gick till ett ställe som heter retro. hade aldrig hört talats om stället, men de va lite som en bar typ.... ett förfest ställe typ. vi drog vid halv ett, å då åkte jag hem till viktor å sov.

igår va jag i skärholmen å kolla runt lite.. jag köpte mer saker till viktor som han bad mig kollla efter än vad jag köpte till mig själv.. jag fick med mig tre par trosor å en typ enkel fodralklänning från hm. men jag kollade inte i så många affärer för de va så sjukt mycke folk.

idag har jag bara varit allmänt seg... ja å viktor satte på en film vid ett tiden å sen åkte jag hem vid 4 typ, å självklart ska sl strula lite extra bara för att man är lite extra trött! men hem kom jag iallafall!

snart ska jag hoppa in i en dusch å invänta big brother.. sen blire läggdax å en ny arbetsvecka börjar!

-

Man umgås mer med dom på jobbet, än med sina vänner, familj å pojkvän! jag orkar aldrig träffa nån efter jobbet, så då har man helgen på sig att träffa dom man vill träffa, å tiden räcker inte riktigt till. jag får helt enkelt bli mindre lat?? hur de nu ska gå till...

ska alldeles srax hoppa in i en dusch å sen förmodligen sova.. ska öppna på jobbet irmorn.. men de är bra, för då får jag slutar 30 minuter tidigare!  vad gör man inte för lite mer fritid efter jobbet!?!


tisdag

tröttare människa finns inte!! de känns som om jag kommer somna när som helst! kommer inte orka vänta på att big brother ska börja, så ska nog stänga av datorn efter de här inlägget. men de är bra, för då kanske jag får min skönhetssömn å är pigg imorn! har apt å avdelningsmöte imorn, så jag är inte hemma förens halv 8 tror jag, skönt att jag bor nära jobbet!


har kollat på skor också,, å förmodligen kommer jag klicka hem dom här skorna!!! å då är de bara att hoppas på att all snö å slask försvinner, å att allt grus tas bort, så man kan använda dom! de är ju tygskor så dom kommer lätt bli smutsiga, men de är sånt man får ta.. de är bara att kasta in i tvättmaskinen ;) men får se hur inkomsten är den här måndaden. har ju gymkort, telefonräkning, sl-kort, bostadsförmedlingen å framkallning av kort att betala! annars blire att köpa dom nästa månad =)
Skor "Honey Stripes Low" - White/Pink Buzz S10/White


party+mys

då har ännu en helg sprungit förbi! i fredags va jag ute med miin kusin, vi åkte till vampire lounge dom va ett drinkställe, å dom gjorde sjukt goda drinkar till ett helt okej pris!! efter 3 drinkar var och en oootroligt billlig nota så åkte vi vidare till magenta å partade lite.. de vart en lugn kväll trotsallt så de va skönt! vid tre åkte vi hemåt å då landade jag hemma hos viktor =)

så gårdagen spenderades hos han.. vi gick å hyrde film å köpte chips å bara mös i soffan hela dan =)
imorn är de måndag å de betyder att en ny arbetsvecka börjar!



toorsdag

ååh va duktig jag kände mig idag!! men de är väll på grund av emelie :D jag hade tagit med mig träningskläder till jobbet för att jag hade tänkt å träna direkt efter... men jag gick å velade hela dan eftersom jag inte tycker om å gå dit själv... töntigt, jag vet!! så jag gick hem istället... men jag skickade iväg ett sms till emelie å frågade vad hon gjorde, å då va hon på väg till gymet, så de va ju perfekt... de va  ju bara att hoppa i skorna å dra ner tilll gymet.. så lite nytta har jag gjort iallafall =) men jag har fått grymt ont i ryggen igen. de vart ju lite bättre efter helgen. men nu kan jag typ inte böjja ryggen, för då fastar jag!! så får se när jag kan träna nästa gång :(

imorn är det iallafall fredag vilket betyder helg.. ska blli så skönt att bara göra ingenting!! ska försöka få in lite kort i album.. jag har framkallat massa kort, men dom bara ligger, så de är dax att få orning på dom! är inte så bra på att dekorera å så.. men jag får göra mitt bästa =P

just nu ligger jag å funderar på om jag ska sova eller om jag ska vänta tills att Big brother ska börja.. herregud vilka problem man ska ha!


måndag

känner mig som värsta kärringen, ryggen värker och nacken värker!! nacken värker för att  jag sov som ett mongo förra helgen, å de har inte blivit helt bra... och ryggen har jag ont i för jag har stått i en konstig ställning när jag har skurit barnens mat. lyckat! men för att se nått positivt så har de ju varit väldigt varmt idag på eftermiddagen. de va verkligen vårkänslor och det behövs verkligen nu! sommaren är efterlängtad som bara den! och om de blir som jag vill så blir sommaren jätte lyckad!! fick en liten förfrågan om en sak i fredags som jag hoppas blir av.. men de avslöjar jag inte förrens det är klart om de blir av.. men de är bara att hålla tummarna =)

hoho

¨ååh jag är het slut!! helst av allt skulle jag vilja hoppa in i en dusch å sen krypa ner i sängen för kvällen, men de går inte tyvärr.. om en timme är de samling i skogås för de är dax för årets första träningmath, är sjukt otaggad, men måste spela!!  nej men nu så måste jag börja packa ihop  alla saker så jag har de gjort!  åå va jobbigt allt kan kännas ibland :D

lördag

dålig humor, jag vet! men jag va bara tvungen :D



dagarna, veckorna å månaderna bara springer iväg.. vi är redan inne i mars å nyss firade man in de nya året! de är sjukt hur tiden bara flyger iväg å man knappt har kommit ihåg vad man har gjort med tiden!!

min förkylning sitter fortfarande i vilket är jäävligt irriterande! är trött på att vakna upp mitt i natten å kan knappt andas!! fattar fan inte vart allt jävla snor kommer ifrån!! får hoppas förkylningen försvinner snart, för nu har jag haft de alldeles för länge!!

nej nu ska jag upp å göra gröt, sen är de fotbollsträning som gäller! de va ganska länge sen faktiskt så de ska bli kul att köra lite.. får hoppas jag orkar bara eftersom jag inte är helt frisk än!


RSS 2.0