long time no see

Tjenixen! nu va  de nästan en vecka sen jag skrev, men de har inte hänt så mycke...

i lördags hade jag ju match, å den vann vi med 4-2. de va så jävla skönt att vinna första matchen.. nu är de bara att köra på å försöka vinna fler matcher! nästa match är nästa lördag!
på kvälllen åkte jag hem till viktor å kolla på tv. muppen somnade i soffan å jag fick inte liv i han så jag fick sova aldeles själv vilket va tråkigt, när man inte har nå sovsällskap i veckorna så hoppades jag iallafall på att få de en dag i veckan.. men icke sa nicke ;)

vid 2-tiden på söndagen fick jag ut han på en lite promenix i vårsolen! vi gick till hägerstensåsen å kollade lite fotboll. sen vid 3 halv 4 gick vi hem igen =) ´

i måndags va jag å kollade fotboll på söderstadion med farmor, farmors man, min kusin  å hennes pappa.. bajen spelade otroligt dåligt men lyckades ta 3 poäng ändå.. fan va glad jag vart.. men muppen bredvid mig vart nog gladare, för han viftade en flagga på mig typ tre gånger.. fick den i ryggen, på fingret å 1 mm från fejset.. men mongot fortsatte att vifta lika galet.. ville ge han en smäll fär mitt finger gjorde så jäääävla ont!


sen har jag bara jobbat i veckan... skönt att sista dan är  imorgon, sen är de långledigt =)



matchdax!!

Idag är de match som gäller på schemat! och jag har taggat till genom att ta en vända i centrum å försökt prova ett par skor som jag kanke vill ha,., men jag gav upp för de va miljoner människor å typ 3 styckna som sprang å hämta skor, så jag orkade inte stå där som ett jävla fån å vänta på nån som kunde hämta dom jag ville testa!! så nu är jag as tjurig... får hoppas de vänder sig till en fördel i matchen :D



härliga fredag

Idag va den härliga solen framme å de brände på bra när man satt i solen. jag va ute å solade på rasten i 45 minuter, å då fick jag jätte mycke färg..  men den har försvunnit nu :D

de va meningen att jag skulle äta middag å gå på bio med viktor idag, men så blidde de inte för han har ett fiskminne å hade annat planerat. så jag vart lagom glad..
men då fick jag göra andra glada istället å lagade mat här hemma.. jag gjrode tacofyllda paprikor å de vart gott, men de va godare första gången jag gjorde de!

efter maten messade jag emelie å frågade om hon ville gå på promenad med mig, så vi tog en liten runda å hittade gungor som vi svingade oss i en liten stund innan vi vandrade hemmåt!

nu har jag precis ätit nybakta scones som jag gjorde, å har kollat på big brother, så nu har jag slut på aktiviteter!! funderar på om jag ska gå å lägga mig å sova... har ju första matchen imorn, så de är bara att ladda alla batterier ;)

Godnatt!



övningsköra

Övningskörde idag, å de är fan svårt!!
känns som om jag aldrig kommer få dedär jävla körkortet!!
men den 27 april börjar allvaret!! då ska jag köra för första gången på bilskola..
önska mig lyckatill!!



tråkigaste söndagen på väldigt länge

det här har verkligen varit världens tråkigaste söndag!! har i stort sätt varit själv hela dan. men en räddande ängel som heter emelie gjorde så jag fick komma ut en liten stund iallafall å få lite sol på mig!! vi gick en liten promenad å sen gick vi å köpte glass innan vi gick hem! jag brukar vanligtvis va hos viktor iallafall halva söndagen... eller hela.. men han vart sjuk i lördags, så vågade inte chansa å åka hem till honom idag... jag vill absolut inte bli kräksjuk!!

jag är sjukt sugen på typ godis eller nått..  jag skulle ner till lila affärn å handla antingen singoalla kakor, apelsinkrokant eller digestive choklad eller pimpim.. men dom hade ingenting av de, så de va bara att gå hem igen,.... sen kom jag på att jag kunde baka nånting,, men då hade vi knappt nå socker hemma, å inge margarin, så de va bara att lägga ner bakningen å va utan sötsaker helt enkelt!!

imorgon är det måndag igen.. å då ska de övningsköras... så får se nånting ur ett positivs persspektiv!

-

jag måste sluta tänka på just "DET"
för "DET" gör mig bara irriterad!

är jag det som kallas för en "reserv"?
det som går bra nån gång ibland, tills de ordinarie kommer tillbaka?



-

They say be afraid, You're not like the others
Futuristic lover, Different DNA, They don't understand you

Your from a whole other world, A different dimension
You open my eyes, And I'm ready to go, Lead me into the light

Kiss me, ki-ki-kiss me, Infect me with your love and
Fill me with your poison




RSS 2.0