glader =)

Nu är jag hemma efter lite filmmys hos malin, skönt att man bor nära så de bara är  att knata hem när man börjar bli lite trött =P vi kollade på den nya wallander filmen "tjuven" och den va väll helt okej, har sätt bättre filmer faktiskt, men de är sällskapet som räknas ;)

idag vid 5 tiden åkte jag till skogås å träffade sussie från laget, vi gick ut å sprang och de va lite jobbigt i slutet, men man blir så lycklig efteråt för att man tog sig i kragen å löpte dom där kilometrarna. vi träffade på julia också mitt under ett varv, så vi fick sällskap av henne lite =)

imorn är de match mot Djurgårn så de är lite pirrigt eftersom dom leder serien å vi torskade mot dom förut, så nu är vi sugna på revanch! har bara en lite jobbig dag imorn. börjar 8, slutar 5 å ska vara i skogås halv 6, så kommer inte hinna hem innan å ta de lugnt, hoppas de inte tar på mina krafter!

nej men nu så ska jag hoppa i säng. ha de bra, sov gott /Tina

4 bilder från i lördags ;)


min pinsamma morgon

Har haft en rolig, men jääävligt pinsam morgon. träffade mattias å tjockis robin utanför min skola innan jag började och dom va skiiiiiiiiit fulla. shit pommesfrites! när jag skulle in i skolan å gå på lektion så envisades dom med att följa med in. och även fast jag protesterade så gick dom in å skämde ut mig haha., jag går in på lektionen och dom är FORTFARANDE i skolan, har stängt in sig vid toaletterna. efter nån minut knackar de på dörren å där står robin å mattias. robin kommer in men inte mattias, å läraren trodde robin va elev. HALLÅ HAN ÄR 28 Å DYNGRAK, SLÄNG UT HAN! haha nej men vi skriver upp han som elev istället! haha idiot, jag vart av med han tillslut iallafall å de va skönt!

smile


straffräddning igen =)

hallojsan, machen idag gick helt okej, vi vann med 2-1 och jag räddade en straff i slutminutrarna så jag är stolt över mig själv än en gång =) domarn vi hade va helt värdelös, har aldrig haft en så dålig domare förut, han va hemsk! men vi fick med oss 3 poäng och de va de viktigaste!

sitter nu å väntar på att malin ska höra av sig så jag vet när hon ska åka, måste fixa mig lite å så innan också, men orkar inte göra de nu när jag inte vet hur länge jag kommer få vänta. får hoppas hon inte glömmer bort mig som brukar hända ibland haha :D

trötter

Det vart en sen kväll för mig igår. somnade inte förens halv 4 ytp så nu känner jag mig bakis fast jag inte ens drack, är skit trött å mår lite illa. Jag följde me malin till trångsund där de va "fest" om man nu kan kalla de för fest...

Idag har jag match mot aspudden som börjar 4, känner mig egentligen inte sä jätte pigg på de men jag får göra mitt bästa å hoppas att jag kommer igång i huvuvet! sen ikväll kanske jag träffar malin igen, får se om jag pallar.
Ha en bra dag /Tina

de e kul å fylla år =P

'


hurra =)

nu är jag helt PROPPMÄTT efter mat, tårta å kakor. Brorsan, hans tjej Erica, syrran å jessica kom över då de va trevligt =) tack för alla fina presenter =) ikväll blir det lite "party" med malin, men självklart så blir det nyktert för min del, har match imorn och har ingen dricka =P det är kul att jag har börjat träffa malin lite mer nu eftersom de inte brukar bli så ofta, men nu har vi träffats lite mer å de är skönt =)

ska snart börja fixa mig lite, vill ju inte se ut som om jag nyss vaknat haha:D skriver mer ikväll eller imorn. Pusspuss /Tina

GRATTIS TILL MIG

min födelsedag för 3 år sen, haha :D




pappa

Hur ska man reagera när ens pappa hör av sig efter 10 år och vill att man ska skriva några rader till han så han kan berätta om sig själv? jag vet inte om jag ska svara eller skita i de. på ett sätt är jag ganska nyfiken på hur han är som person, om han har ändrat sig sen sist, om han har fått nå fler barn.. massa såna frågor. men sen blir jag lite osäker också. varför har han inte hört av sig tidigare? jag vill inte svara om jag ångrar mig sen, de känns elakt mot han, samtidigt som de käns elakt att inte svara alls. de är svårt dehär och jag försöker få tips från folk runtomkring för att få reda på hur jag själv vill göra. ska jag ge han en chans eller inte?


träning

godkväll.. träningen gick helt okej idag. ibörjan av träningen hade vi "fys"test där vi skulle löpa. man skulle springa 5 varv på tid och man fick hoppa av vid vilket varv man ville. jag orkade 3 varv med vila på typ1-2 minuter emellan, ganska nöjd faktiskt, även fast de va långt ifrån bra! har duschat å käkat typ 4 tuggor spagetti å köttfärssås. är knappt hungrig efter jag har tränat. dricker ett glas mjölk sen är hel igen! eller nästan iallafall. har ont i axeln å ryggen, men de får jag alltid efter jag tränat. eller axeln har kommit på senare dar. när jag slänger mig å så. måste landa fel eller nått när jag slänger mig. fick riktigt ont idag efter jag hade slängt mig en gång, men får väll fråga robin vad jag gör för fel..

imorn går jag i skolan från 10:20 - 16:45 med en håltimme mitt på dan som är på 2 timmar å 30 minuter. KUL. hoppas dom kan fixa de mellanrummet på nå bra sätt! 

skriver nog mer imorn. ha de bra godnatt /Tina

skoldag nummer 2

ännu en dag avklarad i skolan och jag är lite seg i huvet även fast vi knappt har gjort nått. i början av kurser går man ju typ bara igenom vad kursen ska handla om å så, och de är ganska tråkigt faktiskt. efter mentorstiden som va slut kvart i 2 hade vi rast/håltimme i typ en timme å sen skulle jag ha körkortsteori så jag jag å ida gick till centrum å drog ut på tiden lite. går till aulan där de e lite annat folk. de går 5 minuter, 10, 15, 20 men läraren kommer inte, gissa om man vart irriterad! har gått å väntat på en lektion i en timme å sen dyker inte läraren upp. hade kunnat gjort annat under den tiden, så jävla kasst!

ikväll har jag iallafall träning å vi ska ha fystest? hoppas vi bara ska springa för annat orkar fan inte jag, itne idag iallafall. mår typ illa efter glassen jag käkade för typ 2 timmar sen. får hoppas de inte blir allt för jobbigt så man orkar me hla träningen.. efter träningen kommer jag förmodligen träffa malin, sen vad vi hittar på får vi se.

ha de bra /Tina

24/8

idag var det första riktiga skoldagen då vi hade lektioner. första lektionen va klockan 8 som va engelska B. jag kommer typ inte klara den kursen käns det som, tycker redan de är jätte svårt lixom. vi fick göra ett test. får se hur många poäng jag får på de haha. vi kommer ha nationella prov i de också och de ser jag inte  fram emot! kommer ju även ha nationella prov i svenska B och de tror jag också blir svårt för mig, för jag är inge bra på att skriva texter! efter dagens lunchrast hade vi samhälle med christina Hanson och jag kommer tröttna på henne. tycker de är en jobbig lärare, och det är inte bara jag som tycker så! men man får väll stå ut i några månader med henne...

snart börjar praktiken också. exakt 4 veckor och jag  funderar på vart jag vill praktisera, om jag ska byta ålder. jag har ju bara praktiserat med barn som är 2-3 år men de käns inte som om de är min grej riktigt att jobba med äldre barn så jag undviker de så gott de går. jag skulle nog tycka de va intressant att jobba på någon särskola men jag får ju typ panik om jag inte fattar vad personen vill och då känner jag mig bara dum. men de skulle va bra om jag praktiserar på en särskola eftersom jag tror att jag vill bli nått med personlig assistent efter skolan, har funderat lite om man ska gå nån kurs/utbildning efter skolan. de tycker jag verkar intressant.. men får se hur det blir med de!

idag är de bajen match å jag tror de är mot gefle borta och de blir nog en svår match, men får hoppas dom vinner för en gångs skull!

ha de bra /Tina

kvällskvisten

om cirkus en timme ska väll jag gå å lägga mig i sängen och försöka bli jätte trött så jag somnar fort! vid 4 tiden idag gick jag å malin ner till farsta ip ett ta å kolla på fotboll. fick lite sällskap av robin å mattias som va där också i slutet av matchen. de va trevligt att träffa malin eftersom de inte händer allt för ofta!

imorn ser jag fram emot lunchen i skolan för de är korvstroganoff å den brukar vara god. mohaha! haha sov gott /Tina

vad vill mitt hjärta?

Igår åkte jag hem till viktor på kvällen och det käns konstigt när han frågar om en puss när jag förut ville ge han så många pussar de bara gick, och det kändes konstigt när jag gick när vi inte pussades alls. de käns så stelt när vi träffas nu och de beror på att jag inte har bestämt mig hur jag vill göra och jag vet inte hur lång tid de kommer ta innan jag har bestämt mig. jag tycker de e jätte svårt. folk säger "följ ditt hjärta". men vad säger mitt hjärta egentligen? det är de jag inte vet!

när jag väl va hemma idag vid 12 så hade jag ställt in mig på att jag skulle iväg å ha match, men vid typ halv 1 fick jag reda på att matchen va inställd. de va skönt men ändå inte. jag älskar å spela... när jag gör bra ifrån mig.. men jag har lite ont i kroppen just nu. har lite ont i ryggen och så har jag ont i ena axeln för jag är en fegis när jag slänger mig så jag tar i armen a marken tror jag så axeln tar skada, får försöka lära mig att landa rätt, och försöka inse att de gör inte så jävla ont å landra på marken!

jag va nyss nere i centrum med emelie nu också. följde me henne å hämtade ut kläder från hemköp som hon hade skickat efter, och så gick vi å käkade på donken så nu känner man sig tjock haha :D träffade robin också å de är alltid lika trevligt!

ikväll händer väll inte mycke.. blir antagligen en lugn kväll och kommer försöka gå å lägga mig tidigt så jag är pigg å alert imorn när jag ska ha engelska B på morgonen. är jätte nervös inför engelskan för den är med andra klasser och jag stammar jätte mycke när jag pratar engelska så ajg kommer skämmas varje gång jag måste prata! är också nervös för jag är inte ett dugg bra på engelska och är typ "rädd" för att vara sämst i klassen. men man är ju där för att lära så jag får hoppas jag blir 5 ggr bättre när året är slut!

nu sätter jag punkt för mig. ha de bra /Tina

fredag+lördag

igår va de fredag och de vart en väldigt lugn och skön kväll för min del! tjugo i 9 åkte jag mot gubbängen för att möta kusinen. vi handlade dipp och glass, och sen åkte vi hem till henne i tallkrogen. vi kollade på lite på hennes semesterbilder, och de tog en evighet kändes de som. så himla mycke bilder :D sen datte vi oss i soffan och började kolla på filmen i love you man. filmen va väll helt okej, men den hade kunnat vara lite roligare. åkte hem vid halv 1 ungefär och va hemma kvart i och då gick jag till sängen direkt å sussa kudde. de va skönt de! 

idag har jag match och jag kan ju inte säga att vädret är de roligaste, blött och eländigt. kan inte säga att de är till någon fördel för mig iallafall eftersom jag står i mål. får hoppas dom inte kommer till nå avslut för att underlätta för mig =P efter matchen kommer jag nog åka hem till viktor. men får se hur de blir med de. 
ha en bra dag /Tina 

så här jobbig skoldag hade jag idag!

   


keep you much longer by akon


Wish I could Keep You Much Longer
I know You gotta Go cuz you got things to do
Wish I could Keep You Much Longer
Now You to Busy for Me Girl like I was To You

Wish I could Stop By
And Maybe Say "Hi"
Wish I could jus Stop By
And Lay By Your Side

The Tables have Turned
And I've Finally Learned
That this is Makin Up for Every Day I was Gone
And that's Why I'm Concerned
But Now it's Confirmed
That You Spread Your Wings and Learned to Fly All Alone


så går lite av låten som jag såg att viktor lyssnade på idag, han hade så man såg på msn vad han lyssnade på. tycker han bara att låten är bra eller är det för vårat lilla "problem" ?

skolan

tjolahopp tjolahej, sitter nu i skolan och gör inte mycke. vi har bara gjort nått test och typ druckit saft och  ätit kakor. inte bra inte bra! efter skolan ska jag förbi clas ohlsson å kolla på block och sånt som behövs till skolan, hoppas jag hittar nått bra och billigt. ikväll har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. jag har match imorn så de blir väll bara lugnt, kommer nog vara hemma å luffa, men de är skönt de me. de vart ett tråkikgt inlägg,,, som vanligt menmen,

ha de bra /TIna

första dagen i skolan

har inte skrivit så mycke nu på två dagar men de e för de inte har hänt så mycke.. skolan har iallafall satt igång nu och jag vet inte om jag ska säga att jag tycker de e kul, jobbigt as tråkigt. de är säkert alltihoppa, de märker jag om nån vecka säkert. skolan har gjort så att vi ska byta schema varje vecka å de tycker inte jag om.. jag tycker om när man har samma rutiner i skolan och när man lär sig schemat utantill så man slipper vara osäker när man börjar. men de kommer väll bli bra tillslut förmodligen!!

hade träning ikväll och den gick förjävla dåligt. ingenting gick som de skulle och jag kände mig värdelös, får hoppas jag spelar bättre på lördag då jag har match. jag och sussie åkte även tidigare ifrån träningen idag. så jävla dåligt gick de för mig. då kanske ni förstår att jag är besviken på mig själv.

imorn går jag inte en vanlig skoldag, utan min mentor ska gå igenom varje kurs vi har så jag slutar senast 2, och börjar klockan 9. jag ska även försöka löpa lite innan skolan börjar. får hoppas jag är morgon pigg.  jag hade aldrig gjort de om de inte va för att jag känner mig tjock som en ko. får hoppas jag går ner några gram så jag blir nöjd med mig själv igen, men de blir jag nog. måste bara peppa mig själv till saker och ting. nu ska jag dricka min mjölk och gå å sova om typ 1 timme eller nått.

godnatt /TIna

match mot saltis

Har inte gjort någonting idag. åkte hem från viktor vid 1 å har typ bara suttit här sen dess.. hoppade in i en liten dusch förut för att fördriva tiden lite. om 2 timmar ska jag vara i skogås föra tt möta upp laget, vis ka äta pastasallad, ha genomgång och sen beger vi oss till saltsjöbaden och har match. jag kommer förmodligen inte stå i mål idag (läskigt!). önska mig lycka till så skriver jag ikväll eller imorn
ha de bra /TIna


sammanfattning av min dag

  • blivit väckt vid 7 av ett sms
  • somnat om och vaknat vid halv 12
  • fick brottom upp eftersom de skulle komma några å fixa bredband vid 12 tiden
  • ätit frukost
  • gått ner till centrum och kollat på benskydd och målvaktshandskar, utan resultat
  • kommit hem och fått stänga in mig på rummet pga bredbandskillen
  • ska snart hem till viktor


så har väll min dag sätt ut... och kommer se ut lite senare. va ju nere i centrum en stund förut för å leta efter målvaktshandskar, men fan jag hittar inga, jag blir helt galen..
ska snart hem till viktor å sova där. mer än så blir det väll inte. imorn är det tisdag och då har jag match på kvällen,. haha jag ska få spela ute, ialalfall en halvlek och jag är typ jättenervös. jag har ju typ aldig gjort de :O haha men får hoppas de går bra och att jag får hoppa in i målet i andra halvlek!  :D


tjohooo!

matchen idag gick helt okej, vi vann med 3-6 och jag fick rädda en straff, så jag är nöjd! vi fick spela på gruset och de va ingen höjdare faktiskt, fick sand i ögonen och bollen studsade lite som den ville.. ikväll blir det att bara ta det lugnt, ska kolla en romantisk komedi klockan 9 och äta upp den sista chokladbollen!

imorn är det måndag och skolan börjar närma sig med stormsteg.. ska ner till centrum imorn så får kolla på lite block och sånt som behövs till skolstarten. ska även kolla efter benskydd och målvaktshandskar! jag har så jävla konstiga händer så jag har svårt att köpa handskar, men får hoppas jag hittar några som sitter bra! nu har jag inte så mycke mer att skriva så sätter punkt här.

ha de bra /TIna

matchtime

de vart en irriterande natt för mig. jag gick å la mig 10 i 12, men kunde inte somna. men när jag väl somnar typ över en timme senare så klampar mamma in i rummet kvart över två för hon vill ha en chokladboll. TACK IDIOTKÄRRING. vem fan väcker en för man vill ha en chokladboll? jag somnade iallafall om, men jag fick inte sova vidare inte. tjugo i fyra ringde mattias å väckte mig. han är lite rolig faktiskt, även fast han ringer å väcker en tjugo i 4. efter de fick jag iallafall sova utan att bli väckt, tack å lov.. 

klockan 2 ska jag vara i skogås eftersom vi har match sen, och vi ska äta innan. men de e bra för då slipper man bli rastlös innan man ska iväg!

skriver sen hur de gick i matchen, ha de bra /Tina

usch å fy!

efter att ha varit hos viktor till typ 1 tiden åkte jag hem å lallade framför datorn. jag hade varit sugen hela veckan på att gå på bajen matchen, men hade ingen att gå med. när de va en timme kvar till matchstart ringde jessicas pappa upp henne för att övertala henne att gå med mig på matchen, och så blev de. men dom vann ju inte även fast jag va på matchen. de vart 2-3 så några mål fick man ju se, men de hade varit bättre om de hade blivit 1-0 så de skulle blivit en bajen vinst!

nu sitter jag i mitt rum å kollar på nån "skräck" film på 6an, eftersom jag e ensam så e den lite läskig faktiskt, får se om jag somnar sen ikväll ;) haha jag kan va lite tjinkig, men de brukar oftast gå bra haha :D imorn är det iallafall match och jag hoppas de går bra.. och att vi får ihop bilar så de räcker så alla kommer ut till stadshagen! något som suger är att vi kanske kommer få spela på grus å de har vi fan inte gjort på två år, så de kommer kännas konstigt om de blir så. men jag hoppas det blir gräs!

nu har jag inte mycke mer att skriva så jag säger väll godnatt nu så skriver jag nog några rader imorn.. ha de bra /TIna


friday night

hejsvejs i lingonskogen! igår va de en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap, även fast de kan bli ganska högljut (?) när de är släkten man är med. jag käkade fläskfilé med stekt potatis, med tsatziki och bearneassås, superduper gott va de kan jag lova! efter att ha suttit på skanskvarn i ca 2,30 timmar fick jag skjuts hem till viktor av farmor, TACK! satt på krogen i västertorp ett ta innan vi drog hem till viktor i örnsberg..

idag är det bajen match och jag tror på torsk men man kan ju hopppas att de blir de motsatta! hade velat gå på matchen eftersom jag inte varit på nån i år men folk har inga pengar tydligen, så jag får kolla hemma, och de går lika bra, inte samma drag bara ;) imorgon har jag match så resten av dagen/kvällen blir nog lugn, å de är skönt,.

ha en bra lördag! /Tina

   

frdagsmyyyys

hallojjsan. idag är det fredag och hittils har jag inte gjor nånting,. jag skulle egentligen övningskört, men petta har jobbat hela dan så de sket sig, sen så  skulle jag ha träffat markus, men så vart de inte för mamma skulle ha busskortet till jobbet. så jag har bara suttit hemma. har haft lite klädångest inför kvällen, men de löste sig och jag kanske lägger ut en outfit sen, inte för att de är så speciellt, men ändå! om två timmar blir det att möta upp släkten och äta middag på skanskvarn, vad som händer efter de får man se, kanske åker hem till viktor eller nått.

åt nyss en chokladmuffin å drack två glas mjölk så nu har man lite ångest, men vafan, får träna bort de en vacker dag ;)
ha en bra dag /Tina


=)

Godkväll blir de nu... träningen idag gick väll helt okej tror jag. från att inte få spela till att han verkligen vill att jag ska stå är väll ett bra tecken? så nu har jag match på söndag så då är jag typ med laget hela dan <3 de gör mig glad. nått som inte är lika kul är att mina handleder inte är bra, utan  de har blivit värre, men jag får skylle mig själv när jag sitter som jag gör på stranden, hade jag vetat att jag skulle få såhär ont hade jag nog ändrat ligg/sitt stil faktiskt.

imorn ska jag övningsköra och får hoppas det går bra! kanske måste börja läsa lite i körkortsboken nu när jag har kommit lite längre och börjat köra på vägen. på kvällen är de släkt middag typ på skanskvarn vid gullmarsplan, de är förmodligen Stig som bjuder, han som fyller år. hoppas de är bra mat, men de borde de vara faktiskt, kommer få dåligt samvete om de är jätte dyr mat, men han får väll skylla sig själv isånafall? :D efter middan har jag inga planer alls. Issa kommer nog hem på kvällen, får hoppas hon orkar ses en liten stund om hon orkar de, och om hon ens kommer hem imorn kväll.

nej men nu har jag inge mer att skriva, men ha en bra kväll /Tina

my day

Jag va ju som sagt i centrum tidigare idag och jag fick med mig dehär "bältet" (eller vad man ska kalla de för) hem. jag vart väll ganska nöjd, de är ju inte ofta jag köper sånt. jag hittde ett jätte fint på MQ men de fanns inte i min storlek, jag testade xs/s men de satt lite för tajt, å de är inte snyggt när de blir lite små valkar över. å sen hade dom m/l å de va för stort..




sen så gick jag förbi syster också, skulle hålla henne lite sällskap så jag gick till donken å käpte en vaniljmilkshake¨och en blåbärspaj med typ vaniljkräm i.  jag vart inte allt för långvarig där för jag orkade inte sitta å vänta på henne. så nu sitter jag här hemma å väntar på att klockan ska bli middagsdax, inte för jag tror de finns nått hemma som jag kan göra men jaja.  Det kom en rejäl skur förut, och det har fortfarande  inte slutat så planen lär vara mysig idag ;) lerig å härlig, så jag lär inte va snygg sen, men de är ju tur att de finns tvättmaskin, och en mamma som tvättar de åt mig :D




kollade nyss i frysen och i skafferiet, men de fanns ingenting jag kunde göra typ. de fanns köttbullar, men inga makaroner, de fanns köttfärssås, men vet inte om jag "får" göra de bara till mig själv, de är säkert mer än en potion i byttan. sen har vi pommes men ingenting att ha till. å inte ens mackor finns. aja får väll äta en grandiosa pizza då.. BLÄ

dagen före fredagen

hallå där. sitter i bh å trosor och funderar på vad jag ska hitta på idag. jag har kommit fram till följande ;) jag ska ner till centrum vid 1 tiden och kolla runt lite, eller mest efter ett "bälte" så man inte behöver se allt för tråkig ut om man bara har ett långt linne å leggings på mig. sen ska jag säga hej till syster som jobbar. (hoppas hon har med sig mockarutor :D ) sen ska jag väll hem, äta något, å sen vid halv 6 går min buss mot skogås där jag ska träna! det är en tidig träning idag och det är skönt, för då slipper man vänta en hel dag, å sen va helt slutkörd klockan halv 11 när man kommer hem..

imorse när jag skulle göra frukost skulle jag ta fram rostbrödet, men de kunde man ju inte äta för de va gammalt, nehe vad ska man hitta på då da tänkte lilla jag.. jag kom på att man kunde göra gröt så jag tog fram havregrynet och hälde i allt som va i "påsen" för att de va typ slut. när jag ska knöla ner påsen i papperskorgen känner jag att jag slår i nageln typ så den viker sig. TACK FÖR DEN!  jag började blöda under nageln, men den lossnade inte, så jag vart jävligt öm å de sved ett ta men nu är de bättre, de gör bara lite ont om man "vickar" på nageln. ajajajaj, de va inte skönt faktiskt.

aja nu ska jag sluta tjattra, ha en bra solig dag /Tina

sol

Jag vill tillbaka.. eller kanske inte tillbaka till just de stället, men jag vill till utlandet, där man kan leva i nuet och njuta av varje sekund. de är så underbart att vara utomlands, även fast man längtar hem efter ett ta. men med rätt människor kan en resa bli helt fantastisk. synd att de inte vart i år. får se vad som händer nästa år ;)



usch

när vet man vad som är rätt och vad som är fel? ska man släppa taget eller ska man vara kvar? det snurrar runt i min lilla hjärna, och jag vet knappt in eller ut längre!

sunshine

Godmorgon mina små kycklingar! igår åkte vi hem till kusinen som fyllde 21, de bjöds på tårta å kakor å de va mums!  vi stannade inte så länge eftersom jag skulle ha träning, jag missade precis löpningen,. (OJ vad tråkigt) haha.. träningen gick väll helt okej annars, vi körde lite teknik, sen i slutet fick jag stå i mål, trevlans. jag å kentha (min tränare) kom fram till att jag itne ska stå den första matchen, utan ajg ska träna lite till först, å de är heeeelt okej för lilla mig..

idag händer väll inte så mycke, skulle följt me syrran till house of pain, å sen skulle vi ta en promenad,. men erika skulle följa me så då kändes de lite onödigt om jag skulle följa me. så nu sitter jag här utan planer igen. jag ska gå å äta frukost och tänka ut nått.

ha de bra /TIna

:D

TJOHOO haha jag övningskörde idag på en väg för första gången, jätte läskigt va de. körde från flatenbadet, till sköndal. den lilla vägen bredvid motorvägen. trodde jag skulle dö. men de gjorde jag inte :D :D haha är stolt över mig själv :D

tisdag

Efter en helt värdelös dag igår som jag typ bara spenderade i sängen, åkte jag hem till viktor. vi gjorde inte så mycke, kolla på tv, viktor lagade mat å jag kollade bara på för att hålla sällskap. efter maten spelade vi tv-spel för första gången tillsammans. de vart ett bilspel och jag va helt värdelös men de va kul ändå =P vi gick å la oss halv 9 för å kolla på beckfilmen som gick på kanal 4, men eftersom de är så jävla lång reklam vid 10-tiden för de är nyheter imellan så hann jag somna. vaknade upp vid 11 för tvn va på, så de va bara att stänga av den och somna om..

idag gick jag upp vid 10 för jag kunde inte sova. jag sover så himla dåligt på morgonen eftr att viktor gått till jobbet, jag har svårt att somna om, å när jag väl somnat så vaknar jag hela tiden. åkte hem vid kvart i 11 å efter de har jag bara varit lite i centrum för att leta present till min kusin som fyller 21 idag. ska dit lite senare å fika och sen ikväll blir det träning,. bra att träna direkt efter tårtätande. jag kommer fan spy haha :D

snart börjar skolan ÅNGEST! :D:D nej men de blir väll helt okej ett ta iallafall. tills man tröttnar! men nu så ska jag försöka hitta på nått att göra. skriver kanske mer sen. Ha de bra /TINa

tråk inlägg... varning :D

igårkväll åkte jag till västertorp å mötte upp viktor å vladde på pizzerian, vi gick hem till viktor ett ta å dom satte sig å nörda tv-spel. vid 10 tiden drog vi mot vårberg där vi träffade angelica å danne, vi gick till en strand där, där de skulle vara "strandfest" haha men de va de typ inte. de va några i min ålder typ som satt å drack i mörkret å lyssna på musik. de va typ fjortisfest. en kille där va full för första gången också, PINSAM GRABB.. aja, hans val. jag hoppas jag inte beter mig sådär, då är de pinsamt! men de tror jag inte att jag gör. jag går inte fram till en kille jag inte känner å förklarar varför jag inte har en tändare på mig när han frågar. haha de va ju sjukt kul. idiot alltså :D jag, viktor, vladde å erik drog vid halv 1 kanske, de blev ganska tidigt för vår del, men de va skönt, de vart lite kallt på kvällen faktiskt.

idag skulle jag egentligen åkt till flaten med angelica, men hennes telefon strejkade så jag åkte in till stan med mamma istället, hon skulle hitta ett par sommarskor då hennes har gått sönder, men de va lättare sagt än gjort, men så är det väll alltid, men hon hittade tillslut ett par, men nu är hon inte nöjd ändå, för ena skon e typ större än den andra å blablabla. nått positivt är ju iallafall att bajen vann idag mot djurgårn! djurgårn gjorde självmål, men mål som mål. tråkigt bara att bajen inte kan göra nå mål!

imorn är det måndag å de betyder att det är ungefär 1,5 vecka kvar tills skolan börjar.. ÅNGEST! får hoppas de blir ett bra år i skolan, de är ju ändå de sista, så får ta vara på alla lediga dagar man får!

de vart ett jäääävligt tråkigt inlägg men skitsamma. ska träffa syrran imorn kanske, ska även försöka komma ut å springa lite, men får se hur de blir med den saken. ha de bra /TIna


löööördags mys

igår åkte jag å jessica som sagt till flaten och va där typ hela dan.  mattias å co kom dit och även cissi. trevlans med lite sällskap. solen gassade på och de vart några dopp för lilla mig =) jessica å cissi drog vid halv 3 typ. jag skulle egentligen följt med men stannade kvar ett ta till å de va mys! skönt å bara ligga på stranden med roligt sällskap. vi åkte hem vid typ 4 och efter de vart de bara lugnt för min del. straxt efter 6 gick mamma jag å petta ner till new castle in eller hur de stavas, för att käka middag. jag beställde  file oscar med potatisgratäng, jag vart besviken på maten då köttet va torrt och de va som tuggumi. så de vart mest att jag åt potatisgratängen.

efter de åkte jag hem till viktor där vladde å mange också va, dom spelade lite fotbolls spel och vid 9 tiden gick jag å viktor ner till affärn för jag ville ha nått att äta på, tjock som jag är! de vart en tidigt kväll för oss. gick å la oss vid typ h alv 11 eller nått kanske, men de va skönt. vaknade skit tidigt imorse, men somnade om en stund, skönt! nu är de aik match så ska väll kolla lite på den, sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. imorn blire iallafall flaten igen MYS!

ha de bra /TIna

flaten

godmorgon! gick upp för typ 40 minuter sen ungefär, de e välll typ de tidigaste jag har gått upp de här lovet? dagens  utflykt blir till flatenbadet med Jessica, de va ett ta sen man va där och jag tror de kommer se ganska tomt ut nu när dom tagit bort hopp"tornet" jag har inte varit där sen dess tror jag.  sen får jag se va jag hittar på ikväll!  =)

min käke är fortfarande efterbliven efter träningen igår, en boll studsade upp på hakan så käken vart helt cp, kunde knappt äta igår när jag kom hem. det går säkert inte göra något åt saken, så jag får ha ont tills de går över. nu så ska jag börja göra mig i ordning, typ sätta på mig bikini och packa ner handduk å underkläder i en väska. skriver nog när jag kommer hem sen. ha en bra dag /Tina

imorn är de fredag

Åkte hem till viktor igår vid halv 4 kanske. vi satte på en film å gick å la oss i sängen. de skulle tydligen vara en drama/komedi, men den va inte alls rolig å den va så jävla långtråkig, så efter kanske halva filmen stängde vi av. sen låg vi å busade i sängen lite.. å nej vi hade inte sex! hans pappa kom in halv 8 å sa att maten va klar, haha viktor trodde att hans pappa trodde att vi gjorde "någonting annat" haha värsta kul :D

när jag åkte hem från viktor idag åkte jag förbi stan en snabbis, gick in på JC, men dom hade inga byxor som lockade, och så gick jag in på Carlings, dom hade ett par som lockade, men den största storleken dom hade va typ 26, å jag hade för stor rumpa för dom byxorna så jag får helt enkelt leta vidare... suck å stön! kommer fan aldrig hitta ett par byxor som passar!

ikväll har jag träning igen, och vi ska springa igen å de är nått jag inte ser fram emot. men de andra ser jag fram emot! är hemma runt halv 9 kanske om jag inte får skjuts! ha de bra /Tina

mongo byxor eller mongo ben?

gick ner till centrum ett ta för jag hade så tråkigt å skulle kolla efter ett par jeans, men de gick åt skogen! jag kan inte ha jeans, de är typ helt omöjligt! ett par jeans jag testade var inne på affären sisters. jag tog ett par jeans storlek 28, en storlek jag bör kunna ha! men nej, dom va typ förstora i midjan, men försmå vid vaderna/knäna, förstår mig inte på vissa byxor faktiskt! får åka in till stan nån dag å försöka hitta nå byxor... om jag har tålamodet till de..

onsdag

idag är det ännu en solig dag (med växlande molnighet), och ännu en dag som jag inte vet vad jag ska hitta på. KOM HEM NU! folk är inte hemma. å dom som är hemma är på andra äventyr! får väll slå iväg ett sms till ankan å se vad hon ska hitta på. åker väll kanske till viktor sen,. då är de inte lika långt att åka..

nej men nu så ska jag försöka göra lite nytta. ha de bra!

blä

träningen idag hade väll kunnat gått lite bättre. jag klarade inte av att springa 3 varv i slingan vi springer i och jag är sämst på insparkar, hur jävla svårt ska de vara egentligen... ta sats, träffa under bollen, luta kroppen bakåt å pendla igenom med hela benet. jo för mig ska de vara jätte svårt, blir trött på mig själv när de kommer till insparkar! jag måste börja springa även när jag inte har träning. m in ko ndis e nere på 0 å de är inte okej!

snart ska jag iallafall sova, och hoppas jag somnar fort! får hoppas på bra väder imorn också. godnatt å sov sött /TINa

sen träning

Igår var jag som sagt på bio med viktor å de va lite mysigt faktiskt.. vi såg sommaren med göran och den filmen var sevärd faktiskt. jag skrattade ganska många gånger. och även dom andra som såg filmen. efter bion åkte vi hem till viktor och gick å la oss direkt. vi satte på filmen "baksmällan" och jag tyckte väll att den va  helt okej, jag skrattade mer åt "sommaren med göran"  efter filmen låg vi bara  å mös  och sen tillslut somnade jag. han va så söt imorse, när han skulle gå släkte han lampan å smög ut ur rummet för han trodde jag sov och han ville inte väcka mig,. men jag va helt vaken och de tog lång tid innan jag somnade om =P =)

ikväll har jag träning och jag ser fram emot den men ändå inte, de är kul att träna, men de är inte kul nmär träningarna börjar halv 9 å slutar 10, de är alldeles för sent tycker jag. jag är typ hemma halv 11 då och jag kommer förmodligen väcka mamma å petta som ligger å sover precis vid duschen och de lär inte vara så populärt.. men dom får väll stå ut helt enkelt, jag kan inte göra så mycke åt saken! får se fram emot träningen på torsdag, för då är de tidig träning :) nu väntar jag på att maten ska bli klar...
skriver kanske mer senare ikväll..

ha de bra /Tina

solig måndag

hallå där.. solen skiner idag också så jag ska väll gå ut bå balkonen sen å sätta mig, får hoppas att de fläktar lite mer idag så man orkar sitta där ett ta, de blir ju så jävla varmt på balkonen!
egentligen så skulle jag vilja sova lite till för jag är jätte trött, jag gick upp vid yup kvart över 10 eller nått men känner att jag skulle legat kvar ett ta till!
 Idag spelar iallafall bajen igen och jag tror dom kommer torska, men man kan ju hoppas att jag har fel, jag själv kommer inte se matchen för jag ska på bio, men de är väll tur de så jag slipper vara så förbannad! dom är ju helt värdelösa, men de kanske har blivit ändringar på de nu? hur svårt ska de vara att göra mål egentligen :D men nu är larsson skadad, och de sägs att han ska lägga fotbollen på hyllan, så får hoppas de är till nån nytta! nej nu har jag inget mer att skriva,

ha de bra /Tina

söndags tänk

snart är de läggdax för mig, men känner att jag vill sitta uppe ett litet ta till. sitter å lyssnar på lite Rascal flatts låtar och jag tycker han är så bra!
imorn är det måndag den 3 augusti och det betyder att mamma börjar jobba, och eftersom petta jobbar lite nu också så kommer jag vara ensam hemma på dan å de kommer vara jätte skönt. att bara få vara för mig själv här hemma lite, de har ju inte blivit så mycke sånt. så jag ska njuta på morgonen när jag ska äta frukost. jag kan sätta på musiken i vardagsrummet och känna mig fri, kunna hoppa in i en dusch utan att behöva säga de till nån. det är sånt som gör så att man längtar tills man flyttar hemifrån, men när man gör de serveras inte maten på bordet, ingen som plockar ut ur diskmaskinen, ingen som tvättar kläder eller fönster, allt sånt kommer man få göra själv... men än behöver jag inte tänka på de, de är nog ganska långt kvar tills jag flyttar hemifrån... nu sprang mina tankar iväg utan nån anledning, men de är väll så de ska va i en blogg antar jag, inte för min är så intressant men sak samma... hoppas att solen skiner imorn så man kanske kan få lite sol på sig. och så blir de bio på kvällen om han inte blivit ännu sjukare,,

ha de bra /TIna

mat+illamående= inte okej

bläää. nu mår jag illa å är jätte mätt. åt pizza nere på sunneplan och deras pizzor e bäst. synd bara att jag blir så mätt så lätt å att jag mår illa efter jag ätit. illamående efter mat blir jag typ alltid å de är skitjobbigt! de brukar vara så i perioder att jag mår illa efter jag ätit. även fast de är väääärldens goaste maträtt, men nu har de hållt i sig ganska länge :S

vad e de för fel på mig =P

varmt

satt på balkongen i knappt en timme å jag håller på å dör. de e stekhett på balkongen å de blåser ingenting, idag hade de varit en perfekt stranddag, men de kanske blir imorn eller nån annan dag i veckan. ska sitta här ett ta sen blir det ut på balkongen ige. tjing tjing


sol å söndag

min lörgad sög hästballe! satt hemma å väntade på att angelica skulle svara i telefon.. men eftr ca två timmar åkte jag till huddinge där wille å markus va. men dom va fett BOOOORING wille satt som vanligt å spelade sitt jävla bilspel och markus satt bredvid å kolla på bilar på blocket. jag hade likagärna kunnat vara hemma! tog pendeln hem klockan 12, mötte upp mattias som va i medis så jag fick sällskap hem. vi tog en liten promenix runt farsta å sen gick jag hem å sov typ. roligare än så vart inte min lördag! men jag ska väll  inte klaga all för mycke. idag är de söndag å strålande sol för första gången på länge. ska väll ut å sno några solstrålar aldeles straxt. känner att jag måste raka benen också, men de får vänta :D

lördag

Godmorgon.. nu har ajg börjat vakna till liv igen, me är fortfarande jätte trött. jag gick å la mig halv 1 tror jag och somnade på direkten.. SKÖNT! men vart väckt typ halv 10 av sms... som vanligt haha, men somnade om och sov i ytterligare 2 timmar typ.
till frukost åt jag havregrynsgröt med äppelmos å mjölk <3 de ända jobba med att man äter gröt är att man/jag blir så jävla konstigt mätt av de, blir nästan spyfärdig.. även fast jag inte äter så mycke, brukar bara göra en portion och blir typ mätt på halva.. konstigt dedär!
Idag har jag ingen aning om vad som händer å sker. de ända jag vet är att vädret SUGER och att jag inte hoppas på regn!
ska ni hitta på en lördag som denna?

RSS 2.0