ska ni hitta på idag?

Va hos viktor till kvart i 12 imorse å sen åkte jag hem å satte mig vid datorn. har inte gjort nånting idag. bara tagit de lugnt. ska antagligen träffa angelica sen. får se vad som händer på den fronten. Det är så grymt kallt ute nu å de är regnit å tråkigt. kan inte sommarn komma tillbaka å göra mig brun? åker ju om typ 36 dagar till canarieöarna i en vecka med familjen så de kommer väll bli trevligt FÖRUTOM att syskonen ska tydligen tävla om vem som kommer supa mig under bordet. kul å åka då när man vet att dom kommmer försöka få mig att däcka nån gån under resan. eller kanske hela resan? men en sak är ju posetivt iallafall om man ska dricka. man behöver inte bela själv;)

Hallå hela pressen.

har varit uppe sen kvart över 8 idag för jag vart väckt då av petta å han frågade om vi skulle åka till länna å kolla lite fotbolls saker. så jag klev upp ur sängen å gjorde iordning mig. men dom öppnade inte 10 som syrran sa utan 11 så vi gick till rusta å eko å drog ut på tiden. vi satt i massge stolar i typ 15 minuter på eko å de va fan skönt, förutom när den masserade på mina knutar i ryggen, de gjorde ont faktiskt!

Sen ska jag till Sötnosen efter han slutat jobbet typ. vi lär väll inte göra  nå specillet, typ kolla på film som vanligt å sen läggga oss i sängen å se ytterliagre en film å somna till den.

En sak till. Ljudet till datorn fungerar typ inte. vet inte varför för sladdarna sitter i med musiken vill inte höras. höjer man på högtalarna så hör man att dom ska fungera, men ljudet vägrar komma fram. Jag blir galen!


Tillbaka;)

Hallå där. nu har jag fått hem datan satt nu kan jag kanske skriva lite oftare. Det har inte hänt nånting sen sist typ. Laserdomen med laget va skit kul å de gick faktiskt bra för mig. sista omgången vart jag rank 1 av 18 så de är inte illa:P Har ju lov nu också å de är skönt att inte ha nå tider till skolan att passa. i måndags var jag med jessica typ hela dan. vi gick i farsta å kollade lite å tog en fika sen gick vi hem tull mig å så hyrde vi lite filmer å kollade på dom sen gick vi å la oss. sen har jag sovit hos viktor från tisdags tills idag så de har väll som sagt inte hänt så mycke,

Bajen vann idag också å de va ju kul de eftersom dom är så jääävla värdelösa. matchen innan mot geffle där bajen förlorade med 3-0 va ju fan pinsamt. tur att jag inte såg matchen! Imorgon ska jag försöka åka ut till länna om jag får med mig någon. ska köpa inomhus skor och benskydd för de behövs verkligen. Har inte så mycke mer att skriva så jag säger hejdå för den här gången då så skriver jag kanske ett lite senare eller kanske imorn Puss på nosen

tjurig

börjar kvart över 1 idag å de är den sämsta tiden jag någonsin börjat i skolan, när man vaknar as tidigt så vill man inte bara sitta å vänta, å sen så slutar vi lixom 10 över 4 å de är inte heller en så bra tid. har ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen faktiskt får se vad som händer. skulle ha avslutning med laget imorn men vet inte hur de blir med den saken för min del för dom har skrivit i gästboken på hemsidan att man skulle skriva om man skulle me på laserdome men eftersom jag inte har nån data hemma så har de vart lite svårt att sett de så det är typ försent om de inte fixar sig, men jag ör lite smått irriterad över de. Vad ska ni hitta på idag då?

kort inlägg än en gång

Igår vart det en lugn dag i soffan. låg å slappade heeela dan, för jag va huuur trött som helst. idag händer de inte så mycke, har  vart i skolan från 8 å jag slutar tjugo över tolv idag. sen ska jag vänta på att sötnöten ska höra av sig så får vi se om jag åker till han å sover.

nästa vecka är det lov å de kommer bli såå skönt! hoppas de inte blir allt för tråkigt bara. vad ska ni hitta på, på lovet? Skriver nästa gång när jag får tillgång till en data. Puss på nosen

tråk inlägg

Igår vart det en ganska lugn kväll för min del. pluggade lite historia när jag kom hem från skolan å sen låg jag bara i soffan å halvsov typ. idag har jag haft histora prov å de gick väll bra tror jag. men undra varför;) idag vet jag inte vad som händer. får se vad jag hittar på har typ inget plugg så de är ju skönt. de ända jag har är typ att jag ska läsa i en engelsk bok som heter stone cold. sitter nu å väntar på att ha matte lektion, inget jag ser fram emot. har inget mer att skriva så hejdå

!

Jag tycker att det är tråkigt att du lägger allt ansvar på alla andra. att vi ska höra av oss. Vi har glidit ifrån varandra sakta men säkert jag vet de. men de är inte bara mitt fel! Du säger att jag är för mycke med viktor. men vad ska jag göra då när jag inte har nått annat att göra. du är ju hela tiden med en viss person, de kanske är därför du säger att ingen annan bryr sig, för du bara är med henne?

Tjingeling

Hellu, de var en trevlig kväll i lördags. kul att träffa graabsen igen. efter lokalfesten drog vi hem till jeppe kolla på tv, sen vid kvart över två åkte jag å malin hem å sov, mer än så blev det inte ;)  igår pluggade jag svenka för jag har prov idag å sen åkte jag hem till viktor. vi kollade på tre filmer innan vi gick å la oss i sängen å kollade på den fjärde.

Idag är det derby mellan Hammarby och Djurgården. hoppas på vinst men de är tveksamt eftersom dom suger för tillfället.
Ha det bra /Tina

lördagkväll=)

har inte haft någon data hemma satt jag har inte kunnat skriva nått. igår träffade jag issa nån timme på dan, vi fikade på ett ställe inne i stan å efter en timme typ så gick vi å kolla på lägenheten hennes familj ska flytta till. dom tog mått å sånt. sen på kvällen gick jag hem tilm malin en stund. å nu är jag här igen, vi ska snart bege oss till skogås där vi ska träffa wille o co. vi ska på fest med dom. lite trevligt faktiskt eftersom man inte sett dom på länge. min fot har somnat å jag blir grymt iriterad över de så jag hoppas den vaknar snart:P Vad ska ni göra ikväll då?


skriver igen när jag får tillgång till en data


SKIT LÄRARE!

En dag i skolan kvar för min del innan helgen, imorgon är jag ledig för jag har studiedag. nu ska jag har ett prov i matte som jag trodde vi skulle ha nästa vecka eftersom ingen i klassen är klar med avsnittet, men skit samma får väll göra mitt bästa. JAG HATAR MIN MATTELÄRARE! hejdå

godagens

Sitter i skolan nu å första lektionen va helt okej, vi hade skapande verksamhet å vi gjorde ansiktsmasker av gips, något man gjorde typ på lågstadiet:P men de va lite kul faktiskt. något som inte är lika kul är att jag ska vara i skolan imorn halv 10 bara för att redovisa en sagopåse för ida va inte här när vi skulle göra de. hade hon vart här då hade jag fått börja 20 över 12! så jag är inte glad alls kan jag ju säga. skyller allt på ida!
Idag händer inte mycke, får se vad jag hittar på. lite plugg lär det bli sen kanske de blir filmtittande och sen lär jag hoppa i säng tidigt. vad ska ni hitta på idag? /tina

ångest

Trött jag blir på folk ibland, speciellt folk som är otrevliga av ingen anledning. Jag tycker inte om dig å du tycker antagligen inte om mig heller av någon anledning, har knappt pratat med dig så jag förstår inte vad ditt problem är. skitsamma, vill du sjunka till dagis nivå så gör de gumman;)


Har vart i skolan idag å dagen har gått ganska snabbt ändå, å de är ganska skönt. Jag känner inte för å träna idag men jag måste de, att inte ha nån lust är ingen bra anledning till att skippa träningen å de är ändå snart uppehåll i en månad så de är väll bara att träna på.
Jag vill slå vågen också för den visar några kilon för mycke! folk säger att de är bra. men jag förstår inte vad de är som är så bra att gå upp typ 3 kg satt de tillåmed syns. jag vill inte vara där jag va förut så jag får hata vågen just nu!

tjohoo

Vaknade imorse å kände att jag va tjock i halsen å sådär, jag hoppas jag inte blir sjuk! Sitter nu i skolan å har svenska, vi går igenom instuderings frågor som kommer komma på provet om en vecka, de är skönt att vi går igenom dom frågorna faktiskt.
Idag så har jag träning, tråkigt väder men de blir säkert bra tillslut, vad ska ni hitta på idag då?

Nu säger jag Godnatt!

Jag vill ha dig hos mig 


(Gammal bild)

Vad gillar du bäst på mig ?


1. mitt hår
2. mina ögon
3. min rumpa
4. mina läppar
5. min mage
6. min personlighet
7. mina ben
8. mina armar
9. ingenting



ett gott skratt förlänger livet

Om du var ett hav vore jag en våg
Om du var himmelen skulle jag ha vingar
Om du var ett regn hade jag vart hav och land
Om du var musik vore jag en sång
Om du var vidderna ville jag va' vinden
Men jag skulle inte va' nånting om du inte fanns



Igår följde jag me Jessica till Towe för Towe hade fyllt år så hon bjöd på middag, gott var det å man fick skratta lagom mycke eftersom de va Freaky friday tema å man skulle ha på sig kläder man aldrig skulle sätta på sig. Vi va där nån timme sen drog jag å Jessica till Älta ett ta där Sussi bor. va där i typ en timme sen åkte jessica å Erica till tyresö på nån fest, jag hoppas de å stannade kvar hos sussie tills dom skulle dra så vi tog sällskap till slussen. jag va väll hemma lite innan 12 sen väntade jag på att Sötnosen skulle höra av sig men han va lite glömsk så jag ringde han vid tre å då sa han att jag kunde börja åka.
Tur med t-banan kan jag ju säga att jag inte hade, när jag kommer till t-banestationen så står de 25 minuter. KUL! aja när t-banan väl kom skulle jag åka till gamla stan där sötnosen va. men han ringer mig när jag är i medis å säger.

- Min t-bana går om 3 minuter, nästa går om 30 minuter å jag orkar inte vänta.
då vart jag lite tjurig å sa att han va dum om han tog den, för vadå. ska jag stå å vänta på t-banan själv i 30 minuter i gamla stan, å så sa jag att han antagligen skulle somna om han skulle åka hem innan mig, men de höll han inte med om. sen nån minut senare ringde han upp igen å sa, nu missade jag min t-bana.... med flit.
de va ju snällt, då slapp jag ju vänta själv iallafall. även fast han inte hade velat vänta så länge, fick ju övetala den jäveln.

Idag händer inte mycke alls, ser ialalfall inte ut som de. kommer säkert bara vara hemma å kolla matchen, får se vad sötnosen ska göra sen ikväll, kanske kan åka till han om han vill att jag kommer. men jag lär inte vänta till 3 inatt igen om de nu skulle bli så sent. aja., Ha en trevlig kväll /tina

hejsan hoppsan:)

fan vad kallt det börjar bli ute nu, höll på att frysa ihjäl imorse när jag gick utanför dörren, mörkt var det också. saknar redan sommaren när man kunde gå ut i enbart en tröja på morgonen å solen lös. har haft min första lektion nu å de va historia, första lektionen jag gjort nån nytta på den här lektionen. slutar nu så jag skriver mer senare kanske, ha de fint;) /tina

<3

Skolan idag igen, Händer inte alls mycke här. Igår va de iallafall bajen match men den va ingenting att se, lika värdelösa som vanligt, vad har hänt igentligen? när vi förlorade petter så har de inte gått bra alls. jag brukar säga att ett lag bygger inte bara på en spelare men nu gjorde de verkligen de.

Ska kanske träffa emeloisan sen, men hon har feber så vi får se hur det blir med den saken men nu har jag väll inte så mycke mer att säga men ha de så bra /tina

tjenixen

Igår va jag med viktor hela dan, orkade inte åka hem i regnet så jag la mig på hans soffa efter maten å somnade i en timme ungefär. men de gjorde kanske inte så mycke eftersom han ändå satt å spelade nått spel vid datorn. vi gick å la oss i sängen runt halv 9-9 å kollade på en film å sen vid slutet av filmen somnade viktor så då stängde jag av datorn å somnade så sött:P  Sitter nu i skolan  å tråkar. har träning sen ikväll å så mycke mer händer väll inte för idag. ha en bra dag /tina

Hallå hela pressen

Är hemma hos calle , viktors kompis å gör inte mycke alls. men bättre än att bara vara hemma. har umåts lite med malin, å kollat på outsiders. har inte så mycke att säga igentligen för de har inte hänt så mycke i mitt liv. men idag hade jag iallaflal match med 93orna å vi förlorade med 5-0, å jag fick ont i mitt knä för jag råkade göra satt jag slog i knät i planen så när jag har knät böjt å sen sträcker ut de så gö de sit ont å så tvärt om, men jag får äll leva med de, de går över om nån dag. Hoppas ni får en bra helg, eller har haft en Puss å¨kram /Tina

hellu

Godmorgon alla glada. Igår hade jag match mot tungelsta, Vi vann med 6-3 så de va ju skönt. Nått nom va mindre skönt va att jag trodde mitt smalben skulle gå av. Jag fick en smäll precis över benskyddet å de gjorde gaaanska ont är fortfarande svullen å ja ghar ett väldigt ömmande blåmärke, TYCK SYND OM MIG :P aja sitter iallfall i skolan nu, ska snart ha matte.  men jag skriver mer när jag kan, har ju ingen data hemma eftersom den har ruttnat å går inte att starta för tillfället jag blir sååå tröttt på de. aja ha en bra dag /Tina

RSS 2.0