de är inte alltid lätt

Hallå där, sitter nu hemma hos malin med angelica å vi gör inte så speciellt mycke, malin å angelica ligger i sängen å spelar spel på mobilerna å jag sitter här å tråkar. De va skönt att vara på stranden idag och jag tog mitt första dopp idag också, jag tyckte de va skiiit kallt men jag har ju typ blivit badkruka men de blir väll så när ,am blir gammal;) Jag å Jessica va där nere i typ 3 timmar, jag tycker inte att jag fick spciellt mycke färg, jag tycker inte ens att de märks förutom at mina axlar vart lite röda, jag vill verkligen bli brun för jag ät så vit så de typ lyser om mig, speciellt mina ben, benen blir typ aldrig bruna å jag undrar fan varför, de är typ lättast att få färg på armarna å ansiktet. senare ikväll ska jag kanske hem till mr. V men vi får se hur de blir med den saken, om han ens hör av sig, får väll hoppas på de bästa och att han inte är allt för onykter. Du kanske har rätt när du säger att jag sårar mig själv men de är inget jag lägger märke till nu men kommer nog göra de sen. men jag överlever väll som alltid, jag är ju känd för att vara glad, eller? Jag vet även att om en viss människa skulle komma tillbaka skulle jag falla för den personen direkt, men jag blir lite frustrerad över att jag vet att vi aldrig mer kommer att träffas om det inte sker ett mirakel men de tror jag inte att de kommer göra men man kan ju alltid hoppas. önska kostar ingenting som man brukar säga. nej men nu så vet jag inte vad jag ska skriva men kanske skriver ett inlägg lite senare eller så skriver jag mer imorn ha en bra kväll hej då

äckel!

Fredag: Igår åkte jag hem till angelica vid 7 och satt nere hos Tony ganska länge, vi satt vid datorn ett ta å sen lite senare på kvällen (kommer inte ihåg när, men de va runt 9 tror jag) gick vi å mötte skrutt. vi staplade ner till affären och köpte läsk som vi kunde ha till vinet, skrutt fick för sig att hon skulle ringa Tim (angelicas kompis) så ungefär en timme senare kom han å nån mer (vill inte säga fel namn så jag skriver nån istället :P) och hämtade oss, vi hamnade på en studentfest typ i skogås å fan vad lack jag å angelica vart på en viss fröken fjortisfull? hon va ett stort skämt, först så typ slickade hon på Tims glas å höll på å fjanta runt med hennes kompis sen helt plötsligt lite senare på kvällen så började hon dricka ut våra (angelicas å skrutts) glas med vin å sprite. Hon å hennes kompis tog ett varsitt glas som stog på bordet å sa de här är saft, vi påpekade att de inte va de för hon kanske skulle fatta att vi inte ville att dom skulle slämma ner glasen men dom va ju så trögfattade, men de är väll fjortisar?  sen lite senare så började hon dricka igen å då frågade jag henne varför hon drack våran dricka å då sa hon "jag vet inte" å fortsatte dricka, men sen efter de så drack  hon inge mer å de va ju bäst för henne,  vid 3 fick jag skjuts hem av Tim (TACK TIM) och sen gick jag å la mig direkt =)


Idag: Vaknade jag vid 10 typ å solen sken utomhus då blir man glad:)  trött som jag var gick jag upp å skulle käka frukost för jag å jessica ska ner å sola sen på  nån strand, får se om de blir nått första dopp för mig också. Kul att jag började blöda näsblod när jag satt å käka frukost å de höll i sig fan i 30 minuter minst. Syrran å Jessica är nu nere i centrum för jessica ska käpa kläder till skolavslutningen å syrran ska köpa solskyddsfaktor 110? haha nej men hon ska väll käpa 30 iallafall eftersom de är ju typ de högsta här i sverige, hon blir bränd så lätt :P men ska väll ut på ballen ett ta nu å vänta på att dom kommer hem, eller du sprack den planen för nu kom jessicas pappa å fru å tar platserna så jag får väll sitta kvar här., har inte så mycke mer att skriva men jag skriver nog mer lite senare:)  Ha en bra dag :)


vad ska ni göra idag?

Här är  mitt kontokort, sup mig snygg ;) sitter med angelica nere hos Tony hennes granne, Angela lyssnasr på musik på högsta volym som vanligt så man kommer bli döv när vi ska häiffrån sen men de e ä bara kul ;) Ikväl blir det att dricka vin? när fan började jag drika vin egentligen? vi ska dra nånstans sen mn jag har ingen aning om vart angelica säger att hon inte vet men jag vet att hon vet hon vill bara inte säga till mig ;) asså jag skriver på ett gummi skrivbord så de är därfö dert kanske blir lite mycke stavfel fr jag är inte van vi de de här men snat så lär ja mig ;) Agelica pratar typ med hennes fru nu (malin) å hon r tydigen lite full, men de är bara kul, får se om jag skriver nått mer inlägg senare när jag kommer hem om jag kommer hem, man vet aldrig om man hamnar hos angelica eller nån annan roli människa :) Puss Puss

solen skiiner idag igen :)

sitter i skolan igen och vi började 9 idag, en timme tidigare än vanligt för vi skulle redovisa fritidskunskapen men de va bara jag och 3 andra i skolan då, men de va bra för då slapp man redovisa för hela klassen. solen skiiiiner idag också å de är så skönt, vill vara ute å bli bruunis :) har inte så mycke mer att skriva men jag kanske skriver några rader sen ha de bra

halloj

nu sitter jag i skolan i fönstret å bara njuter av solen. jag börjar klockan ett för vi är klara med matten så vi behövde inte gå på den. Idag så blir det först skolan till ungefär 4 å sen ska jag å angelica iväg å träna tror jag =) måste plugga lite sen ikväll också för jag har redovisning i svenskan omn en poet och jag har skrivit om Povel Ramel så de blir en kort redovisning om han. Vädret är så underbart så jag vill inte sitta inne vid skolbänken jag vill ut å sooooola, synd att vi inte hasde idrott nu för då kunde jag lägga mig på sidan av å solat å lyssna på lite musik, härligt de skulle vara. Men nu kommer min lärare så jag får väll säga hejdå sålänge så skriver jag kanske lite senare :) ha en bra dag :)

Sunshine =)

image128

jag känner mig bra för en gångs skull.

Jag måste bara berömma mig själv här i bloggen! ikväll satt jag och gjorde ett arbete i ULOS som jag inte ens hade börjat på, visst de kanske inte va så stort arbete men iallafall. Satt å skrev under fotbollen när Sverige vann med 1-0 och har nu suttit och renskrivit allt på datorn fram tills nu. Plus att jag gjorde klart min Power poin presentation till fritidskunskapen när jag kom hem från skolan. Jag försänar lite sömn nu tycker jag.  Godnatt =)



helgen lite kortfattad

Vädret börjar äntligen bli bättre. idag va de typ 20 grader ute och de va skönt, Idag var klassen på studiebesök på synskadades riksförbund., de va ganska tråkigt men bättre än att vara o skolan. Jag fick testa på att bara blind också de va lite kul med glasögonen man fick ha på sig haha fan va ful man va :P

I helgen då vad har jag gjort?  jo i fredags åkte jag hem till Malin med Angelica och hade en lite tjejkväll med vin å fia med kuff. de va en riktigt kul kväll faktiskt, efter lite fia med knuff spelande så kom adde å jimmy förbi å hämtade öl å vi gick med dom hem till jimmy å satt där ett bra tag, jag drog vid 2 typ å åkte hem till V och sov.
I lördags hände inte så mycke. Jag Angelica å Malin åkte hem till Robin vid halv 8 där Patrik, Robin å Dennis va å  käkade mat ute och kollade på tv, klockan 8 började ju melodi festivalen å vi satt å kolla på de i kylan, men jag angelica å malin åkte dock hem efter halva skiten för de va så kallt. de va väll de jag gjorde i helgen, gjorde ni nått kul i helgen?

Ska kolla på Sverige matchen snart hoppas dom spelar bra så man inte somnar å hoppas chippen spelar =) ha en bra kväll

snart helg

Snart är det helg, fan vad skönt å vila ut sig  lite, imorn blir det att umgås med Maliiniio å korven :) mysigt värre. på lördag blir det att träna typ hela dan? eller? jaja, måste plugga lite snart har ju matteprov imorn å jag måste klara de! alla rätt ska jag ha! haha man kan ju alltid hoppas, har inte vart långt ifrån på dom andra proven, då har jag bara haft ett eller 2 fel men nu känner jag på mig att de inte kommer gå så jätte bra men man får göra sitt bästa! Sov gott så skriver jag kanske imorn


PINSAMT

HAHAHA innan jag går å lägger mig så    måste jag bara säga att du är så PINSAM! haha du är ett skämt, hon har aldrig velat ha dig å du har fortfarande inte insett de efter två år, herregud säger jag bara!

ont i hela kroppen

Kom hem för ett ta sen, Jag å Angelica åkte till 22an för vi hade absolut ingenting att göra, de är ju tjejkväll varje onsdag så vi passade på att åka dit. De va bara vi två å en till tjej som var där så de va lugnt å de va såå skönt för jag orkade absolut inte med något liv. mina leder värker å jag är snorig och allmänt hängig, om jag är såhär imorn får mamma sjukanmäla mig för de är ingen ide om jag är i skolan å jag inte gör någon nytta, kommer isånnafall få gå dit å hämta matteboken för vi har ju prov på fredag å har inte tränat nått. Jag å angelica skulle ju träna imorn å på fredag men vi skippar de för vi inte är friska någon av oss å eftersom vi ska träna hela dan på lördag så är de onödigt att trötta ut oss i förtid. Det här blir mitt sista inlägg för dagen så då säger jag väll godnatt så kanske jag skriver imorgon, Puss hej =)


Hur mycke kommer jag har kvar efter denna runda?

om ett ta kommer angelica med bussen och då ska vi till centrum å kolla runt lite, hoppas jag inte shoppar upp alla pengar men de tror jag inte, jag får försöka att låta bli satt jag kan GÖRA saker med folk när dom får pengar. skriver kanske mer sen  om jag har nått att skriva ;)

sjukling!

Jag känner mig inte alls bra idag, har vart hängig hela dan och har inte orkat gjort nånting i skolan, har bara väntat på att få gå hem.   Jag hoppade över idrotten idag också för jag orkar verkligen inte röra på  mig, hoppas förkylningen går över snart! Synd att jag glömde min matte bok i skolan, har prov på fredag å måste kolla igenom allt så jag kan de. men jag får göra de imorn å jag får verkligen inte glömma den! hoppas de går bra på dehär provet eftersom de har gjort de på dom andra proven vi har haft i matte, den här gången har vi i ekvationer å de är massa olika saker man ska kunna, de blir lätt förvirrande, men de ska nog gå bra.

Idag ska jag nog inte göra nått speciellt, får se om jag hittar på något, har ju fått mina pengar så ska jag kanske gå å kolla lite i farsta? nej jag tror inte de är en sån bra ide för då försvinner mina pengar jätte fort. men nånting jag måste ha är skor! jag vill ha ett par tygskor. alla har de så jag får lite ångest över de eftersom jag vill inte ha de som ALLA går   omkring med, men vad ska man göra lixom, de är bara att gilla läget ;) är det någon som har ett bra tips på hur man sparar pengar? jag vill göra de men de blir alltid att jag tar pengar ifrån dom pengarna jag igentligen inte ska ta pengar ifrån. JAG BLIR GALEN PÅ MIG SJÄLV. men i å för sig så lever jag på ungefär 800 - 900 kronor i månaden så de kanske inte är så lätt att spara?

dagens händelser

usch å fy! jag börjar nog bli halft sjuK? något som jag verkligen inte vill! Jag är tjock i halsen å lite snorig, inget jag tycker är speciellt kul!

Dagen har gått ganska segt, va i skolan från halv 10 till typ 2, hände inget speciellt så jag har ingenting å skriva om dom timmarna. Jag mötte Angelica i farsta vid 4 och då gick vi till tuben (en ungdomsgård) för Erik som jobbar där ville att vi skulle hälsa på där.  vi var där till typ halv 8 eller ja, vi gick ut å köpte kebab å satte oss mitt i farsta centrum ett ta. sen gick vi tillbaka till tuben å bara gjorde ingenting typ. vi graverade? glas också, de är en grej man använder för att rispa in texter eller varför inte ett troll som jag gjorde? man använder en el grej som vibrerar typ, de va lite läskigt från början å man va ju lite skakis från början men de gick bättre tillslut. Har ni gjort något kul idag?

Kärlek på hög nivå helt enkelt <3

Skola, Gym, 22an, Angelica, Malin. Mer behöver jag inte skriva om denna dag! ;)


image127

är det bara en tillfällighet?

image126Varför kan inte killar bara hålla sig till en tjej? vad känar ni på att hålla på med 2 samtidigt? Nu är det tredje gången gillt (tror jag, eller är ganska säker) och jag börjar bli trött på de. varför inte bara vara ärlig från första början? varför började du ens träffa mig om de inte va mig du ville ha? jag är inget jävla spel som man tar fram när man känner för de, jag känner mig som din spelpjäs för tillfället. å att du sen säger att det är komlicerat när man frågar om du har flickvän förstår jag inte,. antingen är man tillsammans eller så är man inte. aja jag är trött på killar för tillfället för dom beter sig som svin allihopp. dom man vill ha får man inte å dom som vill ha en vill man själv inte ha. Bra där, verkligen. Varför ska de alltid vara så svårt för? jag antar att jag bara har otur,. och att det är en tillfällighet att det har hänt tre gånger i rad nu samma sak. Det är bara att bita ihop å vänta tills man börjar gilla någon som gillar en tilllbaka, de kommer väll nån gång får man hoppas

(?)

Det är 6 grader ute, de ragnar och det är snö i vissa delar av sverige (?) ehh okej. de är sommarlov om typ 3 veckor å de märks ju inte ett dugg! Jag hoppas verkligen vädret blir bättre innan sommarlovet!
Idag har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra, de blir nog en hemma kväll, söndagar är alltid så sega, kan någon säga mig varför de är så? söndagen är den tråkigaste dagen på veckan!

kvällen var trevlig

Lite mat och lite kortspel och mycke skratt, så kan jag förklara min kväll. Jag syrran å mamma åkte hem till Cassandra och Mia å hade en liten tjejmiddag, super mysigt var det faktiskt men sen vart de lite för mycke av de goda för en viss person å de går jag inte in på.  Tacos blev de till mat, de gamla hedliga, de gillar alla å de är lätt att göra å är inte så dyrt heller så de passade utmärkt. De vart lite historier från mammas å mias sida å de va lite kul faktisk skrattade ganska mycke. när klockan vart 10 gick jag å syrran mot bussen å nu sitter jag här å tråkar för mig själv, å har gjort de ett bra tag nu också, Datorn håller på å pajjar också tror jag, den ville inte starta typ den hängde sig å massa shit, as jobbigt om datan inte skulle fungera! Det här blir nog mitt sista inlägg för dagen så ha en bra kväll å så säger jag godnatt i lite förtid!

.

"Life is short" Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly,
laugh uncontrollably and never regret anything that made you smile.


tråk väder.

Ännu en grå och tråkig dag och ändast 8 grader ute, snart blir de fan att ta fram vinter jackan, de blir bara mindre å mindre grader för varje dag.

slapp fredag

Idag är det fradag å de är så jävla skönt, man vet att man inte behöver ställa klockan imorn och att de inte gör nått om man inte somnar inom en viss tid. Något jag undrar är vart f*n solen å värmen tog vägen, den har bara försvunnit. Får hoppas att den kommer tillbaka så snart som möjligt!

Efter skolan gick jag hem å satte mig vid datorn en stund å jag hade så tråkigt å tyckte att jag var så vit så jag gick ner å solade 15 minuter med nya rör å jag fick lite färg iallfall, men om man inte solar ganska snart igen försvinner väll den färgen man fick. Sen ska jag typ möta(?) Angelica å sen gå å kolla på Linneas fotbolls match har ändå ingenting annat för mig så jag kan ju stå å frysa lite =) Har inte så mycke mer att skriva men jag skriver väll några rader senare eller imorn(?) ha en bra fredag!

dagen kortfattad

Hallå där. sitter å kollar på hockeyn å de står 1-1, Sverige måste vinna annars är dom ute, inte för jag bryr mig sådär jätte mycke men de skulle vara kul om dom tog hem guldet!
Idag har jag vart hemma hela dagen, legat i sängen å degat och suttit lite vid datorn, Åkte in till stan vid halv 6 å träffa Michis å Angelica, vi fikade lite å sen när vi skulle hem så var de en stor SVART n***r som kom fram till oss å frågade om vi ville hem till han å chilla å sen följde han efter oss å grejer, de va faktiskt lite läskigt.

Åhh vad jag saknar dig, men de är väll bara att vänta å se vad som händer, eller?

vart tog värmen vägen?

Snart ska jag gå å lägga mig i sängen å försöka sova, hoppas de går bra. imorgon sjukanmäler mamma mig för de är operation dagsverket å jag har ingen lust å jobba nånstans å få 100 kronor å vi vart så dåligt informerade så jag skiter i dedär, de va inte bara jag som vart arg över att vi inte fått någon bra information om morgondagen. imorgon ska de  ju bli regn å de va ju inte så kul. jag vill ha sommar å sol så man kan bli lite brun, är jätte blek nu.
de lär ju bli lite läsning för min del  imorn om jag orkar, ska ha läst ut flugornas herre tills på fredag å jag har typ läst halva boken? mitt läs intresse är  ju inte så stort direkt å speciellt inte när boken är långtråkig! Jaja får väll gå å borsta tänderna å sen bädda ner mig i sängen. ha de bra å sov gott!

vrf vill man ha någon man säkert inte kan få?

Jag vill verkligen inte att de ska bli tredje gången de händer, de vill jag verkligen inte. Jag vet att jag är dum egentligen men jag kan inte råför de för jag gillar dig å jag kan inte sluta hoppas. De skulle vara lättare om du berättar som de är, eller vill jag ens höra? jag saknar dig!

ingen sovmorgon här inte

Orka att jag kom till skolan kvart i 10 när vi va lediga den lektionen! började egentligen 12 men jag pallar inte gå hem för de finns ingenting att göra hemma så jag kan ju sitta här å luffa vid datorn med dom andra som kom till kvart i 10. jag blir sur på mig själv för jag hade kunnat sova till 11 men istället gick jag upp halv 9 (?) vadå klantig?

2-1 till BAJEN

efter lite om och men så vart de BAJEN seger, De va snygga mål men de tog ju ett tag innan dom kom eftersom domarn är efterbliven å ger monteiro rött kort å straff till gefle (?) hallå orka förstöra matchen! Nu är det ju EM uppehåll å de är ett bra tag tills bajen spelar igen men de kan vara lite skönt också.

Imorn är det skola som vanligt och efter de skag jag Angelica å Adde åka å träna., å de va på tiden eftersom de typ va 2 veckor sen, jag måste ju få bort lite av min mage nu, å så måste jag sluta äta godis å sånt på  vardagar! inte för jag tror de kommer gå eftersom jag är en sån jävla godis gris, kan inte nån bara spärra in min å ge mig grönsaker å frukt hela dagarna istället för pizza å godis ?  :D jaja skit samma, har ju typ en månad på mig å bli några centimeter smalare ;)

BAJEN PÅ MÅNDAG!

Jag ska dit. Jag hoppas du också ska de!!!!!


image125





HAMMARBY!

Gårdagen vart vädigt rolig! Klockan 19:00 Satt Jag Linnea å Angelica på tåget till solna där Djurgården - Hammarby skulle spela, å klockan 8 börjar matchen, det vart mycke skrikande så rösten vart lite cp men jag klarade mig från att tappa rösten som vissa andra inte lyckades med ;) Bajen vann! 0-2 vart det och de behövde vi verkligen! efter matchen vart de lite kaos. vi var fast i solna i ungefär en timme för polisen inte släppte ner oss till t-banan och jag undrar varför dom inte gjorde de. så jävla onödigt! och sen att Djurgårdarna var sorliga de är en annan femma, de ända jag kan säga är att dom inte är riktigt friska när dom går på små barn! Jag var hemma lite innan 12 å då var de bara att gå å sova.

Idag gick jag i skolan som vanligt, från 11-4 sen när jag kom hem tyckte syrran att jag skulle följa me henne till centrum så jag gjorde de å de slutade med att jag köpte hårfärg. Syrran slingade håret på  mig när vi kom hem  så nu är jag lite ljusare ;)


image124så vart resultatet. jag tycker dock att det ser oranget ut på bilden men så är de inte igentligen.


halka på en jordgubbe?

Hallå där! jag måste bara berätta en grej som va lite kul och PINSAM! haha, När jag va påväg hem från skolan så gick jag utanför jourlivs å jag kollade inte ner i marken när jag gick å jag råkade trampa på en jordgubbe eller nått så jag höll på å halka haha så jävla pinsamt trodde jag skulle dö :P hoppas dom bakom inte la märke till de XD

Å när jag skulle duscha så skulle jag inte blöta håret för jag inte orkade torka håret å platta de, men så glömmer jag bort att jag ska sätta upp håret å de första jag gör är att jag blöter ner halva håret som en ren reflex så de vart krulligt å jag fick platta de iallafall. TYPISKT!

Idag är de ju äntligen bajen match å jag ska ta 5 över bussen till sköndal snart å käka med Angelica å Linnea å sen blir det att kolla fotboll :P Ha en bra dag!


fanta å kakor sitter alltid fint!

Här sitter jag med en fanta å mina ballerina kakor och har lite ångest över att jag inte läst nånting i boken flugornas herre, Jag måste typ läsa 100 sidor? tills imorn, annars får jag smisk på stjärten av min svenska lärare å de vill jag inte, men vad ska jag göra när jag inte är någon läs-människa direkt?

Imorgon är de ju som sagt hammarby match å de ska bli skit kul! Jag Angelica å Linnea ska ut å äta innan matchen så de blir hem efter skolan duscha å sen åka ungefär, lite stressigt kanske men jag överlever.

Djurgården - Hammarby imorn är det som gäller!

Ännu en meningslös dag i skolan, Hade fritidskunskap första lektionen och då så sammanställde jag "era" svar om eran fritid  och gjorde en liten power point av de men är inte helt klar ännu tror jag, jag vill ju få så högt betyg som möjligt :P engelskan var lika meningslös som vanligt, vi läser pojken som kallades Det på engelskan och vi skulle låtsas att vi var hans lärare och skriva i en dagbok om han typ,. inget intressant!

Imorgon ska jag Angelica och Linnea gå på Djurgården - Hammrby  de ska bli kul och jag hoppas självklart att hammarby får tre poäng och att det är bra väder så man slipper frysa! matchen börjar ju ändå 20:00 och är då klar vid ungefär kvart i 10-10 


SVARA PÅ INLÄGGET NEDANFÖR! tack =)

Jag som trodde att de skulle bli sol idag, men jag ser ingen sol nånstans! idag är jag hemma å är "ledig" för de är orientering hela dagen idag i skolan å de är något jag verkligen hatar, jag kan de verkligen inte! så mamma ringde å sjukanmälde mig =) Jag tänkte städa lägenheten för att få lite pengar men jag får se hur de blir med den saken, min ork är inte så stark om man säger så. Men nu så ska jag gå å äta frukost så  jag kansek skriver ett inlägg senare ha de bra.


HJÄLP MIG!

Hejsan, jag har en uppgift i skolan om fritidsaktiviteter och jag ska fråga folk om deras fritidsaktiviteter. De ni behöver göra är att:


1, skriv tre saker ni gör mest på fritiden, de ska vara 1 för de ni gör mest å sen en 2:a å en 3:a för det andra ni gör.


2, Vilka av aktiviteterna skulle ni vilja göra mer av


3, Varför gör du det inte. ex, hinner inte, dålig ekonomi.


Ni måste också skriva vilken ålder å vilket kön ni är, och om ni är lite äldre så ska ni skriva om ni har barn eller inte. dom här 18 olika har ni att välja mellan.

Skriv sedan svaren som  en kommentar.


1, Friluftsliv, tex promenader och utflykter.
2, Trädgård, fritidshus, koloni
3, Djur, tex hund, häst, katt
4, Kultur, Tex konsert, läsa
5, Tv, Video, Bio
6, Föreningsliv, tex fack, politik, hobby
7, Motionsidrott, Orientering, jogging o liknande
8, Anläggningsidrott, tex ishockey, friidrott
9, Bad, båt, segling
10, Fiske, jakt, skytte
11, Hobby, Tex handarbete, meka
12, Musik, Spela, Sjunga, Lyssna
13, Religösa aktiviteter
14, Nöjen, Tex resturang, Dans
15, Bollspel som tennis, fotboll, golf
16, Åskådare idrott
17, Umgänge med familj, släkt vänner
18, Spel, Tex bingo, tips, trav


Många som inte förstår hur man ska svara. men svara ungefär såhär

skriv
 
1 - dom tre sakerna du gör mest

2, - dom sakerna du vill göra mer av

3- varför du itne gör dom sakerna


dog batteriet igen eller?

mina planer för dagen sprack igen. Jag tänkte gå ner till Farsta ip för å kolla på när Farstas damer spelade eftersom de va fint väder, jag frågade dig för typ två timmar å 30 minuter sen om du ville följa me å du sa att du kunde de men nu  när man ringer så får man inte tag på dig, hur kommer de sig? slut på batteri? först så svarar du inte å sen 5 minuter senare har du typ stängt av den. Varför inte bara säga från början att du inte kan/vill följa me? aja skit samma, tycker bara att de är dåligt av dig.


Horoskop /jungfrun

Kärlek
Idag är du öppen för nya kontakter, vilket kan betyda att du lätt blir förälskad. Se dock upp så du inte faller för fel person.

Relationer
Du tycks ha behov av att komma bort från vardagen just nu. Kanske flyr du in i drömmar, filmer eller böcker.

2 maj ;)

Min dag har inte varit speciellt underhållande. Jag gick upp klockan elva trött som jag var å satte mig vid datorn, inte mycke hände vid den så jag gick å käkade lite frukost. vid halv 2 fick jag med mig mamma ner till Farsta å jag shoppade ett par jeans shorts och en tub klänning, Jag har alltid trott att jag har för små bröst för att sånna saker ska sitta uppe men fan, jag fick knappt på mig den haha den satt så jävla tajt, vart fan förvånad :P

Sen efter rundan i Farsta har de inte hänt mycke alls, försökte nyss få me mig emeloiisan ut på en liten promenix för jag vill komma ut lite men hon orkade inte å jag vill inte gå ut ensam. Tycker att de skulle vara bra för mig å gå ut å rensa tankarna lite men skit samma de blir väll inte bättre för de?  Jag vill bara att de ska bli bra igen och att jag ska få svar på den lilla frågan som jag har frågat men inte fått nått svar på. Jag hoppas jag får svar på den när vi träffas, om vi träffas (?) Jag vet inte om du vill de för du säger ingenting. men jag hoppas iallafall å de kan jag väll iallafall få göra, å hoppas på de bästa (?)



RSS 2.0