lördag

tjolahopp. idag har det varit ett underbart väder. vaknade upp hos viktor vid  9 tiden  å gick upp nästan på direkten. vi (jag) åt lite frukost och sen ringde becca å ville sola med mig så jag åkte till farsta vid 11 tiden. vi gick till farsta gård och  la oss i den stekande solen, de va ett jätte fint ställe med fina träd och de va inte mycke folk alls. gick sen hem till ett kaos. de e en ända röra hemma nu när vi har flyttat.

är nu hos emelie å kom hit vid halv 9, vi gick en promenad till farsta sjukhem å sen tillbaka, de va skönt väder även klockan 9, betyder de sommar eller? vi bakar nu rabarberpaj så ska smaska i oss den sen när den e klar. imorn blir de att sola igen för de ska va skit varmt. ska sen till sköndalskrogen å äta middag med släkten, de är morsdag så farmor bjuder. men nu så ska jag sluta skriva. ha de bra

FREDAG =)

HEj alla glada. Derbyt igår va ingen rolig historia Bajen förlorade med 1-0 så nu glömmer vi de! jag åkte iallafall hem till vikor efter matchen å han va ganska hes kan jag säga. men de är väll de som hör till när det är match. Idag gick jag upp halv 7 för jag skulle till läkarn klockan 8 men eftersom jag alltid ska ha den turen när de gäller läkare så va hon på kurs så jag fick bara träffa en annan sköterska som kollade proverna å hon sa att de nästan såg helt okej ut å att jag kunde börja träna lite lätt, men jag skulle lyssna på  min kropp, så nästa vecka blir det nog att va me på en eller bägge träningarna =)

Idag är det fredag å de betyder att det är flytt imorn. hoppas det går fort så man kan komma ut i solen lite. Idag kommer jag förmodligen att bowla med älskling å hans kompis, ska försöka få med mig någon jag me, hoppas de blir bowling för jag orkar inte bara sitta hemma hos viktor å inte göra nånting när vi träffas, kul att slå på stort nångång iallafall..

Nu väntar jag på att skolan ska börja, de är en timme kvar å då har vi projektarbete, vi ska redovisa lite så de blir ingen ansträngande lektion precis, sen kanske vi får sluta om vi har tur för vi är typ klara i hälsopedagogiken å idrotten är jag ändå inte me på. kanske kan gå hem å sooola sen om dom inte har packat ner solstolarna också ^o)



Torsdag

Skoldagen idag var helt okej och jag är nöjd över det jag har gjort idag faktiskt. På fsf:en på morgonen så gjorde jag klart mina instuderingsfrågor och lämnade in de. på svenskan efteråt gjorde vi muntliga grejer, man skulle besrkiva ett föremål och lite sånt. Efter lunchen hade vi kommunikation och jag gjorde klart den sista uppgiften och fick även MVG på den uppgiften så jag är riktigt nöjd faktiskt. tror jag kommer få MVG i den kursen, det är bara att hoppas. Vart även klar med projektarbetet och det var jävligt skönt för jag har legat efter me de hela tiden för jag va sjuk i början, men jag tog igen de på slutet och resultatet blev väll helt okej.

Idag är det derby och jag hoppas bajen vinner, men om jag ska vara ärlig tror jag det kan bli svårt. men vafan, dom har ju överraskat förut ellerhur?

Onsdag


Slänger in ett halvtråkigt inlägg å berättar att jag får MVG i idrott å VG i estetisk verksamhet (Drama) Happy =P
Efter maten åker jag iväg till skogås för att kolla lite fotboll, hoppas på vinst nu när jag kommer å kollar!
Har typ packat allt i rummet nu vilket är skönt, de som återstår är dammsugning :P
Duschen väntar, Skulle slängt in en bild men datorn vägra ;)


gårdagen/Today

Igår var de måndag å de betyder ju att en ny skolvecka börjar. gick i skolan till 4 å väntade på att enmalin skulle höra av sig som h ade glömt bort mig ;) vi träffades iallafall en stund vid 5 tiden. vi gick lite i farsta å hon handlade ett par leggings å jag en mascara, de behövdes vekligen. vi gick sen å käkade på lilla bas å hela pizzan vart uppäten. kors i taket! träffade sen rebecka å vi kollade på aik matchen å käkade glass. älskling va i gävle å kolla matchen å trodde han skulle komma hem jätte sent men så vart det inte så jag åkte hem till han å va hos han vid 11 tiden typ, sen somnade han ganska fort den tråkmånsen.


Idag skulle jag egentilgen träffa Erica, hon jag ska jobba med i sommar men de blev inte så för hennes chef va inte där så han kunde inte skriva i papprerna. men eftersom Erica ska till oss på lördag så tar hon med sig anställningsgrejen så träffar jag chefen på måndag istället.

Jag har börjat rensa lite i rummet å de ser typ ännu stökigare ut nu än vad de gjorde innan jag började, så jag satte mig här en stund. ska börja på en liten naturkunskaps uppgift så jag blir klar med de. sen när mammsen kommer hem så kanske jag fortsätter i rummet. eller jag kanske ska börja packa ner kläderna? Bestlutsångest!

tjockiiis

Idag har det varit söndag heeeeela dagen å de märks! har varit hos viktor typ hela dan å har typ legat i sängen hela tiden låg å slumrade tills klockan vart halv 5. så kollade när t-banan gick så åkte jag hem kvart över 5. solen sken idag också men eftersom min pojkvän inte ville ta en promenix så såg jag inte så mycke utav den solen, m en de ska ju vara sol imorn också så då gör vi ett nytt försök!

Imorn efter skolan ska jag möta malin och då ska vi ta en liten promenix, de är inte ofta man är med den lilla filuren <3
nu ska jag tjata lite om min jävla körtelfeber igen... att jag är grymt trött på att ha den. jag vill träna.. kunna gå ner dom kilornan jag har lagt på mig nu när jag ätit alldeles för mycket gott och inte tränat bort de. så jag får kämpa med min figur när jag blir frisk. de får bli joggingturer och situps förmodligen... ska gå å sova snart, men skriver förmodligen imorn. ha de bra /Tina

ett skepp kommer lastat med issa<3

Igår efter maten åkte jag och mötte issa i gullmarsplan. därifrån gick vi till medis där vi köpte godis på filmkedjan och sen tog vi båten över till hammarby och gick hem till issa. Vi satte på filmen twillight (stavning?) den va helt okej, men de fanns ingen text så jag fick verkligen anstränga mig för att förstå nått, men de gick väll helt okej. sen bjöds det på grillat kött. Efter maten och filmen tog vi en liten kvällspromenad som va mysigt, vi gick vid vattnet och mötte en spindel i nätet som va ganska äcklig faktiskt.  vi gick väll å la oss vid 12 eller nått å somnade kanske vid ett.  Den damen räddade mig igår när jag va ledsen <3

Idag har vi inte gjort mycke alls. satt hemma hos henne och åt godis å kolla på tv tills klockan vart 2, sen mötte vi simon å gick hem till han å käkade jordgubbar och gick sen hem till issa igen för att kolla bajen matchen. kom hem för typ en timme sen och har duschat å väntar på att viktor ska höra av sig. de blir väll till 10 tiden antar jag (han sa inom en timme) så får se om jag åker å träffar han sen.


Spindeln i nätet vi träffade på


Min underbara issa <3

=(

"Cold as a G, my hearts frozen it dont even beat. So expect no apologies". så mycket betyder jag för viktor. tack som fan säger jag bara!  =(


=/

Matchen igår mellan skogås å djurgården slutade med att djurgården vann med 4-1, men de va vi som gjorde de första målet och jag tycker det såg helt okej ut på planen. sen när jag skulle åka hem så fick jag vänta i typ 25 minuter på bussen eftersom de räknades som söndag igår så jag va lagom glad över de. åkte hem, käkade å sen åkte jag till Issa och vid 8 begav vi oss till rålis där vi satt några styckna, alla va från issas klass. jag va inte på humör direkt för min såkallade pojkvän har tröttnat på mig verkar de som och ignorerar mig. han svarade inte när jag ringde, och han ringde heller inte upp. får se om han hör av sig idag.

Har inga planer för dagen, solen tittar inte fram någonstans så att sola kan man stryka från listan heeelt klart. kommer väll gå å vänta på att en viktor ska höra av sig.... om han ens gör de :/


...

Jag vill veta hur du víll ha det för snart orkar jag inte...

känner mig duktig

Bajen vann igår, men spelet var helt värdelöst, de är ju tur att målen räknas ibland. annars skulle bajen fan aldrig vunnit. de va felpassningar hit å dit. Idag iallafall så jag har kört igen å de gick mycke bättre idag faktiskt, fick bara motorstopp en gång ;) om tre timmar ska jag åka å kolla fotboll på mossen, skogås möter djurgården som är serieledare för tillfället, hoppas självklart på vinst för skogås. sen får jag se om jag följer me issa till rålis, vädret verkar ju svika men de kanske spricker upp, de vet man ju aldrig...

Någon annan som ska hitta på nå kul idag då? /Tina

Vågar man säga att bajen vinner idag?


Onsdag

Idag är det lördag och nu ser jag fram emot en lång helg. bara två veckor kvar i skolan nu så de är jätte skönt. idag har jag ingenting planerat. bajen spelar idag mot Bp så ska väll kolla på den matchen om inget annat dyker upp.  Har väll egentligen inget å skriva, skriver bara massa strunt för jag inte har nå bättre för mig, eller har nå känslor att förmedla..

Glad =)

Nu är jag glad för bror min har typ fixat sommarjobb idag. ska träffa Erica på tisdag efter skolan och det känns jätte bra =) Jag hoppas det går bra, för jag vill verkligen åka nånstans i sommar, om om de  inte blir nån resa då så kanske man kan spara å åka i vinter eller något liknande.... =)=)

Tisdag

Tjenixen sitter nu i skolan å har håltimme. En viss person satt nyss å berättade om att han hade svampinfektion å grejer på kuken förut å de va lite äckligt, sånt håller man för sig själv tycker jag. idag hade vi iallfall redovisning och det gick väll helt okej, men vi är inte helt klara iallaflal. har prov sen efter skolans slut så ge mig ett LYCKA TILL för de behöver jag. behöver även ett tills imorn då ja ghar historia prov och har inte ens öppnat boken...

kunde inte bli bättre

Nu kommer det bli jobbigt för bajen framöver.... Charlie Davies vart avstängd hela 5 matcher för sin armbåge och Nathan Paulse vart avstängd 2 matcher så nu har vi inga anfallare. vi får hoppas emil kliver fram från backen å nätar lite. nej men allvarligt talar. SKÄRPNING BAJEN!

Fint va?

Imogon ska ett grupparbete i skolan vara klart och vi ska även redovisa de. Uppgiften va att vi skulle göra vårat drömklassrum och sen beskriva hur vi hade tänkt att verksamheten ska gå till. men självklart så är gruppen inte klar med skrivuppgiften som är ganska viktig men de får bli halvklart de här arbetet med. de ända vi e klara med är hur klassrummet ska se ut, tycker det vart ganska sött faktiskt , Eller vad tycker ni?

Ska ju ha prov i olika åldrar imorn och de ska egentligen vara klockan halv 3 men eftersom jag har håltimme mitt på dan så ska jag försöka göra de då och försöka få slippa mentorstiden så jag kan gå hem tidigare eftersom jag har ett till prov att plugga till som jag har på onsdag, och eftersom jag inte ens har börjat plugga på historia provet så måste jag göra de hela kvällen imorn. skönt att vi är lediga på torsdag och fredag så jag slipper skolstressen. fick en uppgit i FSF förra veckan som jag måste göra också. fy vad jag är trött på skolan!

Skit!

Idag övningskörde jag för första gången å de va faktiskt lite läskigt ibörjan :P fick motorstopp några gånger men man lär väll sig tillslut. ska köra på torstag också ;) Idag när vi kom hem från övningsköret så fick jag post å de va inge kul!!! fick inge jävla sommarjobb i år heller, tack för de! Jag har sparat ca 3000 kronor så de får väll räcka antar jag. ingen resa lär de ju bli för de är jag för fattig för... om ingen bjuder (A) :D nej men nu va de sluttramsat för mig. ha de bra /Tina

Söndag

Godmorgon. jag va bara hemma igår å kollade på song contest finalen, jag tycker Malena skulle kommit på en bättre plats och jag tycker defenitivt inte att Norge skulle vinna, tycker den inte alls va en vinnarlåt, men de tyckte tydligen alla andra. Idag ska jag försöka plugga som en gaaalning. måste verkligen de om jag ska klara av två prov nästa vecka, jag är inte pluggtypen och börjar alltid i sista sekund. men jag trodde inte jag skulle få göra två prov, men fick veta de i onsdags att jag skulle ha prov i historia.. men bara jag får G så är jag glad. Min plan att jag skulle sola på ballkongen idag samtidigt som jag pluggade, men eftersom de är ganska molningt så dgår de inte. får hitta på nått annat som gör pluggandet roligare. ha de bra /Tina


soool =)

Igårkväll åkte jag å issa hem till hennes kompis i skanstull typ och satt där å svulla lite åkte sen till viktor vid 11 tiden kanske å mötte han å gabbe så de va en ganska lugn kväll för lilla mig. Jag har ju en förmåga att aldrig göra nått på helgerna så de va ju lite trevligt att komma ut lite :P Idag har solen stekt på fast de har blåst en hel del så de har varit kallt imellan åt, men lite färg har jag fått idag iallafall. låg en timme på viktors ballkong mellan 10-11 å sen har jag suttit å kollat på match från 2-kvart i 4 typ så då har jag också fått lite färg i fejjan ;) Skogås vann iallafall med 12-1 så de va skönt =)... Idag vet jag inte vad som händer faktiskt. viktor ska höra av sig när vladde har hört av sig å de kan ju ta år å dar, men de är väll bara att vänta.

Vem tror ni vinner ESC idag då? självklart hoppas jag på Sverige ;) /Tina


(Bild från gran canaria)

mitt hjärta


Vill somna i din famn varje dag <3

FREDAG =)

Igår efter att jag vart på vreten och kollat på träningen åkte jag hem å käka å sen åkte jag till viktor. han va i örnsberg med gabbe å dom kollade på semin av eurovision song contest. jag kom dit å la mig i viktors knä och somnade ganska fort. idag känner jag mig duktig. va i skolan en timme tidigare för att jag missade en labbning på naturkunskapen som jag va tvungen att ta igen.  Idag är det fredag å jag har inga planer som vanligt men nånting lär jag väll göra. måste plugga så jag får väll göra de i värsta fall om jag inte har nått annat för mig. men nu måste jag forsätta me mitt projektarbete. ha de bra /TIna

Torsdag

Igår vart jag DÖ trött redan vid ett tiden men jag kämnpade mig igenom skoldagen och gick hem halvsovandes. Jag gick hem åt några smörgåsar och sen så åkte jag till viktor. Låg å halvsov på soffan vid halv 8 tiden och klockan 8 typ gick vi in i rummet å jag somnade nog innan 9 skulle jag tro, jag va verkligen trött!! Idag måste jag verkligen plugga har två prov nästa vecka plus inlämningsuppgifter. varför ska de alltid vara så mycke på slutet av terminen??

Nu har vi iallfall hål timme i tre timmar så kan ju försöka göra nån nytta. ha de bra /TINa

onsdag

åkte å träffade markus ett ta igår efter jag käkat, de va längesen vid sågs så de va på tiden, Sen gick jag till mossen å kollade fotboll. vi vann med 8-1 så de va skönt. något som va mindre skönt var att de va skit kallt så jag höll på att dö

Nu har jag historia och vi ska ha prov i första världskriget nästa vecka. jag orkar verkligen inte plugga, har prov i ett annat ämne dagen innan så får se hur de går. slutar 4 idag så då får jag gå hem å plugga efter de. ha de bra

min favorit låt just nu

"Love Story"

We were both young, when I first saw you.
I close my eyes and the flashback starts-
I'm standing there, on a balcony in summer air.

I see the lights; see the party, the ball gowns.
I see you make your way through the crowd-
You say hello, little did I know...

That you were Romeo, you were throwing pebbles-
And my daddy said "stay away from Juliet"-
And I was crying on the staircase-
begging you, "Please don't go..."
And I said...

Romeo take me somewhere, we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess,
It's a love story, baby, just say yes.

So I sneak out to the garden to see you.
We keep quiet, because we're dead if they knew-
So close your eyes... escape this town for a little while.
Oh, Oh.

Cause you were Romeo - I was a scarlet letter,
And my daddy said "stay away from Juliet" -
but you were everything to me-
I was begging you, "Please don't go"
And I said...

Romeo take me somewhere, we can be alone.
I'll be waiting; all there's left to do is run.
You'll be the prince and I'll be the princess.
It's a love story, baby, just say yes-

Romeo save me, they're trying to tell me how to feel.
This love is difficult, but it's real.
Don't be afraid, we'll make it out of this mess.
It's a love story, baby, just say yes.
Oh, Oh.

I got tired of waiting.
Wondering if you were ever coming around.
My faith in you was fading-
When I met you on the outskirts of town.
And I said...

Romeo save me, I've been feeling so alone.
I keep waiting, for you but you never come.
Is this in my head, I don't know what to think-
He knelt to the ground and pulled out a ring and said...

Marry me Juliet, you'll never have to be alone.
I love you, and that's all I really know.
I talked to your dad -- go pick out a white dress
It's a love story, baby just say... yes.
Oh, Oh, Oh, Oh, Oh.

'cause we were both young when I first saw you

ni suger hårt

Igår va jag å mamma nere på gymmet å sa upp mitt gymkort så nu slipper jag tänka på de, får träna ända fram till sista juli typ å de trodde jag inte att jag skulle få men jag kan ju ändå inte träna för jag är sjuk, man kanske kan åka förbi å sola lite;) vi åkte aldrig till ikea igår för bilen startade inte så de får bli en annan dag men de är väll ingen brådska.

Kollade på Bajen matchen igår å de går verkligen inte att torska så mycke som dom gör, de är helt jävla otroligt! så himla värdelösa så jag spyr!!! Idag är de iallfall match med mitt lag å jag hoppas på vinst dom möter reymersholm  men vet inte hur bra dom är. matchen börjar typ kvart över 8 så de får väll bli vinterjackan på ? :D solen skiner iallafall nu men de gör den väll alltid på morgonen. får hoppas att de blir en kanon dag iallafall och att solen stannar kvar. ha de bra /Tina

måndag

Är i skolan nu och har haft svenska så nu väntar vi på nästa lektion som börjar ett. vid 2 tiden ska jag till läkarn å de är skönt för då slipper jag lite skola. efter läkarn ska jag ha utvecklingssamtal vid 3 å sen ska jag å mamma säga upp mitt gym-kort och sen ska vi förmodligen till ikea å handla lite saker eftersom vi ska flytta i slutet av månaden.

Nästa vecka har vi en skit skön vecka i skolan. vi är lediga måndag, torsdag och fredag å de betyder att vi bara har två skoldagar. sommarlovet närmar sig med stormsteg och de märks i skolan för allting ska bli klart men nu så har jag inge mer att säga ha de bra /Tina

puss å kram

Idag har jag åkt me laget å kollat deras match vi vann med 4-2 så vi går mot serieledning brudar ;) just nu är jag med Rebecca. ha de bra /Tina

haha:D



En bild jag bara inte kan sluta skratta åt. den är ju bara för ful :P De va valborg för två år sen =P

dagen

Idag gick skoldagen ganska fort vilket var skönt vi hade först projektarbete (där jag inte gjorde ett piss för läraren inte var i klassrummet å kunde hjälpa) och sen hade vi hälsopedagogik där vi blandannat pratade om när man är mogen för sex och vart går gränsen till våldtäckt. efter den lektionen hade vi idrott och de skulle va friidrotts grenar. eftersom jag vill försöka få mvg i idrott så va jag lite dum och skulle hoppa längdhopp efter andra gången kände jag att jag typ fick ont i levern å sen fick jag veta att om jag springer när jag har körtelfeber så kan de sluta illa för hjärtat mitt så nu är de slutsprunget för mig tills jag blir helt frisk.

Ikväll är jag bara hemma, skulle träffa emelie men så vart de inte men vi ska träffas imorn. viktor ska på krogen idag. frågade han om han ville komma hit efteråt men får se hur de blir med de. får se om jag ens vaknar när han ringer (om han ens hör av sig) Hoppas de blir sol imorn så jag å emeloiisan kan soooolaaaa =)

synd om mig

Gaaaah va jobbigt de börjar bli nu.  Jag vill verkligen börja träna igen men jag får ju fan inte de... har inte tränat på två månader å får fortfarande inte träna. jag går ner på träningar å på matcher så de blir väll en liten tröst men jag skulle ju hellre vilja vara me å spela. men jag får vänta tills i sommar eller nått. FY VAD TRÅKIGT!

blää

sitter i skolan nu å de har jag gjort sen 8. slutar 16:40. de va ju jääävligt kul.

Tankar snurrar runt!

Blir galen. jag tänker på de, men jag ignorerar de samtidigt å vill inte lägga mig i för att slippa tjaffs!

onsdag

Tjolahopp tjolahej. kom hem för ett ta sen från viktor. åkte hem till han efter skolan igår. mange kom över och skulle kolla aik matchen. synd bara att man bara fick se halva matchen eftersom com hem hade strömavbrott och att aik torska (Bra för bajen =P). Idag hänter ingenting, vädret suger å de är aldrig kul. Bajen har match idag och mitt lag så jag hoppas på dubbelseger!! Imorn är de skola igen för min del och jag ser inte fram emot de eftersom jag slutar tjugo i 5 ^o) ha en bra dag /Tina

projektarbete

Sitter nu i skolan å har projektarbete å de är ganska svårt om jag ska vara ärlig. igår åkte jag hem till älskling å jag fick lite plugg gjort medans han satt vid datorn å sen tränade lite. skänt de för då slipper jag tänka på den läxan, de är första gången jag gör en läxa samma dag som jag får den, WOHOO. åt jordgubbar med glass igår också, hans pappa hade köpt de så jag tog lite efter middan å de va faktiskt gott. jordgubbar med glass vart de MUMS, sen drog jag å viktor å kollade på fotboll, hans morbror tränar ösmo så vi satt å frös lite men de slutade med att ösmo vann med 2-1 och de sista målen va skit snyggt. rätt upp i krysset. ska förmodligen till viktor idag igen om han å mange skulle kolla fotboll hos viktor. är ju "Ledig" imorn eftersom jag ska sjukanmäla mig. de är operationdagsverket å jag tänker inte jobba för andra barn när de går galor på tvn där dom får in miljontals med pengar. jag måste tänka på mig själv. jag får bara 1000 kronor i månaden å då betalar jag räkning på de också.

imorn har bajen match å dom måste vinna eftersom djurgården vann sin jävla match igår... KOM IGEN NU BAJEN!

tråk väder

Godmorgon. har legat å småslummrat sen lite innan 7 imorse men jag lyckades va kvar i sängen tills klockan ringde, "kors i taket". ska om ungefär 20 minuter gå till skolan och jag hoppas skoldagen går fort. har ju bara tre lektioner så de borde gå fort även fast jag slutar 4. mitt schema har ändrats så nu slutar jag sent varje dag. min tidigaste dag är halv 3 sen slutar jag mellan 4 å tjugo i 5 dom andra dagarna. ite så mycke att hurra över. vädret suger också, VILL HA SOOOL! men nu sås ka väll jag sätta punkt för mig så hörs vi när jag skriver ha de bra /Tina








vinst igen

Godkväll =P träffade Rebecka en stund idag me :) vi gick till farsta ip där farstas 91 grabbar spelade med de va ingen höjdar match så vi drog hem till rebecka när farsta låg under med 2-0. vi käkade kladdkaka å satt vid datorn och de är även hon som fixat min blogg TACK SÅ MYCKE :D va tvungen att gå hem vid fem tiden för å käka, de vart tacos, min plan va att äta de när jag vart fri från halsfluss, fast dom drog ut på de så jag fick de idag istället. sen åkte jag till skogås för att kolla när laget hade match idag igen, men idag va de inte lika varmt och de vart inte ett målkalas som i förra matchen men de vart en vinst tillslut med 2-1 så de va skönt de. sitter nu här vid datorn å dricker lite cola. ska väll gå å lägga mig snart, men jag vill vänta lite så att jag inte går å lägger mig för tidit. vill försöka sova tills klockan ringer imorn. jag lovar att bara för jag ska till skolan kommer jag va skit trött å vilja sova längre bara för jag har vaknat vid 7-8 dom senaste dagarna. men de är så de brukar va ;) Ha de bra pussåkram

min älskling får va me i ett litet hörn också


tillbax;)

Hallå där. nu va de ett ta sen jag skrev men jag har känt att jag inte orkat skriva eller så har jag inte haft nått att skriva så då har jag skitit i de. Igår va de iallafall strålande väder, jag vaknade klockan 7 å väntade på att solen skulle komma till ballen så jag kunde sitte där en liten stund innan jag hoppade in i en dusch föra att sen bege mig till skogås. Jag mötte upp Rebecka vid bussen kvart över 12 så åkte vi till vreten där skogås skulle ha match, vi satte oss på en fallfäärdig läktare där plankorna typ va lösa och fick solen gassandes i ansiktet, de va hur skönt som helst. matchen slutade iallafall med att skogås vann med 7-2 så de va skönt de. åkte sen hem å satte mig framför datorn å sen vid 6 tiden bestämde jag å rebecka att vi skulle köpa kladdkaka å gå hem till henne å kolla film så då gjorde vi de. gick hem vid kvart över 11 å somnade väll runt 12 nångång. men för att jag gick å la mig "sent" betydde inte de att jag skulle få sova lite längre nej jag vaknade vid 7 "som dom andra dagarna" men lyckades som na om till 8. förstår inte varför jag inte kan sova längre än till 7-8. jag har iallafall gjort lite nytta iallaflal, jag har börjat plugga till mitt prov som jag har på onsdag. känner mig riktigt duktig faktiskt :P men än har jag inte pluggat klart, de blir ganska länge till skulle jag tro. får sitta lite varje dag fram tills onsdag så tror jag de går bra.

Ha de bra /Tina

RSS 2.0