katastrof!

nu va de alldeles för länge sen jag skrev! har inte orkat helt enkelt! men har iallafall julafton passerat och det är ganska skönt faktiskt även fast de fortfarande är kul å öppna paket :D jag är nöjd med de jag fick! jag fick smycken, träningskläder, smink å skridskor.. så jag måste bara ta min feta röv å gå ner å slipa dom innan jag kan fara iväg å åka!

jag har även hunnit shoppa lite.. men de är ju inte alltid jag köpt nått på rean.. eftersom de ofta är dom fula sakerna som åker ut på rean! men lite smått å gått har jag fått med mig hem ;) har även köpt ett nintendo wii och spel och tillbehör till de.. så då vart man ganska fattig! men jag sket i att köpa jacka för den jag vill ha finns inte så då väntar jag tills nästa år med att köpa den! 

 idag är det den sista dagen på året också.. å dom  sista månaderna har gått så otroligt fort. jag tog studenten, fick jobb å sen va året slut.. men snart börjar ett nytt år med nya möjligheter och då ska jag försöka ta vara på varje bra stund som jag får med mina vackra vänner! det känns som om man itne hann med att göra så mycket i år eftersom de va slutspörten i skolan å sen direkt efter började man jobba å har helt enkelt inte haft så mycket tid... men i år ska jag fan skaffa mig tid å tillfällen till att träffa mer folk och GÖRA nånting, å itne bara sitta å glo på tv..  de finns så mycket annat man kan göra!

nu ska jag hoppa in i en dusch och äta frukost.. sen ska jag bege mig mot min kusin för att vi ska göra oss iordning tillsammans...       jag har inga förväntningar på kvällen för jag har inget direkt planerat.. de jag vet är att jag ska vara med viktor. .sen vart kvällen tar oss är en gåta!!


kryssning!

nu är kryssningen bokad å klar!! som jag har längtat :D fick resan gratis också så de kunde ju inte bli mycket bättre än såhär :D den 5/1 åker vi :D


happy

jag har verkligen haft en skön mysig å lugn helg! i fredags va jag och såg magnus betner på china teatern med syrran eftersom som fick de i present av mig när hon fyllde år.. platserna var inte så bra men de va kul ändå =) och sen va viktor här hemma när jag kom hem så de va också mys =)

på lördagen åkte jag å viktor till brorsan å erica vid halv 3 tiden för att vi skulle va hundvakt i deras mysiga stuga ute vid ågesta.. de va öppen spis och wii spelande hela kvällen.. jag lagade även mat åt min man som inte händer så ofta.. de vart korvstroganoff med tomat å basilika creme fraiche och de va faktiskt gott!




i söndags var de också en jäkla massa med wii spelande så jag måste fan köpa ett sånt spel för jag vart verkligen beroende! vi hade ingen mat på kvällen så vi bestämde oss för att vi skulle ringa pizza express.. men inte fan fick vi pizzan för att dom inte hittade, å vi hade redan betalt via kortet.... men nu är det fixat å han skulle sätta tillbaka pengarna på mitt kort.. så jag hoppas att dom kommer in också!

idag har jag jobbat å de va en lugn och skön dag på jobbet... på min avd så hade vi 7 barn så vi slog ihop oss med den andra småbarnsavdelningen.. och eftersom jag har så snälla arbetskamrater så fick jag sluta en timme å 15 minuter tidigare.. å de tackar jag för!

efter jobbet gick jag hem å hade lite bestlutsångest angående träningen.. men jag tog iallafall med mig träningskläderna till gymet å va där i 45 minuter. jag cyklade 7 km å sprang 1,5 km, och sen så körde jag lite mage  å lite ben, så jag är nöjd!

nu ligger jag i sängen å ska soova! jag har sovmorgon imorn, men jag måste stänga på jobbet för en personal är sjuk, typiskt! menmen,, de är bara en halvtimme längre jag måste jobba ;)

nej men nu blev de ett jäkla långt inlägg så jag sätter punkt här!


bara 4 dagar kvar till julafton ;)


min helg

nu är helgen över och jag är i stort sätt klar med julklapps inköpen och det är jätte skönt.. men man är ju några tusenlappar fattigare! i fredags åkte jag till farmor efter jobbet och pysslade lite.. vi gjorde marsipan figurer, "snöbollar" och mintkyssar..

i lördags julshoppade jag lite och sen gick jag hem å fixa mig för att sen bege mig mot carro som hade födelsadagskalas ;) de va trevligt, men jag åkte hem tidigt.. jag ville både vara kvar å åka hem.. för att viktor va hemma hos mig... så jag åkte hem.. hade känt mig elak om jag hade stannat kvar!

idag har jag varit duktig å köpt de "sista" julklapparna.. jag har en grej till som jag har beställt, som förmodligen kommer i veckan... har även börjat slå in lite klappar också,,, men har några kvar =)

är trött som bara den så ska snart borsta tänderna å gå å lägga mig i sängen.. ååh så skönt de kommer bli!

hoho

idag hade vi apt-möte på jobbet och det är alltid lika "kul" jag har så svårt att sitta stilla å lyssna i två timmar, så de blir typ att jag inte hör var tredje ord efter ett tag... men man måste ju ha mötet, så jag får helt enkelt lära mig att lyssna så länge.

nej men nu är det paradise hotel så nu måste jag kolla :D


tisdag

äntligen är tisdagen snart över.. hade en ganska skön dag på jobbet idag för jag fick sluta typ 45 minuter tidigare idag för barnen fick gå hem väldigt tidigt idag, så de tackar jag för!

om 10 minuter börar paradise hotel, och det måste jag ju självklart se, och efter de ska jag kolla på julkalendern som jag missade idag, man måste ju hänga med i svängarna när man jobbar på förskola ;)

nu är det bara 17 dagar kvar till julafton och jag har bara köpt klart julklappar till en person.. det här kommer bli intressant att se när man blir klar med julklapprna.. jag brukar ju alltid va ute i god tid när det gäller julklappar,, men inte i år inte ;)


min helg

då har en hel helg swishat förbi igen då... i fredags va jag i stort sätt bara hemma. men på kvällen ringde jessica å fråga om jag villke med in till stan för hennes kompisar skulle in å ta nån öl på en pub och sen dra vidare... tanken va att jag bara skulle ta nån cider å umgås en liten stund, men dom skulle ju typ dra när jag kom, så jessica tvingade med mig till metro. de va inge bra drag på mig så de kanske itne vart en så lyckad utekväll.. men som sagt, jag va  inte inställd på att gå ut ;)

i lördags åkte jag å träna på förmiddagen,. och sen åkte jag hem och gjorde mig iordning, och sen åkte jag, viktor, mamma å petta till brorsan å erica å käkade middag och kollade på "så mycket bättre" innan vi rörde oss hemåt.. de va jätte mysigt och dom bodde jätte fint i etthus ute vid ågesta.. precis vid vattnet. där skulle jag kunna bo faktiskt ;)

idag skulle jag på adventsfika hos min kusin.. så kvart i två kom farmor å hämta oss för färd mot hagsätra. de va goda kakor med trevligt sällskap.. så jag tror inte att de blir så mycke mat för min del idag..


imorn ska jag jobba halv 8- 4 så jag ska försöka komma iväg till gymet efter jobbet... jag kom ju aldrig iväg förra veckan för jag va för lat å sen vart jag ju sjuk.. men nu så jävlar ska jag träna!! :D


Fredag!

godmorgon! vaknade för ungefär en timme sen men har legat å segat i sängen och försökt somna om men de gick inge bra. så då satte jag på datorn å kolla på julkalendern. än så länge så är den okej.. om man jämnför med resterande år. får hoppas att det fortsätter så!

snart ska jag gå upp och äta en skål med kräm och sen ska jag nog försöka städa lite i mitt rum så jag har det gjort, och sen ska jag försöka att inte stöka ner!! men de är ju lättare sagt än gjort, och det tror jag många håller med mig om =P måste även tömma våran stationära (?) dator på lite skit så jag blir av med den från mitt rum.

det är mycket måsten för tillfället så att jag kommer väll missa hälften!! julklappar måste inhandlas, bara det att jag har typ inte tid till de.. men jag får helt enkelt slaffa mig tid.... det är bara så svårt att komma på vad man ska köpa till alla.. folk önskar sig ju ingenting längre... och fantasin är inte alltid den bästa ;) ;) 


en bild från förra julafton då min älskade vän kom förbi <3
 


vill tillbaka!



Snart är den sjukliga torsdagen över, och fredagen är nära! jag kommer inte jobba imorn heller eftersom man ska vara hemma 48 timmar efter sista gången man har visat tecken på magsjuka.

imorn ska jag kanske ner till centrum en sväng med erica för att kanske köpa lite saker till lördan för vi ska baka å julpyssla typ.. de blir mysigt tror jag! och sen så kanske jag ska till skärholmen för å kolla i en klädesbutik efter en klänning för att jag har 20 procents rabatt i den butiken fram till den 8,  och jag har inte tid att åka dit om jag inte åker imorn.. men som sagt, får se om jag orkar. man blir ganska seg av att vara magsjuk!

nej men snart så ska jag göra mig iordning för sängen, börjar bli lite trött!
godnatt!


sjukling

ursabursa! har legat hemma hela dan idag för i natt vaknade jag upp av att jag mådde illa å va bubblig i magen,, och självklart var det magsjuka! jag har varit hungrig hela dagen, för jag har bara lyckats få i mig två tallrikar med kräm och lite glass nu på kvällskvisten! jag har ont i lederna i kroppen och är trött och mår fortfarande lite illa.. det är lite jobbigt att vara hemma för det betyder ju lite avdrag på lönen... men är man sjuk så är man :(

RSS 2.0