en dag i farsta med mamma

NYÅR imorgon och kläderna är köpta, de vart ingen nyårsklänning för de finns inga nu för tiden så de fick bli  ett par jeans från gina och en tubtop från H&M.
ikväll klockan 7 ska jag träna med damerna hoppas de går bra med tanke på att dom har högre tempo och min häl är fortfarande inte bra, jag blir galen!'

idag var jag med mamma i farsta, hon lämnade tillbaka en klänning som hon fick i julklapp, den va fin (de va jag som valde den =) ) så de va lite synd att den inte passade. de är fortfarande jätte mycke folk i farsta å de är skit jobbigt för de bli så jävla varmt när man går omkring å letar efter kläder. jag fick iallafall med mig en tröja hem från   VILA. å de är inte bara jag som inte tycker om dom nya presentkorten. dom hade de bökigt bakom kassan när jag hade två kort som jag skulle betala med. Mamma fick med sig en tunika från gina, en likadan jag köpte där förut men andra färger. men en viss dam förstörde den på julafton så de är ett hål i den TACK JANNIKA!


förresten, de blir tacos imorn tjejer, blir de bra eller?

tillbaka efter flera dagar.

körde St-cupen ikväll å de va inte så kul. 3 förluster och fick vänta i typ över 1 timme. i första matchen mötte vi hammarby, ett riktigt bra lag så vi visste att vi inte skulle vinna den matchen, de vart 4-0 och vi fick iallafall godkänt eftersom vi   inte är samspelta. nästa match var de emot AIK å dom va inte så bra men dom gjorde ett mål tidigt i matchen å vi spelade dåligt så vi får skylla oss själva! den tredje mahcen spelade vi emot vändelsö tror jag, dom var bra å vi gjorde en väldigt bra match så de va ganska gämt men dom gjorde 2 mål när vi inte riktigt orkade med tempot.
nått som jag tyckte var ganska kul var att tränarna i vändelsö sa till min tränade att jag var bra i  mål och det är alltid kul att höra från andra lag att man är bra :)


julafton om 2 timmar och 3 minuter

imorgon är de JULAFTON =) bror ska fira med oss hela dan å de har han inte gjort på länge så de ska bli kul, Jessica kommer även över efter hon har vart hos Lena  så de kommer bli trevligt =)
alla julklappar är inte köpta ännu, har pettas kvar å den ska jag köpa imorn. mamma ska väcka mig kvart över nio så jag kan duscha å så innan vi går ner. St-cupen snart å de ska bli kul å spela i år igen, hälen är fortfarande inte bra så jag får spela i mina vanliga skor eftersom fotbollsskor är så hårda. Ska även spela med Robin den 29 med hans kompisar. de är bara killar som ska köra å jag är sökert den ända tjejen jag kommer dö i målet. han ringde mig igår när jag var hos farmor å gjorde julgodis å sa att han hade räknat med mig i laget, igentligen har jag ingen lust men jag gör de ändå, så jag ska vara i farsta hallen 10 i 3 på lördag.

image52 
tomtarna har kommit uppnu också  dom är ju så söta:)

Ett speciellt inlägg till bara dig! <3

kan inte beskriva hur mycket du betyder för mig, men en sak vet jag och det är att du aldrig kommer lämna mig vad som än händer och det är därför jag är så stolt över att ha dig som min vän. Jag kommer ihåg första gången jag träffade dig, det var en hämsk dag för mig. Kände inte en enda kotte och där stog jag på mittplan och skulle spela med er och jag kände mig välkommen. veckan därpå spelade jag en till match och du tog de stora klivet som gjorde att jag kände mig säker på nått sätt de va du som fick mig att vilja stå där på plan även fast det inte alltid gick så bra. Sommarn gick och vi vart bara tajtare och jag vart gladre när jag träffade dig ca 1 gång i veckan på träningarna i stureby. Nu när vi inte spelar i samma lag så träffas vi ju inte lika mycke å de gör att jag blir extra glad när jag ser dig, när jag får en kram av dig.
Jag älskar dig isabelle och de hoppas jag du vet!


image51

jaja

Ursäkta att min blogg ser FÖRJÄVLIG ut men jag måste börja lära mig hur man gör å jag är på god väg :P haha

Julklapps tips?

PANIKPANIKPANIK!
snart är de julafton och jag har inte köpt 1 enda julklapp och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till alla. Jag vet bara vad jag ska köpa till mamma, måste bara prata med syster å höra vad hon ska köpa så vi inte köper likadant.

Min knöl på hälen har fortfarande inte försvunnit och snart är de ST-cupen. på morgonen när jag ska till skolan kan jag knappt gå men sen lägger sig smärtan å jag kan gå normalt. hoppas jag kan träna på fredag eftersom de är sista träningen innan cupen :O

:O

image44

HUR KAN EN 11 ÅRING BLI BORTLOVAD TILL EN 40 ÅRING? HELT SJUKT!

Hur mycket kostar du?

NATURLIG HÅRFÄRG?
[_] rödhårig - 700 kr
[x] brunhårig - 200 kr
[_] blond - 300 kr
[_] svart - 100 kr
[_] skallig - 50 kr
[_] annan - 700 kr

ÖGONFÄRG?
[_] grön - 200 kr
[_] grå - 100 kr
[x] blå - 300 kr
[_] brun - 300 kr
[_] annan - 100 kr

LÄNGD?
[_] över 2 meter - 2000 kr
[_] 173-200 cm - 1700 kr
[x] 160-172 cm - 500 kr
[_] 120-140 cm - 300 kr
[_] 140-160 cm - 350 kr
[_] under 1 meter - 50 kr

ÅLDER?
[_] 41-60 - 1200 kr
[_] 31-40 - 1000 kr
[_] 26-30 - 700 kr
[_] 21-25 - 500 kr
[_] 18-20 - 200 kr
[x] 0-17 - 100 kr

ÄR DU?
[_] tvilling eller mer - 3000 kr
[_] först född - 3000 kr
[_] enda barnet - 2000 kr
[_] mellanbarnet - 1000 kr
[x] yngsta barnet - 500 kr

DRICKER DU ALKOHOL?
[_] nej - 4000 kr
[x] sällan - 3000 kr
[_] bara vid speciella tillfällen - 2000 kr
[_] ibland - 2000 kr
[_] bara på helger - 3000 kr
[_] bara på vardagar - 500 kr
[_] en gång om dagen - 100 kr
[_] flaskan är mitt liv - 0 kr

HUR BRA SYN HAR DU?
[_] har glasögon men andvänder dom inte - 1500 kr
[x] inga synfel - 2000 kr
[_] glasögon - 500 kr
[_] kontaktlinser - 200 kr
[_] opererat - 100 kr
[_] går inte att fixa, är blind - 50 kr

FÄRG PÅ BILEN?
[_] rosa - 5000 kr
[_] mörkbrun - 8000 kr
[_] guld - 7000 kr
[_] grå - 6000 kr
[_] blå - 5000 kr
[_] vit - 4500 kr
[_] svart - 4500 kr
[x] röd - 4000 kr
[_] grön - 3500 kr
[_] silver - 3000 kr
[_] lila - 2500 kr
[_] gul 1000 kr
[_] orange - 1000 kr
[_] rostig - 150 kr
[_] ingen bil - 0 kr

SKO STORLEK?
[_] 0-38 - 3000 kr
[x] 38-41 - 2500 kr
[_] 41-43 - 2000 kr
[_] 43-45 - 1000 kr
[_] 45+ - 500 kr

FAVORITFÄRG?
[_] röd - 1000 kr
[_] svart - 500 kr
[x] blå - 450 kr
[_] brun - 600 kr
[_] lila - 700 kr
[_] vit - 900 kr
[_] grön - 800 kr
[_] orange -1000 kr
[_] rosa - 300 kr
[_] gul - 600 kr
[_] annan - 500 kr

ANDVÄNDE DU MINIRÄKNARE FÖR ATT RÄKNA IHOP RESULTATET?
[x] Ja - 5000 kr
[_] nej, räknade i huvudet - 8000 kr
[_] papper och penna - 7000 kr
[_] bad någon om hjälp - 1000 kr


Resultat: 18550

fotboll? nej inte idag

Ingen fotboll blir de för mig idag heller för jag märkte i lördags att jag hade fått en knöl på hälen som gör ont, och den har inte försvunnit än. har missat 2 träningar nu, hur många fler ska jag missa för en jävla knöl?

Idag började jag 5 i 12 för vi hade ingen matte på  morgonen för jag hade gjort provet i torsdags, sköntskönt fick sova ut lite iallafall. men de är inte så kul å bli väckt av att telefonen ringer och får sms. trött som jag var gick jag ner halft sovandes till skolan å hade engelska, vi skulle ha prov/test jag vet inte vad man ska kalla de för. vi fick använda datorn å fuska hur mycka vi ville, men vi fick inte fråga nån annan om hjälp. lätt kan man tycka men även fast man fick ta hjälp av datorn så var de inte så lätt men jag hoppas jag får G iallafall =)
efter skolan gick jag hem å satte mig vid datorn, trött var jag och jag hade tråkigt så jag satte mig vid tvn å fastnade i min varma säng låg där å kolla på OC AFV och Deal or no deal. hon sålde väskan till banken för 550 550 kronor och cäskan innehöll 1000 kronor, fatta vilken bra deal ;)

Ikväll blir de väll inge speciellt. skulle haft filmkväll med angelica men de blir nog inte så, har inte pratat me henne så mycke å jag e sjukt trött, jag förstår inte varför eftersom jag har haft sovmorgon 2 dar irad. kanske är de så att jag är trött för jag inte somnar på kvällarna? det är så jävla jobbigt jag kan ligga vaken över 1 timme. jag har haft svårt att somna i ungefär 2 veckor nu å jag fattar inte varför. något tips på hur man kan somna snabbare?

en vanlig torsdag

imorde var jag inte pigg, ville ligga kvar eftersom jag hade ju sov morgon? eller inte idag, jag skulle vara hos sjukgymnasten halv 9  å vart klar där 20 över 9, KUL! jag orkade inte gå hem så jag gick till skolan å väntade på lektion i 1 timme å 30  minuter, bra att de va nåra som hade kollat på lucia tåget så jag fick lite sällis:P

hade ju som sagt matteprov idag, de gick bra å jag svarde nästan på allt. trodde att de skulle vara svårare än de va. men nu ska jag inte säga att de va lätt för då kanske jag inte klarade provet:P haha
efter matten så hade vi BKF (barn kultur och fritid) med Nancy, asså jag förstår inte dom dära lektionerna vi gör ingenting, vi skulle redovisa en jävla affich vi hade gjort i grupper, sen skulle varje grupp betygsätta dom andras å de va en grupp dom hade gjort den as dåligt så vi skrev IG på den å när dom hörde att vi skulle sägga såligt på dom så ändrade dom betyget på våran, dom hade först satt VG- men sen så skulle dom ändra bara för vi tyckte deras va ful å man inte fattade nått. orka, vi går fan inte i ettan!

efter de så hade vi matte i en timma, skit tråkigt satt mest å spela spel på datorn :P vrf anstränga sig?:P

nu sitter jag å ska försöka skriva lite på hemtentan jag har i ulos (utveckling livsvilkor och socialisation) men de går inte så bra, kommer fan få IG på skiten, trött blir jag på att en lärare som vi har haft i typ  3 veckor ska sätta betyg.

image37
 kan de inte komma lite snö satt de blir ljusare på kvällen?

bilden ville inte vara med i bloggen

idag har de vart en helt okej dag. jag började dagen med att ha ulos. "utveckling, livsvilkor och socialisation" hon babblade på å så istället för prov så fick vi hemtenta istället, inte vad jag hade hoppats på.  de va svåra frågor eftersom jag inte har så bra svar på dom så jag får väll tigga anteckningar från erica? efter ulosen hade vi lunch å de vart piroger idag, lite hårda men annars helt okej, höll på å halka på ett jävla salladsblad i matsalen också TACK för den som inte kan hålla maten på tallriken, men de va inte så stor halk reflex så jag hoppas ingen såg :P

efter rasten så va de svenska, de va riktigt slappt, vi antecknade en "modell grej" om hur man skriver böcker  typ. vi fick sluta ungefär 20 minuter tidigare å de tackar jag för.
När svenskan var slut gick jag och Amanda till farsta hallen där vi skulle ha idrott. vi fick bada om vi ville å självklart tackar man inte nej till de ;) men när vi kommer fram så  har alla gått hem  NI ÄR LATA! så de va bara jag Amanda å Fade som badade tillslut,  vi bubblade en gång å simmade lite. de va en kines som kollade på oss hela tiden å när vi satt i bubbelpolen å en gubbe gick upp så bytte han plats å satte sig bredvid mej. då gick jag å Amanda upp för vi tyckte inte om att han gjorde som han gjorde, när vi hade hoppas i vattnet så kollade han på oss direkt VIDER!
Efter badandet så bastade vi, de vart grymt varmt efter ett tag så vi gick å satte på oss kläder å gick hem. ikväll har jag pluggat matte, har prov imorn i procent som jag måste få G på. det är grymt mycke som jag måste kunna å jag känner på mig att de kommer gå dåligt men de e bara att göra sitt bästa. pluggade iallafall 2 timmar eller mer, så min plugg insats var ju inte illa;)

en rolig söndag

dagen har gått fort, vaknade halv 1 hos jessica. jag gicl upp å vi satte oss i vardagsrummet å kollade på tv, kommer inte ihåg vad den hette men den va helt okej även fast jag bara såg slutet, efter de klädde jag på mig å jag å jessica begav oss till farsta, vi åkte å kolla på issa när hon hade handbolls match, kul å träffa henne å hon va duktig i målet men de vart ändå förlust. efter de väntade jag å jessica på issa en stund för hon skulle duscha å fixa sig, tid fem åkte jag å issa till farsta strand å beställde farsta strands mackor, å kors i taket, de tog bara 10 minuter, man brukar få vänta i ungefär 30 minuter på maten. vi drog sen till 22an i ungefär 30 minuter jag kunde inte stanna längre för jag skulle träna kvart i 8, så efter att jag hade små bråkat lite med Robin åkte vi hem, issa till medis å jag till farsta, jag hämtade mina saker å gick ner till farsta hallen, även fast jag var 5 minuter tidig var alla redan där nere, vart lite chockad för jag brukar ofta vara först =) träningen gick väll okej, lite för flamsigt tycker jag men skit samma.
Fick sen skjuss hem av krister  å hoppade in i en dusch när jag kom hem, alla hade gått å lagt sig så de va helt mörkt i lägenheten å jag är mörkrädd så jag hatar när dom släcker ner hela lägenheten men man får stå ut med de.  har troligtvis prov imorn men är inte säker så man kanske ska börjag träna lite:P
image43

sur blir man när du ALDRIG svarar i din telefon!

skulle träffa angelica idag men så lär de ju inte bli eftersom hon stängt av telefonen ÄN en gång! vi hade bestämt att vi skulle ha "Mys" kväll  för flera dagar sen å så frågar hon om jag ville åka till Phille ikväll å då sa jag att vi kunde de men sen när man ska få tag i henne så går de inte ens signalen å så hör man en felknullad röst i telefonen "abonenten du söker kan inte nås för tillfället" nu får jag ta å hitta på nått annat å jag skiter i henne ikväll för de är inte första gången hon gör så. å du behöver inte säga att din telefon inte hade nå batterier för de säger du jämt!

SKIT BLOGG

skrev nyss ett inlägg men de försvann så nu är jag sur men jag skriver sen eller nått, orkar inte skriva om allt!


it`s dark outside

hallå där! skoldagen gick fort idag för vi har bara 2 lektioner på fredagar. första lektionen va datakunskap, vi håller på med excel, riktigt tråkigt men de e bara göra som de står i papprerna så får man säkert bra betyg. vi kommer ha prov i de på måndag eller fredag, jag vet inte om han ändrade eller om han bara frågade vad vi tyckte men jag hoppas de blir på måndag för om jag klarar de behöver jag inte gå  på dom sista lektionerna, SKÖNT!
efter datan gick vi ner å käkade å fyfan va vidrigt! de va nån köttgryta å ena mitt kött va SKIT ÄCKLIGT, jag slutaade käka när jag såg de för de va inte direkt najs!
Hade svenska sista lektionen. Ann var hemma med sjukt barn så vi fick en uppgift av våran mentor.  hon hade kopierat en bildebok så skulle vi skriva text till bilderna, skit jobbigt för man måste fan tänka å jag är inte så bra på de:P haha men de gick nog bra, visst katarina? =)
efter lektionen gick jag hem å försökte plugga till matte provet vi har på torsdag (Lucia) kunde de inte bli bättre? jag kommer fan få IG på dedära jävla provet jag kommer aldrig komma ihåg hur man ska göra, kommer blanda ihop allt! men de finns ju alltid nåt som kallas fär omprov ellerhur angelica?:D
image41image42inte så nice;) de ser ut som en navel:D haha ÄCKLIGT!




KUL, de är jätte mörkt ute nu å jag har träning halv 9 - 10 i kärrtorp, de va tydligen viktigt att man gick för de skulle komma nya tjejer från bagarmossen å provträna, kulkul hoppas dom är bra å vill stanna:P
helt ärligt, vem fan sätter en fredags träning så sent? kommer fan aldrig kunna göra nå kul på fredagar, men man får väll stå ut ett tag.


min å syrrans egna version av "tänd ett ljus"

Tänd en mus och låt den brinna,
låt allt könshår försvinna
det är mörkt nu men de t blir ljusare igen.
rid en snopp för allt du tror på för den här platen vi bor på
tänd en mus för jordens barn



å så började jannika sjunga en om mig! å de är staffan var en staller dräng igentligen om ni vill skinga den.


Tina var en navelsträng, hon föddes utan hjärna
satte sig i en rymdraket, och krocka med en stjärna
nu finns ingen Tina mer
stjärnorna på himlen blev så glada!

RSS 2.0