bilden ville inte vara med i bloggen

idag har de vart en helt okej dag. jag började dagen med att ha ulos. "utveckling, livsvilkor och socialisation" hon babblade på å så istället för prov så fick vi hemtenta istället, inte vad jag hade hoppats på.  de va svåra frågor eftersom jag inte har så bra svar på dom så jag får väll tigga anteckningar från erica? efter ulosen hade vi lunch å de vart piroger idag, lite hårda men annars helt okej, höll på å halka på ett jävla salladsblad i matsalen också TACK för den som inte kan hålla maten på tallriken, men de va inte så stor halk reflex så jag hoppas ingen såg :P

efter rasten så va de svenska, de va riktigt slappt, vi antecknade en "modell grej" om hur man skriver böcker  typ. vi fick sluta ungefär 20 minuter tidigare å de tackar jag för.
När svenskan var slut gick jag och Amanda till farsta hallen där vi skulle ha idrott. vi fick bada om vi ville å självklart tackar man inte nej till de ;) men när vi kommer fram så  har alla gått hem  NI ÄR LATA! så de va bara jag Amanda å Fade som badade tillslut,  vi bubblade en gång å simmade lite. de va en kines som kollade på oss hela tiden å när vi satt i bubbelpolen å en gubbe gick upp så bytte han plats å satte sig bredvid mej. då gick jag å Amanda upp för vi tyckte inte om att han gjorde som han gjorde, när vi hade hoppas i vattnet så kollade han på oss direkt VIDER!
Efter badandet så bastade vi, de vart grymt varmt efter ett tag så vi gick å satte på oss kläder å gick hem. ikväll har jag pluggat matte, har prov imorn i procent som jag måste få G på. det är grymt mycke som jag måste kunna å jag känner på mig att de kommer gå dåligt men de e bara att göra sitt bästa. pluggade iallafall 2 timmar eller mer, så min plugg insats var ju inte illa;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0