long time no see... än en gång

va skönt det var att komma till värmen igen!
du är det bara att bränna lite pengar i solariet så man har lite färg kvar tills våren å sommaren kommer... de tar ju inte många dagar innan färgen försvinner! de har inte ens gått en vecka å jag börjar redan se i ansiktet att färgen har blivit ljusare.. så de är bara att sola på å hoppas på de bästa ;)












godnatt

fy vad kallt de va imorse!! 17 minus visade termometern när jag kom till jobbet, och det är fan inte okej!! men de va skönt att komma tillbaka till jobbet faktiskt även fast det inte är väärldens roligaste ibland. men idag va de skönt, vi hade bara 6 barn, å jag  hoppas de är lika lite imorgon!!

idag efter jobbet  gjorde jag lite nytta å gick ner till centrum å mötte upp kusinfin som skulle träna, så köpte jag rakhyvlar och växlade pengar så jag har de gjort!! imorgon  är det packning som gäller.. jobbigt bara att jag slutar halv 6!!  sen går planet mot gran canaria klockan kvart över 9 på onsdags morgonen... vädret kommer inte vara de bästa om man ska lita på vädernissarna.. man ska aldrig kolla vädret innan man åker för då blir man bara besviken, men sålänge de inte regnar så blir jag glad.. men sjölvklart vill jag ha soool! men de kommer iallafal bli skönt att komma iväg lite, speciellt när de vart sån extrem kyla här!! 

nej men nu så måste jag sova.. är ganska trött faktiskt! får se om jag skriver nå mer innan resan eller under resan.. men de märker vi ;)


frisk luft

idag har jag varit hurtig!! gick ner till hemköp för att köpa frukost å mat till ikväll. de va skönt att komma ut lite eftersom jag har legat hemma sen i måndags, och de va bra att ja gick ut för jag hade tänkt jobba imorn, men när jag kom ut kändes de som om jag inte hade nå muskler i benen typ.. kände mig helt knäsvag, så jag stannar hemma imorn också så jag kanske lyckas bli helt frisk innan måndag!

nej man kanske ska  försöka sätta på en tvättmaskin.. måste bara lista ut vilka kläder som får tvättas tillsammans. det är de svåra ;)


sjukling

long time no see.... ännu en gång!
just nu ligger jag hemma å är sjuk, vilket inte är någon hitt! gick hem från jobbet i måndags med feber å  förkylning, febern försvann igår men jag är fortfarande snorig å hostig, så jag är hemma imorn också, men  jobbar nog på fredag igen =)

i helgen har jag lite planer faktiskt.. ska förmodligen träffa angelica  (om hon inte ligger på bb då) ;) och sen vart jag bjuden hem till erica å rickard på lördag för lite skridskoåkning på sjön och grillning,. får hoppas att jag får med viktor på de =) han får se till att slipa sina skridskor fram tills dess =)



spinning= bra träning!

spinningen var grymt jobbig! men de va skönt efteråt.. vi körde även cirkelträning å de va också jobbigt, men de va lite armar å lite mage också.. men annars va de bara ben...
om magen inte blir snygg till sommaren så lär benen bli de iallafall! vi kör typ bara ben å de är grymt jobbigt!

nu ska jag sova å sen får jag se om jag pallar träna imorn =)



onsdag

jag har haft en sån jobbig dag på jobbet idag, de har varit lite kaos, men de blir så när man inte är ute på förmiddagen, men vi va ute på eftermiddagen en stund så de va skönt, annars hade jag nog inte överlevt dagen!! men efter regn kommer solsken,, ellehur? nu väntar jag på att klockan ska slå 19:40 så jag blir hämtad av louise. vi ska åka till skogås å träna fys med laget... de blir 30 minuter spinning å 30 minuter cirkelträning, sen kommer jag nog vara helt slut.. får hoppas jag somnar gott ikväll!


RSS 2.0