lördag

Har varit å käkat middag hos brorsan, å ska snart bege mig mot skogås.
ha en bra kväll =) /Tina



träningsvärk? ABSOLUT

nu e jag hemma. har duschat å försöker få i mig en yoggi, men de går segt kan jag tala om! de va skönt att träna idag, men de va sjukt jobbigt, fys är inte rikigt min grej haha speciellt inte när folk står å kollar på ;) men de e riktigt skönt efteråt faktiskt! =) ska kolla lite tv nu å sen ska jag hoppa i säng =)

godnatt =)

tjenixen

fan vad segt dagarna går nu bara för jag går en timme mer. fan vad mycke de gör egentligen,, bara en ynka timme! aja, jag slutade iallafall 4, gick hem, å sen gick jag å mötte Alex, vi gick en sväng i centrum. sen gick vi till djurmagasinet där hans mamma å syster va. dom skulle köpa en hamster. hans syrra är så söt haha :D

snart ska jag åka mot skogås å ha träning. ÄNTLIGEN! kommer förmodligen ha träningsvärk imorn, men de e bara bra ;) så de kommer min kväll bestå av. svett å flåsning.. imorn är de fredag å jag längtar såå :D
ha en bra kväll!

en tår, är en för mycke

Tårarna kom och jag vill tänka på nått annat just nu. att åka iväg å spela boll hade varit super, men den turen har man ju inte. ska väll lägga mig i sängen å tycka synd om mig själv... godnatt



skitkväll

Fan vad jag är på dåligt humör. inte nog med att bajen torskade idag å djurgårn vann så bajen åker ner till superettan nästa år.. så är viktor dum i huvet! fan vad arg jag är på han! jag sitter nästan å gråter för jag är så arg å frustrerad. vill bara gå å lägga mig å sova  vakna om en vecka eller två!

imorn är de torsdag.. snart fredag och de ser jag fram emot faktiskt, har fortfarande inte bestämt mig om lördag vilket gör mig irriterad på mig själv! aja, skitsamma,. godnatt

=)

Fy vad kallt de är ute nu. va ute med barnen i 1,5 timme innan  jag fick gå hem, och mina tår frös till is kan jag lova! skönt att jag är hemma nu å fått sätta på mig tofflor!
Idag händer inte mycke, kommer nog bara vara hemma. viktor ska på AIK matchen idag så han ska jag itne till, sen så ska mamma tvätta min jacka, så om jag ska ut så kommer jag frysa till is hela jag å inte bara mina fötter.. viktor är dum för jag kommer inte kunna träffa han imorn heller eftersom jag ska träna på kvällen, å han ska ju på match idag.. vi har typ inte träffats på hela veckan :O inte okej!


tjoho =)

Idag var de ju min sista PRAKTIK dag.. dom va jätte söta å gav mig en present.. ett par örhängen, ett kort å ett MVG =) hihi jag är glader. =) men de är en personal borta på våran avdeldning så jag ska gå tillbaka dit imorn till fredag å vara VIKARIE.. så jag får några kronor extra nästa månad =) de hade varit grymt skönt att få sova ut några dagar, men sova kan man göra på helgen :P de e bara att tacka å ta emot när man får chanser att jobba för PENGAR!

jag åkte hem till brorsan vid 4 för han fyllde år.. hela 27 år :D jag köpte presentkort hos en frisör i farsta. altså fan vad priserna har gått upp för herrklippning. helt sjukt! för några år sen kostade de typ 200.. nu kostade de BILLIGASTE 270 kronor. :O aja de va bara att betala å se glad ut! så jag åt tårta å  kakor till middag idag, så nu vart jag tjock! hoppas de lägger sig tills imorn haha :D

nej men nu väntar sängen, så ska gå å lägga mig å försöka sova. är JÄTTE trött.
sov sött /Tina

sista dan imorn

Praktiken idag gick bra men de vart lite segt på eftermiddan! imorn är det ju sista dan, vilken kommer bli tråkigt men ändå skönt på samma gång..
när jag kom hem idag vid 3 tiden så började jag städa lite i rummet. men de vart fan inte finare för de. de är fortfarande stökigt, men nu är de syrrans saker som är kvar.. iallafall de mesta. men de är inte lätt att dela rum, när båda har några plagg för mycke, så de inte får plats i garderoben!  men nu är de iallafall lite bättre, och hoppas de blir bättre med tiden!

ikväll kommer jag förmodligen inte göra nånting, bara vara hemma å ta de lugnt =) ska kanske springa ner till centrum å köpa en liten  chokladask eller nått till dom jag har jobbat med, men får se hur de blir med den saken =P

ska ni hitta på en kväll som denna? =)

HAHAAHA VÄRLDENS FULASTE SKOLFOTO :D

De va fotografens fel! :D


min söndag

Tjolahopp.. igår va de söndag å de betyder slappardag! jag träffade issa vid typ halv 1 eller nått? de va trevlans för de va ett ta sen vi sågs.. vi åkte till farsta strand å snacka skit, å issa åt en farsta strands macka =)
jag åkte sen till centrum å kolla runt lite. jag hittade värsta snygga skorna som jag hade beslutsångest över, men jag köpte dom inte för de va lite för hög klack. å då känns de som om mina hälsenor ska gå av. å mina fötter får för sig att börja knaka :(:(:( menmen, de är inget att göra åt. jag slapp ialalfall bli 800 kronor fattigare..

sen åkte jag hem till älskipälski och vi kollade bara film, åt pizza å chips. största tjockisarna =)

nej men nu måste jag springa till praktiken. Ha en bra måndag =)

söndag :(

Godmorgon alla glada.. vaknade för typ 45 minuter sen, och jag vill nästan lägga mig i sängen å sova lite till! Idag skulle man ju ställa om klockan, vilket betyder att de kommer bli mörkade mycke snabbare på eftermiddagarna     :( roligt sen när man aldrig kommer se dagsljuset för att man går i skolan hela dagarna :O menmen, sånt e livet ;)

idag ska jag träffa issa en liten stund, vi kommer väll ta en fika på nått mysigt ställe.. de va ju ganksa länge sen vi sågs nu.. å de är inte okej! vi bor ju typ bara 15-20 minuter ifrån varandra, så de är inte okej! jag kommer sorgset nog missa derbyt :O men jag kan föreställa mig hur de kommer bli iallafall, så de kanske inte är nått å se iallafall! kommer förmodligen åka hem till viktor senare, om jag tolkade de rätt. aja, får se vad som händer och sker..
nu blir det att göra frukost.. ha en bra söndag =)

Min framtida tatuering =)

Den här kommer jag förmodligen tatuera in på handleden. J står för Jannika, som är syster min såklart. och R är för Rickard... min bror =) mina syskon är bäst, även fast man kan ha sina små bråk =)



presenter är alltid kul att få =)

Brorsan och Erica kom hem från Thailand igår (har jag för mig) dom är hemma hos oss nu, och med sig hade dom lite presenter =), jätte fina tycker jag, och jag älskar plånboken, den är ju helskön! nu har jag flyttat allting från den gammla till den nya. =)










skit


"Jag fick sällskap av Fabian imorse :D"




"De är höst på riktigt :("


Min fredag kortfattad

  • Åkte med Alex hem efter jobbet. vi va barnvakt åt hans syskon och kollade på film

  • Tog bussen mot gullmars 10 över 11, för att sen bege mig mot västertorp för att träffa viktor
  • Han är efterbliven på telefon och jag blir irriterad
  • Han å mange tvingar med mig till lokalkrogen för att viktors pappa vill säga hej och mange vill ta en öl
  • jag blir på dåligt humör för jag vill absolut inte dit, men blir typ tvungen. och då tycker mange jag är töntig
  • som plåster på såren välter mange sitt fulla ölglas och glaset välter naturligtvis mot mig så mina byxor vart ganska blöta....
  • jag går därifrån skit förbannad, viktor kommer efter å säger "men de va ju inte meningen" NEHE, MEN MINA BYXOR BLIR VÄLL INTE TORRARE FÖR DE!
  • vi går hem, jag går å lägger mig direkt å viktor kommer lite senare efter han suttit vid datorn.

när jag vaknade idag va jag fortfarande grinig.. så säger jag till viktor att jag måste låna hem ett par byxor (eftersom jag helst inte vill stinka öl). då säger han

- Men vart dina byxor så blöta

då vart jag också irriterad för de låter som om han inte vill låna ut ett par byxor. MEN HALLÅ, JAG FICK FAN ETT FULLT GLAS ÖL ÖVER MIG, KLART SOM FAN ATT DE KOM MYCKE ÖL PÅ MIG!

de slutade med att jag åkte hem med mina öliga jeans å min öliga jacka...

Nu ser de ut som om de blir en hemmakväll för mig vilket är skitirriterande...pågrund av "vissa" saker. alkohol är inblandat ;)

 


FREDAG =)

hallojsan. åkte hem till viktor igår vid 4 tiden så va där runt 5. vi gjorde ABSOLUT INGENTING! vi gick å la oss i sängen vid 8 för han tyckte de va skönare å kolla på tv i sänge, jag hade hellre suttit uppe ett tag till, menmen, man kan inte alltid få som man vill! idag har de varit ganska lugnt på praktiken (hittils) för vi har bara 13 barn av 19, och det blir en ganska stor skillnad på ljudnivån kan jag tala om! jag har rast nu och istället för 30 minuters rast fick jag 45 minuters rast så de va ju lite snällt =)

idag är det ju fredag, men jag har ingen aning om vad jag ska hitta på faktiskt. något förslag nån? de skulle vara skönt med en filmkväll i min sköna säng. men de skulle va kul om jag hittar nått att göra. förra helgen va ju grym, så jag hoppas den här helgen blir minst lika bra, men de kommer den nog inte =)

vad ska ni hitta på för skoj i helgen då? =)

Mitt..

öga gör ont! jag fick nått i ögat för typ en timme sen om inte mer och jag har fortfarande något i ögat.. jag satt å lekte med ett barn när jag fick jätte ont så jag knappt kunde kolla, jag fick tårar i ögat så nu har jag ingen mascara på ena ögat, men mascara på de andra.. snyggt! :D

praktiken idag gick bra, och dagen gick fort idag också vilken är skönt, nu är de bara tre praktikdagar kvar, sen är jag fri :D haha :D
Idag vet jag inte vad som händer, chansen är väll ganska stor att jag åker till viktor, men får se när jag pratar med han..
imorgon är det fredag också vilket är skönt.. ska försöka sova länge i helgen, och jag hoppas att jag lyckas!

Godmorgon

ska snart gå till praktiken,, och jag saknar redan min obäddade säng, får se om jag tar en liten tupplur sen när jag kommer hem.

ha en bra dag

ren å fräääschhh =P

Nu har jag duschat och fräschat till mig lite =) väntar på att mitt hår ska torka lite å sen ska jag nog lägga mig i sängen å glo tv =) just nu sitter jag å kollar på uppdrag granskning om att en normalbegåvad kille fick börja på särskola. lite intressant faktiskt, men ändå så idiotiskt att man kan ta så fel på nått.. dom har tyå förstört hans liv och det är inte okej. att man kan säga att någon är svagt förståndshanidkappad efter ett test är konstigt. det har hänt 3 gånger innan i samma kommun och det är helt oacceptabelt tycker jag!

aja nog med de nu!
ha en bra kväll och sov gott sen =) pussar


borta bra.. men hemma bäst (ibland)

Det blir en hemmakväll för min del, orkar inte åka nånstans. men de är skönt att bara vara hemma å få sova i sin egna säng ibland. jag har även nära till praktiken, och det är sjukt skönt! nu börjar unga mödrar, så ska kolla på de. å senare ikväll är det fråga olle dokumentären, kanske kikar lite på de också =)



onsdag..

Gud vad jag var trött imorse, de va mörkt i rummet och min säng såg så mysig ut, att jag bara ville lägga mig ner å sova igen! praktiken idag har gått bra, men vid 1-tiden va jag så himla rastlös.. jag hatar de! jag fick sluta 15 minuter tidigare vilket var väldigt skönt., för jag hatar å stå ute å bara kolla på barnen när dom springer omkring och leker, då går tiden sjukt långsamt, ialalfall när man vet att man slutar inom en halvtimme!

idag ska jag kanske till syrran, men får se hur det blir med de, åker jag inte dit kanske jag åker till viktor, eller så stannar jag hemma å sover så skönt i min säng! aja får se hur jag gör =)

Fy bubblan...

..vad jag är trött! har sovit i ungefär en timme och är JÄTTE trött fortfarande, men jag blir väll pigg snart får jag hoppas! klockan är 7 och det är kolsvart ute :O de är helt sjukt.. för någon månad sen var de ljust till klockan 2-3  på natten. man märker verkligen att man blir tröttare på hösten/vintern än på våren/sommaren. det är stor skillnad tycker jag.. men det är mysigare att ha hemmakvällar på vinter än på sommarn, för när de är mörkt ute kan man tända ljus å ha de mysigt =)


tisdag

blä vad trött jag va imorse när jag gick upp.. började praktiken halv 11 idag så dagen gick ganska fort eftersom jag skulle till skolan 20 över två. så nu sitter jag här å har körkortsteori, å har ingenting att göra, för dom frågorna jag har kvar kan jag inte å läraren är inte här för han och några är vid hans bil och gör en säkehetskontroll.-.. BLÄ VAD TRÅKIGT!! vill hem å lägga mig i sängen å vila ryggen lite!

Idag blir det att bara slappa.. ligga hemma å kolla på tv å ta de lugnt <3 fan vad skönt! ser faktiskt fram emot en hemmakväll!

hoppas eran dag har varit bra. puss å kram :D

tråk

Snart ska jag åka till viktor... jag glömde min väska där igår, så de är väll mest därför jag ska dit... låter lite elakt kanske, men han är trött å då har han lätt att bli på dåligt humör å då blir jag på dåligt humör och de orkar jag inte..
dagen har varit helt okej, men jag måste lära mig att inte böja mig ner på jobbet.. fan min rygg kommer gå av, speciellt när man ska hjälpa barnen att klä på sig. jag är fan 17 å jag känner mig som 71 i ryggen ibland haha, inte bra! imorn börjar jag praktiken halv 11 å skolan börjar 20 i tre å slutar 5.. hoppas vi får sluta tidigare!

ha en bra kväll /Tina

Varför sakna de gamla när man lever i nuet?


Varför kan man inte se likadan ut, från de när man var mest nöjd med sig själv? när livet var på topp och inget kunde komma ivägen för en perfekt dag?

Jag med fint hår å fint ansikte (enligt mig!)

 


slappar söndag blev måndag

Min helg var helt bäst och jag är glad över att den vart så himla lyckad! igår åkte jag hem till viktor vid 2 tiden och när jag kommer hem till han är han helt död! han va skitbakis, och då vart jag lite irriterad på han. inte för han hade druckit, de handlade om en annan sak.. men de hängde ihop :D
Vi gjorde inte alls mycke, kolla bara på tv som vanligt, men de va mysigare igår för han hade tagit täcket till soffan, så jag satt så himla bekvämt .. tills viktor förstörde de!

Idag är de måndag och jag är trött och hungrig, kaffeterian i skolan är seg å hade inte fått mackorna, å jag orkade inte vänta... jag glömde min väska hos viktor också så jag måste typ till han idag.. eller måste å måste vet jag inte, men jag vill lukta lite gott å kanske sätta på lite mascara på ögonfransarna! jag tog den till hallen, men sen så glömde jag den iallafall., SMARTIS!

Efter skolan ska jag till praktiken och slutar klockan 3, de är skönt när jag börjar halv 12 för då går barnen in på vila i typ 30 minuter.. as slappt :D
Idag är de bajenmatch också å eftersom ÖRGYTE vann över HELSINGBORG med hela 3-0 så MÅSTE bajen vinna, annars är de KATASTROF! får helt enkelt hoppas på de bästa =)

söndag

Tjolahopp. kvällen igår va jätte trevlig med roliga människor =) de vart ölspelet och sen sanning och konsekvens med spelkort, haha helt sjuka saker man skulle göra =P jag va hemma typ vid halv 3, då vart de att lägga sig i sängen och sussa kudde =P
har legat i sängen å tagit de lugnt å kollat på tv "hela" morgonen, jätte skönt faktiskt! har nyss ätit äggmackor och oboy så nu är jag mätt och min platta morgonmage vart till en tjockismage, jävla skit! aja, får se fram emot när jag går upp imorn och har en platt mage, de varar inte länge, men de är iallafall en liten stund jag kan tycka om den!

snart ska jag göra iordning mig och åka till viktor, får se vad som händer där. förmodligen inge speciellt, vi lär ligga i soffan å glo tv eller nån film! nej men nu sätter jag punkt här. ha en bra söndag =)

några bilder från en trevlig kväll.. godnatt =)
























underbar kväll med dom bästa =)

har inte skrivit på några dagar men de är för jag har varit hos viktor och har därför inte suttit vid datorn =) igår va de en grymt bra kväll... efter praktiken åkte jag till emelies praktik och fixade mitt hår, men lockarna försvann innan jag kom hem typ. jag fixade mig lite å gick över till emelie igen fö att locka om håret. de höll i 5 minuter, när vi kom till malin va de nästan helt borta igen.. FAN VAD TRÖTT JAG BLIR PÅ MITT HÅR hahaha! vid 6 tiden va jag å emelie hos malin, och vi 7 kom jessica, vi va 5 tjejer och vi åt tacos å hade de jätte trevligt, mycke tjejsnack vart de också ,.. TREVLANS! på kvällen gick jag å malin till jimmy,  men där va de inge drag för fem öre å malin va skit tråkig! haha, men jag tycker om dig ändå..

nu sk jag äta frulle med malin, ha de bäst =)

min dag =)

Tjolahopp tjolahej, imorse snöade det igen och de va ganska mycke i typ 2 minuter. inget fastnade på marken som tur var! barnen vart helt till sig å började prata om att göra snögubbar å grejer, haha sjukt kul! :D

Jag kanske har halft fixaat sommarjobb till nästa år, å kanske jobb på loven oxå. personalen har tydligen sagt bra saker om mig till bitr. chefen så jag frågade henne om de, och så fick jag skriva upp telefonnummer å sånt shit. :D
Snart ska jag packa ihop mina saker å åka till viktor, jag blir nog hemma imorn, lika bra de så min förkylning kan lägga sig ordentligt, jag har ju en körtel i halsen som spökar när jag äter, så en "knopp" eller "knöl" eller vad man ska kalla de för svullnar upp när jag äter, helt jätte konstigt å jag fattar inte varför. aja de blir väll bättre förmodligen, men ingen träning imorn för min del iallafall :(

hoppas ni har haft en bra dag /Tina

fyra klagomål i ett

Idag var det sjukt jävla segt på praktiken, gjorde typ ingenting. kom dit halv 11, då är det samling innan lunch, sen ska barnen vila i 30 minuter typ så då sitter man bara å lyssnar på ett band, sen kvart i ett gick alla stora barnen till skolan å hade gympa, så jag å en personal till va kvar med 5 barn som i stort sätt skötte sig själva, sen gick jag 20 över 2. jag har varit så rastlös idag på praktiken så jag nästan har haft myror i brallan!


När jag va i skolan idag skulle jag spara mina arbeten i datorn som jag hade skickat genom hotmail, tror ni det gick eller? nej för min data är helt SÄMST, jag blir så jävla irriterad, får försöka skriva ut mina arbeten någon annan stans, jag blir så sur. varför kan man inte bara få en NORMAL dator som fungerar?

Det är sjukt kallt ute och man blåser typ iväg när de kommer en regäl vindpust.. glömmer man vantarna som jag gjorde idag är det inte kul, för händerna fryser till is!

Och det finns inget att äta heller. mjölken är slut å brödet va gammalt så de va bara att slänga så nu sitter jag å väntar på att mamma ska komma hem med mjölk å bröd så jag får i mig nått, håller på å dör av hunger!

13/10

godmorgon! jag vaknade ganska mycke tidigare än vad jag skulle idag. jag vet inte om de berodde på att jag är förkyld eller för att jag har sovmorgon, de kanske är båda anledningarna..

DET SNÖAR. de kom mycke tidigare i år, vi kanske får snö på julafton? =P

jag ska nu gå å äta frukost, å sen sega ganska mycke, börjar inte förens halv 11, å jag vaknade innan 8 lixom. kul!

tjock å ful

Nu sitter jag här med min Co-Co choklad å får dåligt samvete, jag ska ju inte äta godis! det har blivit ALLDELES för mycket godis den senaste tiden och de märks när man kollar på min mage. nu har jag ätit upp chokladen och jag ska verkligen FÖRSÖKA avstå godis! då kanske man börjar droppa några kilo, kanske får en lite fastare mage iallafall!  usch vad jag inte tycker om min kropp just nu. men hur många är de som gör de egentligen?

Jag åkte aldrig till syrran, för hon skulle fixa sin telefon som inte fungerade som den skulle, och eftersom våran dator är segast i världen tog det lite tid, så jag hoppade de för de kändes lite onödigt att åka dit nu faktiskt.
Imorn är det tisdag och då är de egentligen träning, men jag tror inte att jag ska träna imorn, det beror på min förkylning, men jag får väll vara publik annars, iallafall en liten stund.. nej men nu så ska jag gå å dricka mjölk eller nått å sen hoppa i säng.

ha de bra /Tina

köpa ny eller inte :S:D

Har varit på en promenad med Malin. vi snackade lite skit, mest om killar och det är verkligen SKIT! de är fan riktigt kallt ute nu. jag hade min vinterjacka, halsduk och vantar, och jag frös ändå, helt sjukt! hur fan ska man klara vintern när man fryser ihjäl redan nu?

jag är dum i huvet! jag har haft min telefon nu i ett år nu, och har sagt till mig själv att jag ska inte ha nån ny telefon, den duger den jag har, och den ser ut som ny nästan, men ändå så blir man så jävla sugen på att köpa en ny bara för man har kollat på telefoner i affärn. jag va inne på media mark´t igår med viktor  och fick syn på Samsung S5230, jag vill bara ha den! fast innerst inne vet jag att jag inte behöver någon ny telefon., HJÄLP MIG, vad ska jag göra? :D


praktikuppgifter. nej tack!

Jag har nu suttit å skrivit rent några praktikuppgifter på datorn, skönt att ha de gjort! Jag tror inte att jag kommer få så bra "betyg" på mina praktikuppgifter för jag har inte skrivit ner så mycke som jag borde, i loggboken skulle man skriva minst två iakttagelser i veckan, och det har jag inte gjort, har skrivit 5 tror jag. jag har bara gjort 2 "lekar" och man ska göra 3, jag har bara gjort 2,5 ledarskapsiakttagelser, och man skulle göra 5. jag har inte skrivit några enkäter än om säkerheten på förskolan. USCH Å FY! men va fan, man kan ju inte lägga ner för mycke tid på uppgifterna, man måste ju praktisera lite också!

VG =)

fan man blåser verkligen bort ute! när jag skulle hem från praktiken kom jag nästan ingenstans för de blåste så mycke, å mitt hår stog åt alla håll å kanter när jag steg innanför dörren! Jag hade ju ett prov i röttskunskapen för två veckor sen å de fick jag VG i, helt otroligt! trodde bara jag skulle få G och knappt de innan jag ens hade kollat på provet!  så jag är jätte nöjd faktiskt!

jag börjar bli hungrig nu igen så jag går å gör lite mannagryns gröt =) puss puss

Måndag morgon

Hej igen då! min helg har varit lugn och skön, har egentligen inte gjort så mycke..  i fredags va jag ju hos emelie å somnade vid 11 tiden.. i lördags åkte jag hem till Viktor vid typ halv 5. mötte upp han å vladde å sen gick vi hem till viktor å väntade in fotbollsmatchen. mer hände inte, Sverige torskade ju så de vart lite sura miner!
i söndags va jag å viktor på bio å såg flickan som lekte med elden, den va väll helt okej, men män som hatar kvinnor va mycke bättre.. vi tog en bio som började klockan 3 vilket va grymt skönt för då hade man kvällen på sig att slappa!

Nu sitter jag i skolan och har rättskunskap, ganska tråkigt just nu faktiskt, och jag är nyfiken på vad jag fick på mitt prov jag skrev för 2 veckor sen, kanske är därför jag inte kan koncentrera mig så bra? =P haha
är grymt hungrig och vi fick 20 minuters rast om vi ville gå ner å handla nått, men lilla jag har ju inga pengar på mig, utan bara på kortet, så jag får vänta tills matsalen öppnar, jag längtar ganska mycke tills de ögonblicket :D

Sen ikväll ska jag hem till syrran (hon hyr brorsans lägenhet) och käka mat, fiskpinnar, potatis å spenat, MUMS! jag missar ju matchen ikväll i victoriacup för jag är lite sjuk, är förkyld fortfarande. jag som trodde att de bara var en liten förkylning som skulle sitta i en dag eller två, men icke, jag snorar mer än vad jag gjorde i fredags, BLÄ! men de  kommer fler matcher!

sega jävel =P

sitter å väntar på att viktor ska skicka sms å säga när han åker från mälarhöjden mot örnsberg så jag kan matcha han lite. han ringde för en timme sen å sa att han skulle höra av sig snart. jag ringde 50 minuter senare för han inte hade hört av sig, då hade han råkat somnat om. KLANT.. jag vill ju till åhlens å köpa smink jävla pucko!  rappa på så jag hinner!

Förövrigt så tror jag inte att de blir nå bullbak för han är efterbliven. min dröm att göra nått TILLSAMMANS gick i kras kanske haha, menmen jag överlever väll =P

emeloiisan kan rita den jäveln










vart utmanad av http://sheslikethewind.webblogg.se/

Får du över 60 är du fjortis .

DU VILL

( ) Bli känd
() Vara blond
(x) Inte vara ensam
(/) Festa - beror på... kan vara sällskap! :D
( ) Vika ut dig i någon tidning
() Operera brösten eller läpparna
( ) Vara singel
( ) Vara med i tv
(x) Flytta hemifrån
( ) Bli modell
summa: 2,5

DU HAR
() Blont hår 
( ) Minst 4 olika parfymer
(/) Ramlat av en stol när den stått stilla - kan ha hänt..
(x) Använt urringade linnen
( ) Däckat
( ) Spytt offentligt
(x) Ramlat i en trappa
( ) Blivit hysterisk när du tappat en nagel eller ögonfrans
(x) Kollat i nån killes porrtidning
( ) Gått runt med en t- shirt som det står "SLITZ" på
(x) Gått med kortkort kjol ,
( ) Strippat
(x) Andvänt ord som du själv inte kan förklara
( ) Hånglat med mer än 3 pers på en kväll
(x) Haft rosa nagellack
(x) Fått IG på ett prov
(x) Skrattat tills någon har blivit irriterad
() Överdrivet mkt läppglans
(x) Blivit utskälld av en lärare
(x) Stringtrosor
(x) Piercing i naveln
() Piercing i ansiktet
(x) Bedömt någon efter utseendet
(x) Kallat någon annan för ex. fjortis, bitch, slyna osv..
( ) Varit med barn
( ) Gråtit för att få uppmärksamhet
(x) Tappat bort väldigt mkt saker
(  ) Sängkläder i siden
(x) Bitchslapat nån ,
( ) Mycket mascara
( ) Skolkat - haha duktig flicka
( ) Varit otrogen
( ) Löshår
( ) Brun-utan-sol
() Solat topless
summa: 15,5

DU TYCKER OM ATT:
(x) Titta på folk
( ) Dansa vilt
( ) Vakna upp brevid en främmande kille
(x) Kyssas
(/) Festa
(x) Kramas
(x) Sola
(x) Gå i mysbyxor
(/) Ha "stövlar" eller klackade skor
(x) Sminka dig
(/) Ta skumbad - kan vara skönt, men händer ganska sällan
(/) Dricka alkohol
( ) Fixa med andras hår
( ) Sminka andra på skoj
(x) Shoppa
(x) Titta på snyftfilmer
( ) Bära färgen rosa
( ) Bära smycken
(x) Ha brunkräm eller foundation
( ) Ha läppstift
(x) Knäppa "ego kort" - men nästan alla får jag radera!
( ) Sova naken
( ) Säga "Blonda" saker
( ) Ha Lösanaglar
(x) Umgås med killar
( ) Vara olydig
(x) Få/ge massage
( ) Vara GALEN
(x) Skratta
(x) Sjunga med i låttexter
(x) Få/ge komplimanger
(x) Retas
() Slåss
( ) Tjafsa
(x) Skoja
(x) Göra som du vill
(x) Ha leggings
(x) Sitta vid datorn
(x) Ligga på beachen och gassa
summa: 23

GILLAR:

(x) Killar 
(/) Skvallerblaskor
( ) Att visa dig naken
( ) Att ragga
(/) Att träffa nytt folk
() Göra "spa" behandlingar
(x) Mys
(x) Helger
(/) Att kolla på tv- serier
summa 4,5

Totalt : 45,5

förkyld :(

Gud vilken jobbig natt och morgonjag har haft! har blivit förkyld och snoret ska ju alltid vara värst när man sover av nån konstig anledning! jag vaknar upp när snoret börjar rinna, å eftersom jag är täppt i näsan också så  måste jag ta mig de besväret att gå upp å försöka snyta mig.. va tvungen att byta sida när jag kände att de började rinna lite.. jävla SKITUNGAR som hostar på mig haha :D  

Igår gick jag över till emelie, vi gick ner till ica å köpte lite godis å skit,,, något jag måste sluta med, men de ko mmer nog aldrig hända, för så har jag sagt många gånger! vi kollade lite på idol, och när filmen började som vi skulle se, so mnade jag efter typ 40 minuter. jag va skit trött! så jag gick hem å sov när klockan va lite innan 12, haha stackars emelie :D

Idag ska jag nog vara med min älski pälski, vi ska ju baka bullar å sen ikväll blir det att kolla fotbollsmatchen som börjar klockan 8 MYS!

På har jag egentligen match, eller har varken tackat jag eller nej, men jag tror jag ska stå över den :( vill inte spela när jag är förkyld, de är onödigt att bli mer sjuk. får se hur jag känner mig på dan idag. om ingen annan kan stå ställer jag självklart upp, men de är bättre om nån som är frisk kan stå!

nu ska jag gå å göra lite frukost, får se om jag orkara ställa mig å göra mannagrynsgröt, eller om de blir rostade mackor med Oboy! ha de bra /Tina

fredag

Hejhopp, nu mår jag lite bättre. illamåendet jag hade imorse släppte lite innan lunch så de va skönt, men mår fortfarande lite konstigt :S jag har velat ge mitt nummer till den där "byggarberaren" för han verkade trevlig, och inget annat, men jag har inte riktigt vågat, plus att jag inte kan gå ifrån barnen  bara sådär när han är på framsidan.. sen när jag va ute sista halvtimmen av dagen på gården så kollade jag lite mot deras "håll" för å se om han kanske kom så jag kanske kunde smita iväg en minut. så såg jag han å jag skulle fråga om jag kunde gå å ge numret, men han smet iväg när jag skulle gå till han. hahahaha. men jag får väll försöka på måndag då. får se om jag ser han "om han jobbar då" och får se om jag vågar, de är nog där det brister lite att jag tycker det är så himla pinsamt.. men om han vågar så vågar jag haha..

Idag är de ju fredag och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. viktor skulle vara med gabbe typ så mina planer sprack, för jag trodde att vi skulle gå på bio idag, men nej han hade tänkt sig på söndag.. ´blä på han! får försöka ragga upp nån, som kanske vill leka med mig,.

hoppas eran fredag blir bra /Tina




trött

kvällen igår var jätte trevlig, de va god mat och trevligt sällskap, mer behöver jag inte säga! gick å la mig nästan direkt efter att jag kom hem vilket va skönt, men jag vaknade 5 imorse å kunde inte somna om, mår även illa nu också, men jag tror de beror på att jag är"trött" för jag vaknade så tidigt, så jag försöker få i mig en liten yougurt, men de går inga bra, känns som om jag ska spy bara jag känner lukten. får vä ll ta ett äpple på praktiken sen om jag blir jätte hungrig!

kvällens outfit :D

Så får jag se ut i kväll! haha =)




Såhär mysig va viktor igår. han kan fixa liiite smämnig iallafall om han vill!


fix, och lite mer fix

prakiken gick bra idag, och dagen gick ganska fort vilket var skönt! nu har jag duschat, fönat håret och satt på mig strumpbyxor, så jag är halvklar iallafall. de jag ska göra mer är, platta håret, sminka mig, sätta på mig min nya tröja/tunika/klänning från gina, kan försöka ta en  "kvällens outfit" sen. lägger ut en om jag får en bra bild. vilket är om blixten i spegeln inte förstör, om jag inte ser aldeles för tjock ut. har märkt att de lätt kan bli så på kort! eller om mamma tar kortet helt konstigt, de brukar hon göra för hon inte är så bra på att fota!

snart är det fredag och det ska bli så skönt å bara slappa! mina önskeplaner är välll att jag å viktor ska på bio å se flickan som lekte med elden, och att vi ska baka bullar tillsammans. hoppas han håller de nu eftersom han sa i telefon i förrigår kväll

-klart vi ska baka bullar

när jag sa att vi förmodligen inte kommer göra de. men de ville han tydligen så de är bra! =) ska kolla fotbollen på lördag också, hoppas verkligen på vinst!

jag nös nyss. PROSIT till mig själv.... tack så mycke!

nej men nu har jag inte så mycke mer att skriva om. ha en bra kväll /Tina


400 kronor fattigare :(

godmorgon!
va ju med mamma i centrum igår för hon skulle köpa skor. hon slog till stort å köpte ett par skor för 500, leggings för 80 å ett par benvärmare, vart typ förvånad :D själv fick jag med mig ett linne/tunika/klänning (vet inte vad kläderna heter haha) å en cordigan? elller vafan de heter! så jag vart 400 kronor fattigare. testade ett par plast/lack leggings också, men fan, de kändes som om man satte på sig korvskinn, och varje liten grop i benen syntes, nejtack tror jag hoppar de va å kör på vanliga leggings!

jag å viktor gick å hyrde film när jag hde kommit, jag tvingade på han filmen "flickvänner från förr" och den va faktiskt bra, tror han också tyckte de för han skrattade lite =P

Nu är jag hemma, skulle lämna mina saker å lite så, ska till praktiken om ca 15 minuter, hoppas dagen går fort!

onsdag

Snart ringer nog mamma å säger att jag ska börja gå mot centrum! hoppas vi hitta nå skor till henne, men känner på mig att de kan bli svårt för hon är så snål. hon tror att allt kostar 200, så får se om jag lyckas tvinga på henne nå skor för typ 400!! åker hem till viktor direkt efter å myser ner mig i hans soffa, sen är de som vanligt, upp tidigt och åka till praktiken. har bara två veckor kvar nu, ska bli så skönt å slippa de!

modiga byggarbetare! :D

HAHAHA dagens bästa, de gjorde min dag, me lite pinsamt va de! de är byggarbetare som håller på å göra fasadrenovering på huset där jag jobbar, och idag på förmiddagen kommer ena killen in å vill prata med mig, hör inte allt han säger men jag hörde att han tyckte jag va sjukt söt och att han ville ha mitt nummer. jag sa lite tyst att jag hade pojkvän, å så sa han nånting som jag inte hörde å gick. haha jag fick värsta dåligt samvete. jag hade aldrig vågat gå fram sådär till nån å fråga efter nummer. han va modig tycker jag! :D

07:53

Godmorgon.. trodde jag skulle dö imorse när klockan ringde, ville verkligen inte kliva upp, men jag va tvungen att göra de. ska till praktiken om 3 minuter från och med NU! Jag slutar klockan 3, sen ska jag följa me mamma till centrum å kolla på skor. Nu vart de brådis... ha en bra dag!

snart är de onsdag

kom hem för ett ta sen från mötet, de tog lång tid men de va ganska bra saker som togs upp så de var de värt! fick sen skjuts hem också och de va ett plus, även fast personen tog värsta omvägen haha :D ska snart hoppa ner i sängen å kolla på tv en stund, eller kanske läsa lite.. får se vad jag väljer haha :D imorn är det praktik hela dan sen ska jag följa med mamma ner till centrum. hon ska kolla på ett par snygga stövlar som hon kan ha på torsdag då vi ska gå ut å käka med hela tjocka släkten. vem vet, jag kanske får med mig nå skor hem också ;)

de vart ett jävligt tråkigt å meningslöst inlägg, men de ä sånt som händer haha sov gott!


möte å bullsnack

Ska ta bussen som går 18:04 till skogås, så nu sitter jag bara å väntar. vill åka NUUU så jag har nått att göra! haha jag å viktor kanske ska baka bullar i helgen fett kul. man måste ju tvinga han till lite saker iallafall. hoppas de blir så för jag är bullsugen! vaniljbullar ska de va! skämtade lite om att vi kan ju ha bullfika till fotbollen på lördag med saft till de. så säger han. "jag tror inte mina gäster kommer vilja ha saft till fotbollen" nehep de va väll tråkigt för dom. då dricker väll jag upp den då :D  haha!

HAHAHA sexxiie babe :D

haha de är kul att skratta åt hur jävla ful man har varit en gång i tiden :D


Tisdag

tjenixen! sitter hemma å ska snart röra mig mot praktiken, ska vara där till 20 över 2 sen ska jag till skolan å ha körkortsteori till 5!

Igår åkte jag hem till viktor. vi åt en romantisk middag som bestod av fiskpinnar och ris MUMS! de godaste till fiskpinnar är potatis (man ska mosa den med smör) och spenat, de är bäst! sen gosade vi ner oss i soffan och kollade på "tomten är far till alla barn".. filmen är ju bara för skön, och även fast man har sett den ett x antal gånger tycker man den är lika bra och lika rolig. nästa gång man ser den är väll på julafton!

Efter jag har varit i skolan ska jag hem å ta en VARM och skön dusch förhoppningsvis, och sen ska jag bege mig till skogås där jag ska på spelarmöte hela kvällen, trevlans! :D:D

Puss å kram, skumbanan

måndag

Nu är jag hemma igen efter en halv dags arbete! ska "snart" åka till viktor och gosa ner mig i hans soffa och hoppas på att det går nå kul på tvn, men de lär de ju inte göra!

Måste åka in till stan nån gång den här månaden för att köpa inomhus skor till fotbollen eftersom jag inte äger några sånna.. jag hatar å köpa inomhus skor för jag hittar nästan inga som är någorlunda snygga till ett någorlunda bra pris.. förra året hittade jag inga, för affärerna hade typ bara inomhus skor till herrar storlek 45 å de kunde ju inte lilla jag ha som typ har 39 i skor..

någon som har nå bra tips om nån affär som säljer inomhus skor för fotboll i storlek 39? :D


!!!!!

Fan vad arg jag blir! i fredags fick jag ett sms från skolan där de stog att jag skulle börja 9 istället för 8, och de vart jag jätte glad för! så går man till skolan kvart i 9, kommer fram å så står de att lektionen är inställd.. MEN VA! hur jävla svårt är det att skicka ett till sms på morgonen då å säga att den är inställd så man kan sova vidare? jag hade iallafall sluppit springa fram å tillbaka till skolan. börjar inte praktiken förens halv 12 så nu får jag sitta här hemma å göra ingenting, eftersom jag kommer inte kunna somna om nu när jag har varit vaken i 2 jävla timmar!

rakade ben, men ändå inte

Fan vad irriterande, jag såg fram emot en varm å skön dusch å få nyrakade ben. men de kunde jag ju glömma! jag frös igenom hela duschen typ.. benen kunde jag knappt raka för jag vart helt knottrig på benen för jag frös så mycke.. så jag har missat jätte mycke, så jag har halvrakde ben typ.. SEXIGT! :D  ingenting går min väg.. iallafall inte den här helgen!

Trevlig toalett, de trodde man aldrig!

Kom på att jag tog bilder på ena toaletten när jag väntade på att jessica skulle bli klar. Jag tycker att toaletten (väntrummet eller vad man ska kalla de för) var väldigt fin, de fanns soffor å hela köret. mikrovågsugnar å ett typ skötbord för bebisar. de är ett stort plus tycker jag.. de stora minuset är att de kostar pengar å gå på toaletten, något jag tycker är sjukt, menmen, man har ju vant sig nu. man får helt enkelt gå på toaletten innan man trippar ner till centrum =P





ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN EN VINST BAJEN! efter 7 raka förluster vart de en vinst å helg gjorde ett jävligt snyggt mål måste jag säga! om näst nästa match möter vi AIK å jag hoppas som bara den att vi vinner över dom, även fast jag tror att chansen är minimal!

Jag gick ner till centrum förut med jessica, jag fick med mig ett lypsyl hem och en ögonfrans böjare, de behövdes.. nu slipper jag förlora hälften av mina ögonfransar när jag böjer dom!


tråk söndag

Godmorgon, eller vad man ska kalla de för.. jag vaknade vid 8 och kunde inte somna om ordentligt, de va som om jag var vaken, men jag drömde lite iallafall. så fort jag vände mig om vart jag "klarvaken" och sen började en ny dröm om när jag blundade. när klockan vart 20 över 9 orkade jag inte längre så jag satte på tvn för å bara slappa vidare å ligga i sängen, men de va inte så lätt. de är typ tv shop på varje kanal, eller nyheter, nejtack! så nu sitter jag här igen! Jag har inga planer för dagen, jag kanske går ner till centrum en liten stund men jag får se.

Ha en bra dag /Tina

ja, vad ska man säga?


såhär arg är jag!

Eftersom min söta pojkvän väljer att gå ut på krogen med sin vän, istället för att vara hemma eller nått med både mig och vladde, så får jag sitta hemma å DÖ! ibland tycker jag han kan skippa krogen för min skull, med tanke på att jag inte är 18 å kan följa med ut, men hans vänner får plats i soffan hemma hos han, eller i biostolen på i biosalongen. tycker han kan prioritera lite bättre, och göra bättre val!




skitskitskit

Såg fram emot den här dan faktiskt men allt vart tvärt emot vad jag hade tänkt. Matchen gick åt helvete å vi spelar lika, HEJDÅ DIV4, ses kanske näst, nästa säsong! skulle åka hem till angelica men de vart inställt för hennes man är en sjukling, Viktor vet inte vad han å vladde ska göra så jag får vänta på svar därifrån, å de regnar ute. Kan de bli mycke sämre? JA OM DIF SPELAR OAVGJORT ELLER VINNER! FAN HELVETES LÖRDAG!

GRATTIS MIN ANKA! =)=)=) <3

Den här saken fyller 20 idag, OJ vad tiden går fort haha :D
Puss på nosen!


gårdagen =)

Det vart en lugn och skön kväll igår med roligt folk! Jag mötte upp markus i centralen vid halv 6, sen åkte vi å tim mot fridhemsplan där vi skulle bowla =) Jag spelade mot Jesper och Tim och jag trodde jag skulle förlora faktiskt eftersom killar brukar vara ganska bra på bowling, men jag vann med nästan 100 poäng så jag vart överlycklig haha! Efter bowlingen rörde vi oss mot hötorget, kungshallarna, där vi skulle käka. jag, Scotten och wille köpte mat från ett wok ställe typ, och alla tre va missnöjda, de va ganska smaklöst, så nästa gång blir det nått annat!

Min plan var att jag skulle åka hem efter maten men dom lurade i mig bio också, jag ville egentligen inte gå, för jag ville inte betala för en film jag inte ville se, (the surrogates?) men jag följde me för dom hade redan betalat biljetten så jag hänkade på iallafall, höll på å somna i slutet, slummrade faktiskt till några gånger..
Något jag hatar med biografer är att det är så jävla kallt i rummet, kan dom inte höja temperaturerna lite? jag fick ta jackan å ha över mig som täcke för jag inte skulle frysa ihjäl!
Efter bion åkte jag hem å sussade kudde!

Om ca en timme ska jag åka till skogås å ha frukost-samling, jag har redan ätit frukost, men en smörgås går väll ner? idag möter vi essinge, och att vinna är ett måste!
sen blir det hem till angelica som fyller 20 =)




hoppas på en trevlig kväll =)

Ikväll blir det nog en trevlig kväll. snart ska jag åka mot fridhemsplan å möta upp markus. han fyller 20 idag så ska gratta han lite. vi (plus lite fler folk) ska bowla å sen gå till kungshallarna å käka lite. sen blir det lite partaj hos danny och patrik, men där lär jag inte stanna så länge eftersom jag har en viktig match imorn! måste  fan göra bra ifrån mig annars blir morgondagen förstörd! haha :D

Ingenting gick som de skulle idag när jag skulle fixa mig! när jag öppnar sminkväskan märkte jag att jag inte hade stängt locket helt på min "pulver" ögonskugga som glittrar så allting va glittrigt, och är de fortfarande för jag orkar itne göra en större rengöring av allt just nu! sen vart de för mycke ögonskugga när jag skulle lägga på de så jag vart glittrig i hela ansiktet, så fick jag ta bort de! sen va de mascarans tur att göra sitt. andra draget med mascaran smetade jag de på ögonlocket.. TYPISKT! sen fick jag mascara i håret å aa jag blir bara irriterad helt enkelt! när man inte ska göra nått speciellt så blir sminket bra, men när man ska iväg, nej men då ska allt krångla, inte okej!

tudeluuu

Tjolahopp tjolahej..
matchen igår gick väll åt pipsvängen om man kollar på resultatet bara, men vi ska väll vara nöjda ändå, eller? vi förlorade med 9-0. de vart ialalfall inte tvåsiffrigt!

Idag var jag min handledare ich 3 barn på teater i gubbängen, de va skönt att komma bort från förskolan ett tag och fördriva tiden med annat. har väll inte så mycke å säga om dagen, den har typ varit som vanligt..
jag tänkte åka hemm till viktor om ett ta,, tänkte vila kroppen idag från träningen, de har varit ganska mycke nu med träningar och matcher så de ska bli sjönt å bara göra ingenting! imorn är det fredag också, och jag hoppas jag å viktor kommer iväg på bio, de är min plan iallafall, men den kan ju alltid ändras, iallafall om man frågar viktor.. jag vill verkligen se "flickan som lekte med elden" och varför vänta på att den kommer ut på dvd? kan likajärna gå å se den på bio! haha.
nej men nu är de slutskriver för idag =) ha en bra dag /Tina


RSS 2.0