seg kväll

de vart en hemma kväll istället eftersom angelica inte svarar i telefonen, hon ligger väll å sover eller nått, hon svarar iallafall inte på telefon fan!

lill lördag

idag gick jag i skolan till 12, hade bara en lektion för min svencka lärare var sjuk å då behövde vi inte ha nån idrott. Jag mötte syrran å vi luffa runt i farsta ett tag å gick sen hem å kolla på tv, kollade på en film som var helt okej, en dansk film men jag kommer inte ihåg vad den hette. 5 kanske ringde issa å frågade om vi skulle träffas,  ´jag sa såklar ja å de vart en farsta strands macka :) dom är så jävla stora så jag orkade bara en halv (som alltid),
de tar typ 25 innan man får maten så man han ju bli riktigt hungrig.
efter maten så gick vi  till 22an, de va riktigt halt å Issa höll på å ramla ett  X antal gånger, de va lite kul, vi spelade lite biljard å prat med måns. vi gick där ifrån efter ca en timme. vi halkade ner till t-banan å sa hejdå i farsta där jag skulle av å Issa skulle fortsätta till medis VI MÅSTE TRÄFFAS  OFTARE!

nu ska jag gå å sova om jag lyckas somna, hoppas de för jag ska till sjukgymnasten kvart i 10, skulle igentligen gått upp kvart över 10 eftersom jag börjar skolan 11 men vad gör man inte för att bli bättre i knäna?

har inte orkat skriva!

kan berätta lite kort om vad jag gjorde i helgen.

I fredags skulle jag bara vara hemma men när jag å emelie skulle gå ner till donken träffade jag robin å martin å dom vill självklart att jag skulle me till sköndal å spela fotboll med dom, och efter  lite om å men så åkte jag dit efter jag käkat på donken,
Jag gjorde ju 2 mål lite kuligt, sen åkte jag hem å gjorde ingenting

I lördags fyllde jessica år så jag å emelie gick dit runt halv 6, kallt å halt var de men jag överlevde ända till hökarängen, efter att jag hade käkat å så, så gick jag till andra änden av hökarängen där de var 30 års fest, inget vidare drag där så efter ca 1 timme åkte jag å mina 2 kusiner hem till dom å jag å marlén kollade på den nya harry potter filmen, den var riktigt seg!

i söndags så  kollade vi på två filmer, Happy feat å dirty dancing 2 båda filmerna var okej. jag käkade där å de vart lövbiff tror jag å potatisgratäng, de va gott.
efter maten fick jag skjuts hem å jag satte mig vid datorn å segade ett tag.



om 1 timme kommer de än å hämtar mig för jag ska träna med damerna idag så varför åka t-bana när man kan få skjuts?  de är riktigt svårt att stå med damerna för de går så himla fort, men jag lär mig väll snart får jag hoppas. har inte tränat med 92 ännu men ska nog göra de på fredag, en helt otroligt dålig tid på en fredag, träningen börjar 9 å håller på till halv 10 tror jag i kärrtorp de kommer inte bli nåra utgångar då för mig på ett tag "sorry girls"

det är RIKTIGT KALLT ute nu, de är -2,1 jag kommer fan frysa ihjäl! HATAR KYLAN


GRATTIS JESSICA!!!

idag har jag vart nere i farsta å handlat present till jessica. jag hade lite dålig fantasi men jag hittade iallafall  nått å ge henne, hoppas hon blir glad, man bllir alltid så nervös när folk inte säger vad dom vill ha.
jag hittade också käder till mig som jag har på mig nu när jag ska gå till jessica om 30 minuter, jag känner mig som en tjej för första gången på evigheter kan jag ju säga, så nu kommer allla bli glada över de för dom tjatar på att jag ska köpa klänning å sånt hela tiden. vet inte vad jag ska skriva eftersom de inte hänt så värst mycke idag, men jag vill bara säga än en gång GRATTIS JESSICA!

image40
ni behöver ju inte kolla hur stökigt de är i mitt rum!

tröjjan (eller vafan de är): Gina tricot 149:-
leggings(eller vafan de är): Gina tricot 99:-
benvärmare: H&M 39,50:-

what hurts the most?

har vart en seg dag idag. jag hade tagit ledigt från skolan idag för jag skulle spela fotboll med kvicken. Men när vi står å väntar på budden så ringer krister till rebecka å säger att de är inställt för aspudden inte kunde vara me så då var de bara att vandra hem igen, satt vid datorn å kollade lite på tv.

När klockan vart halv 7 typ så ringde jag emelie å fråga om hon kunde följa me till donken, å när vi ska mötas så hör jag att stora robin roppar mitt namn så jag kollar å går dit då ville han å martin att jag skulle följa me å spela fotboll, jag tvekade först å åkte till sköndal typ 20 över 7 efter att ajg hade käkat.
Jag gjorde 2 mål på 2 matcher så jag är lite glad haha borde jag vara de ? ett mål för tjejerna räknades som 2 mål så jag fixade sammanlagt 4 mål till oss så de kanske är possitivt?

nu så ska jag gå å sova tror jag för jag börjar bli lite trött å lite ont i nacken haha.
har sovit riktigt dåligt den här veckan, har inte kunnat somna så jag har legat vaken typ 1 timme å 30 minuter innan jag somnat, vet inte varför men de är  RIKTIG jobbigt

jaja godnatt å önska mej lycka till med att kunna somna =)


jag har tråkigt!

sitter i skolan å tråkar, har haft BKF nu (barn kultur å fritd) en as tråkig lektion ha rinte gjort nånting bara gått omkring i klassrummet å dött typ. hände en sak idag mellan en i min klass å nåra "mörkhyade" i en annan klass berättar mer om de sen om jag pallar =)

HAHA

HAHA jannika å jag skulle köpa tamponger  å då sa vi båda fel till mamma, fast hon visste vad vi menade:

Jannika: vi kan köpa tamponger när vi ändå är på systemet. (hon menade hemköp)
Mamma: ni kan ju köpa tamponger på lilla affärn
Jag: Vi kan ju likajärna köpa kondomer när vi ska till Hemköp.  (jag menade tamponger)
Mamma: dedära lät ju bra, en som ska ta 2 bira på sam å en som ska ta en snabbis.

HAHA de va fett kul, hoppas ni fattade:P

första träningen =)

Har för  första gången tränat med FOC farsta dam  idag, gick ganska bra. inte så ansträngandeeftersom vi hade en passningsövning å sen var de bara för mig å ställa mig i målet ;)

har träning på tisdag också i hagsätra, får skjuts dit av en som kommer med "fruk" till träningarna så kan man kalla honom "frukt gubbe" ? :P skönt att man inte behöver åka dit ensam eftersom jag inte har nån aning om vart hallen ligger:P

fredaglördagsöndag!

Helgen har vart lite seg av sig men de är bara skönt. I fredags gick jag hem till emelie där vi sjöng sing star å bara hade allmänt roligt, Jessica kom efter typ 1,5 timme å höll oss sällis, Trevlans =)
efter allt sjungande käkade vi glass med "JAPPsås" vi smälte japp i grädde å mjölk då de vart en choklad sås :P emelie dränkde glassen i de så glassen flöt och smälte ganska fort så de va inte glass med chokladsås utan de vart chokladsås med glass istället. ;)

Igår (lördag) gjorde jag ingenting, var hemma hos emelie å kollade på 3 avsnitt  One tree hill å käkade godis. drog hem vid 5 å satte mig vid datorn å jag vart fast vid den ett tag tills jag frågade emelie halv 8 om hon kunde följa med mig till donken å käka jag va så JÄVLA hungrig, hade inte käkat nått på hela dan,   inte ens frukost!
gick hem å kollade på SPANIEN-SVERIGE å de va int så kul eftersom vi förlorade med 3-0 FAN VA DÅLIGT SVERIGE! hade hoppats på vinst!

Idag händer de inte mycke, kommer väll vara hemma hela dan å sen blir de väll dra ner till farstahallen på träning med de NYA laget FOC FARSTA!. alla lagen jag börjar i lägger ju ner så om de här laget lägger jag ner vet jag inte vad jag gör, jag vill inte sluta spela fotboll men jag orkar inte leta nya lag hela tiden!

Nu orkar jag inte skriva mer eftersom de inte händer nå kul skriver när jag skriver å de kan ta nåra timmar till nästa inlägg eller flera veckor :P haha är ju inte så bra på att uppdatera skiten    ;)

where do you go when you're lonely?

image39

Godnatt å sov gott =)

the grejj of the day

HAHA idag när vi satt i matsalen så hade Amanda gått å hämtat fil å flingor så tog hon upp mobilen å skulle skicka sms då tappade hon telefon i filen SÅ JÄVLA SMART, haha jag garvade tills jag dog :P the va the grejj of the day ;)

image38

rubrik?

att börja 20 över 8 ena dan å 11 andra dan är lite jobbigt, men som tur är så tar kursen slut nästa vecka så då slipper man försöka ställa om sig en dag i veckan.

jag skulle gå upp 7  imorse men så tidigt orkade jag inte gå upp så jag snozade i typ 50 minuter:$ jag vet jag måste skärpa mig med de, men jag orkade verkligen inte gå upp. men jag var i skolan kvart över 8 så jag kom iallaflal i tid :).
dagen har varit jävligt seg, känns inte som om jag gjorde nån nytta i skolan men man får ju närvaro å de är ju lite positivt iallaflal:) efter idrotten gick jag hem å käkade två mackor å drack 2 glas Oboy, de är så himla gott, klarar mig inte utat Oboy. Har druckit de sen jag var liten å kan inte sluta de är fan beroende framkallande!
jag följde ner syster ner till farsta som inte ville gå själv, hon köpte nånting man har på huvet haha :P

Var på ett möte med foc farsta å jag tror jag kommer börja där, de ser rätt lovande ut att de kommer bli ett lag å de är ju bra. så fort jag träffade krister så frågade han om jag kunde spela med damerna på lördag å de kom ju lite som en chock eftersom jag inte ens spelat med farsta innan, men de är väll bra att lag vill ha mig eller? =)


kallt å halt!

klockan är 23:16 å jag är inte trött, det är ingen ide att jag går å lägger mig för de kommer ändå ta en timme för mig att somna, de har de gjort dom senaste 2-3 dagarna för jag inte vart tillräckligt trött "suck". de blir så att jag går å lägger mig å sen vrider å vänder jag mig 1000 gånger å kollar på klockan hela tiden å eftersom jag inte röker så kan jag ju inte gå upp å ta en cigg när de tagit ungfär 30 minuter som alla anra i familjen kan. fast hellre vaken än å få cancer.

dagen har varit tråkig som vanligt, dagens höjdpunkt var väll kanske å få träffa issa igen, blir alltid lika glad när jag träffar henne =)
efter skolan gick jag hem å satte mig vid datorn i ungefär 1 timma sen var de bara å gå i rask takt ner till sjukgymnasten, där gick de bra men de börjar bli lite jobbigt att behöva gå dit iallafall 1 gång i veckan, men de blir ju bättre i knäna så man behöver ju kanske inte klaga så mycke.
efter de så gick jag hem i de slaskiga vädret, halt å kallt, längtar redan till sommarn.
issa ringde mig å jag begav mig till farsta igen  där issa å hennes mamma väntade, vi gick å tog en fika å pratade lite. efter farsta så gick jag hem än en gång i de slaskiga hala vädret. har suttit vid datorn ungefär hela kvällen men jag fattar inte varför för de händer ju inge specielt här, lyssnar på min värdelösa musik å väntar på att jag ska bli trött. hoppas jag inte vaknar imorn å de ser ut såhär som de gjorde imorse när jag kollade ut genom fönstret.

image37


simply the best

JAG ÄLSKAR DIG SYSTER!

image36
även fast du kan vara helt sepe ibland
och JÄVLIGT tjurig!

Tråk söndag!!!!!!!!!

och ännu en tråk dag, helgen har sugit å jag har absolut ingenting att skriva om så jag skriver ikväll om de har hänt något roligt eller så skriver jag en annan dag när jag har lust å tid!

TRÅK LÖRDAG

har inte gjort ett skit idag å de e fan lördag! väcktes av farmor halv 12 för hon skulle lämna 2 linnen till mig som hon hade fixat till lite så jag väntade på henne i typ 2 timmar å sen käkade jag frukost typ 2-halv 3  ;)  hoppade in i en dusch å sen begav jag å mamma mig till Rio. jag tråde jessica skulle vara här men hon var lite seg så hon kom typ för 20 minuter sen med Towe, trevlans =)

jag har ingen aning om vad jag ska göra senare, blir kanske sova tidigt idag om de inte händer nått kul snart :P  
jessicas katt ligger typ å sover bredvid mig så då kan väll jag också sova tidigt på en lördag: =) men de e så jäääävla kallt ute så jag vill fan knappt gå hem :P  GE MIG EN VARM JACKA Å EN MÖSSA TACK :D


tråk fredag

Det är fredag å jag har skit tråkigt, men jag får väll skylla mig själv, orkade inte festa å har inga pengar.
har vart i skolan hela dan tråktråk. vi hade datakunskap idag å vi hade prov. ett prov som vi inte hade ftt nått att öva på men de va lätt. en fråga var såhär. hur öppnar man Word? hur svårt var de på en skala? men de e väll bara bra att han gör lätta prov så man får högre betyg?

när jag kommit hem från skolan tråkade jag framför datorn å sen ringde issa som var i farsta.  jag gick ner till farsta så tog vi en fika, kul å träffa henne eftersom de inte e så ofta jag träffar henne tyvärr men vi pratade lite å sen efter kanske 1 timme eller nått åkte hon hem å jag gick hem å satte mig vid datorn å nu har jag abolut ingenting att göra. kanske ska fråga mamma om vi kan köpa gurka å dipp, fett gott =)


                                    

            

  image35


when i can't see, i think of you! 


gimme more!

björn bröder låten måste väll alla gilla?

om jag bara gått en annan väg, det finns inget som kan ändra redan tagna steg
skulle göra allt som stod i min makt och ge vad som helst just nu
men de jag vill nå de kan jag aldrig få
käre bror, då svek jag dig
du trodde mig, såg upp till mig men så svek jag dig
så mycket som jag gömt för dig, jag skäms här inom mig
och jag önskar så att jag kunde få allt att ändra sig

finns ingen utväg ur mörkret, och ingen framtid
för jag blir aldrig fri, så kan mitt liv bli till nåt bra?
kan jag se en morgondag?


det är halv mörkt ute å mitt knä värker till och från. skolan sög å jag orkade knappt gå upp i morse.
Lovet va halv kasst men vart bra mot slutet. var med jessica i fredags å vi åkte till älta där sussi hade fest, de va kul tills sepet kom å förstörde allt, men de är väll de dom tycker är kul, komma å förstöra för alla andra.
lördagen började riktigt segt, jag å jessica va hemma hos henne å slappade sen åkte vi hem till mig å käka. jag käkade 2 räkor typ som inte fungerade som jag villle å 2 bröd bitar, jag vart ju inte direkt mätt men de är bara gilla läget å se glad ut, efter de så gjorde jag iordning mig medans en angelica tjatade på mig å sa att jag var seg men fan, fint folk kommer alltid sent, men jag kom aldrig sent eftersom vi väntade i 100 år på drickan. sen ringde vi till kim å han å hampus fick komma å hämta oss. trodde bilden skulle gå i 1000 delar men de gjorde den inte som tur var :) vi tog nattbussen hem å var hemma vid 3 kanske. mamma sa ingenting när vi kom hem skönt skönt!
sen var de bara å gå å sova 3 styckna i min 120 säng, angelica låg typ på mig så de vart cp varmt, inget att rekomendera kan jag ju säga =)




RSS 2.0