BAJEN VANN !

BAJEN VANN IDAG  jagär överlycklig för dom har  inte spelat bra dom senaste matcherna, Sebastian Eguren gjorde bägge målen å ena va jävligt snyggt :)


<3

                       image27


Helgen.

helgen började tråkigt och slutade bra. I fredags va jag hemma hos farmor å käkade för henne sman fyllde år så vi åkte dit å grattade, träffade kusin också som va ganska länge sen sist så de va ganska kul, pratade och skrattade lite så de var trevligt. när jag var hemma så gjorde jag absolut ingenting, så himla tråkigt, satt vid datorn hela kvällen och gick sedan å la mig vid 1.

På lördan gick jag upp klockan 9 för jag skulle ha match å vi skulle vara i skogås 11. ingen va taggad så jag trodde de skulle bli en tråkig match men vi spelade bra och vann tillslut med 2-0  mot huddinge, vi har en match kvar att spela och hittils så har vi vunnit alla matcher , skönt skönt.

på kvällen så pratade jag med emelie på  msn å vi bestämmde oss för att åka in till stan å gå på bio, de va massa människor överallt, lite jobbigt fatktiskt.
den filmen vi ville se kunde vi inte se för de va slut på biljetter så vi bestämde oss för å se kärlek på menyn. filmen var bra och vi båda var nöjda.
efter bion åkte vi hem til emelie å spela ett jobbigt, roligt spel som man vart skit svettig av att spela:P vi spelade bowling å jag vann över emelie nåra gånger (är stolt)  haha,

image29



eftersom de är söndag idag så betyder de att de är en slapp dag å de finns absolut ingenting att göra så jag var hemma  hela dan tills jag å angelica bestämmde oss för å gå  å äta svullo mat å sedan åka till 22an å kolla film, när vi hade käkat klart så var de 1 timma kvar tills de öppnade så vi bestämmde oss för att sola 15 minuter, så vi gick till Sola alla dagar  å slösade 30 kronor på lite färg som man inte fick. när vi båda hade solat 15 minuter var åkte vi till 22an å kollade på filmen step up, en helt underbar film så e så himla bra :)
efter filmen så sjöng vi singstar  å angelica skyller alltid på att micken aldrig fungerar så vi va tvugna att byta mick även fast den fungerade bra :P

DÅ,NU

image26
Här får ni se
en DÅ och NU bild. så vacker var jag för några år sen å så här vacker är jag nu ;) titta å njut av den skit fula bilden;)
å jag fattar  fan inte varför jag hade bh bikini när jag inte hade nåra tuttar, men de har jag inte nu heller, men iallafall:P

.

Nu kommer de bli som förr, hon kommer i första hand å jag blir skuggan i era fotspår. å säg inte att de  inte är sant för jag vet hur de kommer bli, så vart de när ni träffades första gången å inte kände varandra.

fredag.

Idag är det äntligen fredag. Dagarna går så fort nu för tiden så de känns som om de är lördag för de känns inte att jag har gott i skolan i 5dagar.

Igår troded jag att jag skulle DÖ på riktigt, jag gick å la mej å jag kunde inte somna så jag skulle gå upp på toan.
Jag öppnade dörren å tände lampan, jag gick två steg å sen så kollar jag ner på golvet så är de FETASTE spindeln där. Tänkte ta kort men jag va så rädd så jag vågade inte släppa blicken för jag ville inte att den skulle försvinna in i mitt rum.
Det tog ungerfär 5 minuter innan jag kom på hur jag skulle döda den. Man kunde ju inte ta papper å mosa den me för den var för STOR så jag satte på mig pettas sandal å räknade till tre å trampade på den, de knakade som satan å jag skakade lika mycke, när jag tog bort foten så låg spindeln helt platt på golvet å jag vågade fortfarande inte ta papper å torka bort den så jag tänkte att om jag går på toan först så kanske jag vågar, när jag gick förbi vardaggs rummet så vaknade mamma å hon räddade mig, hon fick torka bort den =)  sen tänkte jag på om de va spindlar i sängen så jag vågade knappt krypa ner under täcket :D

snart ska jag fixa mig lite, byta kläder å smöra lite för mammsen. Jag måste få vara ute iallafall till halv 2 idag, annars blir de en tråk dag.
Jag å angelica ska hem till phille å dricka lite. hoppas mamma e full när jag kommer hem för då märker hon inte att jag har druckit =)

början på helgen.

I går så satjag i skolan till halv 3 å de va den tråkigaste dagen i mitt liv. vi hade nåra lektioner å de ända vi gjorde var att bara sitta å lyssna å kolla på flm, har inte lärt mig nånting på 2 veckor å de känns ganska meningslöst.
efter skolan så gick jag hem å satte mig vid datorn, pratade lite med emeloiisan å gick sen ner å klippte mig.
jag klippte upp håret å klippte snelugg, vart ganska nöjd men han klippte lite för mycke på längden å mitt hår är typ vågit å de hatar jag, men man vänjer sig =)

efter klippningen så gick jag hem å käkade spageti å köttfärssås, ganska gott :´)
efter maten åkte jag till jessica i hökarängen å kollade på film, shrek 3 ganska rolig faktiskt :)
vi vart trötta ganska fort å gick å la oss efter filmen.

idag är det lördag å jag vet fortfarande inte vad jag ska göra, angelica å jag skulle  hitta  på nått , men man vet adrig, de kanske blir ändrade planer tillslut.

om nån vill läsa om min tråkiga dag, så visst

Idag var jag i skolan å tråkade, tråkiga lektioner för vi bara satt typ å gjorde ingenting.
skolan har väääääääärldens goaste chokladbollar :P jag köper typ en varje dag, kommer bli tjockare fan:D

efter skolan så gick jag hem å satte mig vid datorn å sen kom mamma hem å vi gick ner till skopunkten,
Mamma köpte två par skor å jag fick ett par :) Jag är nöjd med dom jag köpte.

Nu kollar jag på idol å faaan va dåligt alla sjunger, de e fan sjukt hur man kan sjunga så dåligt, å att dom vågar ställa upp på dedära programet:D
Jag funderar på att öva till datakunskaps provet,  kommer typ få ig,  men då får man ta nya tag å se till att få G.
Men nu så ska ni inte behöva läsa mitt skit å få se mina nya skor istället =)


 

ego ;)




image23






som sagt, kort å TJOCK =)

  Idag har de inte hänt så mycke,  jag gick upp klockan kvart över 10 för jag kunde verkligen inte somna om, så himla irriterande!
Jag gick upp å drack lite Oboy för jag ville inte äta så de vart min frulle :P
Jag hade mycke tid på mig innan jag skulle gå så jag satte mig vid datorn i ungefär 20 minuter, skönt skönt.
Jag gick in i syrrans rum å letade efter ett par byxor jag kunde ha på mig, hon är i thailand nu så då får jag låna hennes kläder:P 
fast hon har bara byxor som man kan  låna för hon har tagit med sig sina linnen :(
men när jag hittade ett par byxor klädde jag på mig å sminkade mig lite. Jag tänkte ha min nya jacka idag men de vart lite för varmt så jag hoppade den:P kanske har den nån annan kall dag:P 

När jag ´äntligen var klar så satte jag på mig mina skor å klackade ner till skolan, jag började  fem i 12 så man var ju inte direkt trött..
vi fick en liten rund vandring i biblioteket och fick våra elev kort, HAHA fan va ful jag vart  de är fan katastrof  :D
efter de så hämtade vi lite böcker å gick upp å hade lite engelska, skulle göra ett prov. HAHAHA fan va kass man känner  sig, fattade fan ingenting :D kommer fan få IG.

ska träna lite senare, de är så jävla kallt ute så man vill ju slippa igentlgen, men så lata ska vi inte vara =)

Å nu åskar de också =(  HATAR VÄDRET I SVERIGE!
 

shopping i farsta.


RSS 2.0