söndag

matchen idag gick inte så jätte bra, vi förlorade med 3-0, men trots de så tycker jag vi spelade ganska bra.. vi kanske kunde få lite skott på mål å bättre målchanser!! mitt sår gick upp IGEN för femte gången vilket gör mig skit irriterad! de läker inte å jag kommer förmoligen få ett ärr där å de ser jag inte fram emot!

nu ¨på kvällskvisten har jag ätit farsta strandsmacka med robin, de va ett ta sen man såg den liraren ;) å de va ännu längre sen man åt en fs macka, men de va kul =) nu sitter jag här vid min kära ägodel DATORN igen :P Vet inte riktigt vad jag ska göra... får ta minutrerna som dom kommer ;)

imorn ska jag iallafall träffa issa =) de va ett bra ta sen vi sågs, så de är på tiden =) det är skönt att det är lov för då kan man träffa människor man inte träffat på ett tag =)

matchsöndag!

om ca 15 minuter går min buss mot skogås! vi har match mot vändelsö och vi är bara 12 styckna. de e lite kul att 25 vart kallade å 12 tackade ja! vi får göra de bästa av situationen! 

önska mig (å mitt knä) lycka till!  


sämst lördag

alltså vad är de för idioter med skitlåtar som ställer upp i melodifestivalen! jag skäms verkligen över Sverige!! man kan tro att det är "lilla" melodifestivalen som ida sa om de svenska rockbandet som hade en låt som hette "idiot" HALLÅ stäng in er i ert garage å håll er där!

snart ska jag göra mig iordning för sängen.. ska ju upp å ha match imorn, skönt bara att den är klockan 2 så man slipper gå upp tidigt!
hoppas ni har haft en bra lördag "vilket jag inte har haft"!

godnatt

jag går neråt idag

Det finns dagar som är som trappor, man måste välja om man ska gå upp eller ner!


.

Jag börjar känna mig jävligt värdelös och jag vet inte hur länge till jag orkar känna mig så!


13:02

Nu har prinsessan vaknat till liv.. men inte fan va de nån prins som väckte mig. underligt dedära! jag vet inte vad jag ska hitta på idag faktiskt.. ska kanske träffa ankan en stund, men vet inte riktigt när hon kunde, men får ringa henne sen när jag är klar! ska snart hoppa in i en dusch och sen äta frukost.. kanske ska fråga mamma om hon kan göra hårdkokta ägg till mig så jag slipper? får se hur jag gör =) men först blir det en dusch, hejdå =)






tjohoo :D

sitter å kollar på världens tråkigaste sport, nämligen curling! det är ju ändå final och sverige är med i den så jag måste ju kolla lite! min plan när klockan va halv 12, var att sätta på filmen jalla jalla å sen sova efter den.. men så vart de inte.. de är två omgångar kvar i curlingen så jag måste ju kolla klart haha :D just nu ligger dom under i omgång 8 vilket suger, men jag hoppas dom blir lite bättre å tar lite mer poäng! hihi. nu ska jag lägga mig i sängen igen å hoppas på att den har blivit lite kall :D

GODNATT!

tråk

sitter å äter godis å tycker synd om mig själv hihi =)
ha en trevlig kväll!



!

de vart inte att jag åkte till Viktor, för han hade glömt att han kanske skulle träffa sin syster. så  nu vart jag på dåligt humör! hejdå


syster å jag <3



Det ser ut som om jag kommer åka till vikor ikväll. har längtat efter sovsällskap! de va ju typ en vecka sen sist!
hoppas ni får en bra fredag =)


hihi

jahop.. jag börjar skriva lite om gårdagen då eftersom jag inte orkade göra de igår! i skolan bytte vi om till termosar å tjocka tröjor å mössor.. alla såg så jävla söta ut haha, de är inte direkt så att man får se alla sådär i skolan :D vi gick ner till förrådet och hämtade pjäxor å skidorna. när vi ska sätta på oss skidorna märker frida att hennes pjäxor passar inte till skidorna hon har så  jag som hade vallat mina skidor så bra fick byta bort dom mot ett par ovallade skidor, vilket kändes sådär faktiskt. men hade jag inte bytt så hade hon inte kunnat följa me! vi va ute å åkte i ca 1 timmer å 30 minuter om jag gissar rätt... eller de kanske va en timme? eh jag vet inte!

vi åkte på sjön vilket gjorde att det blåste mycke, å att de inte fanns så mycke spår.. så vi fick göra egna spår vilket va lite jobbigt... eller jag va aldrig längstfram, så jag kan tänka mig att de va jobbigt ;) vi stannade på en liten ö där de va massa kollonier och fikade. jag åt mina pannkakor som jag tog med mig från skolan, å drack lite varm choklad. de va mys! men de hade varit bättre om solen sken! sen skulle vi ta oss tillbaka till skolan å de va en rolig historia. vi skulle komma upp för  en liten backe vilket inte va så himla lätt, speciellt inte när man hade ovallade skidor... (nu kan jag iallafall skylle på de, undra vad jag ska skylla på nästa gång haha). men adam hjälpte mig sista biten och jag va uppe! sen va de en lite nedförsbacke vilket va kul, för då fick man lite fart på skidorna :D  å sen ÄNTLIGEN. kunde vi ta av oss skidorna å knalla till skolan igen, men MYCKET jävla klagande vilket va lite irriterande! menmen, vissa sitter hellre i skolan å läser i böcker ;)

så kul skoldag hade jag igår :D


nu sitter jag här vid datorn å gick upp för typ 20 minuter sen. börjar 12 idag vilket är skönt... och jag går till 20 i 3! vet inte vad jag ska hitta på idag, men nått dyker väll upp =)

HA en bra dag =)

trötter

är för trött för å skriva om våran lilla längdskideåktur idag, gör de imorn istället! godnatt


dagen innan fredag

Nu har jag ätit frukost å sitter med en toffs på huvudet! idag blir det en intressant dag, för min klass ska åka långfärdsskidor, å jag tror inte att någon har gjort de :P jag ska göra varm choklad å ta med, å sen ska jag sno pannkakor i skolan idag, eftersom de kan man äta kallt :D:D
sen ikväll har jag träning med laget... fys! jag funderar på om jag bara ska vara med på löpningen... de beror på hur jobbigt de är att åka långfärdsskidor.. jag kan tänka mig att de är anstängande.. speciellt eftersom jag inte kan de:P men jag får se hur jag gör =)

nu ska jag göra mig iordning. ha en bra dag =)











med denna otroligt söta bild, säger jag godnatt!








nu är jag mätt!

haha de e så kul när jag å viktor pratar med varandra i telfon för vi har oftast inte så himla mycke att säga till varandra, utan vi kollar typ bara vad den andra gör å så... innan vi lägger på sitter vi typ tysta en stund å sen säger någon...
 - men ska vi höras med senare?
så säger den andra
 - ja men de kan vi göra.. puspuss

men de e kul.. jag gillare! :D:D

om ett ta ska jag nog träffa emeloiisan om vi kommer på nått att göra :D de ser ut som om de blir en promenad, men man vet aldrig =)

imorgon ska min klass åka långfärdsskidor.. jag hoppas de inte blir så kallt å blåsigt, då tror jag att de kan bli rikigt kul faktiskt. jag ska göra varm choklad å ta med i en termos som jag kan dricka på vägen :D funderar även på om jag ska ta med mig en matlåda å sno pannkakor från skolan om vi stannar å äter på vägen.. perfekta maten att ta me!

nej men nu så ska jag å emelie komma fram till nått att göra.. ha de bra =)

onsdag

nu är jag vaken och ska snart gå å äta frukost.. petta har typ gjort bacon å nånting så de stinker bacon i hela lägenheten. ingen "hit" kan jag tala om. känns som om jag ska spy haha :D idag ska jag till skolan å ha religion å projektarbete. de roliga är bara att mina "medarbetare" på projektet inte kommer komma, så jag är helt ensam å vet faktiskt inte vad jag ska göra.. får helt enkelt ta hjälp av therese! de känns onödigt att inte göra någonting för ingen är i skolan å kan hjälpa mig!

någonting som är positivt idag iallafall är att solen skiner som bara den! synd bara att de inte kunde vara lite varmare! våren börjar nog närma sig.. även fast de e väldigt mycke snö fortfarande.. går hoppas den försvinner snart!

nej nu ska jag börja göra mig iordning.. ha de bra!

:)

Nu är håret tvättat å benen rakade! sitter å lyssnar på musik å försöker få tiden att gå. snart är de dax för mat.. å sen beger jag mig till skogås... tjingtjing


Älskar fortfarande den här bilden efter 3 år =) <3


va hemma för över en timme sen ;)

de va inte så lång skoldag vi hade idag. vi hade samhälle där vi redovisade å påbörjade ett nytt område som handlade om ekonomi.. kanske inte de allra roligaste! en bra nyhet för mig va att körkortsteorin va inställd så jag fick sluta 5 timmar tidigare, och de tackar man ju inte nej till direkt!

jag ringde ju nån nisse förra veckan angående studentskivan vi ska ha.. jag är ju som sagt inte 18 än och frågade hur hårda dom va med åldrarna vid middagen. jag pratade med den här killen idag som skulle ta reda på de. och han sa att jag skulle få komma in.. men jag skulle få ha typ ett hawaii "halsband" eller va man ska kalla de för. haha snygging jag kommer vara ;) men jag kommer iallafall in å de är trevlans! jag får smygdricka ;) haha

nu har jag ju hela dagen framför mig innan jag ska till skogås för å ha spelarmöte. vad ska jag hitta på tro?  


tisdag

tjenixen! kunde inte somna igår å låg vaken i typ en timme innan jag äntligen fick somna! nu har jag ätit frukost, satt på mig kläder å bortat tänderna.. nu är de bara håret som ska sättas upp i en fläta på sniskan å sätta på mig mössan.. sen är jag redo att gå till skolan.. får se hur många som kommer idag.. de är lite intressant faktiskt ;) t-banorna fungerar ju inte idag heller.. de går iof ersättningsbuss, men undrar om folk orkar ta den?

hoho

man märkte ju att de va lite kaos med kollektivtrafiken idag iallafa... vi va inte mer än 7 personer i klassen. å klassen bredvid hade inte fler dom!
efter skolan gick jag å ida till centrum å kolla lite. jag köpte ett till par jeans från gina för 200 kronor, men lite mörkare, sen dess har jag inte gjort nånting typ. tog en liten powernap innan middagen, och den behövdes kan jag tala om! nu väntar jag att skidstaffetten ska börja! HEJJA SVERIGE ;)

söndag

Fan vad snö kan ställa till det! när jag skulle åka hem från viktor så gick inte t-banan å ingen ersättningsbuss kom det heller.. även fast de stog att de skulle vara ersättningsbussar ute! så jag fick gå till fruängen och där hade jag turen att bussen mot hökarängen skulle gå om 4 minuter.. SKÖNT! så kom bussen å jag åkte till hökarängen.. så ser jag att t-banan kommer mot farsta så jag får springa upp för trappen. jag springer till spärren... men kortet fungerade inte på den spärren.. så jag fick springa till nästa spärr på andra sidan hissen... sen fick jag skutta upp för hela långa trappan.. och jag trodde min knäskål skulle bli till 2 delar för de högg verkligen till i knät!! sen fick jag springa slalom mellan alla som stod stilla, och sen fick jag skutta in i t-banan. YES jag hann.. STOLT!

när jag väl va hemma så gjorde jag mig iordning inför inomhusträningen.. de gick helt okej, förutom att jag slog upp mitt sår på knät för fjärde gången, och det gjorde ont kan jag tala om! å att duscha ska jag inte ens tala om. FAN VAD DE GJORDE ONT! va tvungen att ha knät utanför fatten strålen.. det kändes typ om om någon stack en kniv rätt ner i såret.. de brukar ju vara över på någon sekund.. men nu gick de bara inte!

ikväll blir det bara att ta de lugnt.. ska lägga mig i sängen tidigt å vila kroppen. jag känner mig helt stel å spänd typ vilket är jätte jobbigt!

nej nu ska jag nog lägga mig i soffan å kolla på tv. ha en bra kväll! /Tina


min blivande studentklänning?


Nu är den här beställd.. hoppas den passar =)



beslutsångest

Igår kollade jag lite efter en klänning till studenten och hittade då den här söta klänningen som jag tyckte om jätte mycke. mitt problem är bara att när man såg den i rosa så såg rosetten inte alls likadan ut, och då börjar jag tvivla på om jag ska köpa den! för om rosetten blir ful så är hela outfiten ful! så vad tycker ni? ska jag chansa med att köpa den eller skita i den?



 

 

Jag hittade även en annan klänning som jag tyckte va fin, men som dock va lite dyrare som såg ut såhär...

 

ska jag kanske köpa den istället?
eh fan, jag har bestlutsångest!

puss

nu har jag vaknat till liv och ska snart äta frukost. jag å mamma skulle ju in till stan idag, men hon är största mesen å ångrade sig för de snöar ute å de är "snökaos". tack för den! de va ju inte direkt någon nyhet att det skulle vara sånt här väder idag! får se om jag åker in till stan själv då!

hemma:D

kom hem från emelie för ett ta sen :) vi kollade på hockeyn.. eller jag kollade på hockeyn å hon satt å rita :P sen lekte hon lite med mitt hår :P fick lite volym i de, problemet var bara att de vart lite för mycke volym på ena sidan, men de löste vi genom att sätta upp håret i en toffs i stället =) vi borde träffas oftare eftersom vi bor 30 sekunder ifrån varandra, fast jag tror att båda är lata.. men de får vi ändra på! :D

nej men nu så ska jag krypa ner i sängen å försöka sova.. godnatt =)

tjosan

Det vart inte att åka till viktor, för han hade glömt bort att gabbe fyllde år igår, å att dom kanske skulle träffas! så nu sitter jag här i rummet å vet inte vad jag ska hitta på faktiskt! är rätt trött så lär sova tidigt idag även fast det är fredag!

imorgon ska jag å mamma åka in till stan en snabbis å kolla på skor. hoppas jag hittar några! på tal om skor så hittade jag ett par fotbollsskor på intersport idag för 150 kronor, som satt skit bra å va skit sköna, så jag gjorde värsta kapet!

nej nu så ska jag sätta på lepsyl i mungiporna så jag kan gapa! är jätte torr där, å de är skit jobbigt kan jag tala om!



Fredag =)

Det märks att jag tränade igår kan jag tala om! har fortfarande spagettiben typ å de är skit jobbigt att gå ner för trappor! axlar å armar är sega å jag har typ ont i varje muskel som finns! imorgon kommer jag typ inte kunna röra mig :D

va i skolan i en timme idag å hade samhälle sen fick vi gå hem, skönt! nu sitter jag å väntar på att viktor ska slut jobbet å höra av sig till mig! jag vill mysa med han ikväll så jag hoppas det blir så! funderar på om jag ska dra ner rullgardinen och lägga mig i sängen å vila lite så jag inte somnar så himla tidigt ikväll!

vad ska ni hitta på ikväll? =)

trötta muskler!

Nu är träningen klar och det känns i armarna! dom är helt slut! kanske borde göra massa armhävningar varje dag så jag blir lite starkare i armarna!? de va lite kul å  ha body pump idag, lite variation är alltid bra =) 
och söta Carro gav mig hennes bikiniöverdel som var för liten, hoppas den passar på mig =)

nej men nu så ska jag gå å dricka massa vatten, sen ska jag gå å lägga mig. godnatt =)

träning

Nu ligget maten i magen, men jag känner att jag inte skulle ätit så himla mycke! har ju träning om 1,5 timme å just nu känns det som om maten kommer komma upp samma väg som den kom! om en timme går min buss mot skogås å då blir det body pump, hoppas det går bra!

imorgon börjar jag klockan 12 vilket är super! jag hoppas jag träffar viktor imorn för jag vill mysa som bara den! jag är även fest sugen av någon konstig anledning, det är jag aldrig, men får se om de dyker upp nå kul!! =)

nu ska jag försöka smällta maten å sen ska jag fixa lite träningsgrejer, ha de bra!

torsdag

TJOHOO! nu har vi snabbare internet här hemma vilket är superbra! för nu kan man sätta på en låt på youtube utan att det hackar, å man kan se program på datorn utan at det hackar varannan sekund! en hundring mer och det vart superduper bra!

jag ska snart gå till skolan för att ha pedagogiskt ledarskap! hoppas vi gör nått kul å att vi får tillbaka våra prov! =)  ikväll har jag träning klockan 8! vi ska köra body pump på skogås gymmet och jag hoppas de blir kul å inte ALLT för jobbigt! men kul med lite variation! =)

ha en bra dag =)

Godnatt

OS verkar ju inte vara så säkert för våra idrottare. en har dött för  säkerheten inte har varit bra, å sen skidåkare ramlade 2,5 meter ner i ett dike med stenar å vatten för det inte fanns något skyddsnät. HALLÅ? måste folk skada sig för att man ska förstå att man måste göra banorna säkrare?
anja pärson fick sig en rejäl flygtur i störtloppet också, men de berodde ju på henne å inte på säkerheten. men jag tycker dom borde göra om portarna för dom är ju livsfarliga! dom kan ju typ göra så benen går av! anja fastnade ju i ena porten med benet så hon snurrade runt å typ skada knät, de såg lite läskigt ut faktiskt!

Snart ska jag ta å lägga mig i sängen å mysa ner mig i täcket. jag börjar sent imorn vilket är skönt! sen på kvällen har jag träning, hoppas de går bättre imorn än vad de gjorde förra veckan!
nej men nu så ska jag stänga av datorn, ha de bra!

onsdag

Idag va de en skön dag i skolan. vi gick egenom etik å moral på religionen och fick se en film och disskutera lite om filmen. sen fick vi gå hem för att threse mådde dåligt å gick hem, men jag å erica satt kvar i 30 minuter å gjorde lite projektarbete, duktigga flickor dedär ;)

nu vet jag inte vad jag ska göra, funderar på om jag ska ringa viktor å se vad den kraken ska hitta på ;) men jag tror inte jag orkar åka till han idag, skulle va skönt å få sova ut riktigt ordentligt imorn, eftersom jag börjar sent =)

bilden nedanför är från alla <3 dag =) men han såg de inte ens :( men bakelsen va god ändå :D




:(

curling är det som tvn visar, inte de allra roligaste, men de är ju ändå sverige som tävlar! det känns verkligen att det är en dyster dag idag. det gör nästan ont inom mig, så känns det just nu :/ till med rosen viktor fick av mig på alla <3 dag börjar se dyster ut :(

nu har jag iallfall suttit och gjort klart min religionuppgift vilket är skönt, vet inte om jag är så jätte nöjd med den, men jag hoppas jag får vg på uppgiften, men de får jag nog reda på nästa vecka! ska ju lämna in den imorgon! nu är älsklingen i duschen, och när han kommer ut ur ångbastun så lär det bli semlor =) hoppas dom smakar bra!

nej, nu ägnar jag en tankte åt stackars R och E som inte har det lätt just nu. vågar knappt skicka ett sms för jag vill inte vara en större börda :/

nej men nu så ska jag lägga ifrån mig datorn! ha de bra!

..

I en väldigt dyster tid så fanns det iallafall någonting som fick mig att le! jag fick min studentmössa idag och jag vart jätte nöjd med den =) nu är jag hos viktor och väntar på att han ska komma hem, sen blir det att mysa i soffan (hoppas jag) å sen äta semlor som jag köpte med mig =)

Ha en bra kväll /Tina

alla <3 dag

hallojsan. nu är jag påklädd å klar, nu ska jag snart bege mig till viktor. men innan de kanske jag går förbi konsum å köper ett vaniljhjärta och går förbi blomsteraffären å köper en ros. får se om jag är så gullig ;) det är ju ändå alla <3 dag! 

imorn är det måndag å de betyder skola.. har inte så himla stor ångest faktiskt, jag börjar ändå 20 i 12 å har inte ett så jobbigt ämne, så de är lungt ;) 

nej men nu så ska jag bege mig mot t-banan. ha en bra alla <3 dag =)  

En lång dag

Idag har det varit en lång dag! gick upp 20 över 6 för att vi skulle ha frukostsamling i skogås, sen begav vi oss mot rimbo där vi skulle ha cup. de va riktigt kul att spela för jag tycker jag gjorde bra matcher, även fast de inte gick så bra för oss. men så länge jag är nöjd med min insats så spelar de inte så stor roll hur de gick, vi spelar ju bara för å ha kul, de är ju utomhus säsongen man ska satsta på =) jag tycker iallafall att båda lagen gjorde bra ifrån sig, även fast det inte vart nå slutspel =)

efter fotbollen fick jag skjuts hem av robin, sen hoppade jag in i en dusch å sen begav jag mig till emelie. vi möttes upp å skulle köpa läsk, så såg jag att jätte många mjölkpaket hade gått ut, så jag sa till han i kassan.

(jag) du vet väll om att ni säljer mjölk som har gått ut?
(han) nej, vi har tre lådor med bra mjölk
(jag) ja, men ni säljer fortfarande mjölk som har gått ut
(han) ja men de är halva priset på dom


asså seriöst, man säljer väll förfan inte varor där datumet har gått ut? de är ju fan bara äckligt. man lägger väll hellre till 4 kronor på mjölken, än å köper gammal mjölk?

nog med pantade människor! jag å emelie drog hem till henne å käka middag med hennes familj, man får sig alltid många goa skratt när man är där, hennes familj är ju bara för skön!
efter middagen spelade jag, emelie å hennes mamma kortspel där jag förlorade ;) men de va trevlans ändå =)

nej men nu så är jag verkligen jätte trött. dags för mig att gå å sova =)
Godnatt =)

..

haha bästaste!

petta satte upp en lampa med tre lampor i rad under vardagsrumsfönstret. så va han nere å handla så märkte mamma de å började klaga direkt för att den satt fel. så kom petta hem å mamma ville klaga på de. men så kom han med blommor å en chokladask eftersom de är alla <3 dag på söndag.

när han går ut ur rummet så säger mamma

- nu kan jag ju inte klaga på lamporna


haha fan va kul de va :D

Bara för min farmor är lite söt!






saknar den såå!

Det vart inte att åka till emelies praktik, hon skulle få sluta tidigare så de va ingen idé :) gick upp för typ 30 minuter sen, jag tog ju ledigt idag, vilket är himla skönt, eftersom jag inte får någon sovmorgon alls imorn :(

Idag kommer jag nog bara vara hemma å dega, iallafall på kvällen. ska försöka komma isäng tidigt idag. om mindre än 12 timmar ;) hoppas jag kan somna då bara! 
Nu ska jag äta frukost å sätta mig mig MJUKISkläder, och kanske lägga mig i sängen å kolla på tv :P 

Ha en bra dag =)



imorn är det fredag =)

Nu har jag tränat, ätit å duschat! Träningen idag gick väll inte så himla bra... jag är nöjd med min insats på löpningen, för jag orkade springa två varv utan att stanna. men cirkelträningen gick skit! jag körde bara ett varv av typ tre eller  nått, blir arg på mig själv!

imorgon ska jag tillbaka till emelies praktik så ska hon få öva på uppsättningar. det blir intressant å se hur mitt hår kommer se ut när jag går där ifrån imorn :P
sen på kvällen blir det att bara ta det lugnt för jag ska upp förbaskat tidigt på lördag. vi har samling i skogås redan klockan 7, så jag måste gå upp typ 20 över 6 om jag ska hinna sätta på mig kläder å gå ner till bussen som går 06:36.

snart blir det att gå å lägga sig i sängen å vila kroppen lite. Godnatt!

träning sen sova

Tjenixen! nu är jag hemma efter att ha spenderat dagen med emelie på hennes praktik, först klippte hon mig, sen åkte vi å köpte hårvårdsprodukter åt hennes "handledare" eller vad man ska kalla henne för. egentligen skulle vi gå efter det, men emelie va tvungen å färga om hennes hår, så hon höll oss kvar i ungefär 45 minuter till.

snart ska jag göra mig iordning inför träningen, jag känner mig inte direkt taggad, men de  är bara att tuta å köra! hoppas jag inte får träningsvärk, eftersom vi har en cup på lördag att ta oss igenom!

torsdag

tjoho! jag va ju ledig idag så jag fick sova ända till klockan 11 helt ostört.. fast jag vaknade och somnade om några gånger iof! jag har ätit frukost och borstat tänderna, nu är det bara att klä på mig som behövs göras innan jag ska till emelies praktik och klippa mig, jag ska klippa topparna och klippa upp håret lite =) senare ikväll (vid 7) har jag träning =) de är löpning å fys som står på schemat, och jag hoppas jag klarar av allt idag!

nej men nu så ska jag göra mig iordning :) ha en bra dag =)

Vill ha sommar

Saknar att vara brun å ha solen stekandes på sin UNDERBART fina kropp ;) :D
vill bli brun igen! jag har hellre fräknar än att det ska vara så här kallt ute! jag lovar att i sommar ska jag inte ens nämna mina  UNDERBART vackra fräknar ;)



Nu smiter jag iväg till viktor =)
Ha en bra dag =)


skolan

nu sitter jag i skolan och har religionkunskap, de går så himla segt. nu ska vi skriva en text om ondska och lidande, och det är så himla svårt, iallafall när man ska skriva i skolan. de går så himla mycke lättare att skriva hemma. jag är ju ledig imorn och på fredag så då får jag sitta i lugn och ro hemma och försöka skriva en bra och disskuterande text! vill verkligen få mer än G!

Det är svårt att kunna formulera vad ondska och lidande är för en själv, och jämnföra olika saker och religioner. blä., min hjärna fungerar inte idag

onsdag

Morgonen började bra, och jag hoppas att dagen blir lika bra den =)




Snart ska jag börja röra mig mot skolan. vi har religion första lektionen sen har vi projektarbete igen sen så slutar vi :) får se om jag åker hem till viktor sen, de lät som om han ville de igår. jag får hoppas att hans lilla tecken stämmer :)


glader!

Äntligen så är vi nästan klara med intervjuerna till projektarbetet! jag gjorde en intervju när jag kom hem från skolan som blev jätte bra. nu får vi jobba lite med de i morn och jag hoppas de kommer gå undan nu när vi har fått ihop några intervjuer :)

nu sitter jag här med sovkläder och är nyduschad. jag känner mig så frääääsch nu! :D imorgon börjar jag 20 i tolv å slutar 4. sen är jag ledig torsdag och ska sjukanmäla mig på fredag för jag bara har en lektion som jag kan jobba med hemma :) så jag får långledigt :) men de kan jag behöva eftersom jag inte kommer få sova ut på lördag då de är rimbo cupen =) men vad gör en tidig morgon när man får spela fotboll? ;)

Nära döden upplevelse på en å samma dag

Jag höll på å dö igår! först när jag skulle köpa pizza så höll jag på å halka å slå IHJÄL mig om jag ska vara ärlig. fan vad halt de va när man gick in på pizzerian,. tur att de va en dörr innan man rikitigt kom in, annars hade jag ramlat hahahahahaha fan vad jag garvade :D

sen på kvällen tog jag å näktarinen en promenad, å då tappade jag min telefon, men en snäll kvinna hade hittat den. vi hade gått förbi varandra när jag letat efter telefonen. hon såg den när jag ringde till den, men istället för å svara direkt så ringer hon när hån är på jobbet. så jag fick mig en JÄKLA lång promenad, men jag fick iallaflal tillbaka mnin älskade mobil :)

nu sitter jag i skolan å har samhällskunskap, skit tråkigt, vi ska ta reda på ett samhällsproblem, blä! jag å ida ska jobba om arbetslöshet, hoppas arbetet blir bra!

måndag

Nu är helgen förbi och den gick väldigt snabbt kan jag påpeka. i fredags var jag å angelica bara hemma, och michis kom förbi ett tag. i lördags gick jag upp tidigt för att åka till skogås å ha samling med laget. vi åkte sen ut till ekerö för att spela en cup som hetet träbollen. det gick jäkligt dåligt, vi förlorade tre å vann en.

efter de så åkte jag hem där angelica väntade, vi skulle äta middag med familjen, de va väll trevlans, men de kunde ha varit bättre om vissa kunde vara lite nyktra när man kom hem efter fotbollen. jag å angelica åkte iallafall hem vid 9 tror jag?

igår va jag å angelica i skärholmen å kolla runt lite, jag fick med mig ett par leggings och en tröja hem.. TREVLANS! sen åkte vi hem till angelica igen å gjorde våfflor, de är inte varje dag man äter de =) sen på kvällen åkte jag hem till viktor, han mötte mig på halva vägen <3 om han inte vill möta mig vid t-banan så får man kompremissa lite ;)

nu sitter jag i skolan å har människor i behov av stöd, lite små tråkigt faktiskt, menmen. idag ska jag inte göra nånting speciellt, kanske åker hem till viktor, vem vet?

nej men nu orkar jag inte skriva mer. vart ett tråkigt inlägg men jag bryr mig inte =)
ha en bra dag


FREDAG!

tjenixen. jag hade bara en lektion idag vilket va skönt! vi hade prov och jag hoppas det gick bra. de känns som om jag kommer få vg.. men man vet aldrig eftersom min lärare är lite speciell... å hon är speciell på ett dåligt sätt ;)

nu är jag hos angelica och gör ingenting, angelica ligger i rummet med tayson å sover. jag kanske också ska gå in å sova en liten stund? får se om jag orkar. idag händer de nog inte så mycke, jagmåste ju gå upp klockan 7 imorn för jag ska vara i skogås klockan 9. helt galet! vill ha sovmorgon! har jag tur så får jag de nästnästa helg! får hoppas på de!

nej nu orkar jag inte skriva mer, ha en bra dag!

prov imorn :O

Pluggandet går åt helvete! jag får inte in nått i huvet å då slutar jag plugga för de blir tråkigt! vill verkligen få vg men de känns omöjligt  just nu! jag har iallafall fått klart två intervjuer till projektarbetet vilket är bra! de går framåt nu! jag har nån intervju kvar, hoppas dom blir av nästa vecka, för då kanske vi kan börja arbeta utifrån det vi har =)

snart ska jag slita mig ifrån datorn å försöka plugga lite till, sen ska jag lägga mig i sängen å försöka sova. imorn är det fredag, å då kanske jag åker in till emelies salong å klipper mig, å sen åker jag till angelica å myser, kanske dricker lite likör eller nått? eller de kanske inte är en sån bra ide eftersom jag ska upp jätte tidigt på lördag. ska spela fotboll ute på ekerö, och jag ser faktiskt inte fram emot de, för de gör ganska ont å spela på is! dom lägger bara ut en tunn matta på isen, så därför hatar jag å spela den cupen!

nej nu ska jag ta mig i kragen å hårdplugga å lära mig ALLTING! haha lycka till med de :D

godnatt!

torsdag

Tjenixen! dagen började inte så himla bra. eftersom det är så himla mycke snö å en bil tog upp hela vägen så råkade jag slå i armen på bilen när jag halkade till så min jacka vart svart på armen, å de är inte gå bort, så jag är på ganska dåligt humör!
i skolan gjorde vi prov idag å de gick helt okej tror jag, ska fråga imorn vad jag fick på provet för han rättade dom idag tror jag. sen så har vi vallat skidor som vi ska använda om ca 2 veckor, får hoppas det går bra :D

nu måste jag plugga för fulla muggar för jag har prov imorn igen, och jag hoppas jag får vg på de provet! det är i samhälle om riksdagen och det är massa konstiga saker man ska kunna, så jag får plugga hela kvällen. jag kommer nog inte gå på träningen ikväll för jag vill plugga, jag pluggar bäst på kvällen när jag får lugn och ro.. hoppas de går ikväll också!

nej men nu så ska jag sluta skriva om ingenting, hejdå :D

ANGELICA, JAG KOMMER TILL DIG IMORN IGEN :D

onsdag

fy vilket väder de är nu.. vill ha vår, och få bort all snö!

Idag va jag i skolan och hade religion, de är lite smått intressant och det finns massor man kan disskutera och alla har olika åsikter vilket är kul..
efter de skulle vi ha projektarbete, men therese va hos tandläkaren så vi fick gå hem, men jag stannade kvar i 10 minuter för å fråga några om jag fick intervjua dom. en tjej harnappat hittils, och jag hoppas fler vill ställa upp :)

nu står angelica å springer på crosstrainern, och jag ska väll kanske gå å diska eller nått.. måste plugga lite okcså, men jag blir dum i huvet när jag måste plugga till två prov. aja får se hur det går =)

ha en bra kväll!


tisdag

kom "hem" för ett litet tag sen. egentligen så slutar jag 5 idag, men eftersom teorin va inställd å vi hade projektarbete innan så fick jag gå hem tidigare ´=) jag ska när som helst gå ut me tayson, sen måste jag plugga lite för jag har två prov den här veckan, å jag har värsta ångesten inför bägge! för på ena provet vill jag få vg på, å de andra mvg, men de kan jag ju glömma eftersom jag är så jävla lat å aldrig orkar plugga!

nu ska jag fundera ut om man vill plugga vidare efter gymnasiet. jag tror jag vill gå omvårdnad, men då lär jag få plugga många år eftersom jag måste börja från grunden! aja får se hur jag gör! ska kolla runt lite på internet så hoppas jag att jag bestämmer mig snart =)

ha en bra dag

RSS 2.0