GÖTEBORG!



Snart bär det av mot Göteborg med Tre härliga brudar!! kommer bli en galet bra resa med mycket skoj på liseberg och skara sommarland! Vi ses på torsdag igen när jag kommer hem!



Grattis underbara du =)



idag fyller min underbara vän issa 20, det firade hon igår genom middag å trevligt sällskap.
det bjöds på kyckling å tårta, så man gick ju inte därifrån hungrig om man säger så!!



Jag märker att det är en sån här "packar dag" idag, för jag är otroligt lat!! jag har sagt att jag ska packa i flera timmar nu, men de har inte hänt så mycket,, jag har bytt batterier i mina små högtalare vi ska ha med oss, och satt kameran på laddning!!

Imorn drar jag ju till göteborg med Angelica, Carro å Angela,, å de ska bli sjukt kul!! vi ska bila ner dit, gå på liseberg, å sen åka till skara sommarland å sen åka hem.. vart vi ska sova är för tillfäller oklart..  men vi tar med oss tält, så nånstans ´hamnar vi nog!! är sjukt taggad!! måste ju ta vara på den lilla semestern jag har kvar.. för aen dröjer de ju ett år innan man har de igen ;)

nej om man ska försöka börja lite smått med packningen då så slipper jag göra de imorgon!!

jag blir GALEN!

JAG BLIR GALEN PÅ TRAFIKVERKET!!!! jag vill försöka få en tidiigare uppkörningtid, men hur fan ska de gå till egentligen!??? jag fixade en kod så jag skulle kunna gå in å hålla koll på om de dök upp någon tid. men tydligen så går itne de för att körkskolan har bokat in en tid??? varför går det inte att boka om då för?? jag börjar bli jäääävligt stressad, eftersom jag redan har skrivit teoriin å klarat den.. då har man ju bara två månader på sig att klara uppkörningen, egentligen så ska man få en uppkörning bara några dagar efter teorin, men se hur bra det gick idioter!!

roadtrip till göteborg!!!

idag har det varit en bra dag! vaknade vid 10 tiden å satte på datorn, då skrev angelica till mig att hon ville sooola å bada! så jag packade ihop mina saker och åkte mot trånkan och sjöängen! solen ville inte som vi och vistades väldigt mycket bakom molnen, så vid 2-tiden gav vi oss och åkte hemåt. jag övningskörde faktiskt med henne för första gången å lite kul va de faktiskt eftersom jag inte hade kört hennes bil innan, men de löste sig tillslut ;)

tjugo i 4 skulle jag köra med körskolan, och det gick jätte bra faktiskt, han trodde inte att jag behövde några fler körlektioner, så jag ska försöka jaga en tidigare uppkörningstid. så jag hoppas jag har kortet inom en snar framtid!!

efter körnigen åkte jag tillbaka till trånkan å till angelica, vi åt mat, lekte med vilda elias å sen kollade vi film! hög mysfakor!!

å för första gången på semestern så har jag en plan vad jag ska göra nästa vecka! vi kom fram till att båda ville till skara sommarland, så vi ska ta bilen på måndag kväll och åka ner till göteborg, gå på liseberg och sen åka till skara sommarland på vägen tillbaka, och för att vara så ekonomiska som möjligt så ska vi tälta... de kommer bli intressant haha, så vi har suttit å planerat lite vad vi ska ha med oss, och det  blir en del saker man måste tänka på när man ska tälta.. vi kommer säkert glömma helften, men de löser vi då ;)


imorgon så skulle solen vara framme enligt smhi, så får hoppas på att det stämmer. för jag å mamma så lägga oss på nån gräsplätt å försöka få lite färg! det har inte varit så enkelt hittils med tanke på skitvädret som har varit!

nej men nu så ska jag nos sätta punkt här så skriver jag mer imorn eller nått!! godnatt!


städning stod på schemat!

Det dåliga vädret fortsätter å de är huuur tråkigt som helst.. men jag har gjort nått vettigt idag iallfall.. istället för att ligga i sängen hhela dagen så städade jag mitt rum lite.. de behövdes kan jag tala om, för dammigt var de ;)

jag kom nyss ut ur duschen, så nu luktar jag gott och har nyrakade ben! det sägs ju att det ska vara soligt imorn, så då måste man ju vara förberedd ;)

nu ska jag ner till körskolan för att göra vägarna farliga ;) så lämna bilarna hemma nu ;)


teoriprov avklarat, men vart fan är solen?

det här med att skriva regelbundet här har väll inte varit min starka sida! men jag gör ett nytt försök än en gång!

två veckor ha passerat av min semester å jag har inte gjort nånting i stort sätt! solen har lyst med sin frånvaro den största delen, men det är väll  som vanligt när man får semester ;)
jag vill åka utomlands, men jag får inte med mig NÅGON alls, jätte tråkigt! är de inte jobb så finns de inga pengar. men jag vill verkligen åka någonstans. jag är nästan så desperat så jag vill bjuda någon på en resa för att få komma iväg.. men jag tycker inte att de finns tillröckligt billiga resor tyvärr!!

om jag ska skriva något possitivt så är välll de att jag klarade teori-provet i torsdag, så jag är jätte glad över de.. jag va så jääävla nervös innan så jag trodde jag skulle kräkas över hela skärmen,, jag typ darrade av nervositet, men jag gick där ifrån med ett smile på läpparna, å 55 rätta svar!! nu är de bara uppkörningen kvar! hoppas på de bästa.
har körlektion måndag, tisdag, så jag hoppas de går skit bra på dom körningarna så jag kan börja söka efter sista minuten tider!! vill verkligen ha dedär kortet nu!

nej men tänkte väll runda av nu, så får vi se när jag skriver igen ;)


RSS 2.0