söndag

nu är det söndag igen och de är lika mycket ångest varje gång!
jag har spenderat helgen med angelica.. hon kom och hämtade mig i fredags, så åkte vi hem till henne.. vi tjockade oss lite och kollade på tv och sen gick vi å la oss välldans tidigt!
i lördags åkte vi till skärholmen och shoppa lite.. jag fick med mig ett par vinterskor, en fleecetröja och en vanlig tjochtrlja med dragkedja. den här månaden som kommer ska jag typ inte shoppa nånting... jag ska försöka spara så mycket som möjligt. jag ska passa på medans jag bor hemma och faktiskt kan spara.. sen ska jag självklart unna mig och köpa saker när jag har pengar... men de finns gränser också =)

nej men snart ska jag stoppa undan datorn så jag kan krypa ner i sängen och somna in.. jag jobbar från halv 8 till 4 imorn.. och direkt efter ska jag ringa till butterix å kolla om två dräkter har kommit in som jag vill ha! har dom inte de blir jag tokig!


freeedaaag

äntligen är det fredag! har haft en lite småjobbig dag på jobbet idag med tanke på att jag ha en inskolning. men jag slutade tigigt idag så de va skönt de!  något som är mindre skönt är att första snön kom idag och jag har inga bra skor för de, så de blir att kolla på skor i helgen, och även vantar!

idag vet jag inte vad som h'nder och sker.. de kommer bli en lugn kväll iallafall.. viktor är på kryssning med jobbet så han kommer jag inte prata med på ett dygn och det känns väll sådär-- men nästa gång kanske det är min tur och då lär han inte heller tycka det är så kul.. det är samma sak med utekvällar... när viktor va ute förut oroade jag mig lite smått... å nu när jag kan gå ut så tycker inte han det är så roligt. men det är väll så¨det ska vara! nej nu måste jag hitta någon som vill leka med mig för jag vill inte vara hemma ikväll ;) undra varför ;)

nygaddad =)

två timmar senare va den klar.. jag är jätte nöjd =)
men nu kan jag inte spela fotboll på ett tag.. får hoppas den hinner läka innan den 13 november då vi ska åka till väsrterås å köra typ sm i inomhusfotboll. de känns lite segt att säga att jag inte kan åka för att jag har tatuerat mig.. men de tänkte ju inte jag på  så klantig som jag är.. menmen.. shit happens!




förväntansfull

imorgon gäller det.. då ska jag tatuera mig för första gången.. lite nervöst är det eftersom de lär göra jävligt ont... sk ju tatuera mig på foten upp till benet.. och foten ska vara ett ganska känsligt ställe att tatuera sig på.. men jag hoppas de går bra... men ska man vara fin får man lida pin ;) jag får bita ihop helt enkelt ;)

förresten.. snart är det fredag ;)

slappt

De va så jävla skönt på jobbet idag! vi hade bara 7 barn på min avdelning idag. och när klockan hade slagit halv 4 så hade vi bara tre kvar. synd bara att man inte har sån tur varje dag! nu är jag hemma å har precis slängt i mig en macka... jag försöker få tag i viktor men de går inge bra.. hans telefon är förmidlogen död och han är inte hemma så där svarar ingen hur mycket jag än ringer.. men ska väll byta kläder och försöka ringa igen.. annars åker jag till han även om han inte svarat!

hoppas ni har haft en bra måndag =)

en tröttare människa finns nog inte just nu!


söndagsångest

helgen är redan över och det är fan deprimerande att den är så kort. i fredags va jag hemma med viktor å kollade på film. och igår va jag på lagfest och idag är det en degdag. det känns som om man inte hinner göra nånting på helgerna.. det är så mycke mer man vill hinna göra.. fler personer man vill hinna träffa. men tyvärr så får man inte alltid sin vilja igenom..


min helg

Nu är helgen över igen och det är lika tråkigt varje gång. i fredags gjorde jag inte mycke.. viktor kom över efter jobbet, så vi va bara här hemma och umgicks med mamma, petta å syrran.
igår (lördag) hade jag match mot södersnäckorna som vi vann med 5-1. men södersnäckorna körde med all sanolikhet en läggmatch, men de va ju bara bra för oss, för då fick vi vinna sista matchen, å de är ju aldrig fel ;)  efter matchen åkte jag hem å sen kom jessica över som ändå va i krokarna.. sen åkte jag, jessica, hennes pappa å syrra å hennes pojkvän å käka på kreta i hökarängen, en liten grekisk resturang.. de va gott!! käkade tsatsiki i mängder!! sen åkte vi hem till jessica å drack lite.. de gick segt för mig men jessica va på g =P när hon skulle ut senare på kvällen rörde jag mig hemåt.. å sen tog jag taxi till viktor vid 12 tiden..

idag har jag varit hos viktor till klockan vart typ kvart i 3, sen åkte jag till min farfar som bor i vällingby, de va lite pirrigt eftersom de va andra gången vi skulle träffas. å första gången va på min student på mitt utspring så då hann vi typ bara säga hej till varandra.. men de va trevligt iallfall.. vi käkade mat å kollade på massa kort =) kom hem för typ en timme sen ungefär..  vart senare än vad jag trodde =P men de gjorde inget =) fick skjuts hem ialalflal.. så de va skönt =)

nej men nu så ska jag nog försöka sova.. ska ju upp till jobbet imorn.. söndagsångest på hög nivå :P

förväntansfull

Pratade med farfar för första gången på telefon idag å de va lite "läskigt". har ju bara träffat han en gång, å de va på min student på utspringet. å då sa vi typ hej till varandra. men idag bestämde vi ialllfall att jag ska till han på söndag och äta lite å typ kolla på lite kort å så.. de är mycke nytt för mig.. måste ju lära känna en jäkla massa personer från min pappas sida.. kul men pirrigt =P

long time no see

De va en vecka sen jag skrev och det är för jag inte har haft tid eller ork att uppdatera.. jag va ju hundvakt förra veckan och då hände de inte så mycket så de finns typ inget att skriva om..

men i helgen va jag iallafall med viktor <3 i fredags träffades vi och vi åkte och bowla med hans två kompisar å jag va bäst! =P  på första serien fick jag 172 poäng och det är bra! sen gick vi hem och kolla film typ.

i lördags skulle viktor på barnkalas hos hans syster, så jag skulle följa med  på de.. han hade inte kpte present så vi åkte till skäholmen på morgonen och försökte hitta nått... de slutade med att jag kom hem med massa påsar =P
jag fick med mig ett par gummistövlar till jobbet, en stickad tröja, en typ skjortaktig tröja, en parfym och en present till angelica som fyllde år i söndags... så jag vart i stort sätt fattig :D

och igår (söndag) va jag med angelica, michis å david, vi käkade pizza å glass å kladdkaka... en riktigt fetto dag.. jag måste fan börja tänkte på vad jag stoppar i mig.. annars väger jag väll 80 kg snart, och det är inte okej!

nej men nu så ska jag sätta på en film och lägga mig i sängen.. har en lång dag imorn me! börjar 9 å slutar halv 6... jag börjar hellre tidigare å slutar tidigare!  jag ska försöka komma iväg till gymet också.. får se hur det blir med den saken =P

RSS 2.0