va rädd om tänderna!

så här vart resultatet efter att min lärare skulle kasta en väska som var mjuk på mig... problemet var bara att han hade en kastrull i den också som jag fick på tandjäveln. typ halva tanden gick av.. de ser inte så mycke ut på bilden.. men den gick av lite på baksidan också... som tur var vart inte rötterna skadade. 

skulle haft träning idag.. men vet inte om jag har lust att gå på den idag.. även fast jag har fått en plast tand på redan!


onsdag

Det vart en skön seger för hammarby igår! man blir lika nervös varje gång dom spelar med tanke på att dom inte är så jävla bra som dom va förr i tiden!  nu sitter jag hos viktor i hans säng å segar mig. jag är ledig idag vilket är skönt! men de är jobbigt att man inte kan sova ut riktigt ordentligt... jag vaknade vid 9 å va pigg.. nej men nu så ska jag hoppa in i en dusch å sen äta frukost... men ha en bra dag!

En order från Erica!


i helgen har jag inte gjort nå speciellt. jag å viktor bråkade lite i lördags för han betedde sig illa mot mig. men de löste väll sig på kvällen å jag åkte hem till han efter att jag hade träffat ida en liten stund på kvällen. vi tog en promenad till farsta strand, så köpte jag med mig pizza till henne så satt vi å tjocka i oss!

igår missade jag det vackra vädret för att min pojke inte tycker om å gå på promenader med mig. han vill aldrig gå ut när jag frågar han.. så de vart en film/fotbollsdag med muffinsbakande. =)



Och nu till lite klagande!
min skola är fan inte bra ibland.. jag brukar säga att det inte är skolan som är dålig utan "vissa lärare å ELEVERNA" men fan så fel jag har. en kurs som heter "arbetsmiljö och säkerhet"  började vi på för inte alls så länge sen. våran ordinarie lärare är sjukskriven så vi fick en vikarie som vi skulle ha tills hon kom tillbaka. men hon kom inte tillbaka så vi fick en annan vikarie (som inte har lärarbehörighet, och inte får sätta betyg). vi har haft den här lektionen ca 5 gånger och har haft en G-läxa. vi kommer ha han den här veckan... sen helt plötsligt försvinner den lektionen nästa vecka så då har vi inte han.. sen så är vi tydligen ledig två dagar om någon vecka,.. så då har vi inte heller han.. å sen ska vi ut å tälta med klassen dom dagarna vi har den lektionen.. å veckan eftr de ska betygen vara satta. hur går det ihop egentligen? ska en HEL klass bara få G för skolan inte kan planera lite bättre? jag är SJUKT irriterad på de!

trött - arg - besviken är orden för dagen!


.

Hur kan man sakna något man aldrig har upplevt?

Träningen gick åt helvete idag.. felpassar hit å dit... som vanligt för mig nu för tiden.. det är mycket att göra i skolan också och det känns som om jag inte kommer hinna klart med allting. men de är bara kämpa på å göra sitt bästa. Snart är det över


IDIOTER!

nu är det kaos i klassen IGEN! man blir lika arg varje gång... de är mindre än 2 månader kvar i skolan och det tycker jag är JÄÄÄÄVLIGT skönt så man slipper allt jävla tjaffs! nu är jag iallafall hemma å väntar på att erica ska ringa så jag kan börja gå mot dom!! man blir ju inte gladare heller för att vädret är som det är!

2-1 seger

kvällen igår vart lyckad med tanke på att bajen vann med 2-1!! men fan vad de va kallt!! de va nästan så man ville gå där ifrån i halvlek, men jag å ida kämpade oss igenom matchen :P men jag kanske inte ska klaga! snett bakom oss stog de en tjej som förmodligen trodde att det hade blivit sommar.. jag tror hon frös mest av alla!

Idag är det skolan som gäller å vi ska vara ute idag för vi har friluftsliv... kul att de typ regnar ute! får hoppas att vi gör nå kul så man glömmer bort de dåliga vädret!







bajenmatch!

det är härligt att vakna å se att solen faktiskt skiner idag också! jag va ju ledig idag eftersom det är resursdag i skolan å jag hade ingenting att göra så jag sov faktiskt till 11 idag, de va jag värd tycker jag!!

nu sitter jag bara å väntar på att klockan ska bli 5 så jag kan möta upp Ida å åka mot  medis.. idag är de första bajenmatchen å jag är tagga till TUSEN! =)

nej men nu så ska jag sätta på mig lite kläder.. ha en bra dag =)


första glassen å fågelbajs

Idag har det varit en härlig dag! solen har gassat varmt, å det är aldrig fel, speciellt inte när man har haft en väldans kall vinter!

Idag var det helt onödigt att jag kom till skolan, för jag å ida kunde inte göra någonting på vårat arbete.. för vi ska åka å intervjua en person på "bryggan", å vi fick tid på fredag. så jag, erica, katarina å Rustam gick å köpte glass å satte oss i på torget i farsta å njöt av att solen lös. å jag njöt verkligen av min glass!! godisfabriken i farsta hade en AS god smak.. typ kola glass... om någon kommer ihåg hur trippel kola smakade när den fanns för flera år sedan.. så smakade den som den glassen.. SUPER god. jag rekomenderar den!

halv 7 åkte jag mot skogås å kollade när mitt lag hade träning.. de va svin kallt (jag klär mig alltid fel). men de är ju tur att man har snälla lagkamrater som lånar ut både jacka å halsduk! annars hade jag inte klarat av å vara kvar så länge..

när jag kom hem så gjorde jag lite nudlar.. å när jag satt å åt så säger mamma.
 - men vad var de där för djur?!
å börjar gå mot balkong dörren.. då ser hon att de är fågelbajs.. å de va inte lite fågelbajs... så öppnar hon balkong dörren för att hon ska torka bort de.. å då ser hon att de va ÄNNU mer gåfelbajs på dörren.. haha fan vad kul de va :D

nej men jag kanske ska börja röra mig mot erica å anders nu.. jag har ju resursdag imorn så jag har inga tider att passa imorn på morgonen. å de är skit skönt!!

hoppas ni har haft en bra dag =)




hemma

kom hem från västerås för nån timme sen. jag är sjukt trött men de är onödigt att gå å lägga sig nu även om de skulle ha varit väldigt skönt. de va en trevlig helg i västerås tycker jag. roligt sällskap + fotboll.. de kan ju nästan inte bli bättre!

fredag

Igår va vi i klassen i skogen för att vi hade friluftsliv med peter.. Ida å Erica va ganska underhållande faktiskt :P

idag är det fredag å jag ska åka till västerås med laget idag på kickoff/träningsläger typ.. de kommer nog bli skoj =) De jobbiga är att jag är så jävla förkyld fortfarande så jag snorar hela tiden.. börjar nästan få sår under näsan å de är inte skönt :(


övningskört

jag har blivit jätte förkyld, och det är jätte jobbigt när man ska sova. för då blir man jätte täppt i näsan å man kan inte  få upp snoret i näsan igen då så jag måste sätta mig upp för å få bort de täppta. de är verkligen skit jobbigt!
igår va ju planen att jag skulle åka till viktor, men de vart inte så för petta ringde å fråga om vi skulle hitta någon dag att övningsköra på. så de vart idag.. de gick väll helt okej men jag är för nervös haha:D jag va tvungen att köra om idag å de va jätte läskigt men jag överlevde :D om en timme ska jag börja röra mig mot skolan å ha pedagogiskt ledarskap å sen har jag projektarbete.

får se om jag åker till viktor idag. jag vet inte om han vill ha en sjukling hos sig. om jag åker till han åker jag nog förbi ericas blomsteraffär också å säger hej..

solen skiner ute så man kanske ska sätta sig på balkongen å ta vara på de eftersom de ska regna typ imorn eller va de va!

tjenixen!

tjenixen! de va ett tag sen jag skrev, men jag har inte haft tid att skriva.. eller orken! nu sitter jag i skolan å väntar på att min sista lektion ska börja. det känns lite segt att behöva sitta i skolan när det är så bra väder ute.. men man måste ju tyvärr. idag köpte jag en klänning på bikbok som jag förmodligen kommer ha på min student.. eftersom den jag skickade efter va SMUTSIG.. fick mail från dom idag så jag ska skicka tillbaka den! får se vad jag hittar på ikväll. det lockar lite att åka till viktor idag igen.. jag har sovit hos han sen i lördags. men det är mysigare med sovsällskap. igår natt hade jag tydligen pratat i sömnen å snott täcket ifrån han  hahah, de brukar jag inte göra :D så frågade jag om jag brukar sno täcket.. å de brukar jag tydligen göra, men de har jag aldrig fått reda på förut :D

nej men nu ha rjag inge mer kul att berätta. ha en bra dag =)

fan då

provet gick åt helvete ;) men nu har jag iallafall gjort de å jag lär nog aldrig göra om de ;) högskoleprovet är för smarta människor! :D

högskoleprovet här kommer jag!

god morgon jag vaknade innan klockan å mådde illa.. välkommen nervositeten ;) nej men så nervös är jag faktiskt inte, jag har inte så stora förväntningar på mig själv så de gör inte så mycke om de skiter sig. jag har laddat upp med 3 pennor ifall att någon penna skulle svika mig ;)


STYLE BY STARS ÄR SKIT!

JAg är så jävla arg nu så jag vill bara gå å dö! jag fick min klänning idag (efter typ över en månad) och när jag öppnar förpackningen så är hela jävla klänningen smutsig!! å ingen returblankett fick jag med å man kan inte ringa till dom så man måste maila å be dom ringa upp. jävla idioter!


BESTÄLL ALDRIG NÅGOT FRÅN STYLE BY STARS!

(klicka för att få de större)
 

tröttaste människan i världen!

just nu känner jag mig som världens tröttaste människa. efter jobbet åkte jag till donken i farsta å käkade middag... jag hatar verkligen att äta där själv, det känns som om alla kollar på en.. men jag tog mig iallafall dit å överlevde 10  minuter där! sen gick jag hem å satte mig vid datorn en stund. vid halv 7 gick jag å la mig å sov till 10 i 8 ungefär.. jag är så jäkla trött så jag knappt orkar träna. skulle egentligen vilja stanna hemma. men eftersom träningen börjar om 40 minuter åker jag dit. hoppas det blir en rolig träning så att jag inte åker dit i "onödan" det är inte så många som ska på träningen vilket är lite tråkigt.. men de blir väll så när det är sen träning.. 


onsdag

Det gick bra på jobbet. fick vara ute en liten stund när solen lös också vilket var trevlans. nu ska jag åka till viktor å mysa! ha en trevlig kväll!


bajen bäst i stan

Bajenmatchen gick prima.. de vann med 5-0, så de va värt att stå å frysa i ca 2 timmar! nu ska jag gå å borsta tänderna å lägga mina använda kläder i smutsen å sen försöka sova.. ska ju upp tidigt imorn också.. jobbar ju till på fredag.. men inte ens på lördag får jag sova ut, för då ska jag skriva högskoleprovet.. de kommer gå åt helvete!!! men då kommer jag iallafall haft det gjort... vet inte ens om jag kommer plugga vidare så de är skitsamma.. jag får lita på att mina betyg är bra nog om jag ska plugga till nått =)


nej men nu så jag göra mig iordning.. godnatt

bajenmatch

kom hem från jobbet strax efter 4.. har slängt i mig pannkakor å fixat till håret lite smått.. snart ska jag till t-banan för å åka htill söderstadion å kolla när bajen spelar mot mariehamn i genrepsmatchen.. får hoppas dom vinner nu eftersom jag ska stå i kylan en längre tid ;) hoppas de kommer mycket folk så de blir bra stämnig :)


tisdag

fy vad jag är trött. jag ville ligga kvar i sängen när klockan ringde, men de gick ju inte. nu blir det att jobba till 4, sen ska jag på bajen match. Ha en bra dag


.

Tiden går verkligen långsamt när man vet att man ska iväg!


lördag-söndag-måndag


i lördags
gjorde jag inte mycke alls på dan.. jag kommer faktiskt knappt ihåg vad jag gjorde, va nog bara hemma, käkade lite påskmat å så.. sen på kvällen gick jag hem till malin som skulle ha lite folk hemma. dom började komma vid typ 12, ganska sega människor faktiskt! vi halv 3 åkte jag till viktor å sov!


i söndags vaknade jag upp hos viktor, vi gjorde inte allt för mycket. vid 3 kom hans två vänner å skulle kolla aik-matchen (hockey). jag åt en kebabrulle.. sen åkte jag till hägerstensåsen för å säga hej till erica som har köpt en blomsteraffär. vi satt där å snacka gojja en liten stund. sen åkte vi hem till henne  å brorsan å kolla lite på tv. sen åkte jag hem vid 10-tiden å gick å la mig kort därefter


idag ska jag på påskmiddag hos farmor vid fyra, det ser jag fram emot. fram tills dess ska jag inte göra så mycket.. funderar på om jag ska gå å äta frukost nu å sen gå å lägga mig i sängen å slappa ett ta till.. ska ju jobba imorn så de blir inge party på mig idag inte! snön har ju kommit tillbaka IGEN så man vill ju helst stänga in sig tills snön försvinner igen å de är soligt å varmt!


Snygg tjej! ;)

MIN SÖTA VÄN EMELIE!!!



jobbiga ersättningsbussar

igår pratade jag å mamma om hur lång tid de tog att åka till viktor.. då sa jag att de tog som minst 35 minuter ungefär å som mest 45 ungefär.... igår tog det 2 timmar å 20 minuter ungefär! de hade hänt en "olycka" i liljeholmen  så man va tvungen å ta ersättningsbuss från hornstull. KUL att de va hur mycke människor som helst å de tog ett tag innan första bussen kom! folk va som galna för å komma på bussarna... jag kom på en buss efter EN Timme å när vi kommer till midsommarkransen säger busschafören att vi skulle gå rakt fram så va t-banan där.. JO TJENA.. alla gick men inte fan kom de någon t-bana.... efter mycket gående kom vi fram till telefonplans t-bane station... kul att vi hade gått en station för att man inte hittade!! jag skulle komma till viktor kvart i 7 ungefär.. jag va framme hos han 20 över 8!!


ikväll blir de väll lugnt, ska väll hem till malin en stund sen.. hoppas jag hinner smälta påskmaten så jag inte behöver se gravid ut :D

man glir glad av solen!

 

sool









glad =)

solen skiner idag vilket är underbart. jag åt jordgubbar till frukost imorse på balkongen till å med.. men när molnen tog över vart de kallt å jag gick in. nu ska jag å emelie ner till centrum.. jag måste kolla på lite smink =)

det är skönt att det är fredag å att man är ledig!

bästa vän



Bulgarien 07! <3


RSS 2.0